|
نهمین کارگاه معنویت ✿چله سوره واقعه✿
|
|
۲۲:۲۹, ۱۵/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۲۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() و اما بعد ، سلام خدمت همه دوستان و با آرزوی قبولی طاعات و عباداتتون در این ماه عزیز ، ماه رجب خب ، بالاخره چله ی هشتم هم به سر رسید و این بچه های چله هستن که باید بگن کلاغه به خونش رسید یا نه بالاخره... طبق عادت معهود ، خانم مهپاره زحمت ایجاد تاپیک چله هارو میکشیدن اما چون در زمان احداث تاپیک ، چندروزیه که نیستن ، این شد که ما با اجازشون خودمون بریدیم و دوختیم... اما همونطور که از سربرگ تاپیک هم پیداست ، قراره اینبار ، بعنوان نهمین کارگاه معنویت ، 40 روز دیگه رو با خوندن سوره ی واقعه در کنار هم باشیم ===> شروع چله ان شالله از 5شنبه ، هفدهم اردیبهشت سال 1394 ![]() :: و اما اندر فضایل سوره ی واقعه :: نقل قول:سوره «واقعه» چنان که از نامش پیدا است، از قیامت و ویژگی هاى آن سخن مى گوید، و این معنى در تمام آیات 96 گانه سوره، مسأله اصلى است، اما از یک نظر مى توان محتواى سوره را در هشت بخش خلاصه کرد: آثار و بركات سوره 1)رفع فقر و تنگدستی 2)ایجاد بركت 3) محبوبیت 4)آسانی مرگ و بخشش اموات 5)آسانی زایمان : به همراه داشتن نوشته سوره واقعه موجب آسانی زایمان می شود ختومات مجرب برا شاگرد زرنگا ![]() 1)جهت برآورده شدن حاجات شرعی و ادای دین 40 شب، هر شب یك بار سوره «واقعه، مزمل، لیل، انشراح» را بخواند و بعد از تلاوت این سوره ها دعای زیر را بخواند. كه بسیار مجرب است: «یا رازق السائلین، یا راحم المساكین، یا ولی المؤمنین، یا غیاث المستغیثین، یا ارحم الراحمین، صل علی محمد و آل محمد واكفنی حلالك عن حرامك و بطاعتك عن معصیتك و بفضلك عمّن سواك، یا اله العالمین و صلی الله محمد و آله اجمعین» 2)جهت زیاد شدن رزق و روزی و وسعت معیشت از شب شنبه شروع كند و هر شب 3 بار بخواند و استثنائاً در شب جمعه 8 بار بخواند و این عمل را 5 هفته اجرا كند و قبل از تلاوت هر بار این سوره این دعا را بخواند: «اللهم ارزقنا رزقاً حلالاً طیّباً من غیرك استجب دعوتنا من غیر رد و اعوذ من الفضیحتین الفقر و الدّین و ادفع عنّی هذین بحق الامامین الحسن و الحسین علیهما السلام برحمتك یا ارحم الراحمین» این چله تقدیم به: ![]() ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پس تا به اینجای کار : 1-mahpare 2-فدایی ولایت 3-sarallah 4-amrtat71 5-مهسا 110 6-رکن الهدی 7- حضرت عشق 8-نرگس مهدوی 9-sogand 10-Bamdaad 11- soshiant 12-ali amlashi **دوستان توجه کنن که تا سه چهار روز بعد از زمان شروع چله یعنی مثلا تا 20-21 اردیبهشت هم میتونن وارد این چله بشن که البته از اونور باید این چند روزو جبران کنن ![]() پس همچنان هم چله ای میپذیریم |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه توفیقی باشه من هم ان شاءالله در این چله هستم لطفا توی متن 17 شهریور رو تصحیح کنید اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۲:۵۹, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۴ ۱۳:۰۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام.
![]() من اعتکاف بودم. برای همه حسابی دعا کردم. چه کار خوبی کردین تاپیکو زدین.باتشکر از رکن الهدی عزیز که به یادم بود از جناب سرگروه و آقای ثارالله که زحمت پوسترو کشیدن. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. ![]() بچه ها من میخواستم بگم ک واقعا اگه میخواید کارتون رو روال بیفته نمازاتونو بیارید اول وقت... یه چیزم هست که بعدا میگم. |
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
1-mahpare
2-فدایی ولایت 3-sarallah 4-amrtat71 5-مهسا 110 6-رکن الهدی 7- ؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۱۶/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۲۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() بچه ها تو اعتکاف ختم سوره احزاب برداشتم به نیت چلچله ها! تو اعتکاف میگفتن اگه نیتی دارید نمازاتونو اول وقت بخونید واگر براورده نشد یقه ی آیت الله بهجت رو بگیرید! ینی برو برگرد نداره هااا ![]() اون مورد دوم هم که گفتم بعدا میگم این بود که میگفتن زیاد استغفار کنید. روزی 100 بار یکم اینور اونور . استغفرالله ربی و اتوب الیه. این برا اینه که سیلی گناهای روزمره مونو نخوریم.
|
|||
|
|
۱۱:۲۸, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستان چله ای....
اشعار حافظ رو هم تو این دوره داشته باشیم بد نیست... هرکی دلش صاف تره که من خانوم مهپاره رو پیشنهاد می دم امشب که شروع ختم یه تافأل به حافظ عزیز بزنن وبزارن اینجا در اخر صحبتهای اقای فدایی رو تایید میکنم
|
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/اردیبهشت/۹۴ ۹:۲۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
![]() سلام. اینم تفال بنده . فغان که نرگس جماش شیخ شهر امروز نظر به درد کشان از سر حقارت کرد.... |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان عزیز من ایشالا تو این چله همراه دوستان هستم!
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد... |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۱۷/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
پس تا به اینجای کار :
1-mahpare 2-فدایی ولایت 3-sarallah 4-amrtat71 5-مهسا 110 6-رکن الهدی 7- حضرت عشق 8-؟؟؟ **دوستان توجه کنن که اگرچه زمان رسمی شروع چله امروزه اما تا دو سه روز آینده یعنی مثلا تا 20-21 اردیبهشت هم میتونن وارد این چله بشن که البته از اونور باید این چند روزو جبران کنن ![]() پس همچنان هم چله ای میپذیریم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,831 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,042 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,066 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,455 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,550 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,929 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,430 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

![[تصویر: vaghea.png]](http://s6.picofile.com/file/8186955834/vaghea.png)
![[تصویر: vaghea2.jpg]](http://s4.picofile.com/file/8186953584/vaghea2.jpg)

![[تصویر: POLARAK-SARAFRAZAN-1388.jpg]](http://sarafrazan.persiangig.com/image/new/POLARAK-SARAFRAZAN-1388.jpg)
![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)

برای همه حسابی دعا کردم. چه کار خوبی کردین تاپیکو زدین.

![[تصویر: 131.jpg]](http://hafez.taktemp.com/images/falhafez/131.jpg)