کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.17 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زن می خواست جامعه را فتح کند برعکس شد
۱۵:۱۸, ۱۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۰ ۱۵:۴۰ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #1

این ها حرف های زنی است که بعد از سه سال کلنجار رفتن با خود و جامعه بالاخره شاغل شد والان بعد از تقریبا یک سال دعا دعا میکند تا تاریخ قراردادش تمام شود و به کانون خانواده اش برگردد وآن را گرم تر از همیشه کند ولی با مطالعه و در کنار خدا.
زن های خسته و درمانده که همه سوار بر اتوبوس یا تاکسی یا ماشینهایی که با پول خودشان خریده اند حالا به خانه می روند! پر از فکرو دغدغه !پر از استرس .آنها خسته اند، می روند تا شاید با دیدن فرزندشان خستگی از تن و بدنشان به در رود .پدرهایی کلافه هم به خانه می آیند و بچه هایی که اگر خیلی هم اجتماعی باشند حالا که عصر شده دو تا سه ساعت است منتظر مادران و پدران شان هستند و می خواهند به خانه ای بروند و با مامان و بابا بگویند و بخندند و بازی کنند .اما این طفلان غریب و بی کس که مظلوم ترین موجودات دنیا هستند و ناخواسته به این ورطه افتاده اند خودشان با این جسم وجان ظریف و کوچک تکیه گاه اند .پناه عاطفی پدر و مادری که خسته به آغوش پر لبخند او آمده تا شاید خستگی و کلافگی یک روز پر کار را به دراورد .آری بچه ها پناه مادران و پدران اند نه مادران قوی و بزرگ، پناه پدران و بچه های مظلوم .
خدایا به کجا می رویم ؟؟؟ما دانسته ولی از سر لجبازی و ثابت کردن قدرتمان به مردها در سرازیری سقوطیم .به ته دره ای می رویم که با وجدانمان، آن را حس می کنیم ولی نفس لجبازو یک دنده ما سراب خوشبختی در ته دره می بیند .الهی کمک کن عاقل شویم .کمک کن به جای پول و جسم کمی وکمی به فکرروح بچه هایمان و روح خسته خودمان برسیم .کمک کن کمی و کمی به درد دل پدران خسته ای که مامن و پناهشان ما بودیم ولی حالا زن های خیابان و محل کار شده اند گوش دهیم و طبیب دل خسته شان شویم .ما برای چه آمدیم ؟؟
برای چه بزرگ شدیم ؟؟
ما برای چه ازدواج کردیم ؟؟
ما برای چه بچه دار شدیم ؟؟
ما برای چه سر کار رفتیم ؟؟
ما برای چه دنبال پول بیشتر می دویم ولی دنبال خانواده صمیمی تر و پر محبت تر نمی رویم حتی آهسته ؟؟
ما چرا چرا امدیم ؟؟؟
ما چرا دنبال محبت به جامعه رفتیم ؟؟؟
ما چرا دنبال محبت همه جا می رویم الا خانه خدا؟؟؟
ما چرا وقتی خودمان به دنبال توجه به جامعه رفتیم همسرمان را توبیخ می کنیم که دل به زندگی نمی دهد؟؟؟
چرا؟چرا؟ چرا؟
خیلی مشتاقم برایم دلیل بیاورید که اشتباه می کنم ولی مطمئنم در این جنگی که ما زن ها شروع کردیم خودمان قربانی اولش هستیم .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، 872325 ، محمداحسان ، chista3 ، user313 ، paradise ، أین المنتظر ، hesam110 ، Sir.Ehsan ، mohammad790 ، Reza2035 ، ريحانه الرسول ، Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، احیاء ، fire man ، نجف آبادی ، خاک ، جوینده حق ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا ، fandogh ، black ، AMINI ، yamin ، mhvvhm ، SARV ، یاران مهدی ، در جستجوی سختی ، تفکر ، شهیدطیبه واعظی ، mres11 ، حسنیه ، حسن.س. ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، ويانا مبين نژاد ، tazevared ، omidman ، درست پسند ، Mohammad Trust ، Farzaneh ، *ریحانه* ، عدالت ، farzad313 ، sadegh-a ، keyvan-rostamy ، مهدی2012 ، fiftynine ، یا فاطمه الزهرا ، janali ، رضوانه ، یاســین ، سدرة المنتهی ، alialaie

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۶, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #51

سلام
من یه پسر 2 ساله دارم و موقعیت خوب کاری و شرایط تحصیلی بسیار خوب رو به خاطر فرزندم رها کردم.
نوشته است:Unname28
[(مهم ترین شخص برای هرکس, خود اون شخصه)
یک روز 24 ساعته, هر انسان باید حداقل 8 ساعت بخوابه, میگیم 6 ساعت هم کار های خونه, 10 ساعت وقت آزاد می مونه.
1- اول زندگی که بچه ای وجود نداره که این وقت پر بشه
2- اگه بچه ای هم وجود داشته باشه روزی 10 ساعت می خوای بهش چی یاد بدی؟
3- مگه بچه تا ابد نیاز به مواظبت داره؟ بعد یک سنی بچه میره سر خونه و زندگیش}

اکثر دور و بریهای منم همین حرفو می زدند. اگه شما هم بچه داری کرده باشید که مطمئنا نکرده اید به وضوح میدونید که مراقبت و رسیدگی و تربیت بچه زمان معینی نداره و وقت بسیار زیادی میگیره.
Unname28 نوشته است: وقتی فارسی 1 بین زن های خونه دار خیلی پرطرفداره یا فیسبوک زندگی هارو بهم زده, خب یه زنی که کار داشته باشه نمیشینه پای ماهواره یا همه روز رو تو فیسبوک نیست.

بنده شراط عالیکاری رو بخاطر کم نگذاشتن در حق همسرو فرزندم رهانکردم که وقتمو تلف کنم. الان حفظ4 ساله قرآن رو شروع کردم و چند برنامه اخلاقی و عبادی رو دنبال می کنم و تاثیرش رو رویهمسر و فرزندم میبینم. خیلیها هم که شرایطی مثل من داشتن می شناسم که برای وقتشون که نه برای وجود خودشون ارزش قائلن.
Unname28 : یک مرد می تونه از این ضعف درامد نداشتن زن سواستفاده کنه, موقع طلاق وقتی بچه به مرد داد دیگه از خودگذشتگی معنی نمیده و زن نصف عمرش گذشت تازه باید برگرده خونه باباش, حالا اگه تو آمریکا بود می گفتیم مال و اموال نصف میشه, بچه به مادر می رسه و پدر موظفه تا 18 سالگی خرج بچه رو بده حتی اگه بچه نامشروع باشه

من به خاطر خدا از خودم گذشتم و مزدم خدا میده. تاثیر این نیت رو فرزندم معجزه میکنه و یه عمر مطمئنا بهش افتخار میکنم، همسرم از من راضیه و وقتشو بیشتر با خیال راحتتر صرف انجام کارهاش میکنه ودغدغه داخل خونه رو نداره و در نهایت خدا از من راضیه و این اون چیزیه که من بهش می بالم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، rastin ، sayed reza ، بیداری اندیشه ، paradise ، احیاء ، rajaby ، درست پسند ، N.Mahdavian ، علی امینی ، ترنم ، مجید املشی ، یا فاطمه الزهرا ، یاســین
۱۱:۱۰, ۱۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۱:۱۳ توسط ایمانی.)
شماره ارسال: #52

با اجازتون ما هم چیزی بگیم
این حرف که ورود خانم ها به مشاغل اجتمایی ممنوع نمی تونه صحیح باشه

زن باید بیاد، باید باشه و باید گفتنی ها روبگه ...
به فرمایش حضرت امیر زن پهلوان نیست!

این حرف درست
اما یک سوال دوستان! گفته شده که 50تن از یاران حضرت قائم عج از زنان هستند

پس زن باید بیا د...
امام حسین ع بااین که واقف به اسارت زن ها بعد از واقعه کربلا بودند اما آنها رو در مسیر کربلا با خود همراه کردند .

این یعنی اگه پای حمایت از دین باشه، اگر قراره از امامون حمایت کنیم، اختلاط با یزیدی ها هم ایرادی نداره چه برسه برادران مسلم جامعه ما..
پس زن باید بیاد در اجتماع در سیاست، خوب و فعال هم باید بیاد

این از یک جنبه ،حالا یک مسئله دیگه
زن باید بیاد

چون گاهی حضورش لازمه
من ،یک دختر دانشجو هستم

این یک اهانته که بگیم دخترها به قصد ازدواج وارد دانشگاه میشن
زن باید درس بخونه تا جامعه احسنت بشه حالا یک سوال؟؟؟

کدوم زن بدش میاد که اگه خدای ناکرده گذرش به دکتر و بیمارستان کشید با مرد نامحرم مواجه نشه
دکتر متخصص خانم به راحتی در دسترس باشه

جراح خانم
تکنسین اتاق عمل خانم

بی هوشی خانم
پرستار خانم

آقایون هم جواب بدن! چه چیز رو برای همسران خود می پسندند؟؟؟؟
آیا جامعه به پلیس زن نیازی نداره؟

آبا به مدرسان زن نیازی نیست؟
حتی در مشاغل سخت مثل آتش نشانی آیا به خانم ها نیازی نیست؟

اگر جواب مثبت هست یک سوال اگر زن در جامعه امروز فقط به نقش مادری اکتفا کند تکلیف این مشاغل چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احیاء ، zryy
۱۱:۱۴, ۱۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۱ ۱۱:۲۱ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #53
آواتار
ضمن تشکر از خانم یار کوچک اضافه میکنم:

ببینین اول همه ما باید بشینیم اساسی فکر کنیم برای چی خلق شدیم. اینجا چیکار می کنیم و کجا می خوایم بریم. این سوالات مهمترین و با ارزش ترین سوالاتی هست که انسان باید از خودش بپرسه چه اینکه فرمایش مولی علی علیه السلام هم هست که فرمودن خداوند رحمت کنه هر کسی رو که به این سوالات جواب بده.

وقتی ما بفهمیم دنیا چیه و آخرت چیه این قضیه روی همه زندگی ما تاثیر می گذاره. دنیا رو از دیدگاه قرآن میشه دو جور بهش نگاه کرد. یکی دنیا مزرعه آخرت بودن هست و دیگری دنیا لهو و لعب و سرای فریب بودن هست.

اون قسمت که دنیا مزرعه آخرت هست تاکید اساسی روی سرمایه عمر هست که ازش طوری استفاده کنیم که در سرای باقی آخرت ازش بهره ببریم. اون نگاهی که میگه دنیا لهو و لعب هست منظور همون تجملات و زرق و برق و مدام توی فکر خرید وسائل شیک خونه و تغییر دکور و بروز کردن وسائل زندگی و تجهیزات مدرن و خلاصه غرق شدن در این مسائل هست طوریکه می بینی جوانی گذشت و عمر در بازی بگذشت....

نتیجه هر دو این دیدگاه ها به ما یاد میده که باید در زندگی دنیایی هدف گذاری کنیم. طبعا قراره 100 سال اینجا باشیم و بی نهایت سال جای دیگه. بنابراین دور از عقل هست که هدف ما محدود بشه به مسائل دنیوی چراکه بعد از گذشت جوانی و رسیدن به پیری، چیزی جز دست خالی و پشیمانی و حسرت برامون نمی مونه. نتیجه ایکه هدف ما باید آباد کردن سرای جاوید باشه. این هدف بهترین هدفی هست که انسان میتونه در دنیا برای خودش داشته باشه. از طرفی این هدف از اونجاییکه بسیار گرانبها هست هزینه زیادی هم باید بابتش پرداخته بشه.

متاسفانه در جامعه امروز خیلی ها هیچ هدف درازمدتی در زندگی ندارن. ته هدفشون رفاه اقتصادی در دنیا و عالم فانی است و اصلا نگاهی به زندگی در عالم بقا ندارن.... بگذریم.

داشتن هدف باعث میشه تمام فعالیتهایی که میخوایم انجام بدیم نیم نگاهی به هدف داشته باشیم ببینیم آیا کاری که میخوایم انجام بدیم ما رو به هدفمون نزدیک میکنه یا از هدفمون دورمون میکنه یا نه وقتمون رو تلف میکنه و نه سودی داره و نه زیان. تشخیص این مسائل بسیار مهم هست که طبعا خود انسان به تنهایی با تکیه بر عقل خودش از پسش بر نمیاد. اینجاست که عقل انسان نیازمند راهنمایی خداوند هست که توسط معلمان الهی یعنی انبیاء و معصومین علیهم السلام در اختیار ما قرار گرفته.

ما چه زن باشیم چه مرد باید عمر خودمون رو صرف هدفمون کنیم. هدف همه انسانها عبودیت هست. بندگی خدا. برای دستیابی به هدف باید ببینیم خداوند از ما چی میخواد نه اینکه خودمون چی میخوایم. بنده در مقابل مولای خودش چطور باید باشه؟ باید در ریز و درشت مسائل زندگی رجوع کنیم ببینیم خداوند از ما چی میخواد. این رجوع یعنی مطالعه داشتن. این مطالعه داشتن دامنه بسیار گسترده ای هست. بدون این مطالعات هیچکس به هیج جایی نمی رسه. آدم جاهل چطور میتونه هدف بلند داشته باشه؟ آیا با این حجم معارف دیگه وقتی میمونه که بخواد صرف فارسی 1 و 2 و .... بشه؟

قرآن، تفسیر قرآن، حفظ قرآن، نهج البلاغه و تفسیر اون، صحیفه سجادیه و تفسیر اون، دعا و مناجات و تفسیر اونها، کتب اصول عقاید و کتابهای اخلاقی و عرفانی، آشنایی با تاریخ اسلام و تشیع، سیره معصومین، شرکت در مراسمهای مذهبی و روضه های اهل بیت علیهم السلام و مطالعه سیره شهدا و مطالعه کتب تربیت دینی و شنیدن سخنرانیهای علمای مختلف اخلاق و ..... خیلی از بزرگان مطالعه چنین موضوعاتی رو به طور روزانه توصیه کردن وگرنه انسان دچار غفلت میشه و هدفش یادش میره و گرفتار دنیا میشه.

خانمی که می بینه مهمترین وظیفه خودش و به فرموده معصومین جهاد زن در خانه داری و شوهرداری و بچه داری هست، و به خاطر خداوند از درآمد مستقل خودش و بودن یا همکاران و سرگرم شدن به کار و ... میگذره، کسی هست که فهمیده هدف از زندگی در دنیا چیه. آیا چنین کسی میاد وقت آزاد شده خودش رو صرف تلویزیون و فیلم و شبکه های مفتضح ماهواره ای میکنه؟ قطعا اینطور نیست. مطمئن باش کسی که بخواد بیاد خونه بیکار بشینه یا فقط فیلم ببینه اصلا محاله چنین کسی رو پیدا کنین که از کار و تحصیلات عالیه و حقوق مستقل دست بکشه. اینقدر مثال زنده در محل کار هست که ....

ببخشید که عرایض طولانی شد اما بنده با عقل ناقص خودم دریافته ام که از مهمترین آسیبهای اجتماعی که امروز گریبانگیرش هستیم همین اشتغال زنان متاهل هست و قطعا این آسیب زمان داشتن فرزند به مراتب و به مراتب شدیدتر خواهد بود. نسل آینده در دامان زنان امروز پرورش پیدا میکنه..... بحثش مفصله. با توجه به هدف باید بین مسائل زندگی اولویت گذاری بشه.

البته این نکته رو اضافه میکنم. بنده 100 درصد مخالف کار کردن همه خانمها نیستم. بعضی مشاغل خاص حتما باید از خانمها باشن مثل مامایی و پزشک زنان و .... اما اولا باید دید آیا جامعه اشباع نشده. هر خانومی باید صادقانه بشینه با خودش فکر کنه هدفش از اشتغال چیه. اگر قراره برای خدا باشه که قضیه منتفی هست. خداوند از زنان چنین چیزی نخواسته. میمونه مشاغل محدودی خاص زنان که الان جامعه اشباع شده و اضطراری در کار نیست. اگر هدف کمک مالی به همسر هست، باید یه حساب کتاب کرد که میشه فقیرانه تر زندگی کرد اما آرامش و معنویات و تربیت دینی فرزندان رو در زندگی داشت. اگر میشه که قطعا باید راه درست رو انتخاب کرد اما اگر بیم اون میره که حقوق مرد به تنهایی چنان فشاری میاره که زندگی آرام و معنوی دیگه ممکن نیست خوب اونموقع چون حالت اضطراری هست باید زن در درآمد خانواده کمک کنه. اونهم مشاغلی خاص نه اینکه در هر محیطی وارد بشه....

در مورد حضور زن در مقاطع خاص تاریخ اسلام، اگر بررسی کنین می بینین که همه اون مقاطع جامعه در وضعیت بحرانی بوده. مثل زمان حضور حضرت زینب سلام الله علیها یا حتی در جنگ آخر الزمان چه اینکه در 8 سال دفاع مقدس هم زنان وارد شدن البته پشت خط مقدم..... بنابراین این نیست که همیشه همه زنان در همه شرایطی وظیفه خودشون بدونن وارد اجتماع بشن مخصوصا اگر مجبور بشن از وظیفه اصلی خودشون بزنن.... بین مهم و اهم باید درست انتخاب بشه.

البته باز تربیت صحیح فرزند مهمتره. شما سیره بزرگان ما رو مطالعه کنین. بسیاری از اونها در فقر مالی بزرگ شدن. اما عمر 80 ساله داشتن. حتی کمیت هم بیشتر داشتن چه برسه به کیفیت. شیخ مرتضی انصاری رحمه الله علیه با نون و دوغ زندگی میکرده. خیلی های دیگه هم بودن.... ممکنه عده ای سکولار بگن اون زندگی به درد خودش میخوره اما خداوند و معصومین نظرشون بر خلاف اون فرد سکولار هست. کدامیک از معصومین وضعیت رفاهی عالی داشتن؟ آیا زندگی معصومین هم نعوذ بالله ....؟
اولا مهم کیفیت زندگی هست نه کمیت. ثانیا اگر عمر به هر نحو که بگذره، آخر کار دست آدم پر باشه و به هدف آخرتی خودش نزدیک شده باشه که خوشا به حالش ولو اینکه زندگیش سخت گذشته باشه اما اگر آخر کار دستش خالی بود و تازه آخر عمر فراغت پیدا کنه به فکر آخرتش باشه نه تنها دیگه کاری از دستش بر نمیاد بلکه براش فقط حسرت میمونه. تازه اگر بفهمه که دستش خالیه که در اونصورت ممکنه خداوند از فضلش عنایتی کنه اما اگر نفهمه که دیگه هیچ.....

بنده باز هم تبریک میگم به همه خانمهایی که شجاعانه به خاطر خداوند از خودخواهی و پول و درآمد و ..... گذشتن و باز تاکید میکنم خانم های بزرگوار تالار از همین الان برای زندگیشون برنامه ریزی و هدفگذاری کنن خصوصا خانمهای این تالار که هدفشون آخرت و لقای خداست. برنامه های مطالعاتی منظم و مداوم ولو اندک روزانه، شنیدن سخنرانیها، شرکت در مجالس عزاداری امام حسین علیه السلام، مطالعه کتب تربیت دینی فرزندان و .... و تا می تونین هم به دوستان و دختران فامیل امر به معروف کنین که اونها هم نگرش آخرتی پیدا کنن و به خاطر دنیا مغبون آخرت نشن. اونها هم نیم نگاهی به آسیبهای اشتغال زنان به هر کاری و غافل شدن از وظیفه اصلی رو متوجه بشن بلکه بتونن در آینده درست تصمیم بگیرن.

عذرخواهی میکنم بابت طولانی شدن عرایضم. ان شاءالله خداوند همه ما مردان و زنان رو به وظایف خودمون آشنا کنه و ما رو در طی طریق به سمت خودش از امدادهای بی پایانش بهره مند کنه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، یار کوچک ، احیاء ، Admirer ، rajaby ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، یا فاطمه الزهرا
۱۲:۵۸, ۱۳/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۴۰ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #54

سلام
من سه تا پست قبل رو ندیدم فقط تا صفحه 5مطالعه کرده بودم واقعا باز خوشحال شدم که مدیرتالار اینجا اومدن ایشون خودشون بسیارعالی شروع کردند و عالی هم تموم کردند و نتیجه گرفتن .من به شخصه همین فکرها رو کردم و الان هم که به لطف خدا خانه دارم کیفیت زندگیم بسیار بهتر شده حالا می فهمم چی نماز میخونم و دائم توی ذهنم درگیر نیستم
ولی در پاسخ جناب unname28 لطفا شما برای ما برنامه این 24 ساعتتون رو بنویسید ببینیم تونستین خرق عادت کنید و برای 100درصد وقتتون برنامه بریزید تا من هم عین 24 ساعتم رو به عنوان یک خانم خانه دار بذارم .
من از مغلطه متنفرم .بیاین سر اصول به تفاهم برسیم بعد با هم چنه بزنیم .
1- ایا شما شیعه هستید؟
2-روش زندگی و سبک زندگی اسلامی رو قبول دارید یا نه؟
3-ایا مادر شما خانه دار بودن؟
4-به نظر شما کمیت زندگی مهمتره یا کیفیت؟(برای رفع سوء تفاهم شما تلاش میکنید تا دنیا رو بدست بیارید یا اخرت؟)
5-مگر برای اوقات فراغت انتخاب دیگه ای جز پیشنهادات یهودی شما نیست؟
6-ایا تربیت محدود شده به زمان یا فرد خاصی است؟(هم از نظر اسلامی هم از نظر روانشناسی غربی؟)

فعلا همین چند سوال رو جواب بدین تا با هم مباحثه رو ادامه بدیم.

ووااااااااااااااایییی """ احیاء جان """"خیلی خوشحال شدم به اغوش خانواده برگشتی .خیلی خیلی ...ان شاءالله اونقدر لذت های زندگیت زیاد بشه که همیشه به عنوان بهترین و مهم ترین انتخاب از خانه دار شدنت حرف بزنی.من اونقدر توی این 8 ماه ارامش رو بعد از جنگ اشتغال چشیدم که قبلا میگفتم اگه 5 میلیون بهم بدن شاید دوباره برم سرکار ولی حالا میگم 15 میلیون اگه بدن شاید درباره اش یکم فکر کنم .

حالا منتظر جواب های unname28 هستم تا ان شاءالله با ورود ایشون به بحث خیلی بیشترو منطقی و علمی تر درباره شغل شریف خانه داری صحبت کنیم .من یکم مشغله ام زیاد شده تایم کمتری توی اینترنت میچرخم پس عذرخواهی میکنم از اینکه دیر به دیر سر می زنم .راستی برام دعا کنید دارم قران رو اگه خدا توفیق بده حفظ میکنم.این اون لذتی بود که تازه دارم می چشم.
فعلا..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، یار کوچک ، احیاء ، حسن.س. ، مجید املشی
۱۰:۳۳, ۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
تحقيقات متعدد نشان داده اند كه اعتماد به نفس ، آرامش خاطر، نشاط، سطح سواد عمومي با تحصيلات و گستردگي و تنوع فعاليت هاي مادر، بيشترين همبستگي را با سلامت رواني، هوش و نشاط كودك دارند و از اين نظر نقش مادر به مراتب مهمتر از نقش پدر بوده و به عنوان فرصت طلائي از آن ياد مي شود اين كه در صورت اشتغال مادران ، كودكان مجبور هستند ساعاتي از روز را در غياب مادر بگذرانند و تبعات ديگر اين اشتغال چه تاثيري برداشته و تحول فرزندان خواهد گذاشت همان مادراني است كه بسياري از مادران شاغل به شدت نگران آن هستند و گاه متاسفانه در قبال تربيت فرزندان خود احساس بي ارزشي و بي توجهي مي كنند.
اين درحالي است كه نمي توان گفت: صرفا اشتغال مادران بد است بلكه در شرايطي مزاياي فراواني نيز براي خود مادر و فرزندان او دارد و تنها بي توجهي به پاره اي مسائل درا ين زمينه سبب بروز اثرات منفي بر فرزندان مي شود، بنابر اين گزارش صرفا داشتن شغل نبايد مادران را نگران سازد، تعداد ساعات كار مناسب، حفظ ارتباط با كودك در طول روز نقش مهمي در سلامت، ارتباط فرزندان و مادر خواهر داشت ولي درنهايت اين حضور مادران است كه در خانواده سبب رشد و تعالي فرزندان و اعضاي خانواده خواهد شد هر چند شاغل بودن و فعاليت هاي زنان در جامعه به عنوان يك پشتوانه اقتصادي و اجتماعي محسوب مي شود
مجيد ابهري، در گفتگو با خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران با اشاره به اينكه اگر چه اشتغال زوجين فوايدي مانند: بهبود اقتصادي، تامين نيازهاي مادي خانواده، عزتمندي اجتماعي، اثبات قابليت هاي زنان در عرصه هاي اجتماعي و استقلال مالي ، رشد و سازگاري سريع تري را به دنبال دارد، اما در مجموع مي توان گفت: تاثيرات نامطلوبي در فرايند رشد فرزندان به ويژه، رشدعاطفي آنها بر جاي مي گذارد و ميزان آسيب پذيري كودكان را در سال هاي اوليه كودكي افزايش مي دهد.
وي درادامه افزود: بعضي از مسائل عاطفي و روحي و رواني فرزندان كه در خانواده ها رخ مي دهد در گروه مديريت مادران در محيط زندگي حاصل خواهد شد و حضور زنان به عنوان مسئولان تربيتي كه بيشترين ارتباط را به لحاظ خبرهاي رشدي كودكان و نوجوانان بر عهده دارند نيز از اهميت و جايگاه ويژه اي برخوردار است و از آن جا كه وجود فيزيكي مادران در خانواده به اين امر كمك شاياني خواهد كرد آسيب پذيري كودكان را در سطح پايين تري قرار خواهد داد كه البته با مديريت فرصت و زمان مي توان تعادل ميان شاغل بودن زنان و مادر بودنشان را درخانواده برقرار ساخت.
بر اساس اين گزارش اگر اشتغال زن و مرد به گونه اي باشد كه يكي از آنها داراي شغل آزاد يا ميزان ساعات كار انعطاف پذير باشد مي توانند از بروز آسيب هاي احتمالي ناشي از اشتغال جلوگيري نمايد و يا به حداقل ممكن كاهش دهد./
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، rajaby ، مجید املشی
۱۹:۳۱, ۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
به نام خدا
سلام علیکم

دوستان کلام شما بسیار متین و پسندیده است.
واقعا بهره مند شدیم.

زنی که شوهر دارد و درآمد شوهرش کفایت مخارج زندگی اش را می کند،دلیلی ندارد کار کند.
باز به قول خانوم ایرانی،به خودش مربوطه.
شاید.اما به ان بچه هایی که صبح تا عصر بی مادری می کشند و هنوز طعم شیر مادر را احساس نکردند مربوط است.
به جوانی که تازه ازدواج کرده و دنبال کار می گردد اما بدلیل اینکه مشاغل توسط بانوان محترمه تصرف شده،باید برود کارگری،مربوط است.

کاش به جای خود محوری،کمی خدا محوری داشتیم.
بگذریم.

اما بعضی از خانوم ها،بیوه هستند.شوهر شان را ازدست دادند.
بعضی ها به دلیل ناتوانی پدر و مادر،کار می کنند.
مجبورند.

این خانوم های از خود راضی،حتی به زنان و دخترانی که از سر ناچاری کار می کنند،رحم نمی کنند.
اما چقدر خوب بود که حقوق زن و مرد برابر بود،تا نه اینقدر کارفرمایان تمایل به جذب بانوان داشتند و هم اینکه بانوانی که از سر ناچاری کار می کنند،حقوق خوبی بگیرند.

فی امان الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، rajaby ، مجید املشی ، یاســین
۰:۰۶, ۲۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۱ ۰:۱۱ توسط omidman.)
شماره ارسال: #57
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۰ ۲۰:۰۸)paradise نوشته است:  به نام خدا

با عرض سلام خدمت دوستان گرامی...
بنده مرد هستم و نمی توانم مشکلات و حرفهای خانمها را به معنای واقعی کلمه درک کنم ولی بابت این موضوعی که مطرح فرمودید، بنده یه سری صحبتهایی داشتم که البته از خودم نیست و از نت براتون گرد آوری کردم... البته یه مقدار طولانیه ولی به مطالعه اش میارزه...

با توجه به فرمایشات شما اینجا چند سوال اساسی مطرح میشه، اینکه:
سوال اول) اصولاً زن مسلمان در چه عرصه‎هايي بايد فعال باشد؟ آيا زن در جامعه اسلامي همواره بايد مانند يك زنداني زندگي كند، يا او مي‎تواند در پرتو آموزه‎هاي ديني و حفظ كرامت زن هم ميدان دار علم، سياست و اقتصاد باشد و هم از حصار مستحكم فرهنگ ديني پاسداري كند؟ واقعاً يك زن چگونه مي‎تواند حضور كارآمد و متناسب با شأن وجايگاه خود در نظام ديني پيدا كند؟
...
سوال دوم) بهترين شغل براي زنان چه شغلي است؟
پاسخ: بهترين شغل براي زن شغلي است كه اختلاط با مردان در آن نباشد يا كم باشد، زن بتواند خود را از نامحرم بپوشاند و حتي الامكان صداي زن را نامحرم نشنود و مانع از شوهر داري و فرزندداري و رسيدگي به كانون خانواده هم نباشد و فشار جسمي و روحي نيز براي زن نداشته باشد.
لذا مي‏توان گفت معلمي در مدارس دخترانه ، پزشكي براي خانم‏ها، كار در موسسات و بيمارستان‏هاي تخصصي بانوان، نويسندگي و تحقيق در خانه و امثال اينها بهترين شغلها براي بانوان هستند.

از اینکه طولانی شد واقعا عذر میخوام، دوستان به بزرگی خودتون ببخشید.
با آرزوی سلامتی برای همه... یا حق.

مطلب جامع و زیبایی بود. البته بنده هم زن نیستم و نمی تونم کامل مشکلات خانم ها رو درک کنم. اما سعی می کنم نظر درستی بدم (با چاشنی طنز)، اگه نقص داره ببخشید:

اگه خانم خانه مشغول به کار بشه دو حالت پیش میاد:
1-مرد خانه هم مشغول به کار میشه و بچه تو تنهایی بزرگ میشه یا میره دنبال…(چیزای ناجور)

۲- مرد در خانه می ماند و بچه تربیت میکنه! که البته میدونید مردها این روحیه رو ندارن و اصلا توان این کار رو هم ندارن، پس یا یه کاری دست خودشون میدن یا دست بچه! اصلا اگه مرد می تونست بچه بزرگ کنه که خدا زحمت
حمل و زاییدن بچه رو هم بهش می داد. ( هرکه را بهر کاری ساختند) مرد فقط میتونه در تربیت فرزند کمک کنه نه اینکه کامل اونو بر عهده بگیره.

**تربیت بچه رو خانم ها نباید دست کم بگیرند، تربیت بچه از کار با یک روبات یا دستگاه هم سخت تره .

اگه تو خونه کم حوصله هستند یا می خوان توانایی خودشون رو نشون بدن(و از شوهر زهرچشم بگیرند!)، کارهای هنری یا مشاغل خانگی برای خانم ها بهتره.(البته به نظر بنده!)

اتفاقا خیلی از آقایون هم دوست دارند یه شغلی پیدا کنند که تو خونه بتونن انجامش بدن و نیازی به خروج از منزل نباشه و پیش منزل(خانمشون) باشن! (شاید از جهت تنبلی!)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، rajaby ، مجید املشی
۱۴:۱۴, ۲۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #58

سلام
نظر من این که زن قبل از مادر شدن آزادی بیشتری دارد و اگر شوهرش هم مشکلی نداشته باشه میتونه بیرون از خونه کار یا تحصیل داشته باشه
اما اگر وظیفه سنگین و مهم مادری را قبول کرد باید این وظیفه کامل انجام بده چون شتر سواری دولا دولا نمیشه یه
کم فکر کنید چه وظیفه ای از وظیفه ی تربیت یک انسان مهم تره؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، omidman ، rajaby ، مجید املشی
۱۶:۵۴, ۲۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۱ ۱۶:۵۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #59
آواتار
به نام خدا
متاسفانه خلاصه و جمع جور باید بگم که در کشور ما و حتی در تمام دنیا زنها به چند دلیل بیشتر از مردان استخدام میشوند که باعث تاسف است:
1- خانومهای شاغل بجز عده قلیلی که ممکنه سرپرست خانوار باشند با هر حقوقی مکفی و نامکفی کار میکنند و اعتراضی ندارند.
2- حرف شنوی خانومها از مدیرشان بیشتر است و هیچگونه اعتراضی به نابسامانیهای شغلی مانند عدم وجود امکانات و اضافه حقوق و رفاهی و غیره ندارند.
3- متاسفانه در خیلی از شرکتها و ادارات چه دولتی چه غیر دولتی به دلیل مسائل غیراخلاقییه مدیر مربوطه خانومها استخدام میشوند و قاعدتا این استخدام در خیلی جاها پایه جنسی و شهوانی دارد نه تخصصی و نه کارآمدی.
4- خیلی خانومها به دلیل نداشتن مشغله ذهنی دیگر در زندگیشان، در کارشان تا حدودی دقیق تر از آقایان هستند .
5- و باز هم متاسفانه تعدادی از خانومها برای طی کردن مدارج ترقی به صورت آنی از جذابیتهای جنسی استفاده میکنند و با برقراری ارتباط نامشروع با ارشد خود سعی میکنند که رودتر به پستهای بالاتر و حقوق بالاتر برسند که متاسفانه خیلی از آنها متاهل هستند.
حال با نکاتی که گفته شد خیلی جالبه که در این بیکاری عظیمی که خیل پسران و مردان که قاعدتا نان آور خانواده هستند را تهدید میکند رویکرد استخدام در دولت و بخصوص بخش خصوصی با خانومها هست و در اکثر شرکتها و ادارات که مراجعه کنید میبینید که حداقل شصت درصد پرسنل خانومها هستند که این بیشتر یک تهدید است تا فرصت چون اشتغال تمام وقت و حتی نیمه وقت خانومها ضربات مهلکی به خانواده وارد میکند که نتیجه آنرا در کنار وضع اقتصادی نامطلوب کننونی از آمار طلاق و نابهنجاریهای اجتماعی میشود فهمید. وقتی یک مادر به جای بزرگ کردن و تربیت فرزندان خود به صورت تمام وقت سر کار میرود و عنان تربیت بچه های خود را به دست مهدکودک میسپارد نتیجه اش میشود وضع کنونی جوانان جامعه ما. وقتی در مهدکودک همه چی به کودک یاد داده میشود بجز مسائل شرعی و مذهب و اعتقاد به خداوند متعال و وقتی جشنهایی مثل کریسمس که هیچ ربطی به ما ندارد برای بچه ها جشن گرفته میشود خوب آینده آن کودک مشخص است که چه میشود. به هر حال اشتغال خانومها بیشتر از اینکه فرصت باشد تهدید است البته به استثنای یک عده از خانومها که واقعا برای پیشرفت مملکت کار میکنند یا نیاز مالی دارند ولی عده آنها متاسفانه پایین است و اکثر خانومهای شاغل بدون اینکه نیازی به کار کردن داشته باشند و بدون اینکه کمکی به بهبود شرایط کنند به سر کار میروند و اشتغال به نوعی یک نوع تفریح برای آنها میباشد تا کار.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omidman ، مجید املشی
۱۸:۱۸, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #60

سلام خانم رجبی حالتون خوبه که انشالله. ولی واقعا دمتون گرم اصلا باورم نشد یه خانم اومده داره این حرفارو میزنه . این خیلی مهم هست که یه خانم به این حقیقت پی برده که مال کار نیست. من فقط صفحه اول رو خوندم و حرفهای بچه ها واقعا جالب بود بخصوص خانمها.
حالا منم نظر خودمو میدم مثل بقیه شاید به درد خودر.
این خیلی مهم هست که ما کار رو چطوری تعریف کنیم؟ الان تعریف کار اینجوریه؟ هر کس که بیرون از خانه شغل داشته باشه و درامد داشته باشه کار انجام میده.
این تعریف بیشتر به درد اقایون میخوره کارب رای خانمها تعریف دیگری داره.
خانم رجبی اینو را چون خودم به کرات تجربخ کردم عرض میکنم حقیقت یکی از دلایل کلافگی و بی برنامه بودن در طول روز خواب تا ساعت 10 صبح هست. واقعا اگر خانمها بعد از نمازط صبح نخوابن به طور چشم گیری روحیشون تو خونه عوض میشه و اتفاقا میتونن برای کل روزشون برنامه ریزی کنن. این مساله را واقعا جدی بگیرید.
همون خانمها یکه به شا میگن چون نمیری سر کار تنبل هستی من بارها از همین خانمه شندیم که میگویند خوشبحالش طرف نشسته تو خونه داره پادشاهی میکنه و شوهرش میاره براش ولی ما باید بریم جون بکنیم.
بدبختی این که ما در همه چیزمون به غربی ها نگاه میکنیم. اونا زنها رو اوردن سر کار تا با دست مزد کم جیبهای خودشون را بیشتر پر کنن. این الگو در ایران هم پیاده شده. خدا گواه است این را راست میگویم . به یک اقای گفتم چرا همه کارکنانت زن هستند حداقل دو سه تا مردم را هم به خدمت میگرفتی تا بلکه دو سه تا ازدواج تو جامعه شکل بگیره . این جوونها انقدر علاف نباشند. گفت ای بابا مرد حسابی وقتی زن باشه هم پول کمتر بهش میدیم هم... خلاصه اینجوری به خانم ها ظلم میشه. کنار خونمون یه بانک کار افرین هست من خیلی برام عجیبه چرا همه کارمنداش زن هستند؟!1 من انقدر حسرت میخورم هر وقت به این بانک نگاه میکنم که خدا میدونه. چون متاسفانه در به در دنبال شغل ابرومندانه و متناسب با شان خودم هستم اما پیدا نمیشه و الان بیکارم و بد جوری هم روم فشار هست. میگم خدایا چی میشد به جای این خانمه من تو این بانک استخدام میشدم. اونوقت م میتونستم شاغل باشم هم ازدواج کنم هم یه دختر رو از موندن و مسن شدن و حرف دیران رو خوردن نجات بدم. حرف زیاده منتها میدونم بچه ها بهتر حرف زدن من با عجله و پراکنده حرف زدم.
خانم رجبی من به شما افتخار میکنم که تونستید اینو بفهمید که زن هستید و واقعا زن وظیفش چیز دیگری هست.
حالا اگر شد سر فرصت میام و بهرت حرف میزنم الان خب نظر ندادم(Big Grinخودمو تحویل بگیرم یکم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، بیداری اندیشه ، یا فاطمه الزهرا ، سجاد313
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا