کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کورش بزرگ برای بعضی ها پیامبر است
۲۱:۴۸, ۲۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/بهمن/۹۳ ۱۷:۳۳ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان میخوام به موضوعی رو بگم. بعضی از دوستام بر این عقیده هستند که کورش بزرگ توی دوران خودش(۵۵۹سال قبل از میلاد)
پیامبر بوده یعنی عقیده اشون اینه که کوروش مثل پیامبران بوده .دوستان میخواستم نظر شما رو بدونم.....در ضمن میگن ذوالغرنین همون کورش هست.....یکی دیگه از موضوعاتی که میگن اینه که اونا با استفاده از آتش به خدا میرسن (دین زرتشتی..یا زردشتی) ...البته من با کل مطابشون مخالفم ..میخواستم نظر شما رو بدونم...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۶, ۲/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۵ ۲۲:۱۹ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #101
آواتار
(۲/مرداد/۹۵ ۲۱:۴۳)پارمیس نوشته است:  

غمناک نباید بود از طعن حسود ای دل
شاید که چو وابینی خیر تو در این باشد

به هر حال از شما که شیفته اعراب هستید بیشتر از این توقع نمیره ......

سلام خدمت پارمیس بزرگوار.Blush
حقیایق رو پذیرفتن خودش یک قدم به سوی شناخت هست. البته بنده که تحریم هستم پس بحث نمیکنم. فقط یه کلمه قصار گفتم.
در نهایت این بحث بحثی نیست که بتونین ازش نتیجه دلخواه گرفته بشه .
شما شیفته کوروش ، کسی خرده گرفته؟ بگید خودم باهاش صحبت میکنم Smile

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۸:۲۶, ۳/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۵ ۹:۰۴ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #102
آواتار
انگلیس و جعل کتیبه‌های باستانی بین‌النهرین
در سده نوزدهم میلادی، فرانسویان در ایران و انگلیسیان در عثمانی (بین‌النهرین و دیگر سرزمین‌های میان ایران تا اروپا) امتیاز انحصاری حفاری و فعالیت‌های عتیقه‌یابی را به دست آوردند. با این‌که فعالیت‌های فرانسویان در ایران محدود به پیدا کردن آثار باستانی و انتقال قانونی و غیرقانونی آنها به موزه لوور در پاریس بود، اما فعالیت انگلیسیان از این فراتر رفت و به جعل آثار باستانی و به ویژه جعل کتیبه‌های باستانی نیز منجر شد.
سه انگیزه اصلی برای چنین جعل‌هایی وجود داشته است:
الف. القای مفاهیمی که مورد نیاز استعمارگران در کشورهای استعمارزده بوده است؛
ب. ساخت نسخه بدل‌ و رونوشت از کتیبه‌ها؛
ج. سوداگری از محل فروش آثار باستانی قلابی که در آن زمان موزه‌ها و مجموعه‌داران فراوانی در سراسر دنیا خواهان آنها بوده‌اند.
[تصویر: %D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8...%D9%84.jpg]
در سده نوزدهم، عده‌ی زیادی از اتباع بریتانیا در بین‌النهرین به شغل ساختن یا دلالی آثار باستانی مجعول و به‌ویژه کتیبه‌های میخی و مُهرهای غلطان مشغول بوده‌اند. با این‌که برخی از این آثار از اصل و اساس قلابی هستند، اما بیشتر آنها کپی‌کاری و رونوشتی از اصل هستند. این عده به اندازه‌ای در کار خود مهارت و تجربه کسب کرده بودند، که هنوز هم آثاری که آنان ساخته بوده‌اند، در موزه‌ها و مجموعه‌های گوناگون جهان وجود دارند و تشخیص اصالت و هویت آنها حتی برای مجرب‌ترین متخصصان دشوار و گاه ناممکن است.
مشهورترین و حرفه‌ای‌ترین این اشخاص، برادران ردی (Ready) بودند که سالیان سال در بغداد به این کار می‌پرداختند و در نهایت به استخدام موزه بریتانیا در لندن در می‌آیند تا سفارش‌های موزه برای ساخت کپی‌های بدلی از آثار باستانی و کتیبه‌های میخی را انجام دهند.
[تصویر: %DA%A9%D9%84%D9%88%D8%AF%DB%8C%D9%88%D8%...%DA%86.jpg]
نخستین نمونه‌های کتیبه‌های جعلی از خانه یک عتیقه‌فروش و دلال انگلیسی آثار باستانی در بغداد پدیدار شد و پس از آن رونق بسزایی یافت. این شخص کلودیوس جیمز ریچ (Claudius James Rich) نام داشت و برای منافع تجاری کمپانی هند شرقی انگلیس در بغداد کار می‌کرد. ریچ همان شخصی است که گویا برای نخستین بار مدعی شد بنای موسوم به مقبره مادر سلیمان در دشت مرغاب آرامگاه کوروش هخامنشی است. نظریه‌ای که جیمز موریه و رابرت کر پورتر -سیاح انگلیسی همزمان با او- ابتدا آن‌را پذیرفتند و سپس آن‌را بی‌اساس دانستند.
کتیبه‌های جعلی متعلق به اواخر سده نوزدهم و اوایل سده بیستم میلادی به مراتب حرفه‌ای‌تر از نمونه‌های متعلق به اوایل سده نوزدهم هستند. در این نمونه‌های ناشیانه حتی به این نکته توجه نشده که نوشته‌های دو طرف الواح میخی باستانی می‌باید در جهت مخالف یکدیگر باشند. یعنی برای خواندن روی دیگر کتیبه، نباید آن‌را مانند کتاب بطور افقی ورق زد، بلکه می‌باید بطور عمودی آنرا از بالا به پایین برگرداند.
[تصویر: %D8%AC%DB%8C%D9%85%D8%B2-%D9%85%D9%88%D8...%D9%87.jpg]
تعداد و تنوع آثار باستانی و کتیبه‌های میخی که در حدود سده نوزدهم میلادی در بین‌النهرین ساخته شده‌اند، بسیار بیش از آن است که به تصور آید. عموم موزه‌های دنیا سعی می‌کنند تا به منظور حفظ اعتبار موزه و اشیای آن، چنین بررسی‌ها و مطالعاتی را بدون جنجال و سروصدا پیگیری کنند و در مواقع لازم به حداقلی از یک خبررسانی مبهم قناعت کنند. هر چند که در برخی مواقع نمی‌توانند جزئیات آن‌را از چشم تیز خبرنگاران زیرک و شکاک و کارکُشته پنهان نگاه دارند.
تعداد و تنوع فراوان کتیبه‌های جعلی و آثار عتیقه که عمدتاً ساخت اتباع انگلیس هستند، موجب شده که بسیاری از کتیبه‌ها و آثار موجود در موزه‌ها و مجموعه‌ها دارای اصالت قطعی و بلاتردید نباشند و همواره هاله‌ای از ابهام بر گرد آنها در گردش باشد.
نویسنده: رضا مرادی غیاث‌آبادی
بیشتر بدانیم:
برای آگاهی بیشتر در این موارد و بخصوص در باره فعالیت برادران ردی و کلودیوس جیمز ریچ بنگرید به کتابی که انتشارات دانشگاه کالیفرنیا منتشر کرده است:
Walker, C. B. F., Cuneiform, University of California Press, 1987.
همچنین بنگرید به:

(۲/مرداد/۹۵ ۲۱:۴۳)پارمیس نوشته است:  

غمناک نباید بود از طعن حسود ای دل

شاید که چو وابینی خیر تو در این باشد

به هر حال از شما که شیفته اعراب هستید بیشتر از این توقع نمیره ......
خدا رو شکر که شیفته اعراب نیستم و شیفته اهل بیت علیه السلام و پیامبر اسلام هستم ،

با کورش و ایل و تبارش محشور بشی

ان شاء الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، علی املشی
۹:۴۱, ۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #103
آواتار
(۳/مرداد/۹۵ ۸:۲۶)vahrakan نوشته است:  
با کورش و ایل و تبارش محشور بشی

ان شاء الله

کوروش به نظر من در کل انسان خوبی بوده.
باعث افتخارمه که با انسان های خوب محشور بشم
حالا چه اهل بیت و پیامبر چه کوروش بزرگ.
ممنون از دعای خوبی که در حقم کردیدSmile
۹:۴۴, ۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #104
آواتار
(۳/مرداد/۹۵ ۹:۴۱)پارمیس نوشته است:  کوروش به نظر من در کل انسان خوبی بوده.
باعث افتخارمه که با انسان های خوب محشور بشم
حالا چه اهل بیت و پیامبر چه کوروش بزرگ.
ممنون از دعای خوبی که در حقم کردیدSmile
Big Grinخواهش می کنم ...باعث خوشحالیه
۱۹:۴۶, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #105
آواتار
[تصویر: %D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8...%D8%AA.jpg]

بررسی ستایش کوروش در تورات
[b]تردیدی وجود ندارد که تورات امروزی لزوماً همان مکتوبات انبیاء نیست. بلکه مجموعه‌ای از نوشته‌ها و یادداشت‌های کاهنان یهود در گذر تاریخ است. همان دشمنانی که در لباس علمای یهود وارد این دین الهی شدند و تا توانستند در آن کژی پدید آوردند. و در مسیر رسیدن به اهداف پلید خود حتی به پیامبران، پاک‌ترین آموزگاران تاریخ بشریت نیز رحم نکردند. در تورات امروزی پلیدترین و شوم‌ترین اتهامات به پیامبران الهی دیده می‌شود. از تهمت میگساری و عربده‌کشی و قتل و غارت انسان‌های بیگناه گرفته تا زنای با محارم و حتی تجاوز به عنف و… همگی موضوعاتی است که در تورات بر پیامبران نسبت داده شد. با این وجود اما نویسندگان تورات کوروش را ستوده‌اند! عجیب است؛ پیامبران را هدف زشت‌ترین ناسزاها قرار داده‌اند و در راه ترور شخصیتی آنان از هیچ تلاشی فروگذار نکرده‌اند، لیکن کوروش هخامنشی را ستوده‌اند! این امر هر خردمندی را به شک و تردید وا می‌دارد.
مواردی از تقدیر و ستایش کوروش توسط تورات
برای مثال در تورات آمده است که یهوه خدای یهود، کورش پادشاه فارس را برانگیخت تا فرمانروایی کرده و خانه‌ی خدا در اورشلیم را که توسط نبوکدنصر پادشاه بابل تخریب شده بود، بنا نماید. [۱] بنا بر این در تورات کورش برانگیخته و برگزیده‌ی خداوند نامیده شده است. همچنین در تورات آمده است که یهوه، کورش را شبان (چوپان) خود بر ملت‌ها می‌نامد. [۲] و همچنین کورش، مسیح یهوه نامیده شده است. [۳]
نقدها و بررسی‌ها:
۱. این گفتارهای تورات با بخش‌های دیگر آن در تناقض است. جالب است که بنا بر متن تورات، نبوکدنصر (بخت‌نصر) که به اورشلیم حمله کرد هم مأمور یهوه خدای بنی‌اسرائیل بود! در تورات، کتاب دانیال باب یکم، آیه دوم آمده است:
«و خداوند یَهُویاقیم پادشاه یهودا را با بعضی از ظروف خانه‌ خدا به دست نبوکدنصر تسلیم نمود و او آن‌ها را به زمین شِنعار به خانه خدای خود آورد و ظروف را به بیت المال خدای خویش گذاشت.»
و در ترجمه‌ی قدیم کتاب حبقوق، باب یکم، آیه ششم، آمده است که یهوه، کلدانیان (در ترجمه تفسیری: پادشاه بابیلون) را برمی‌انگیزد تا بنی‌اسرائیل را تنبیه کند. گرچه آنان ظالم و ستمگرند اما یهوه آنان را برگزید تا گنهکاران را عذاب کند. و نیز در کتاب دانیال باب یکم و دوم آمده است که دانیال در دربار نبوکدنصر به عنوان مشاور وی و یکی از اشراف درباری حضور داشت در حالی که وی به تلفظ کلدانی بَلْطَشَصّر نامیده می‌شد. نبوکدنصر نیز به حقانیت یهوه اقرار داشت. در تورات، کتاب دانیال، باب دوم، آیه چهل و هفتم:
«پادشاه به دانیال گفت براستی خدای شما خدای خدایان و خداوند پادشاهان و آشکار کننده اسرار است.»
همچنین دانیال نبی بنا بر کتاب دانیال باب چهارم، آیه نوزدهم برای نبوکدنصر و مستدام ماندن حکومت وی دعای خیر می‌کرد. و عجیب است که دانیال دشمنان نبوکدنصر و بدخواهان حکومت وی را لعنت کرده و برایشان آرزوی زوال و نابودی نمود!! در نتیجه هم نبوکدنصر و هم کوروش هر دو برگزیده‌ی خداوند هستند. گرچه دو رفتار کاملاً متضاد و متناقض از هم بروز دادند اما هر دو توسط یهوه برانگیخته شدند! پس برگزیده شدن یا به تعبیر بهتر، برانگیخته شدن به خودی خود ملاک برتری و تأیید نیست. چه این‌که در تورات، بنی‌اسرائیل نیز قوم برگزیده خداوند نامیده شدند. حال می‌توان با همین معیار آنان را درست‌کردار نامید؟ به راستی این‌که کورش توسط کاهنان به عنوان برگزیده خداوند معرفی شده، چه ارزشی دارد؟ مخصوصاً هنگامی که این امر با حقایق تاریخی تناقض دارد.
۲. اما اینکه کوروش شبان خداوند نامیده شده است، بدین معنا که امت‌ها همانند گاو و گوسفند هستند و باید چوپانی بر آنان گماشت؟ در حالی‌که می‌دانیم انسان در مسیر تعالی به چوپان نیاز ندارد بلکه به آموزگار نیازمند است. و همچنین درباره‌ی نامیده شده کورش به عنوان مسیح! شگفت‌انگیز است که در هیچ جای متن عبرانی و یونانی تورات، کورش مسیح خداوند نامیده نشده است. بلکه فقط در یکی از ترجمه‌های فارسی، مترجم به عنوان متن توضیحی، کورش را مسیح خداوند نامید! در حالی که در ترجمه رسمی انگلیسی آکسفورد که ترجمه‌ای مستقیم از متن عبرانی و یونانی است واژه‌ی YHWH’s instrument به معنی وسیله و سببی از اسباب خداوند نامیده شده است. [۴] و در ترجمه رسمی انتشارات عیلام به زبان فارسی که بر اساس ترجمه‌ی مستقیم از عبری آرامی است نیز برای کورش از واژه‌ی «برگزیده» برای پیشبرد امور، استفاده نموده است. [۵] که همین برگزیدگی و سبب برای اجرای امور را در نقد شماره یک پاسخ دادیم. و در ادامه نیز بیشتر بیان خواهد شد.
۳. در کتاب اشعیا آمده است:
«خداوند کوروش‌ را برگزیده‌ و به‌ او توانایی‌ بخشیده‌ تا پادشاه‌ شود و سرزمین‌ها را فتح‌ کند و پادشاهان‌ مقتدر را شکست‌ دهد. خداوند دروازه‌های‌ بابل‌ را بروی‌ او باز می‌کند؛ دیگر آن‌ها بروی‌ کوروش‌ بسته‌ نخواهند ماند.» [۶]
روشن است که کورش به این دلیل برگزیده خداوند نامیده شده که توانست امّت‌ها (در واقع امت‌های مخالف یهود) را مغلوب ساخته و کمر پادشاهان را بگسلد! و همچنین در تورات از قول دانیال نبی آمده است:
«در سال سوم سلطنت بلشصر، نوه‌ی نبوکدنصر، در خواب دیدم که در شهر سلطنتی شوش واقع در استان عیلام، در کنار رودخانه اولای ایستاده بودم. وقتی به اطراف نگاه می‌کردم، یک قوچ دیدم که دو شاخ بلند داشت و کنار رودخانه ایستاده بود. سپس دیدم یکی از این شاخ‌ها رشد کرد و از شاخ دیگر بلندتر شد. این قوچ بسوی مغرب، شمال و جنوب شاخ می‌زد و هیچ جانداری نمی‌توانست با او مقابله کند یا از چنگش جان سالم به در برد. او هرطور می‌خواست عمل می‌کرد و بزرگ می‌شد. در حالی که درباره آنچه دیده بودم فکر می‌کردم، ناگهان یک بز نر از غرب ظاهر شد. او آن‌قدر سریع می‌دوید که موقع دویدن پاهایش به زمین نمی‌رسید. این بز که یک شاخ بلند در وسط چشمانش داشت. با تمام قدرت بطرف آن قوچ دو شاخ دوید. سپس با غضب بر قوچ حمله برد و دو شاخش را شکست و او را که یارای برابری نداشت به زمین کوبید و پایمال کرد، و کسی نبود او را از دستش نجات دهد.» [۷]
و در ادامه آمده است که:
«آن قوچ دو شاخ را که دیدی، پادشاهی ماد و پارس است. آن بز نر، پادشاهی یونان است و شاخ بلندی که در وسط دو چشمش بود، اولین پادشاه آن مملکت می باشد.» [۸]
روشن است که بر اساس این فقره از تورات، کوروش هخامنشی ستوده شده است چون همانند یک بز شاخدار به دیگران شاخ زد و به تعبیر صریح‌تر، با شاخ‌های خود دشمنان یهود را پاره پاره نمود! این است یکی از اسرار تمجید از کورش در تورات. همچنین کاهنان و نویسندگان تورات از کورش تقدیر نموده‌اند چون بنا بر تورات وی آنان را از اسارت نجات داد. [۹] کاهنان از کورش تقدیر نمودند چون بنا بر تورات، کتاب عزرا، کورش هزاران قطعه طلا و نقره و دیگر جواهرات قیمتی از خزینه‌ی بابیلون به رئیس یهودیان هدیه داد! [۱۰] کاهنان و نویسندگان تورات، کورش را ستوده‌اند کورش همسایگان و تمامی اقوام را مجبور کرد تا سرمایه‌های خود را به رؤسای کاهنان یهود بدهند! [۱۱]
۴. تورات به شدت از پرستش بت‌ها نهی می‌کند و حتی بت‌هایی چون بعل و مردوک را به صراحت نام می‌برد و پرستش آنان را مایه‌ی خشم و غضب خداوند معرفی می‌کند. برای مثال در تورات، کتاب ارمیا [۱۲] و همچنین در کتاب اشعیا:
«من یهوه هستم و اسم من همین است. و جلال خود را به کسی دیگر و ستایش خویش را به بت‌های تراشیده نخواهم داد.» [۱۳]
و همچنین در تورات، کتاب حزقیال، بت‌پرستی مایه آلودگی وجود معرفی شده است. برای مثال:
«و آب پاک بر شما خواهم پاشید و طاهر خواهید شد. و شما را از همه نجاسات و از همه بت‌های شما طاهر خواهم ساخت.» [۱۴]
این در حالی است که کورش در منشور معروف خود به ستایش بت مردوک و دیگر بت‌ها پرداخته است و حتی بنا بر متن تاریخ در راه ترویج بت‌پرستی و تحکیم معبد اساهیل تلاش بسیار نمود. [۱۵] چگونه ممکن است برگزیده‌ی خداوند، مروّج بت‌پرستی باشد؟ در حالی‌که خدای او از بت‌پرستی بیزار است! چگونه ممکن که برگزیده‌ی خداوند و شبانی که وی برای بشریت انتخاب نموده، آلوده به پلیدی‌ها و مغضوب خداوند باشد؟ چگونه ممکن است که کورش برگزیده‌ی خداوند و پادشاه زمین باشد، در حالی‌که در تورات آمده است:
«یهوه چنین می‌فرماید: گوشت را با خونش می‌خورید و چشمان خود را بسوی بت‌های خویش برمی‌افرازید و خون می‌ریزید. پس آیا شما وارث زمین خواهید شد؟» [۱۶]
به راستی چگونه ممکن است چنین افرادی وارث زمین گردند؟ در تورات خداوند خطاب به موسی می‌گوید:
«مذبح‌هاى ایشان را منهدم سازید، و تمثال‌هاى ایشان را بشکنید و اشیریم ایشان را قطع نمایید، و بت‌های تراشیده ایشان را به آتش بسوزانید. زیرا که تو براى یهوه خدایت، قوم مقدس هستى. یهوه خدایت تو را برگزیده است.» [۱۷]
حال چگونه ممکن است کسی که خلاف این سخن عمل کرده و به ساخت بتکده‌ها و معابد بت‌پرستی پرداخته برگزیده‌ی واقعی خداوند باشد؟! چگونه ممکن است کسی که در راه اعتلای نام مردوک تلاش کرده و آن را با تمام وجود ترویج داده، برگزیده‌ی واقعی خداوند و مورد رضایت او باشد؟! در حالی‌که در تورات، کتاب ارمیا آمده است:
«کلام‌ خداوند درباره‌ بابل‌ اینست‌ سخنانی‌ که‌ خداوند علیه‌ بابل‌ و مردم‌ آن‌ به‌ من‌ فرمود: به‌ همه‌ قوم‌ها اعلام‌ کنید و بگویید که‌ بابل‌ ویران‌ خواهد شد. بت‌ مردوک و سایر بت‌های بابل‌ سرافکنده‌ و رسوا خواهند شد.» [۱۸]
پی‌نوشت‌ها:
[۱]. تورات، کتاب دوم تواریخ، باب ۳۶ آیه ۲۲ – ۲۳ و کتاب عزرا باب ۱ آیه ۷ – ۱۱
[۲]. تورات، کتاب اشعیا باب ۴۴ آیه ۲۸
[۳]. اشعیا باب ۴۵ آیه ۱ – ۲
[۴]. بر اساس نسخه ی آکسفورد:
The Oxford Bible Commentary , John Barton & John Muddiman ,Oxford University Press , Pp 471 , Isaiah 45 : 1-7
[۵]. کتاب مقدس، انتشارات ایلام، بریتانیا، چاپ سوم ۲۰۰۲ میلادی، اشعیا ۴۵ : ۱ – ۲
[۶]. اشعیا باب ۴۵ آیه ۱ – ۲
[۷]. کتاب دانیال، باب ۸ ، آیه ۱ – ۷
[۸]. کتاب دانیال، باب ۸ ، آیه ۲۰ – ۲۱
[۹]. اشعیاء، باب ۴۵ آیه ۱۳ و عزرا، باب ۲ آیه ۱
[۱۰]. عزرا، باب ۱ آیه ۷ – ۱۱
[۱۱]. عزرا، باب ۱ آیه ۴ – ۶
[۱۲]. ارمیا، باب ۱۱ آیه ۱۲ – ۱۳، و همچنین در ارمیا، باب ۳۲ آیه ۲۷ – ۲۹
[۱۳]. اشعیا، باب ۴۲ آیه ۸
[۱۴]. توات، کتاب حزقیال، باب ۳۷ آیه ۲۳ و همچنین باب ۳۶ آیه ۲۵
[۱۵]. رجوع کنید به: کورش و پرستش مردوک
[۱۶]. کتاب حزقیال، باب ۳۳ ایه ۲۵
[۱۷]. سِفر تثنیه، باب ۷ آیه ۵ – ۶
[۱۸]. ارمیا، باب ۵۰ آیه ۱ – ۳
منبع: پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲۰:۱۷, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #106
آواتار
با تورات هم مشکل دارید شما?

چطور به این راحتی میتوانید ادعا کنید تورات تحریف شده است?????
۲۱:۱۱, ۱۲/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۵ ۲۱:۱۲ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #107
آواتار
(۱۲/مرداد/۹۵ ۲۰:۱۷)پارمیس نوشته است:  با تورات هم مشکل دارید شما?

چطور به این راحتی میتوانید ادعا کنید تورات تحریف شده است?????

سلام من اومدم
موی منو اتیش زدن Big GrinBig GrinBig Grin
خانم پارمیس گرانقدر سلامی خاص
براتون اثبات کنم تحریف شدن تورات رو ؟HuhHuhHuh
ایا اماده هستین ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی ، پارمیس ، vahrakan ، MohammadSadra
۲۲:۴۴, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #108
آواتار
(۱۲/مرداد/۹۵ ۲۱:۱۱)mahdy30na نوشته است:  سلام من اومدم
ایا اماده هستین ؟
همیشه حاضر و آماده
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، vahrakan ، MohammadSadra
۲۳:۱۵, ۱۲/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #109
آواتار
(۱۲/مرداد/۹۵ ۲۱:۱۱)mahdy30na نوشته است:  سلام من اومدم
ایا اماده هستین ؟

سلامSmileSmile

نه تروبخدا الان باز ده تا طومار می‌نویسید اونوقت ممکنه من نخونم و مدیونتون بشم.
حالا تحریف شده باشه یا نه به نظرم ما حق نداریم راجع بهش نظر بدیم چون ما از دین دیگه ای هستیم
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na
۰:۲۴, ۱۳/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #110
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نحن ابناء الدليل
نَمیلُ حَیْثُ یَمیلُ
(۱۲/مرداد/۹۵ ۲۳:۱۵)پارمیس نوشته است:  سلامSmileSmile

نه تروبخدا الان باز ده تا طومار می‌نویسید اونوقت ممکنه من نخونم و مدیونتون بشم.
حالا تحریف شده باشه یا نه به نظرم ما حق نداریم راجع بهش نظر بدیم چون ما از دین دیگه ای هستیم
Smile

سلام
نه قول میدم فقط یه مورد بگم تا از روی اگاهی قبول کنین و خودتون هم تحقیقکنین .

سفر اعداد ببین چی میگه

سفر اعداد
[تصویر: do.php?img=4535]
حالا چرا یه سفر بعدتر یادش میره که کجا هارون فوت شده؟

اینم تو سفر تثنیه
[تصویر: do.php?img=4536]
اینو برای من بگو که چطور میشه خدا یک فرد اونم یک فردی که گمنام نیست و برادر موسی کلیم الله ، برادر نبی خدا ، جانشین نبی خدا هست ، چطور میشه قبول کرد که چنین شخصی رو خدا یادش میره کجا جانش رو گرفته ؟؟؟؟؟

اگه شما بخوای من برات بازم میشمرم از این تناقضات ، البته این تناقضات در طول تاریخ رخ داد ، این رو گفتم که نگین اصل تورات و انجیل و ... رو بنده و دیگر گرامیان منکر هستیم ، خیر ، بلکه اصل کتاب وحی الهی بود اما بنا به مباحثی و اتفاقاتی و .... ( اگه خواستی برات اونم میگم ) دستخوش تغییر شد و اینی هم که دست شما هست ( البته اگه تهیه کنین و یا تو فضای مجازی _ متن لاتین و عبری و ... _ مطالعه کنین ) با تناقضاتی مواجه میشی که پاسخی براش پیدا نمکینی مگر اینکه ... !

خوب من بر قول خودم موندم فقط متن تصویر رو بخون و متن رو مقایسه کن همین .
(۱۲/مرداد/۹۵ ۲۳:۱۵)پارمیس نوشته است:  حالا تحریف شده باشه یا نه به نظرم ما حق نداریم راجع بهش نظر بدیم چون ما از دین دیگه ای هستیم
Smile
تحریف شدنش رو براتون از خود کتاب مقدس براتون اثبات میکنم بماند که همین دین گل و بلبل شما( قبلترا گفتین مسلمانین اینو مستند کردم ) و من ( اسلام ) تو کتاب مقدسش قران میگه که این کتاب ( تورات و انجیل ) تحریف شده . چطور میشه که شما بر اون مطلب عقیده ندارینBig Grin
فقط اگه حالش رو داشتین این ایات رو نگاه بندازین _ عربی هم نشد مهم نیست چون ممکنه سختتون باشه _

آل‌عمران: 78
«وَإِنَّ مِنْهُمْ لَفَرِيقآ يَلْوُونَ أَلْسِنَتَهُم بِالْكِتَابِ لِتَحْسَبُوهُ مِنَ الْكِتَابِ وَمَا هُوَ مِنَ الْكِتَابِ وَيَقُولُونَ هُوَ مِنْ عِندِ اللّهِ وَمَا هُوَ مِنْ عِندِ اللّهِ وَيَقُولُونَ عَلَي اللّهِ الْكَذِبَ وَهُمْ يَعْلَمُونَ؛
در ميان آنها [= يهود] کسانى هستند که به هنگام تلاوت کتاب (خدا)، زبان خود را چنان مى‏گردانند که گمان کنيد (آنچه را مى‏خوانند،) از کتاب (خدا) است؛در حالى که از کتاب (خدا) نيست! (و با صراحت) مى‏گويند: «آن از طرف خداست!» با اينکه از طرف خدا نيست، و به خدا دروغ مى‏بندند در حالى که مى‏دانند!

نساء: 46
«مَنَ الَّذِينَ هَادُواْ يُحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَن مَوَاضِعِهِ وَيَقُولُونَ سَمِعْنَا وَعَصَيْنَا وَاسْمَعْ غَيْرَ مُسْمَعٍ وَرَاعِنَا لَيّآ بِأَلْسِنَتِهِمْ وَطَعْنآ فِي الدِّينِ؛
بعضى از يهود، سخنان را از جاى خود، تحريف مى‏کنند؛ و (به جاى اينکه بگويند: «شنيديم و اطاعت کرديم»)، مى‏گويند: «شنيديم و مخالفت کرديم! و (نيز مى‏گويندSmile بشنو! که هرگز نشنوى! و (از روى تمسخر مى‏گويندSmile راعنا [= ما را تحميق کن! ]» تا با زبان خود، حقايق را بگردانند و در آيين خدا، طعنه زنند.

بقره: 79
«فَوَيْلٌ لِلَّذِينَ يَكْتُبُونَ الْكِتَابَ بِأَيْدِيهِمْ ثُمَّ يَقُولُونَ هَـذَا مِنْ عِندِاللّهِ لِيَشْتَرُواْ بِهِ ثَمَنآ قَلِيلا فَوَيْلٌ لَّهُم مِمَّا كَتَبَتْ أَيْدِيهِمْ وَوَيْلٌ لَّهُمْ مِمَّا يَكْسِبُونَ؛
پس واى بر آنها که نوشته‏اى با دست خود مى‏نويسند، سپس مى‏گويند: «اين، از طرف خداست.» تا آن را به بهاى کمى بفروشند. پس واى بر آنها از آنچه با دست خود نوشتند؛ و واى بر آنان از آنچه از اين راه به دست مى‏آورند!

خو اینهارو حتی یکبارم ندیدین؟ البته قول دادم خلاصه بگم ولی بازم هست که نمیگم.

(۱۲/مرداد/۹۵ ۲۳:۱۵)پارمیس نوشته است:  حالا تحریف شده باشه یا نه به نظرم ما حق نداریم راجع بهش نظر بدیم چون ما از دین دیگه ای هستیم
چون دین ما با اونها فرق داره نباید دربارش صحبت کنیم؟
این که با تعقل و تفکر و تدبر و .... که کاری عقلایی هست مخالفین وای کمی تامل داره گرامی . چطور سر تمجید از برخی افراد میشه تورات میشه کتاب سر سبد اخ ببخشین گل سرسبد
پارمیس گرامی ، تورات در طول تاریخ با حوادث مختلف از قبیل گم شدن و دور ماندن از ملت و ... مواجه شد ، شما اگه یکبار متن تورات رو مطالعه کنید متوجه اشتباهاتی میشین که جای ؟ بزرگی رو روی سرتون احساس میکنین که تاویل بردار هم نیست . و اینکه ما از یک دین و اونها از یک دین باشن هم دلیل نمیشه همدیگر رو به چالش نکشونیم و نقد نکنیم ، حالا شما خودتون رو محق بر تحقیقگر بودن نمیددونین دیگه به خودتون مربوطه ولی نمیتونین به دیگران اون رو نسبت بدین.
با تشکر .
البته بگم من پایه هستم براتون بگم ولی فعلا دست نگهمیدارم.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، fazel ، MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا