|
ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر)
|
|
۱۴:۴۲, ۱۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۳ ۱۸:۰۰ توسط مسافـر کربلا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() . ![]()
. ![]() . با توجه همزمان شدن سالگرد تولد تالار با ایام محرم ارباب ، صندوق حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قصد دارد که از بین اعضای صندوق یک نفر و از بین همه کاربران چهار نفر را راهی سرزمین مقدس کربلا کنیم .
فرد منتخب باید در محدوده زمانی محرم و صفر (هر زمانی که شخص بخواهد) راهی کربلا شود. مبلغ وام به میزان هزینه سفر زمینی عرف کاروان ها خواهد بود (حدود 800 هزار تومن). باز پرداخت وام هم به صورت اقساط (12 یا 16 ماهه بنا به درخواست متقاضی) خواهد بود و هیچ گونه سود و کارمزدی دریافت نمی شود. . تعریف اعضای صندوق : کسانی که حداقل مبلغ 30 هزار تومان نزد صندوق سپرده دارند. این مبلغ به این جهت هست که صندوق بتواند به افراد بیشتری وام پرداخت کند . . قوانین صندوق و شرایط ثبت نام و شرایط قرعه کشی و مدارک مورد نیاز جهت گرفتن این وام (قرض الحسنه) درفایل pdf زیر قابل دسترسی است. . . افرادی که تمایل به ثبت نام دارند ، ضمن ارسال یک صلوات در این تاپیک ، می بایست نام و نام خانوادگی خود را به ایمیل زیر ، (با فرمت زیر) ارسال نمایند. . andishe.bidari@yahoo.com . ![]() و هر گونه شرایط خاصی را در همین ایمیل باید ذکر نمایند. در صورتی که برای خودتون نام نویسی می کنید نیازی به شماره 5 و 6 در ایمیل نیست. . . اگر عضو صندوق هستید ، باید در قسمت موضوع ایمیل ، بنویسید : کربلا-عضو صندوق
.. کسانی که عضو صندوق نیستند می توانند با پرداخت مبلغ حداقل سپرده (30 هزار تومن) عضو صندوق شوند. با توجه به اینکه تعداد اعضای صندوق زیاد نیست،شانس برگزیده شدن در اون قرعه کشی بیشتر است. ضمن اینکه اعضای صندوق در قرعه کشی عمومی هم نامشون خواهد بود. البته مبلغ سپرده از بازپرداخت وام ،کسر خواهد شد. . . افرادی که تمایل به ثبت نام دارند ، ضمن ارسال یک صلوات در این تاپیک ، می بایست نام و نام خانوادگی خود به صورتی که گفته شد ایمیل کنند. . فقط تا 25 مهر ثبت نام انجام خواهد شد. .قرعه کشی مرحله قبل رو در این تاپیک پیگیری کنید:
. مسافران قبلی : ================================================= اللهم صل علی محمد و ال محمد . .. .. .. -------------------------------------------------------------- 0 نتیجه قرعه کشی در کلیپ زیر هست : . دانلود. . حدود 20 مگابایت هست
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۵, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ...
سلام دوستان. میخوام ی اعترافی بکنم .... حلال کنین ... من دو پینگ کردم برای اینکه اسمم در بیاد ![]() دیشب نیت کردم ک اگه قسمت بشه و برم کرب و بلا، اولین سفرم رو ب نیابت از عموی شهیدم میرم ... فکر کنم دوپینگم جواب داده ![]() راستش رو بخواین دیشب داشتم میگفتم ک : من اولین بار ک میخواستم برم جنوب، فقط ب خاطر خوش گذرونی و با دوستان بودن رفتم، اما وقتی رفتم ی تیکه از بدنم رو، قلبم رو، جا گذاشتم و برگشتم ... از اون سال ب بعد هر دفعه ک میرم اونجا، فقط ب خاطر "عشق" ش میرم داشتم میگفتم ک کرب و بلا هم اینطوریه ... آقا! اجازه بدین درکش کنم ... ![]() میدونم جزء ذخیره ها هستم اما ... اما من این اسم در اومدن رو میذارم ب حساب کادوی تولدم ک امسال از آقام امام حسین گرفتم امروز تولدمه آخه ...
|
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
خوش به سعادت هر چهار عزیزی که راهی کوی ارباب میشن فقط ما رو هم یاد کنید تا لایق دیدار بشیم |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۳ ۱۴:۲۴)سید ابراهیم نوشته است: البته ما هم انتخاب شدیم. نمیدونم چرا تو فیلم نیفتادهبه نام حق سلام تبریک میگم دوستان ان شاءالله به سلامتی ![]() التماس دعا ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
اونقدر شوکه شدم ک یادم رفت ی چیز خیلی مهم رو بگم ...
( باز خوبه ذخیره م، عضو اصلی بودم ک تا الان دو سه باری ب لقاء الله پیوسته بودم :دی )نقل قول:در کل چهار نفر اصلی:تبریک میگم دوستان ... انشاء الله سفر با معرفتی داشته باشین ... التماس دعا ![]() درسته ذخیره م و رفتن من، ب نرفتن یکی از شماها بستگی داره :دی ، اما از ته ته ته دلم آرزو می کنم براتون ک قسمتتون بشه و ب این زیارت برید ... من همین ذوق و شوقی ک امروز پیدا کردم برام ی دنیا ارزش داره ![]() التماس دعا
|
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
به توکل نام اعظمت
چشمِ دِلم به سَمتِ حرم باز مي شود با يك سلام صبحِ من آغاز مي شود پر مي كِشد دِلم به هوایِ طَوافِ تو وقتيكه لحظه،لحظه ىِ پرواز مي شود اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحُسِين
ارباب جان: پای مجلس تو خیلی عرق ریختم ,اشک ریختم ولی... خسته نباشی ات به گدا مزه میدهد... ![]() اینقدرحالم عجیبه که سلام یادم رفت. سلام به همه عاشقان حسینی,به همسفران کربلایی. به طلوع عزیز.برادرمهدی گرامی,فافای عزیزو ذخیره های کاروان السای خوبم وسیدابراهیم عزیزتراز... ![]() راستش بایدبگم هم درعزاداری دیشب وهم امروزدرهمایش شیرخوارگان حسینی خیلی هوایی بین الحرمین شدم(مداح بااخلاص جلسه میگفت هرکس امروز کربلای اربعینش را نگیره خودش کوتاهی کرده:crying ![]() برادرمهدی انگار که یار ماهاروخواسته وطلبیده. ![]() ممنون ازهمه دست اندرکاران این امر پسندیده وهمه کسانی که تبریک گفتن انشالله روز همگی شماباشه. کربلا کربلا ماداریم می آییم............... لبیک یاحسین پ.ن.دوستان گرامی برگزیده ,انصراف شما آرزوی ماست,مابه انصراف سبزشمانیازمندیم ![]()
|
|||
|
|
۱۷:۵۸, ۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۳ ۱۸:۰۱ توسط مسافـر کربلا.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . خوب، همونطوری که در کلیپ دیدید، قرعه کشی انجام شد . . چهار نفر که اسمشون در اومد : 1-Tolou 2-نورالسادات 3-fafa* 4-MAHDI59 . و دو نفر هم به صورت ذخیره : 1-السا 2-سید ابراهیم . . در صورت انصراف هر کدام از دوستانی که اسمشون در اومده ، نوبتشون به دو نفر ذخیره خواهد رسید. . . یک عذر خواهی هم می کنم، به دلیل اینکه خیلی عجله ای کلیپ درست شد، بنده فراموش کردم کلیپ آخر (در اومدن اسم سید ابراهیم) رو در کلیپ قرار بدم، کاستی های موجود در کلیپ و ... رو هم به بزرگی تون ببخشید ... . ان شاالله که برای همه ما نایب الزیاره باشن این دوستان، |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۳ ۱۸:۲۰ توسط آوا.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام و عرض تبریک به کسانی که لایق دیدار شدن.... میشه برا منم دعا کنید؟ قول بدید سلام منو به امام حسین(علیه السلام) و حضرت ابوالفضل(علیه السلام) برسونید.... حاجتتون روا ان شاءالله... خواهش میکنم سلام منو برسونید باشه؟ هرکی قول میده بهم بگه که دلم آروم بگیره... * * * * * * * حسين.جان نزد طبیب رفتم و درمان تو را نوشت... یک کربــلا مـرا ببری خـوب می شوم... |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
خیالِ رویِ تو در هر طریق همره ماست
نسیمِ مویِ تو پیوندِ جانِآگه ماست به رَغم مُدعیانیِ که منع عشق کنند جمال چهرهی تو حُجَّت مُوجّه ماست ببین که سیب زنخدان تو چه میگوید: «هزار یوسُفِ مصری فُتاده در چَهِ ماست» اگر به زلفِ درازِ تو دست ما نرسد گناهِ بختِ پریشان و دستِ کوتَهِ ماست به حاجبِ درِ خلوت سرایِ خاص بگو: «فلان زِ گوشهِ نشینانِ خاکِ درگهِ ماست به صورت، از نظرِ ما اگر چه محجوب است همیشه در نظرِ خاطرِ مُرَفَّه ماست اگر به سالی حافظ دری زَنَد بِگُشای که سالهاست که مُشتاقِ روی چون مهِ ماست» |
|||
|
|
۰:۰۸, ۱۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
فردا امتحان دارم اماهر کاری میکنم نمیشه ننوشت... نمیدونم چطوری بنویسم یکی که یه چیزی را دوست داشته باشه اما فرصت پرداختن بهش را نداشته باشه بعد از یه مدتی که یه کم فرصت پیدا میکنه چه حالی داره؟؟ نزدیکتر بشیم یکی که روزها بشدت مشغله داره و بعدشم خسته و... دنبال یه فرصتیه ... تودلش میگه خدایا منو به محرم برسون... میشه اول محرم... صفحه تالار را باز میکنه... و آیه ی روی هدر... و لا تقنطوا من رحمت الله... ان الله یغفر ذنوب جمیعا... دلش میلرزه... جمله علی آقا میاد تو ذهنش آخر محبت کار خودشو میکنه... وقتی داشتم فیلمو میدیدم، اولش که میخوند"برمشامم میرسد ... تو دلم گفتم کاش بنده بهتری بودم که دعوتم میکردن... اصلا باورم نمیشد... هرچی میگردم چیزی نبوده جز یه امتحان سختی که هنوز هم ادامه داره... توی این مدت بارها تصور کردم که میرفتم کربلا و کنار ضریح حرفهامو میزدم... وای... کنار ضریح داداش عباس(علیه السلام)... چه حرفها که مانده بر دل... البته قلبا برای درد و دل قصد رفتن ندارم... فقط قصد رفتن دارم... دعا کنید جور بشه هنوز معلوم نیست... شاید تکلیفم رفتن نباشد... از همه دوستان تشکر میکنم اگه راهی شدم حتما دعاگویتان هستم به دوستان دیگر هم تبریک میگم... ان شاالله سفر پرباری داشته باشند.. التماس دعا یاعلی در پناه حق |
|||
|
|
۰:۱۲, ۱۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله. ..
سلام ان شاء الله عزاداریای همه دوستان گرامی قبول باشه.... با گوشی میام زیاد نمیتونم بنویسم. ... خیلی خوشحال شدم به تک تک دوستان گرامی تبریک میگم.... ان شاء الله زیارت بامعرفتی داشته باشند...... از تک تک دوستان که عازم کربلا ان شاء الله هستند میخوام که برای پدر و مادر عزیز من و حقیر دعا کنید و سلام ما رو برسونيد ...... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (انتخاب بهترین ها) | سخنگو | 44 | 17,764 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (همراه با جایزه) | سخنگو | 26 | 12,515 |
۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات | سخنگو | 20 | 9,962 |
۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه تاپیک خوانی (جایزه: بلیت مشهد) | سخنگو | 19 | 8,810 |
۸/آبان/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ... | سخنگو | 46 | 23,815 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۴۴ آخرین ارسال: مهسا110 |
|
| ویژه تولد تالار 93 - بهترین سرصفحه تالار | mohamad | 36 | 14,597 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر MAHDI59 | سخنگو | 92 | 39,941 |
۳/آبان/۹۳ ۲۲:۵۵ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 09.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582676/09.jpg)
![[تصویر: Untitled_1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8110288100/Untitled_1.jpg)
![[تصویر: 1.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144232968/1.jpg)