|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۷, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
این کنکوریا چرا رتبه هاشونو نمیگن
بگین ببینم اگه رتبم خیلی ضایع نیست بگم .. |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
حریف نیست؟
کسی از امتیازش از من بالاتر نشده؟ یعنی هیچ کی نتونست از 6699 بالاتر بیاره؟ وافعاً متاسفم قابل توجه دوستان که تو رشته ریاضی معمولا نفر برتر، بالاترین رتبه رو میاره اما اینقده پارتی بازی می کنن که صندلی ها به اونایی می رسه که امتیاز 1 و 2 آوردن. این تئوری منه. اون دو تا قمه ای هم که زیر تختم بود رو درآوردم. جرأت دارین بیاین منو توجیه کنید |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۳ ۱۴:۲۵ توسط Arash.j.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
ای وااای سکته کردم بابا
فکر میکردم سه رقمی میشم دوست داشتم مکانیک علم و صنعت بخونم ، حیف |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۱۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۳ ۲۳:۵۶ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
شبکه 2 اسرائیل گفته که نیرو های صهیونیست عقب نشینی کردن. جدی می گم.
فکر کنم به حرمت رتبه ی من سه روز آتش بس اعلام کردن. ******************************************************* یعنی هیچ کسی جرأت منو نداره؟ آقا من هنوز روی قولم هستم ها! 5000 صلوات رو می فرستم و ثوابش مال هر کسی که فردا نماز صبح اول صبح بخونه. برین بخوابین صبح باید پاشین. ما اینهمه تجربی داشتیم. چرا نمی یان؟ کم کم دارم عذاب وجدان می گیرم. شب کنکور اونا رفتیم دم خونه هاشون شلوغ کردیم فکر کنم خراب کردن کنکور رو پس چی شد؟ اینترنت نفتی ما لود کرد صفحه رو. اینترنت دکتر ها اینقده کم سرعته؟ ***************************** آقایون و خانوم های بدون متفرقه! پاشین برین دیگه! ![]() ثواب صلوات کم نیست ها! هنوز 3 نفر توی این تاپیک هستین. دارین من مجبور می کنید قمه کشی کنم. ![]() ![]() پاشین برین دیگه شاید خجالت می کشن امتیازشو بگه؟ ***************************** خداییش! جان من! جان من! شماهایی که دارین امتیاز منو دید می زنین این همه که دنبال نتایج کنکور هستین، دنبال نتایج انتخابات ریاست جمهوری بودین؟ مراسم تحلیف کی هست؟ ***************************** دوست عزیز! آرش جان! تبریک عرض می کنم. جدای از شوخی با 3100 می تونی حسابی جلو بقیه پز بدی. اما جلو من نمی تونی حرف بزنی... چرا؟ چون 3100<6699 |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۱۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
سلام
من و خواهرم هر دو کنکوری هستیم البته دوقلو نیستیم من امتحان تیزهوشان داشتم اون کنکور ( مگه چه فرقی میکنه ازمون تیزهوشانم سخته) ولی من برای همه ی پشت کنکوری ها دعا می کنم شما هم اگه قابل دونستید برای خواهر منم دعا کنید |
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
آخی کنکوریای طفلکی.....
|
|||
|
|
۱:۲۸, ۱۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۱۸:۰۲ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
ویرایششششششش شددددد
|
|||
|
|
۲:۰۳, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
با ذکر صلواتی بر محمد و آل محمد برای کامیابی همه مسلمانان و به خصوص شیعیان و محبان امام زمان {ع} در کنکور زمینی و کنکور خدایی و قبولی همگی
|
|||
|
|
۹:۲۷, ۱۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
من 4019 شدم چیزی قبول میشم ؟
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۹:۳۹, ۱۲/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۳ ۹:۴۲ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
اره بابا خیلی خوبه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,596 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,280 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)