|
دعا برای کنکوری های تالار
|
|
۱۶:۰۲, ۲/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۴ ۱۴:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه دقت کرده باشید ، دوستای زیادی هستن توی تالار که مدتیه پیداشون نیست. از جمله این آقا sarallah ما که از کاربرای درجه یک و معروف تالاره و از 29 اردیبهشت غیبش زده . چندروز پیش هم بهم پیامک داد و گفت یه تاپیک التماس دعا برای کنکوری های تالار بزن ![]() من اگرچه چندروزی دیر کردم اما بالاخره اطاعت امر کرده و اینکارو انجام دادم ![]() اینطور که پیداست ، جو خیلی سنگینه چون کاربر مذکور چندماهیه جواب پیام و پیامک و ... رو نمیده و البته اینطور که پیداست ، آمار پشت کنکوری های تالار چندان کم هم نیست! پس چه بهتر که دست به کار بشیم و برای دوستان و عزیزان خودمون که تا همین چند ماه پیش در کنارمون بودن اما حالا از میونمون رفتن ( چیه مگه؟! کنکور بیشتر از مرگ نباشه کمتر از اون هم نیست و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن![]() خیلی فسفر سوزوندم دیگه بیشتر از این به ذهنم نیومد ، مهم این بود که به پیام آقا sarallah عمل کنم ![]() بازم التماس دعا یا حق متمم آذر 1394 : نمیدونم چرا اولین چیزی که به ذهنم رسید "گذر پوست به دباغخونه می افته" بود اگر چه معنیش خیلی ربط خاصی به چیزی که میخوام بگم نداره ![]() راستش حواسم به این تاپیک نبود اما اومدم بعد از یه سال و اندی بگم که منم بالاخره پیوستم به جرگه کنکوری ها ... و خلاصه کلام اینکه گوشه و کنار دعاهاتون یه جایی واسه ما و البته بقیه ی "کنکوری های فعلی تالار" نگه دارید ![]() التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۴۸, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۳ ۲۲:۲۲)میرزا احمد نوشته است: بچه ها بچه ها کمک ! تا اونجایی که من می دونم برای مدرک پیش دانشگاهی تعهد می گیرند تا قبل از پایان ترم اول باید مدرک ببری |
|||
|
۱:۱۲, ۲۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۱۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۳ ۰:۴۰)میرزا احمد نوشته است: من یه اشتباهی کردم چندتا از درسای پیش رو خرداد امتحان ندادم و گذاشتمشون برا شهریور و شهریور پاس کردم . توضيح1 (بند2 ): با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش دانشگاهي در دهه سوم شهريورماه ، در صورتي كه پذيرفتهشدگان درزمان ثبتنام موفق به ارائه گواهي پيش دانشگاهي نگردند، ازآنان تعهدي مبني بر ارائه گواهي پيش دانشگاهيتا 3 هفته بعد از پايان تاريخثبتنام (15مهرماه) از سوي موسسه محل قبولي اخذ خواهدشد. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 15/7/93 قبولي آنان لغو ميگردد. این عین مطلب سازمان سنجش هست دوست عزیز ![]() ----------------------------------- ضمنا در مورد دوست عزیز بالیستا جان ، شما حتی اگر یک سال پشت کنکور مونده باشی هم ، از لحاظ سربازی هیچ مشکلی نداری ، یعنی قانونی که پارسال تصویب شد این بود ، که قبولی خرداد مثلا سال 92 قبولی شهریور 92 محسوب میشه و یک سال از شهریور 92 فرصت داره تا شهریور 93 که خودش رو معرفی کنه به نظام وظیفه ، ولی اگر پشت کنکور بمونی ، همین الان بری دانشگاه ثبت نام ، بهت یک برگه میدهند که ببری پلیس+10 شهر محل دانشگاه تا تایید کنه که شما غیبت از سربازی نداری و فراری محسوب نمیشی ![]() و خلاص ، ببری دانشگاه بهت یک معافیت 5 ساله تحصیلی می دهند!
|
|||
|
۱:۲۰, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۱۲)Mitsonary نوشته است: توضيح1 (بند2 ): با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش دانشگاهي در دهه سوم شهريورماه ، در صورتي كه پذيرفتهشدگان درزمان ثبتنام موفق به ارائه گواهي پيش دانشگاهي نگردند، ازآنان تعهدي مبني بر ارائه گواهي پيش دانشگاهيتا 3 هفته بعد از پايان تاريخثبتنام (15مهرماه) از سوي موسسه محل قبولي اخذ خواهدشد. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 15/7/93 قبولي آنان لغو ميگردد. من فکر می کردم تا اخر شهریور مهلت ندارم برگه اعزام پر کردم 19 مهر اعزام میشم الان باید برگه اشتغال به تحصیل ببرم تا غیبت نخورم ![]() کسی میدونه برگه تعیین وضعیت خدمت چیه ؟ [ همون برگه اعزام ببرم کفایت میکنه )
|
|||
|
۱:۲۳, ۲۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۲۶ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۳ ۱:۱۲)Mitsonary نوشته است: توضيح1 (بند2 ): با توجه به برگزاري امتحانات جبراني دوره پيش دانشگاهي در دهه سوم شهريورماه ، در صورتي كه پذيرفتهشدگان درزمان ثبتنام موفق به ارائه گواهي پيش دانشگاهي نگردند، ازآنان تعهدي مبني بر ارائه گواهي پيش دانشگاهيتا 3 هفته بعد از پايان تاريخثبتنام (15مهرماه) از سوي موسسه محل قبولي اخذ خواهدشد. بديهي است در صورت عدم ارائه گواهي مذكور تا تاريخ 15/7/93 قبولي آنان لغو ميگردد.بله .مشکل گواهی پیش نیست مشکل این وسط اصل گواهی موقت دیپلم هست که کپی اون رو دارم . و اصل اون رو به من ندادن. حالا شنبه می رم داشنگاه اول . ببینم چی می شه . بعدش هم می رم مدرسه . خدا رو شکر ثبت نام یکشنبه است . التماس دعا . |
|||
|
۱:۴۴, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
نقل قول:من فکر می کردم تا اخر شهریور مهلت ندارم برگه اعزام پر کردم 19 مهر اعزام میشم الان باید برگه اشتغال به تحصیل ببرم تا غیبت نخورم ببین داداش من ، تو هیچ مشکلی نداری ، فقط اون دفترچه رو ببر ثبت نام دانشگاه ، یه کاغذ بهت میدن یا میبری پلیس +10 ، تایید می کنی ، یا همون جا حل و فصل میشه ، و اون دفترچه و اعزام تو کنسل میشه و معافیت تحصیلی 5 ساله می گیری ، در هرحالت اون مسئول کم سوادی که دفترچه ی اعزام به خدمت تو رو ارسال کرده تقصیر داره ![]() ولی شکر خدا مشکلی نیست ![]() نقل قول:مشکل این وسط اصل گواهی موقت دیپلم هست که کپی اون رو دارم . و اصل اون رو به من ندادن. اصل رو به هیچ کس نمی دهند ، فکر نکنم مشکلی براتون پیش بیاد.
|
|||
|
|
۱:۴۷, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
|
|
۵:۳۴, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۳ ۰:۱۳)ELENOR نوشته است: شرط معدل امتحانات سراسری است . نه امتحانات داخلی هر مدرسه اونم مثله کنکوره دیگه ، اینقدر سخت میگرن که بچه کلا بره نابود بشه. مثلا کتبی نهایی رو امسال اینقدر سخت گرفتن و ما وقت خوندنمون کم بود ، خیلی خوشحال میشدیم که کتابو یک دور تموم میکردیم و طراح سوال ها ریز سوال میداد ، ایرانه دیگه بعد میگن چرا جوونا درس نمیخونن. |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۲۲/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱۱:۳۸ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۳ ۱۸:۵۶)ballista نوشته است: متاسفانه نسبت به هر دو رشته اطلاعات زیادی ندارم . مثلا چقدر شباهت یا تفاوت دارند سطح دانشگاه ها چطوره بعد از فارغ التحصیلی باید خدمت خاصی انجام بدی؟ چقدر شباهت به پزشکی دارند ( با توجه به اینکه دامپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تدریس نمیشه ) کلا مرجعی برای این سوالات یدا نکردم درسای علوم آزمایشگاهی خیلی زیاد شباهت داره به پزشکی به نحوی که میگن این رشته نزدیکترین رشته به پزشکیه میتونید واحدای 4 سال اول هر دو رشته رو بگیرین و یه نگاش بندازین فرق چندانی با هم ندارن، ایمنی و خون شناسی و... از طرفی میتونید بعد از 4 سال با یه آزمون علوم پایه وارد پزشکی بشید در مورد بازار کار هم حتی اگه پزشکی نرفتید خیلی خیلی بهتر از دامپزشکیه اولا اینکه میگین در دانشگاه علوم پزشکی تدریس نمیشه خودش یه امتیاز منفیه بازار کار الان واسه رشته های وزارت بهداشت (علوم پزشکیا) خیلی بهتره تا وزارت علوم دوما مدرک دانشگاه دولتی -هرجا که باشه- بهتر از دانشگاه آزاد سر کوچه اس ![]() در ضمن دوستایی که میگفتن سهمیه ایثار گران جای من و امثال منو نگرفتن، اخبار پنج شنبه رو دیدن؟ داخلی بودا...
|
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
|
می بینم که تنها مترجمی تالار خودمم.............
به افتخار خودم........ ................
|
|||
|
|
۱۱:۲۷, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
نقل قول:در ضمن دوستایی که میگفتن سهمیه ایثار گران جای من و امثال منو نگرفتن، اخبار پنج شنبه رو دیدن؟ نه متاسفانه ندیدم... میشه برام بگین چون به اون بنده ی خدایی هم که قرار بود ازش سوال کنم فعلا دسترسی ندارم...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوال کنکوری | سرباز منتظر | 13 | 5,602 |
۶/مهر/۹۶ ۱:۴۱ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| لطفا برای انتخاب رشته ی دانشگاهی,کنکوری هارو راهنمایی کنید! | boghz | 65 | 33,297 |
۳۰/آبان/۹۵ ۲۲:۳۹ آخرین ارسال: mhadi |
|

و همه محصلان تالار و ملتمون دعا کنیم تا به اون چیزایی که دوست دارن و به صلاحشونه برسن
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)

................