|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۰, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
نقل قول:ایشالله همه شریف قبول شن من کلا 47 تا زدم که فقط 46میش شریف بود!اونم شیمی! ![]() ایشالا همه با خبرای خووووووب.....
|
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۰۷ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
مهندسی کامپیوتر گیلان روزانه
![]() خوب! 2500 تا صلوات نذر کرده بودم واسه هر کی که منو دعا کرده بود. 1631 تا فرستادم فردا هم بقیه رو می فرستم برای هر کسی که من رو دعا کرده بود. اوه! اوه! داشت یادم می رفت کسی که بیشتر از هر کسی نگران من بود. همینجا ازش تشکر می کنم خدایا شکرت!!
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
|
علوم ازمایشگاهی مازندران ( ساری)
الان نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت ![]()
|
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۳ ۰:۳۹ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
بیوتکنولوژی روزانه کاشان
![]() ![]() ![]() وای اصلا باورم نمیشه.. آخه بهم گفته بودن فقط شبانشو قبول میشی.. خدایاااااااااااااا خیلییییییییییی ماهی..شــــــــــــــــــــکرت... ![]() گل نرگسم یدنیا ممنون که واسه هممون دعا کردی... ![]() بچه ها بهتون تبریک میگم ![]() (۱۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۶)ballista نوشته است: علوم ازمایشگاهی مازندران ( ساری) علوم آزمایشگاهی حرف نداره مطمئن باشید پشیمون نمیشین ![]() من چون میخواستم شهر خودم باشم شهرای دیگه رو که میوردم نزدم |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم هر دم از این باغ بری می رسد تازه تر از تازه تری می رسدبه به دوستان و عزیزان چه رشته هایی قبول شدند. تبارک الله ان شاء الله همینطور در دانشگاه هم موفق باشند و در راه اعتلای فرهنگ این مرز و بوم قدمی و قلمی بردارند. ولی قبل از ورود به دانشگاه با کلیه قوانین دانشگاه آشنا بشید تا از همین روز های اول بارتونو خوب ببندید. برای مثال استفاده از تسهیلات دفتر استعداد های درخشان باید از روز اول براش تلاش کنید. خب میرزه. ارشد دولتی بدون کنکور و استرس.( البته اگه قصد تحصیلات عالیه رو دارید) ان شاء الله تبارک و تعالی یا حق |
|||
|
|
۱:۰۳, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() ایول ........ خیلی خوشحالم امیدوارم همیشه موفق باشید.... منتظر بقیه بچه ها هم هستم که خبر خوش بدن....... |
|||
|
|
۱:۰۶, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
نقل قول:برای مثال استفاده از تسهیلات دفتر استعداد های درخشان باید از روز اول براش تلاش کنید. خب میرزه. ارشد دولتی بدون کنکور و استرس.( البته اگه قصد تحصیلات عالیه رو دارید) ممنون از لطف شما.. ![]() اینی که گفتین چی هست؟ ![]() کم و بیش بچه ها همه میدونن من میخوام به امید خدا تا هرجا شد بخونم..دکترا و پسداک و بالاتر.. ![]() فکر کنم بتونه کمکم کنه |
|||
|
|
۱:۱۰, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۰۶)حوریه سادات نوشته است: ممنون از لطف شما..یعنی شما اگه هر ترمی بچه خوب درس خون باشی و هر ترم معدل الف بشی بدون کنکور مثل من میتونی مقطع ارشد بخونی
|
|||
|
|
۱:۱۲, ۱۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
خب یکی منو توجیه کنه بعدش چی کی باید ثبت نام کنیم باید بریم شهری که قبول شدیم ثبت نام کنیم برگردیم ؟؟ این اطلاعات کی منتشر میشه ؟
|
|||
|
|
۱:۱۳, ۱۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۱۵ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #200
|
|||
|
|||
(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۱۰)ATEKE نوشته است: یعنی آخ جون اینکه خیلی خوبه ![]() خب پس دیگه نبینم 4سال دیگه دوباره تاپیک بزنید دعا واسه کنکوریای ارشد ها!همه باید با معدلم بریم ![]() (منم دلم خوشه نصفه شبی! انقدر ذوق زده م نمیدونم چیکارکنم! )(۱۸/شهریور/۹۳ ۱:۱۲)ballista نوشته است: خب یکی منو توجیه کنه بعدش چی کی باید ثبت نام کنیم باید بریم شهری که قبول شدیم ثبت نام کنیم برگردیم ؟؟ این اطلاعات کی منتشر میشه ؟ از شنبه ثبت ناما شروع میشه شما باید بری ثبت نام کارای خوابگاهم ردیف کنی بعد برگردی وسایلتو جمع کنی بری واسه شروع کلاسا به همین راحتی
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,604 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,307 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

![[تصویر: c9956132272703f489b964435b527661.gif]](http://s3.picofile.com/file/7478961391/c9956132272703f489b964435b527661.gif)