|
توجيه كنندگان علمي اسلام!!!!
|
|
۵:۰۱, ۱۹/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سالهاست كه توجيهات علمي براي اثبات حقانيت اسلام و مذهب در كتابهاي مختلف يا در سايتهاي مخصوصا ديني يا در برنامه هاي تلويزوني كه اغلب هم بسيار سخيف و غير علمي و عموما شبه علمي هستند به خورد من مخاطب بدبدخت داده ميشه و كسي هم نيست كه به اين دوستان بي سليقه دلواپس اسلام و مسلمين بفرمايد كه لطفا دست از سر پاسداري از دين آنهم به وسيله دو كلاس سواد علمي تان و خواندن چهارتا مجله مهيج علمي برداريد . مثلا يادم هست كه مطلبي نوشته بودند در نقد صحبتهاي وزير پيشين مخابرات در برنامه اي علمي(فكر مي كنم آسمان شب شبكه 4) كه افاضاتي فرموده بودند كه شاخ برسر هر بيننده اي سبز مي كرد! كه مثلا فرموده بودند كه همه چيز در عالم به دور كعبه مي گرده حتي گردش اتمها در مولكول و گردش گردابها و گردبادهاو...!!!
دوستي دارم كه از بحثي كه در كلاس در مورد لزوم حجاب براي زنان در گرفته بود صحبت مي كرد كه برخي از دوستان دلواپس مسائل فرهنگي چطور سعي كرده بودند كه لزوم حجاب را توجيه كنند كه مثلا مردان با ديدن اندام زنان تحريك مي شوند يا از چشم مردان اشعه اي بيرون مي آيد كه زنان را دچار پيري زودرس مي كند و ... به راستي مسائلي كه در كتب دينمان در رابطه با جهان هستي گفته شده يا مسائلي كه در دينمان در مورد احكام ديني و نحوه زندگي بيان شده نيازمند توجيهات علمي هر نابلد علمي هستند؟ آيا نمي شود گفته شود كه مثلا حجاب حكم دين است و والسلام! اگر به دين مي خواهي پايبند باشي اين از احكام ديني است كه خدا گفته و تمام! يا مثلا دليل نماز خواندن آنهم با كيفيتي كه گفته شده حكم الهي است و والسلام! يا مثلا روزه هم به همين شكل و .... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۲, ۲۱/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسیاری از توصیه های علمی اسلام ریشه در ادیان پیشین و تمدن های باستانی دارد . باید تحقیق بیشتری کنید .
مثلا اینکه همه چیز از آب درست شده اولین بار توسط تالس گفته شده. [b]هیئت هیئت بطلمیوس را هم مطالعه کنید و خیلی چیز های دیگه
|
|||
|
۲۱:۱۴, ۲۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۹ توسط قلب.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۳ ۱۶:۳۱)namekarbary نوشته است: انسان چه از منتظر دین چه علم از جنس حیوانه.سلام اینکه انسان حیوانی ناطق است نظر دین نیست بلکه نظر بعضی از فلاسفه غرب است و در کتاب دینی قدیم و زمان ما این جمله وجود داشت خب پس انسان در تعریف علم یک پستاندار دوپا با هوش بالا و..است (۲۱/بهمن/۹۳ ۲۰:۵۲)ریچارد داوکینز نوشته است: بسیاری از توصیه های علمی اسلام ریشه در ادیان پیشین و تمدن های باستانی دارد . باید تحقیق بیشتری کنید .سلام اینکه یک حقیقت مثل اینکه بیشتر انسان آب است توسط چندین تفکر و در زمانهای مختلف گفته شده است چیزی را اثبات یا رد نمی کند |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۴)masoudmoosavy نوشته است: سلامبله دیگه؛ گونه من و شما (۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۱۴)masoudmoosavy نوشته است: سلامبله، اما اگر مسائلی مثل جنین شناسی از فی*ل*تر تاویلی قوی رد نشن گرفتار اشتباهات علمی فاحشی شدیم ها. |
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
۲۱:۳۵, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۲)masoudmoosavy نوشته است: البته من خودم رو انسان از دیدگاه دین میدونمهیچی دیگه. دین می گه انسانها اجداد مشترکی به نام آدم و حوا داشتن و علم می گه انسان ها نیاکان مشترکی به نام آدم و حوا نداشتن. دقت کنیم که دو مفهوم می تونن بر یه مصداق دلالت کنن. ما می دونیم داریم راجع به چه موجوداتی صحبت می کنیم، حالا چه این موجودات از نگاه دین تعریف بشن یا از نگاه علم. |
|||
|
۲۱:۵۸, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۱:۳۵)namekarbary نوشته است: هیچی دیگه. دین می گه انسانها اجداد مشترکی به نام آدم و حوا داشتن و علم می گه انسان ها نیاکان مشترکی به نام آدم و حوا نداشتن.سلام آدم و حوا دو اسم هستند اینکه علم بر روی انسان اول بعد از تکامل زنتیکی چه اسمی گذاشته شما بفرمایید اما من هنوز نگرفتم مشکل علم با دین چیه |
|||
|
۲۲:۰۳, ۲۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۰۵ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
علم قاءل به چیزی به اسم انسان اول نیست که براش اسمی گذاشته باشه.
|
|||
|
۲۲:۰۷, ۲۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول: همه چیز با موجود زنده متفاوت است! |
|||
|
۲۲:۱۹, ۲۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۲۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۰۳)namekarbary نوشته است: علم قاءل به چیزی به اسم انسان اول نیست که براش اسمی گذاشته باشه.پس اولین انسان کی بوجود آمده شما گفتین پستاندار دوپا با هوش بالا خب این موجود از کی وجود داشته نمیشه که هر چیزی آغازی داره (۲۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۰۷)ریچارد داوکینز نوشته است: همه چیز با موجود زنده متفاوت است!یعنی چی؟ اصلا حرف شما درباره چیه موضوع چیه |
|||
|
۲۲:۲۵, ۲۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۳ ۲۲:۲۹ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
حدود 200هزار سال پیش جمعیتی (نه فردی) با انسان فرگشت یافته.
این مقاله رو بخونید توضیح داده چه طور بعضی چیزها آغازی ندارن http://rdawkins.com/2008/09/07/gaps-in-the-mind/ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |