|
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر ELENOR
|
|
۲۱:۵۴, ۲۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۰۵ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() . سلام . برادر ELENOR با 36 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ آقای ELENOR ... بفرمائید بنشینید برادر .... . ![]() . .
|
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۵, ۳۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱۵:۲۸ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
بسم الله
، ، همانطور كه از ابتدا هم گفتيم اين تاپيك براي انتقاد و محاكمه و اينها نيست، اينجا صرفا گپ دوستانه خواهيم داشت ان شاالله، ، برخي پست ها ويرايش و يكي هم حذف شد، خواهش مي كنم رعايت بفرماييد، از همه شما متشكرم كه فضا رو دچار التهاب نمي كنيد از برادر النور هم ممنونيم كه صبورانه به سوالهاي دوستان در قالب گپ و گفتگو پاسخ مي دهند |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام النور
خوبی؟ آینده تالار رو چطور ارزیابی می کنی؟ برای تالار چکار کردی؟ چکار میخوای بکنی؟ چرا دم به تله نمیدی ؟ (زن نمیگیری) امیدوارم سوالام تکراری نبوده باشه حس سوال نیست البته حیف که النور داره به سلامت از کوچه ما میگذره!!! |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
نقل قول:آینده تالار رو چطور ارزیابی می کنی؟جدا هیچ تصوری ندارم ...خیلی بالا و پایین دارد ....از خصوصیات آخرالزمان است که انسان ها و خود من هر روز عوض می شویم و امتحان سخیت داریم به تبعش تالار هم عوض می شود نقل قول:برای تالار چکار کردی؟کارم بیشتر همینی است که همه می بینند ... ولی چه کار می خواهم بکنم هم معلوم نیست ... ایده و مستند و مقاله خیلی به نظرم می رسد که می شود کار کرد ولی جدا وقتم خیلی پره ... نقل قول:چرا دم به تله نمیدی ؟ (زن نمیگیری)می خواهم بگیرم ... هنوز دارم می گردم ... تا قسمت چی باشد و خدا چی بخواهد |
|||
|
|
۲۰:۲۶, ۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۳ ۲۰:۲۶ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
عاقا شما چیکار کردی که معدل دیپلمت اومد بالای نوزده؟!
![]() ![]() (چیه خو؟! یه سوالی بپرسم به دردم بخوره بده؟! ![]() - خرخون فرصت طلب هم خودتونید )
|
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۳ ۲۳:۵۹ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
نقل قول:عاقا شما چیکار کردی که معدل دیپلمت اومد بالای نوزده؟درس خوندم ![]() ![]() انصافا استادامون هم خوب درس می دادند این ها مهم هست ..نمی گم نیست ولی همه چیز نیست ... چه اگر بخواهیم مادی محض نگاه کنیم به مسائل چه بخواهیم معنوی محض نگاه کنیم ... این یک معدل است که تحت یک سری مسائل سنجیده شده ... دوستم از من خیلی خیلی باهوش تر است ... خیلی در عمیق تری از ریاضی و فیزیک داشت ..معدلش کمتر شد ... حالا یعنی من از ایشون بهتر بودم؟ اصلا و ابدا .. سعیتون رو بکنید ...بعدش توکل کنید به خدا ... این ها هم می گذرد |
|||
|
|
۹:۵۵, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام و عرض ادب و احترام
1- دوست دارید به جای هزینه برای مراسم های عجیب و غریب برای عروسی ، مراسم مختصری گرفته بشه و به سفرهای زیارتی مانند : مشهد ، قم ، کربلا یا حج عمره برید.
2- تو این چند سالی که از خدا عمر گرفتید اتفاقی براتون افتاده که از ته دل ترسیده باشید؟
9- تو این چند سال عمرتون بهترین خاطره ای که از محرم دارید بفرمایید.
ان شاء الله موفق باشید.
![]() |
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
نقل قول:- دوست دارید به جای هزینه برای مراسم های عجیب و غریب برای عروسی ، مراسم مختصری گرفته بشه و به سفرهای زیارتی مانند : مشهد ، قم ، کربلا یا حج عمره برید.نه تنها دوست دارم شیوه خانواده ما همین است سفر زیارتی که جای خودش را دارد و معمولیش هم می رویم ان شالله... پولش هم اندازه خرج عروسی نیست با خرج عروسی می شود ماشین خرید نقل قول:- تو این چند سالی که از خدا عمر گرفتید اتفاقی براتون افتاده که از ته دل ترسیده باشید؟ترس انواع مختلف دارد ... مثلا ترس از یک موجود غیر مادی متفاوت است از ترس به خاطر سو عمل و جزا و اثر عمل گناه و باز این ها متفاوت است با ترس از ارتفاع یا جاهای تنگ در انواع مختفلش بله ترسیدم ![]() نقل قول:9- تو این چند سال عمرتون بهترین خاطره ای که از محرم دارید بفرمایید.توی دسته عزاداری یک دختر 7 الی 8 ساله کنار دسته رفت و خیابون یک ماشین بهش زد و تقریبا سه چهار متر پرت شد .... همه ی این ها تو فاصله ی متری من بود ... ((یکی از جاهایی که ترسیدم برای دیگران ... این هم ی نوع ترس است)) بعد الحمدالله دختر بچه بلند شد و حالش خوب بود ...
|
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
چرا اکثر تیم مدیریتی از خطه سرسبز شمالن؟
آیا پارتی بازی در کاره؟ تا حالا کسی پارتی تون شده؟ شما چی؟ پارتی کسی شدین؟ تا حالا استادتون نمرات درسی رو بردن رو نمودار؟ چقدر کیف کردین؟ موضوع عینک رو یادتونه؟ ![]() جدی گفتین؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
نقل قول:چرا اکثر تیم مدیریتی از خطه سرسبز شمالن؟نه .. همین طوری اتفاقی است ... نقل قول:تا حالا کسی پارتی تون شده؟خیر ...تا جاییکه یادم می آید کسی پارتیم نشده ![]() یادم نیست الان ...شایدم شده ولی احتمالا خیلی مساله بزرگی نبودهنقل قول:پارتی کسی شدین؟نه من انقدر هنوز قدرتی ندارم که بخواهم پارتی بشوم ![]() معرفی کردم و این جور چیز ها ولی پارتی فکر نکنم نقل قول:تا حالا استادتون نمرات درسی رو بردن رو نمودار؟ چقدر کیف کردین؟یکی از درس های دانشگاه استاد نزدیک 9 نمره برد رو نمودار .... ![]() ![]() ![]() یعنی بالاترین نمره 11 بود و متوسط کلاس 4 ![]() ![]() بعد با 10 پاس شدم بعضی استاد ها تو دانشگاهمون خیلی سخت گیر بودند ....خیلی نقل قول:موضوع عینک رو یادتونه؟بله یادمه .. اکثر حرف هایی که خودم زدم رو یادم می ماند که چه گفته و چه نگفته ام بله جدی بودم ... در مساله حجاب پوشاندن زینت مطرح است و هر چیزی که زینت باشد رو من برای همسرم نمی پسندم در بیرون از خونه نمود داشته باشد هر کسی هم اگر دنبال مساله فقهیش است می تواند به طور مشخص از مرجعش بپرسد |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۲۱:۵۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام مجدد
و در ادامه سوالاتم 5- سخت ترین روز یا دوره زندگیت؟ 6- تا حالا کسی رو به خواندن مطالب تالار یا عضویت دعوت کردی؟اومده؟ ماندگار شده؟ 7- یکم در مورد شغلت بگو؟ خودتو در این زمینه موفق میدونی؟ رموز موفقیتت؟ 8- به نظرت رئیس جمهور آینده ایران از چه طیفیه؟ 9- اگر جایی مثلا در دانشگاه یا مترو یا مهمانی و ... بحث فراماسونری، شیطان پرستی و از این قبیل مسائل بشه، شرکت میکنی؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (انتخاب بهترین ها) | سخنگو | 44 | 17,780 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (همراه با جایزه) | سخنگو | 26 | 12,536 |
۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر) | مسافـر کربلا | 45 | 19,404 |
۱۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۸ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات | سخنگو | 20 | 9,974 |
۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه تاپیک خوانی (جایزه: بلیت مشهد) | سخنگو | 19 | 8,839 |
۸/آبان/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ... | سخنگو | 46 | 23,858 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۴۴ آخرین ارسال: مهسا110 |
|
| ویژه تولد تالار 93 - بهترین سرصفحه تالار | mohamad | 36 | 14,615 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 08.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582642/08.jpg)
![[تصویر: hotcheirelenor.gif]](http://s5.picofile.com/file/8146655250/hotcheirelenor.gif)

- خرخون فرصت طلب هم خودتونید 

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)