|
شما از هیچ درست شده اید
|
|
۱۰:۳۵, ۲۱/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با توجه به یافته های علم فیزیک به خصوص در زمینه کوانتوم میتوان گفت شما در واقع از هیچ درست شده اید .
فضای اتم از یک هسته درست شده . در اطراف آن هم الکترون هایی در حال گردش هست . اما جالب اینکه اگر اندازه اتم و پروتن و الکترون را در نظر بگیریم . 99.999% از فضای اتم خالی است . بر طبق این مورد اگر همه الکترون ها و پروتن ها و.... را که در کره زمین هست به هم بفشاریم کره زمین به اندازه یک توپ پینگ پونگ میشود !
|
|||
|
| آغاز صفحه 14 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۶, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #131
|
|||
|
|||
(۳/بهمن/۹۳ ۱۵:۴۸)سید ابراهیم نوشته است: قبل حرفش را زدم. ما معقولاتی داریم که محسوس نیستند.وای. متاسفم. خلط بین مفهوم و مصداق. ما معقولاتی نداریم که محسوس باشن. معقول از اونجایی که معقوله محسوس نیست. عرض کردم: شما باید چند بار ممکن رو ببینی تا بتونی کل ممکن رو متصور بشی. شما صفات یک شیء رو یک یا چند بار مشاهده می کنین تا در نهایت اون رو به عنوان کل دریابید. (۳/بهمن/۹۳ ۱۵:۴۸)سید ابراهیم نوشته است: یه سوال شما بین وجود و مادی چه رابطه منطقی قائلید؟هر موجودی احتمال داره مادی یا مجرد باشه. هر مادی هم ممکنه موجود یا معدوم باشه. |
|||
|
۱۵:۳۰, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #132
|
|||
|
|||
|
خب احسنت. پس ما موجوداتی داریم که مادی نیستند. هین. من همین را میخواستم بشنوم.
دیگر هم حرف جدیدی ندارم. باقی حرفها را در این هفت هشت صفحه نوشتیم.
|
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۴/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۱۵:۴۳ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #133
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۳ ۱۵:۳۰)سید ابراهیم نوشته است: خب احسنت. پس ما موجوداتی داریم که مادی نیستند. هین. من همین را میخواستم بشنوم. خیر. عرض کردم احتمال [پیشین] دارد موجود مجرد داشته باشیم. جملات من رو با دقت بخونید. ![]() اگر از من بپرسید تکشاخها وجود دارن باز هم خواهم گفت احتمال داره وجود داشته باشن. با این حال اصول زندگی خودم رو بر اساس این احتمال که تاثیری در زندگی من نداره پیاده سازی نمی کنم.
|
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #134
|
|||
|
|||
|
دوستان من بحث این تاپیک رو دنبال نکردم .
الان مشکل کجاست . سوال خدا باوران چی هست ؟ سوال خداناباوران چی هست ؟ راستش حسش نیست صفحات رو بخونم . |
|||
|
۱۹:۳۵, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #135
|
|||
|
|||
(۴/بهمن/۹۳ ۱۵:۲۶)namekarbary نوشته است: هر موجودی احتمال داره مادی یا مجرد باشه. هر مادی هم ممکنه موجود یا معدوم باشه.خدااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!! پس موجود غیر مادی داریم. دمتون گرم. راستی هنوز تعریف خوبی از مادی هم نداریم. جسم مادی چیه؟ (این بحث انحرافیه اگر دوست نداشتید در مورد اون حرفی نزنید.) |
|||
|
|
۲۰:۰۸, ۴/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #136
|
|||
|
|||
|
|
۰:۴۳, ۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۳ ۰:۴۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #137
|
|||
|
|||
|
۱۱:۱۹, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #138
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۵/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۳۵ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #139
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۹)namekarbary نوشته است: چه ربطی داشت اصلا؟! سواله دیگه!! شما فرمودید اگر از شما بپرسند تکشاخها هم وجود دارند شما می گید بله احتمال داره! (البته اگر منظورتون از مثالی که زدید موجود مجرد نباشه که هیچ! ) من می گم، آیا موجود مجرد با شمایل مادی ( مثلا شمایل یک تکشاخ) می تونه وجود داشته باشه؟!! یعنی اصلا یک تکشاخ می تونه مجرد باشه!؟ می خوام بگم اگر موجود مجردی وجود داشته باشه قطعا در شمائل و خصوصیات و محدودیات موجودات مادی نیست! دست می گم؟؟ |
|||
|
۱۱:۳۶, ۵/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #140
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۳ ۱۱:۳۳)مجتبی110 نوشته است: سواله دیگه!! آها. شما تعریف من درآوردیی از تکشاخ ارائه دادید برای همین من متوجه نشدم. عذرخواهی می کنم. موجودات مجرد مطمئنا فصلی با موجودات مادی خواهند داشت. تا این جا رو من با شما راه میام. اما این که "شمائل و خصوصیات و محدودیات موجودات مادی نیست" باید تبیین و تفسیر بشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |