|
آیا امام حسین (علیه السلام) مظلوم است؟؟
|
|
۱۲:۴۵, ۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
یه سوالی برام پیش اومده بود که چرا به امام حسین (علیه السلام) میگیم : حسین مظلوم. خب پاسخش اینه که این غلطه که ما به امام حسین صفت مظلوم بدیم. کلمه ی مظلوم ریشه اش میشه "ستم دیده" و امام حسین ما ستم دید ولی در مقابلش وایساد و در واقع امام حسین شجاع هستن . اگه مظلوم بودن تسلیم میشدن . اینکه امام حسین ما ستم دید و در مقابلش ایستاد این مظلوم نیست این "آزاده" است . پس باید بگیم "حسین آزاده " نه مظلوم . چرا تاکید داریم که بگیم مظلوم؟؟؟چون دل مردم بسوزه و گریه کنن و ...!! امام حسین به عزاداری ما نیازی نداره ،به جای اینکه کل محرمو اربعین رو عزاداری کنیم ، بریم از 10 ویژگی اخلاقی امام حسین فقط و فقط 5 مورد ر الگوبرداری کنیم . |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۳, ۷/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۳ ۰:۲۵ توسط لبخند خدا.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
الان میخواید ثابت کنید که مظلومه امام حسین؟؟
توی این روایت ها منظورشون از حسین مظلوم کسیه که خانواده اش رو فدا کرد و همه تنهاش گذاشتن . پس شجاعاتش هم توی مظلوم بودنشه؟؟ نه نیست . پس شما هم از اون جهت میگید مظلوم که چون تنهاش گذاشتن نه اینکه در مقابل سپاه یزید ایستاد .... من نظرم همونه . اگه منظورتون از مظلوم اینکه تنهاش گذاشتن درسته ولی اگه منظورتون اینه که ظلم بهشون شد و در مقابل این ظلم ایستاد اون دیگه مظلوم نمیشه اون میشه آزاده . من مورد دومی مدنظرمه |
|||
|
۳:۰۸, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلامی مجدد (۶/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۵)mahdy30na نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم (۷/بهمن/۹۳ ۰:۲۳)لبخند خدا نوشته است: الان میخواید ثابت کنید که مظلومه امام حسین؟؟شما میگید از حرکت امام و خود امام و افعال و اقوال امام درس بگیریم ، درست ؟ چون این قسمت از حرفتون اینو میرسونه ( متن اولی که تو پست ابتدایی نوشتید : (۶/بهمن/۹۳ ۱۲:۴۵)لبخند خدا نوشته است: امام حسین به عزاداری ما نیازی نداره ،به جای اینکه کل محرمو اربعین رو عزاداری کنیم ، بریم از 10 ویژگی اخلاقی امام حسین فقط و فقط 5 مورد ر الگوبرداری کنیم .این قسمت رو بخونین دوباره لطفا (۶/بهمن/۹۳ ۲۰:۴۵)mahdy30na نوشته است: ظلم یعنی عدم درک امام و کسی هم که حقش شناخته نشه مورد ظلم هست،میشه مظلوم.کسی حقش شناخته نمیشه و مورد ظلم قرار میگیره ، حالا شما تصور کنید در زمان خود امام ، خودشون خطبه خوندن و معرفی کردن و .... اما سپاه دشمن گفتن میدونیم همه اینارو ولیباید بیای و با یزید بیعت کنی و یا اینکه بجنگی ... ایا این مردم با عدم شناخت مقام امام به اایشون ظلم نکردن؟ باتمام این حرفا فقط نمونه میگم هدف امام برای خروج علیه یزید چی بود؟تو وصیت که برای برادرشون مینویسن میفرمایند : «وَ اِنّی لَمْ اَخْرُجْ اَشِراً وَ لا بَطِراً وَ لا مُفْسِداً وَ لا ظالِماً وَ اِنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْاِصْلاحِ فِی اُمَّةِ جَدّی صلی الله علیه و آله اُریْدُ اَنْ آمُرَ بِالْمَعْرُوفِ وَ اَنْهی عَنِ الْمُنْکَرِ وَ اَسیْرُ بِسیرَةِ جَدّی وَ اَبی علی بن ابی طالِبٍ علیه السلام ؛ بدانید من برای سرکشی و خوشگذرانی و فساد و ستم -از مدینه به سوی کربلا- خارج نشدم؛ بلکه فقط برای دنبال کردن اصلاح امّت جدّم -قیام کردم و- خارج شدم و تصمیم گرفته ام که امر به معروف و نهی از منکر نمایم و سیره جدّم - رسول خدا صلی الله علیه و آله - و پدرم علی بن ابی طالب علیه السلام را دنبال نمایم. تو همین نامه نکات تربیتی و اهداف بلندی مطرح هست که اگه توجه بشه مقام امام درک میشه حالا شما بفرما چرا الگو برداری نمیشه چندتا از نکات رو خیلی عام میگم تو این نامه امام به وحدانیت خدا - توحید - و قیامت و همچنین مهمترین عمل امام قیام و خروج امام هست که در اینده ، افراد نگن امام از دین برگشت و برای مال و مکنت و شوکت و جاه طلبی خروج کرد.متاسفانه در حال حاظر هم عده این بر چنین عقیده ای استوار هستن. همکار محترم تا عمر داریم برامون بگن و ما فقط شنونده باشیم فایده نداره خودمون باید درک کنیم این کلمات رو. نمیدونم چرا شما تاکید دارین امام مظلوم نیست ؟؟؟؟؟؟؟(۷/بهمن/۹۳ ۰:۲۳)لبخند خدا نوشته است: اگه منظورتون از مظلوم اینکه تنهاش گذاشتن درستهاگر امام مظلوم نبود چرا امام در حدیث نفرموند که ایشون ازاده هستن؟ ببخشید ولی خیلی بد بینانه نگاه کنیم میشه داستان اینکه امام رو ازاده بدونیم بعد بگیم امام که ازاده هستن و مظلوم نیست و ایشون که جاش تو بهشته و چرا ما گریه زاری و مراسم محرم و .............................. بکیریم و بشینیم درباره کارها و افکارشون تعقل کنیم .....و در اخرشم بگیم مگه یزید امام رو کشت ؟ نه خدا لعتن کنه اونی که سر امام رو ..../ صورت مسئله عوض میشه/ منو یاد این انداخت این حرفا که بنده خدایی میگفت ما که فارسیم چرا نماز رو عربی بخونیم بعد میگفت حالا وضو هم اینطوری بگیرم بعد کم کم رسید به جایی که دیگه گفت وقت و قبله هم مهم نیست هر زمان حسش بود نماز میخونم خدا هم که نیاز به سرپا بودن و وضو داشتنه من نداره پس خیلی راحت به مرور نماز شد یه چیزی که خودش ساخت . البته نمیگم شما هم به این راه میرید ولی وقتی معصوم میگه مظلوم - چه معنای تنها گذاشتن در واقعه کربلا و پیش از اون و چه به معنای اینکه مقام امام درک نکردن مردم مگر تعدادی از اصحاب امام ، امام مظلوم واقع شد .( هم امام حسین و هم ابای مطهرشون و هم اولاد منیرشون مظلوم واقع شدن به هم معنای اینکه معرفت به این خاندان پیدا نکردن مردم و هم اینکه حاکم جور این سلاله رحمت رو به شهادت رسوندن چه با سم و چه با شمشیر.، در باره حضرت زهرا اطهر چی ؟ السَّلاَمُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْمَغْصُوبَةُ - در زیارت نامه حضرت زهرا -
ایا امام مورد ظلم قرار نگرفت؟ به معنای اول و دومی که خودتون میگید؟حضرت زهرا در مقابل ظلم ایستادن یا اینکه خیر؟ چرا نمیگن ازاده؟ ( حر ) و گفتن مظلومة ایا اینها کفایت نمیکنه؟؟؟؟؟ همکار گرامی (۶/بهمن/۹۳ ۱۳:۲۶)لبخند خدا نوشته است: گفتم مظلوم یعنی " ستم دیده ، کسی که بقیه میزنن تو سرش " حالا تو هراموری که بوده ، نه اینکه در مقابل ظلم ایستاده اینو از کجا آوردین؟؟؟با اين توضيحي كه شما گفتين امام باید بجای استفاده از مظلوم از واژه حر ( و مشتقاتش ) استفاده میکردن. ایا غیر از اینه؟ و اگر معنای اینکه شما میگین رو برای امام بکار ببریم همونطور که دیگر معصومین گفتن ایا همخوانی داره این دو جمله؟ |
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۷/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بنظر من مظلوم نیستن آزاده هستن ! ! !
من به امام حسینم(علیه السلام) میگم "آزاده" الان نمیتونم خوب جوابتون رو بدم چون وقت ندارم . من راه کج رو نمیرم ، توی دین ما خیلی چیزها خرافیه که مردم پذیرفتنش ، مثلا من معتقدم که امام رضا شهید نشدن ، همینطور حضرت فاطمه ، مثلا اینکه توی محرم گل میزنن ، یا اینکه با پای پیاده میرن کربلا و... اینا خرافاته که وارد شده من تاحالا ندیدم امامی با پای پیاده بره زیارت یا مثلا گل بزنه به لباسش. خدانگهدار |
|||
|
|
۰:۰۲, ۸/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۳ ۰:۰۳ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من می نویسم شما هر موقع وقت داشتید بخونید. ![]() **************************************** (۷/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۶)لبخند خدا نوشته است: یا اینکه با پای پیاده میرن کربلا و... اینا خرافاته که وارد شده من تاحالا ندیدم امامی با پای پیاده بره زیارت یا مثلا گل بزنه به لباسش. یعنی اگه از معصوم ادله بیاریم، جواب ها قابل قبوله دیگه؟ نقل قول:مثلا من معتقدم که امام رضا شهید نشدن ، همینطور حضرت فاطمه ،
خب احادیث و روایاتی که بر شهیده بودن خانوم دلالت دارند : ✔ قال رسول اللَّه ( ص ) : « . . . فتکون اوّل من یلحقنى من اهل بیتى فتقدم علىّ محزونة مکروبة مغمومة مقتولة » . ( فاطمه ) اولین کسى از اهلبیتم مى باشد که به من ملحق مى گردد ، پس بر من وارد مى شود ، محزون ، مکروب ، مغموم ، مقتوله<شهیده> ... (فرائد السمطین ج 2 ، ص 34) ✔ قال موسى بن جعفر ( ع ) : انَّ فاطمة ( س ) صدّیقة شهیده . (اصول کافى ج 1 ، ص 381) ====> این دیگه واضح واضحه. اثبات شهادت حضرت زهرا هم علاوه بر منابع شیعی، به وفور توی کتب اهل سنت هم اومده. -=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
حالا روایاتی که بر شهید بودن حضرت دلالت داره : ✔ اباصلت هروی گفت: شنیدم از امام رضا (علیه السلام) که میفرمود: به خدا نیست از ما ائمه (علیه السلام) احدی، مگر این که کشته یا شهید میشود. عرض شد: ای فرزند رسول خدا، پس ترا چه کسی به قتل میرساند؟ فرمود: بدترین مخلوق خدا در زمان خودم مرا به زهر میکشد، و سپس در یک خانه تباه شده در دیار غربت دفن میکنند. آگاه باشید هر کس مرا در غربتم زیارت کند خداوند به او اجر صدهزار شهید و صدهزار صدیق و صدهزار حج و عمره کننده و صدهزار جهادگر مینویسد و در زمره ما محشور میگردد و در بالاترین درجات بهشت رفیق ما قرار داده میشود. ✔ امیرالمومنین علی بن ابیطالب (علیه السلام) فرمود: به زودی مردی از فرزندان من در سرزمین خراسان از روی ستم و جور به زهر کشته می شود، اسم او اسم من، و اسم پدرش اسم موسی بن عمران است بدانید هر کس او را در غربتش زیارت کند، خداوند گناهان گذشته و آینده او را می آمرزد و لو این که به تعداد ستارگان و قطرات باران و برگ درختان باشد. -=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= نقل قول: یا اینکه با پای پیاده میرن کربلا و... اینا خرافاته ✔ امام صادق(علیه السلام) درباره ثواب زیارت امام حسین(علیه السلام) با پای پیاده میفرماید: کسى که با پای پیاده به زیارت امام حسین(علیه السلام) برود، خداوند به هر قدمى که برمى دارد یک حسنه برایش نوشته و یک گناه از او محو مى فرماید و یک درجه مرتبه اش را بالا مى برد، وقتى به زیارت رفت، حق تعالى دو فرشته را موکل او مىفرماید که آنچه خیر از دهان او خارج میشود را نوشته و آنچه شر و بد است را ننویسند و وقتى برگشت با او وداع کرده و به وى مىگویند: اى ولىّ خدا! گناهانت آمرزیده شد و تو از افراد حزب خدا و حزب رسول او و حزب اهلبیت رسولش هستی، به خدا قسم! هرگز تو آتش را به چشم نخواهی دید و آتش نیز هرگز تو را نخواهد دید و تو را طعمه خود نخواهد کرد. (کامل الزیارات ص134) ✔ آیتالله بهجت درباره نقش پیادهروی روز اربعین میگوید: روایت دارد که امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که ظهور فرمود، پنج ندا میکند به اهل عالم، اَلا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین قَتَلُوهُ عَطشاناً، اَلا یا اَهلَ العالَم اِنَّ جَدِی الحُسَین سحقوه عدوانا،... امام زمان خودش را به واسطه امام حسین(علیه السلام) به همه عالم معرفی میکنند ... بنابراین در آن زمان باید همه مردم عالم، حسین(علیه السلام) را شناخته باشند... اما الان هنوز همه مردم عالم، حسین(علیه السلام) را نمیشناسند و این تقصیر ماست، چون ما برای سیدالشهدا(علیه السلام) طوری فریاد نزدیم که همه عالم صدای ما را بشنود، پیادهروی اربعین بهترین فرصت برای معرفی حسین(علیه السلام) به عالم است. -=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= در مورد گل زدن هم باید به نظر مرجع مراجعه شه ولی از اونجا که اکثریت اگه این کار موجب وهن نشه رو مجاز دونستن، پس مطمئنا تو این حالت اشکالی نداره پ.ن : اینا فقط چنتا از روایات بوده. مطمئنا روایات خیلی بیشتری برای اثبات این موارد هستش. |
|||
|
|
۲:۰۲, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام
لبخند خدا گرامی امیدوارم وقت داشته باشین تا مطالبی که سعی میکنم خلاصه و مفید بگم رو بخونین تا وقتتون تلف نشه . اعتقاد و نظر شما محترم و قابل احترام اما لطف کنید وقتی چیزی رو رد میکنید دلیل برای اون بیارید و نه اینکه بگید : (۷/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۶)لبخند خدا نوشته است: بنظر من مظلوم نیستن آزاده هستن ! ! ! شما هرچی دلتون میخواد بگید اما اصل حقیقت رو انکار نکنید که مظلوم بودن امام رو زیر سوال نبرید. این بحث ربطی به خرافی بودن و .... سایر مباحث نداره . برای شما از روایات و کلام بزرگان اوردیم که امام مظلوم بودن چه حضرت سید الشهدا و حتی مادر بزرگوارشون و برای تکتک معصومین هم چنین مصادیقی موجود هست. (۷/بهمن/۹۳ ۱۲:۵۶)لبخند خدا نوشته است: مثلا من معتقدم که امام رضا شهید نشدن ، همینطور حضرت فاطمهجناب مصباح تو این موارد توضیحاتی دادن اما دیگه واقعا تو شهادت حضرت زهرای مرضیه شما شک داری و به تشبیهی منکر این هستید بسی جای تامل داره حداقل مطالبی که تو همین تالار درباره شهادت حضرت صدیقه طاهره مطرح شد براتون تعدادی رو لیست میکنم منابع شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها + سوگند عمر *** مناظره پیرامون شهادت حضرت صدّیقه طاهره سلام الله علیها اینفوگرافی "از افسانه تا واقعیت شهادت حضرت مادر" چگونگی شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) درپناه خدا باشید |
|||
|
|
۳:۵۹, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام ببخشید که من پاسخ میدم امیدوارم ناراحت نشید
فکر میکنم برای این جور سوالها سایتهای زیادی هستند که پاسخگو هستند یعنی سئوال میکنید و جواب میگیرد بدون هیچ بحثی در مورد اینکه "اگر مظلوم بودن تسلیم میشدن" مظلوم بودن چه ربطی به تسلیم شدن داره کل امامان ما مظلوم هستن منتها امام حسین علیه السلام در جنگ شهید شد و امامان دیگر هم به نحوی... مظلوم = مورد ظلم واقع شدن مظلوم یه صفت خوار کننده نیست بلکه سئوال برانگیزه برای کسی که ندونه چه خبر بوده در مورد اینکه "امام حسین به عزاداری نیاز نداره" کی گفته ایشون به عزاداری نیاز داره؟! این ما هستیم که نیازمند هستیم... تا یادمون نره چه اتقاقی افتاد. در مقابل چه شرایطی باید چه واکنشی نشون داد. این قضیه درس و کتاب و فرمول نیست که یه بار بخونیم یادبگیریم تموم شه بره تو مغزمون. میگید"بجای اینکه کل محرم و اربیعین رو ...بریم 5 مورد ویژگی اخلاقی الگو بگیریم" به نظر شما میشه بجای اینکه بریم هر روز دستامون رو بشوریم بریم 5 کار که چطوری دستمون رو کثیف نکنیم یاد بگیریم تا دیگه دستمون کثیف نشه (البته ببخشید مثاله دیگه) در مورد شهادت امامان که گفتید شک دارید و غیره. شهادت بهترین نوع مرگیه که خدا برای انسان قرار داده حالا امامان و اولیا خدا که از تمام لحاظ بهترین بنده خدا هستن چرا شهادت نباید بهشون تعلق بگیره؟اصلا اگه شهید نشن باید بهشون شک کرد ----------------------------------------------------------------- در کل میتونم بفهمم منظورتون چیه اما این طوری که شما فکر میکنید نیست شما نمیتونی از درون بغل دستی آگاه بشی حتی اگه به تمام حرف های یک نفر گوش بدی امکان نداره از درونش باخبر بشی همه این مسائلی که شما میگید همه تا حدودی درست هست میدونم میخواید از موضع قدرت از امام حسین حرف زده بشه یا بجای گریه و زاری عمل صالح رواج پیدا کنه اما مطمئن باش همه مردم مثل هم نیستن یعنی هیچ کس مثل کس دیگری نیست که بشه یه نسخه برای همه صادر کرد باید طیف مردم در نظر گرفته بشه --------------------------------- ببخشید که پاسخ دادم امیدوارم از حرفم ناراحت نشید |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
دوستان بین فرات و کربلا 120 کیلومتر فاصله هست . حضرت عباس برای این مسیر از اسب استفاده کرده ؟ یا پیاده بوده ؟
|
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
هیچی داداش . مظلومیت فقط سوال بود . میخواستم بدونم .
|
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۸/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۳ ۱۸:۵۸)ریچارد داوکینز نوشته است: دوستان بین فرات و کربلا 120 کیلومتر فاصله هست . حضرت عباس برای این مسیر از اسب استفاده کرده ؟ یا پیاده بوده ؟ صد در صد از اسب استفاده کرده خب شد پرسیدین من یه سوال برام پیش اومد . این درسته که آب رو فقط چند ساعت قبل از اینکه امام حسین و یارانش شهید بشن روشون بستن؟؟ یعنی 3 روز نبوده ، البته درسته این بنظرم آخه چجوری تا 3 روز بدون آب دوام آوردن . |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پذیرش ولایت علی علیه السلام شرط ایمان در ادیان پیش از اسلام!! | علی 110 | 39 | 27,363 |
۵/شهریور/۰۱ ۸:۵۱ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| هفتاد فضیلتی که فقط حضرت علی (علیه السلام) آن ها را داشت | ghoran | 7 | 3,239 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۳۱ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| اثبات امامت مولا علی (علیه السلام) مباحثه | وحید110 | 112 | 47,980 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۵۷ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مهم ترین درس قیام امام حسین (علیه السلام) | ghoran | 4 | 2,632 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۸:۴۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| 《~■~ خضر نبی(علیه السلام) در سوگ امیر(علیه السلام) ~■~》 | آوا | 0 | 1,248 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۲:۴۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| روز خاتم بخشی حضرت علی (علیه السلام) | aboutorab | 3 | 2,435 |
۲۷/مهر/۹۳ ۱۶:۰۳ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| چرا «حبّ علی علیه السلام» نشانه ایمان است، نه حبّ پیامبر اکرم | راوی110 | 0 | 1,515 |
۱۹/مهر/۹۳ ۱۵:۱۷ آخرین ارسال: راوی110 |
|

؟؟؟؟؟؟؟