|
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR
|
|
۲۱:۵۴, ۲۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۰۵ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() . سلام . برادر ELENOR با 36 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ آقای ELENOR ... بفرمائید بنشینید برادر .... . ![]() . .
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۳, ۲۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۳ ۱۵:۰۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:. دانشگاه امام صادق درس میخونین؟؟! ( اوووووهخیر ....قبول شدم ..نرفتم نقل قول:. معدل دیپلم؟!19:30 به نظرم نقل قول: و این که از بین مستند های تالار به نظرتون کدومش بهترینه؟همه رو ندیدم و نمی تونم نظر بدهم ولی مستند قربانی کردن انسان خیلی خوب بود |
|||
|
|
۱۵:۱۸, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به نام خدا ..
خسته نباشید! ۱- مهم ترین دغدغههای شما چی هستند؟ ۲-وقتی برای چندمین بار در کاری شکست می خورید،معمولا چه کار می کنید؟ ۳-اهل نوشتن هستید؟ (نوشتار ادبی منظورمه) ۴-تاثیرگذارترین اتفاقی که توی زندگیتون افتاد،چی بود؟ ۵-تاثیرگذارترین جملاتی که خوندید چیا بودند؟ ۶-برداشتتون از واژهی "حیا" چیه؟ ۷-اگر همین الان،پدر فرزندی بودید که ۲۳-۲۴ سالش بود،چه نصیحتی بهش می کردید؟ ۸-و به عنوان آخرین سوال،اگر قرار باشه این دنیا رو در یک جمله توصیف کنید،چی می گید؟ |
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۳ ۱۵:۲۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول: مهم ترین دغدغههای شما چی هستند؟مبارزه با ظلم زمینه سازی برقراری عدالت نقل قول:وقتی برای چندمین بار در کاری شکست می خورید،معمولا چه کار می کنید؟به پدر و مادر می گویم دعام کنند ... بستگی به کارش دارد مثلا اگر سر ازدواج است 1000 بار هم شکست بخورد آدم در فرآیند ازدواج انسان باز واجب است برود ولی در برخی مسائل ممکن است نتیجه بگیرم برام خیر نبوده نقل قول:اهل نوشتن هستید؟ (نوشتار ادبی منظورمه)بله ... برای خودم .. نقل قول:تاثیرگذارترین اتفاقی که توی زندگیتون افتاد،چی بود؟نمیتونم یک اتفاق رو بگویم ...سلسله اتفاق بوده است ...دانشگاهم و کارم و خیلی چیزها هر کدام سهم نزدیک به همی دارند نقل قول:تاثیرگذارترین جملاتی که خوندید چیا بودند؟زیاد است .. ![]() ارزش هر کسی به اندازه نه هایی است که می گوید ((حالا نمی دونم حدیث است یا نیست)) نقل قول:برداشتتون از واژهی "حیا" چیه؟رعایت کردن حدود الهی ... خط قرمز ها خدا در حلال و حرام و گناه نقل قول:اگر همین الان،پدر فرزندی بودید که ۲۳-۲۴ سالش بود،چه نصیحتی بهش می کردید؟برای زندگیت هدف تعیین کن و برای رسیدن بهش اهداف کوتاه مدت و بلند مدت در نظر بگیر و بدون در سالهای پیش رو قرار است چه کاری بکنی نقل قول:و به عنوان آخرین سوال،اگر قرار باشه این دنیا رو در یک جمله توصیف کنید،چی می گید؟محل امتحان است، باید گذاشت و گذشت |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
خسته نباشید.
موضوع رمان هایی که میخونید چیه؟ در یکی از ارسال هاتون نوشتید آدم اگه در ازدواج 1000 بار هم شکست بخوره باز باید اقدام کنه، دقیقا منظورتون چیه؟ به نظرتون آدمایی که تو ازدواجشون شکست میخورن ، بدترین نقص شخصیتیشون چیه؟ مثل پیامبر خونگرم و همیشه در دسترس بودن و خودمانی بودن خوبه(البته با دوستانشون) یا مثل ELENOR کمیاب و جدی و دور از دسترس ؟ و یا اصلا ربطی به هم ندارن ایندو؟ آدم باید چیکار کنه که به اینجا برسه که بهترین اتفاق زندگیشو بوسیدنه دستو پای پدرومادرش بدونه؟ به نظرتون قوی ترین محرک برای اینکه همیشه نماز صبحمونو بخونیم چیه؟ دوست داشتن یک ماشین( ELENOR )، تفاوتش با دوست داشته یه چیزه معنوی چیه؟اصلا مقایسه جایز نیست ولی منظورم اینه که اگه اسم هردورو بذاریم دوست داشتن درحق معنویات جفا نمیشه؟ چطور میتونیم دوست داشتنای اینجوریمونو از هم تفکیک کنیم؟ چه طوری برای خودتون هدف تعیین میکنین؟ اگه ممکنه یکی از هدفاتون که قابله پخشه رو بگید.و بگید برای رسیدن بهش عملا چیکار میکنید.و اگه یه روز بفهمید هدفتون درست نبوده میکنید؟چقدر دوستان هم تالاری(خانم وآقا) رو دعا میکنید؟ ببخشید طولانی شد. |
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم ،
چند عدد سوال ترسناک ![]()
![]()
ممنونم بابت وقتی که گذاشتید ببخشید سوالام طولانی شدند یاعلی |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۹:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:موضوع رمان هایی که میخونید چیه؟همه چیز جز عاشقانه ...البته عاشقانه هم مثل "من او" خوندم ...ولی همون یکی نوجوونی بیشتر فانتزی بود و الان بیشتر اجتماعی و خاطرات جنگ نقل قول: در یکی از ارسال هاتون نوشتید آدم اگه در ازدواج 1000 بار هم شکست بخوره باز باید اقدام کنه، دقیقا منظورتون چیه؟منظورم خواتسگاری بود نقل قول:به نظرتون آدمایی که تو ازدواجشون شکست میخورن ، بدترین نقص شخصیتیشون چیه؟نمیشه کلی گفت ...خیلی موردهای متنوعی دارد ولی به طور کلی عدم شناخت صحیح در ابعاد مختلف است نقل قول: مثل پیامبر خونگرم و همیشه در دسترس بودن و خودمانی بودن خوبه(البته با دوستانشون) یا مثلربطی ندارند این دو .. من وظیفم هدایت یک عده است؟ نیست ... پیامبر یک سری وظائف دارد که من ندارم در ثانی ...عرض کردم من در اینترنت این طوری هستم ...در دنیای حقیقی خیلی فرق می کنم نقل قول:آدم باید چیکار کنه که به اینجا برسه که بهترین اتفاق زندگیشو بوسیدنه دستو پای پدرومادرش بدونه؟هیچی .... دو سه بار بوس کند و ببیند خدا چطوری دستش را می گیرد ... دیگه مزش برود زیر دندون کسی بی خیالش نمی شود نقل قول:به نظرتون قوی ترین محرک برای اینکه همیشه نماز صبحمونو بخونیم چیه؟قبل از خواب 14 صلوات بخونید و هدیه کنید به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و ازشون کمک بخواهید که کمکتون کنند که بتونید نمازتون رو به جا بیاورید نقل قول:دوست داشتن یک ماشین( اصلا قابل مقایسه نیستند ولی یک رنگ و بوی حداقلی و خیلی پست دارد ... ما زیبایی رو دوست داریم و در اصل خدا رو می جوییم .... به قول مولوی پرنده در هوا است و ما دنبال سایه آن هستیم ولی ما همین الان هم نمیتونیم تفکیک کنیم ...کار یکی دو روز نیست باید کم کم سعی کرد تعلقات رو کنار گذاشت نقل قول:چه طوری برای خودتون هدف تعیین میکنین؟ اگه ممکنه یکی از هدفاتون که قابله پخشه1.بر اساس شرایط حال حاضر دنیا و توانایی های خودم و اعتقاداتم 2. برای رسیدن بهش درس خوندم و تلاش کردم و دارم می کنم و فکر می کنم و مشورت 3. هدفم مبارزه با ظلم و کمک به برقراری عدالت است این هم هیچ وقت نمی شود که درست نباشد نقل قول:چقدر دوستان هم تالاری(خانم وآقا) رو دعا میکنید؟من هر کسی رو که بهم التماس دعا گفته باشد سعی می کنم همیشه دعا می کنم نقل قول:اگه دور از جونتون شما الان حضرت عزرائیل رو ملاقات کنید چی دارید که بهش بگید؟ ازش تقاضای فرصت میکنید؟نمی دونم اصلا ... هیچی نمیتونم بگویم و پیش بینی کنم نقل قول:شب ها که توی رخت خواب گرم و نرم میرید شده فکر کنید یه روزی میرسه که میزارنتون توی دل زمین ،جای تنگ و تاریک، سنگ و سیمان و ...این چیزام میریزن که حتی نتونی تکون بخوری!!!!!!! اون لحظه به چی فکر میکنی که آزومتون کنهببینید اولا که بدن انسان رو می گذارند آن جا ...زنده زنده که نمیریم اون تو ولی خوب عذاب قبر هست از این فشار سنگ و سیمان هم بدتر است .. چیزی هم آرومم نمیکند جز استغفار و امید به رحمت خدا و دستگیری ائمه نقل قول:یه جایی از صحبتاتون دیدم که گفته بودین با سوره واقعه انس بیشتری دارین آیا بخاطره ثوابیه که ائمه سفارش کردن هرشب قبل از خواب بخونی که هرگز در زمره پریشانان نباشید و از عذاب قبر و قیامت و ....در امان باشی؟؟؟؟به خاطر توصیه ائمه در خواندن قبل از خواب نقل قول:کسی مثله من که از مرگ خیلی میترسه چه نصیحتی بهش میکنید؟؟ببینید مراقب باشید شیطان اذیت نکند و تبدیل به نا امیدی نشود ...هر وقت دیدید کمی دارید نا امید می شوید صلوات بفرستید و به ائمه متوسل بشوید و تو دلتون بگید و شیطان رو مخاطب قرار دهید که خدا خالق شماست و در این بین هیچ ربطی به شیطان ندارد دخالت کند در رابطتتون به خدا ![]() بعدش دائم در عین خوف رجا هم داشته باشید یعنی یاد مرگ باید شما رو از گناه باز دارد .... اگر این طور باشد درست است ولی اگر دیدید برعکس می شود بروید تفریح کنید و بعدش سر فرصت منطقی گناهانتون رو بر شمرید برای خودتون و سعی کنید اصلاح کنید و توبه قرآن هم زیاد بخونید نقل قول:یه شیطنت ماهرانه که توی مدرسه انجام دادید رو بگید؟خیلی شیطون نبودم .. نقل قول:دوست دارید چند سال عمر کنید؟؟دوست دارم شهید بشم انقدر عمر کنم که به اهدافم برسم و بتونم به اسلام خدمت کنم نقل قول:رشته تحصیل دانشگاهتون چیه؟؟؟تو حوزه های کامپیوتر نقل قول:اگه یه بار دیگه از اول به دنیا میومدین و میتونستین جای شخص دیگه از اطرافیانتون بودین دوست داشتین جای کی بودید؟؟از افراد توی تالار چطور؟؟؟فقط خودم نقل قول:به نظرتون چرا آقایون توی خونه کارای خونه رو انجام نمیدن( صرفا منظورم در نقش همسری نیست منظورم فرزندی و برادری و..) چون قبلش که پسر بوده اند خورده اند و خوابیدن تو خونه خواهر و مادرشون تو خونه ازشون کار نکشیده اند نقل قول:به نظرتون چرا مدیرهای تالار منو مدیر نمیکنندفعالیت مفیدتون کمه نقل قول:1. صبور و برخی اوقات بیش از حد 2. اولاد پیغمبر 3. حسود 4. میلاد 5. دست و جیغ و هورا 6. محبت |
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱۵:۲۲ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
2- سربازی شما الان در چه وضعیتیه؟ 3- علی اسم مستعار شماست در فضای مجازی؟ 4- به فلسفه علاقه داری که در تاپیکهای فلسفه حضور پیدا میکنی ، آیا مطالعه فلسفه هم داشتی؟ در چه بخشهایی؟ |
|||
|
|
۱۰:۲۵, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱۵:۲۳ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول: سربازی شما الان در چه وضعیتیه؟پرونده اش بسته شده نقل قول: علی اسم مستعار شماست در فضای مجازی؟همه ی اسامی ائمه برای ما مستعار است و واقعا نمی توانیم آن چنان که شایسته آن اسم است باشیم نقل قول:به فلسفه علاقه داری که در تاپیکهای فلسفه حضور پیدا میکنی ، آیا مطالعه فلسفه هم داشتی؟ در چه بخشهایی؟بیشتر به علامه طباطبایی علاقه دارم و از اینکه ایشون رو در این زمینه برخی بسیار محدود کرده اند در عجبم و ناراحتی ... خصوصا که همین رفتار در قبال امام خمینی هم بوده و با وجود فرمایشات رهبری هنوزم می خواهند این گفتمان رو حتی تکفیر هم بکنند کما اینکه می کردند ... بیشتر حکم دفاعی دارد ورودم در بحث های فلسفی هم علاقه دارم ولی وقتش رو ندارم کلاس هاش رو بروم .... شاید هفت هشت سال دیگر تو برنامه هام بتونم بگنجونم |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
1. عصبانی میشین چی کار میکنین؟
داد و بیداد میکنین یا محیط رو ترک میکنین؟ 2. یکی از بدترین سوتی هایی که دادین رو تعریف کنین با شرح و بسط. 3.خدا بهتون دختر بده دلتون میاد عروسش کنین؟ (یکم فکر کنین میفهمین چرا پدر زن ها از دامادا خوششون نمیاد )4. دوست دارین به کدوم کشور دینا سفر کنین و اونجا رو ببینین؟ 5. توی طبیعت بکر و زیبا به خدا نزدیک ترین یا توی اماکن متبرکه؟ (۳۰/مهر/۹۳ ۱۰:۰۴)Havbb 110 نوشته است: استفاده از شکلک هایی مثل : امیدوارم بحث منحرف نشه. اما ما مدام هم از این شکلک ها استفاده میکنیم و 99% بچه های تالار از دست ما حداقل یکبار رو ناراحت شدن. والا... |
|||
|
|
۱۴:۴۸, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول:. عصبانی میشین چی کار میکنین؟بستگی دارد به علت عصبانیت و مخاطبش... نقل قول: یکی از بدترین سوتی هایی که دادین رو تعریف کنین با شرح و بسط.من همیشه شاگرد اول بودم ...همیشه هم مدیران مدرسه من رو می شناختند و بهم احترام می گذاشتند یک مدیری داشتیم تو راهنمایی برای اینکه بچه ها رو چک کند می رفت ته کلاس می نشست و وقتی بچه ها از زنگ تفریح می آمدند بالا رفتارشون رو یواشکی و مثل دوربین مخفی میدید یکبار من هم بعد زنگ تفریح وارد کلاس شدم و دیدم ساکته ... همه بچه ها هم نشسته بودند ..من هم شروع کردم به ادای معلممون رو در آوردن ...همین که داشتم ادا در می آوردم آخرش دیدم مدیرمون ته کلاس نشسته و داره ریسه میره از خنده ... سریع از کلاس در آمدم و تا یک مدت طرف مدیرمون آفتابی نمی شدم نقل قول:3.خدا بهتون دختر بده دلتون میاد عروسش کنین؟آره ...چرا نکنم ... قانون دنیا است نقل قول: دوست دارین به کدوم کشور دینا سفر کنین و اونجا رو ببینین؟آفریقای جنوبی و حیات وحش افریقا رو هم دوست دارم مصر و اهرام رو دوست دارم ببینم نقل قول:توی طبیعت بکر و زیبا به خدا نزدیک ترین یا توی اماکن متبرکه؟خدا مظهر اسامی مختلفی و در هر کدوم به یک اسم خدا نزدیک تر هستم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (انتخاب بهترین ها) | سخنگو | 44 | 17,766 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (همراه با جایزه) | سخنگو | 26 | 12,520 |
۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر) | مسافـر کربلا | 45 | 19,366 |
۱۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۸ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات | سخنگو | 20 | 9,963 |
۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه تاپیک خوانی (جایزه: بلیت مشهد) | سخنگو | 19 | 8,819 |
۸/آبان/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ... | سخنگو | 46 | 23,824 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۴۴ آخرین ارسال: مهسا110 |
|
| ویژه تولد تالار 93 - بهترین سرصفحه تالار | mohamad | 36 | 14,601 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 08.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582642/08.jpg)
![[تصویر: hotcheirelenor.gif]](http://s5.picofile.com/file/8146655250/hotcheirelenor.gif)

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)

رو بگید.و بگید برای رسیدن بهش عملا چیکار میکنید.و اگه یه روز بفهمید هدفتون درست نبوده میکنید؟

رو بگید.و بگید برای رسیدن بهش عملا چیکار میکنید.و اگه یه روز بفهمید هدفتون درست نبوده میکنید؟
خیلی میتونه خوب باشه حتی تلخ ترین حرفها رو هم در این قالب وقتی کسی بزنه کمتر ناراحتی به وجود میاره.