کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعا برای کنکوری های تالار
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزنBlush
من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادمCool
اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست!

پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست Big Grin Wink و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسنRolleyes
خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنمWink
بازم التماس دعا
یا حق

متمم آذر 1394 :
نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره [تصویر: biggrin.png]
راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید[تصویر: angel.png]
التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، azade ، أین المنتظر ، Hadith ، مرهم ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، fafa* ، soheyl68 ، mahdy30na ، Mahdy2021 ، لبخند خدا ، ballista ، مجنون ، Justice Bringer ، انديشه نو ، Mohammad Trust ، السا ، اولولالباب ، مرضیه.م ، zahra11 ، ضحی ، m.hossein ، مجید املشی ، Aryha ، شهیدطیبه واعظی ، حوریه سادات ، یا ابوالفضل ، help me ، fiftynine ، boghz ، Bidel.s ، magnolia ، حضرت عشق ، hessam ، رضوانه ، هدهد ، میرزا احمد ، Arash.j ، mahpare ، amir emam ، سیمرغ ، sarallah ، saba ، ali0077 ، حسن.س. ، A.E ، ahmbove ، Hadiss313 ، نرگس مهدوی ، آفتاب پنهانی ، علی املشی ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۸, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
انشالله که بچه های کنکوری تالار بهترین ها رو بدست میارن...
من خودم موقع کنکور لای کتابم باز نکردم اما تونستم توی دانشگاه سراسری شهر خودمون یه رشته خوب قبول بشم.پس خیلی نترسید.مراقب باشیدنمره منفی نزنید.0درصد زدن بهتر از منفی زدنه ....
انشالله که موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، لبخند خدا ، Hadith ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی
۲۱:۱۲, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
یادتون باشه:
لیس للانسان الا ما سعی

امیدوارم موفق باشید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fafa* ، لبخند خدا ، مجنون ، Hadith ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی
۲۱:۴۵, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام خدا

سلام...خداخیرتون بده واقعا دوستان گرامی..HeartAngel

من ودختر خاله ام هم کنکوری هستیم...التماس دعای ویژه دارم.Blush
Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68 ، Hadith ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی
۲۱:۴۹, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
اللهم صل علی محمد و ال محمد

منم کنکوری هستم خواهشا برام دعا کنید تا رتبه حداقل زیر هزار بیاورم پس امید است به دعای یکایکی شما دوستان عزیز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68 ، Hadith ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی
۲۲:۰۴, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
من ساله دیگه کنکور دارم از همین الان واسم دعا کنید Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68 ، Hadith ، Farzaneh ، zahra11 ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی
۲۲:۱۲, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
خدا خیرتون بده من رو هم فراموش نکنید .دارم بدبخت می شم Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، soheyl68 ، سرباز منتظر ، Hadith ، Farzaneh ، zahra11 ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی ، گمنام 313 ، یا ابوالفضل
۲۲:۱۶, ۲/تیر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲/تیر/۹۳ ۲۲:۱۲)میرزا احمد نوشته است:  خدا خیرتون بده من رو هم فراموش نکنید .دارم بدبخت می شم Big Grin

یکم روحیه به خودت بده بدبخت میشم یعنی چی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، Farzaneh ، لبخند خدا ، فدايي ولايت ، شهیدطیبه واعظی ، یا ابوالفضل
۱۴:۴۳, ۳/تیر/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
سلامی دوباره
به هیچ وجه حتی یک درصد هم احتمال نمیدادم این تاپیک اینقدر خاطرخواه داشته باشه ، به جان خودم جدی میگمBig Grin
منم حدودا دوسال دیگه کنکور دارم ، پیشاپیش دعا کنیدAngel
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Hadith ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، لبخند خدا ، یا ابوالفضل
۱۳:۳۶, ۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۱۹:۳۸ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام به همگی..
خیلی وقته نیومده بودم اینجا..دلم خیلی تنگ شده بود..
همونطور که میدونین امروز ریاضیا کنکور داشتن..ما تجربیا هم فردا کنکور داریم..
خواهشی که ازتون دارم اینه که اگه مایلید امشب یه زیارت آل یاسین البته اول به نیت سلامتی و ظهور گل نرگس و بعد برا موفقیت هممون بخونید..
ممنون..Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، فدايي ولايت ، Hadith
۱۴:۳۰, ۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #20
آواتار
اومدددددددددددم!
تجربی ها بسوزن!
ما امروز امتحان دادیم! بسوزین!
دوستان اصلا نترسین
تجربی ها اصلا نترسن. مث گزینه دو و قلم چی. خیلی راحت امتحان بدین. اصلا ترس نداشت! خیلی حال داد!
خیلی هم مراقبارو دست انداختیم!
تازه کیک و ساندیس هم دادن! ما هم شعار دادیم! ( فک کردیم راهپیمایه! )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ballista ، فدايي ولايت ، Hadith ، M03TAFA ، هدهد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]