|
مهمترین دلیل خانم ها برای ازدواج چی است؟
|
|
۲۱:۱۷, ۱۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
بعد از اینکه خواهر گرامی مون فانوس تاپیک هدف از ازدواج آقايون رو راه انداختند. هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ... علاقه مند شدم دلایل خانم ها رو هم بدونم. چندین سوال بی جواب تو ذهنم دارم که احتمالا سوال خیلی از پسر های مجرد است. انشالله تو این تاپیک یکی یکی مطرح میکنم. فقط دوستان اگر گزینه سایر موارد رو برای نظرسنجی انتخاب کردن. لطفا اون موارد ديگه رو توضیح بدهند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۰, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
توی قانون اساسی داریم ک رییس جمهور باید 50% +1 رای بیاره تا بتونه رییس جمهور بشه
دقت کنید ک 50% + 1 با 51% یکسان نیست واقعیتش اینه ک چون برام جالب بوده، معمولا وقتی میخوام بگم خیلی کوچولوی کوچولوی بیشتر، میگم 50% + 1 البته میتونید من رو هم جزء این جمعیت بذارید، چون معنی کامل کردن نصف دین رو نمیدونم ![]() نقل قول:درسته. از قديم يادمه اینجا همينطوري بوده.!!!نه اینطوری نبود، گاهی وقتا، ی سری تاپیک ها اینطوری میشن (ی سری تاپیک ها ب حق، ی سری ها هم قربانی میشن ...) ما تالار رو دوست داریم، اینطوری نگید درباره ش ![]() حیف ک موضوع زیادی ب حاشیه رفت مطلب زیاده واسه گفتن، مخصوصا درباره همون تکیه گاه اما ... حداقل حداقل، پست های من یکی ک توی این تاپیک، اسپم محسوب میشه بقیه رو نمیدونم ... |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام.
اینجور سوالا رو بهتره که خانمهای متاهل یا خانمهای در شرف ازدواج جواب بدن. چون خانمهایی که فعلا قصد ازدواج ندارن یا شرایطش رو ندارن طبیعتا نمیتونن تمام مواردی که توی نظر سنجی آورده شده درک کنن. ولی در کل برای خانمها نیاز عاطفی و تکیه گاه و این چیزا مهم تره..... به قول یه دوستام وقتی بحث این جور چیزا پیش میومد میگفت : " حالا کو شوهر " ؟؟؟؟
|
|||
|
|
۱:۲۴, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
برای من جالبه دوستانی که اونور کامنت دادن حالا اومدن اینجا مثل از همه جا بی خبر ها میگن هدف چیه؟
![]() بعضی ها هم گفتن اول از انسان تعریف ارائه بدیم بعد به تئوری های افلاطون و بقراط و فروید بپردازیم و بعد از آن اندیشه های ملاصدرا رو چاشنی کار کنیم بعد نظر سنجی کنیم آقا جان چرا همه چیز رو پیچیده میکنید؟همون بساط اونور اینور هم هست دیگه یه نظر سنجی سادست یه انتقادی هم به ادمین تاپیک دارم و اون این هست که بدون ثبت نظر نتیجه نمایش داده نمیشه یعنی من پسر باید مهم ترین دلیل ازدواج خانم ها رو انتخاب کنم تا نتیجه رو نمایش بده که فکر کنم آمار خراب بشه |
|||
|
|
۲:۲۵, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۲:۲۷ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده با پرداختن به نیاز های متقابل و مکمل زن و شوهری برای تنویر افکار به روش غیر رو در رو از جمله همین فضای مجازی به شدت موافقم (سخت بود ؟! ) فکر می کنم همه ما به این واقف هستیم که نیازهای همسری ، معنوی و چندگانه هست . و واقعا شاید یک نیاز از موارد ذکر شده بر نیازهای دیگر ارجهیت نداشته باشد . گرچه اگر کسی واقعا هر کدام از نیازهای بالا برایش مهمتر باشد، گناهکار نیست . اما فکر می کنم تعادل ایجاد کردن و تقسیم مساوی داشتن بین این حس ها به عدالت نزدیک تر هست . از جناب دیدگاه نوین تشکر می کنم که امکان انتخاب چند گزینه ای رو هم فراهم کردند . |
|||
|
|
۳:۲۶, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۴:۱۰ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۰۳)السا نوشته است: جدیدا تاپیک زدن، شده مثل فرستادن لایحه ب مجلسخودتون میفرمایید: (۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۰۰)السا نوشته است: (ی سری تاپیک ها ب حق، ی سری ها هم قربانی میشن ...)پس سؤال هست برای بنده که این جملات نقلقول بالاتر واقعاً چه فایدهای داره؟ (۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۰۳)السا نوشته است: :دیاین یعنی چی؟ منظورم اینه که من باید این رو چطور بخونم؟ (۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۰۳)السا نوشته است:نمیدونم منظورتون رو درست متوجه شدهام یا نه.نقل قول:معلومه که هر فرد سالم که ازدواج میکنه نیاتی خداپیغمبری خواهد داشت.بنابر این جمله، اگه بخوام ب تاپیک پاسخ بدم باید بگم : بنده منظورم از "نیات خداپیغمبری" رو با جملهی بعدش بیشتر توضیح داده بودم: نقل قول:یعنی تمام اونچه که خداوند آفرینندهی انسان برای انسان منظور داشته. و این حرف داشت میگفت که اونچه که مبحث داره میپرسه، اگر درست جواب داده بشه قطعاً همین جوابه، و اگر غیر از این جواب داده بشه قطعاً غلطه. پس چه فایدهای در شنیدن مجدد جواب درست خواهد بود وقتی که از پیش میدونیمش، و چه فایدهای در شنیدن جواب غلط خواهد بود وقتی که غلطه؟ با احتساب اینکه اصل بحث این بود که: نقل قول:اینطور پرسیدنش درست نیستیعنی اساساً فایدهای تصور نمیکنم که یک خانم یا آقا بیاد برای نامحرم توضیح بده که من فلان نیاز رو دارم یا ندارم! اگر سالمن چنین نیازی دارن و اگر چنین نیازی ندارن مریضن! فایدهی توضیح دادن موقعیت شخصیشون چیه؟ چه استفادهی فنیای میشه ازش کرد؟ از آقای دیدگاه نوین که از دوستان قدیمیام هستن انتظار داشتم در پاسخ به ارسال اولم این رو جواب بدن. تنها راه حال ممکن رو هم گفته بودم: نقل قول:شاید اصلاً خوب بود یکجایی بود هویت واقعیمون ثبت میشد و بعد براساسش میتونستن بسیاری از چنین مباحثی رو برای خانمها و آقایون تفکیک کنن. (۱۸/خرداد/۹۴ ۰:۴۱)دیدگاه نوین نوشته است: دوستان هدف ما اینجا کسب اطلاعات بیشتر است. میخواهیم یک چشم اندازی از زندگی مشترک دستمون بیاد. اینم هدف. درست شد؟!!! تاپیک هم جدی است.تمامی این گزارهها که فرمودید، در بالا بطور دقیقتر مورد سؤال واقع شد. لطفاً پاسخ بفرمایید. (۱۸/خرداد/۹۴ ۲:۲۵)فاطمه خانم نوشته است: بنده با پرداختن به نیاز های متقابل و مکمل زن و شوهری برای تنویر افکار به روش غیر رو در رو از جمله همین فضای مجازی به شدت موافقمبنده متوجه ربط "تنویر" به دلایل شخصی افراد منفرد نمیشم. میشه بفرمایید کدوم بخش از این مسئله، تنویرش وابسته به دلایل شخصی افراد منفرد هست؟ بلکه تنویرش وابسته به بحث فنی هست. "پرداختن" به نیاز های متقابل و مکمل زن و شوهری تنها با بحث فنی میتونه منجر به تنویر بشه. فرق داره که موضوع صحبت "بحث فنی" باشه یا "دلایل شخصی دیگری". میشه بپرسم: اگر صحبت در محیط مجازی در "واژهها" از عرف شرعی ِ محیط حقیقی تبعیت میکنه، چرا در "موضوع صحبت" تبعیت نمیکنه؟ پس تنها با بحث فنی میشه موافق بود. (۱۸/خرداد/۹۴ ۲:۲۵)فاطمه خانم نوشته است: (سخت بود ؟!متوجه نمیشم. چی رو میپرسین "سخت بود؟" ؟ |
|||
|
۵:۲۵, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۵:۲۶ توسط آیات.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۲:۲۵)فاطمه خانم نوشته است: سلام سلام به نظر من خیلی خوب است به اینکه فکر کنیم هدف از ازدواج بهتر است چه چیزی باشد چون حق فقط یکی است وهرگز حق دو تا نمی شود اما هر انسانی حریم خصوصی دارد که هرگز نباید کسی را به آن حریم دعوت کند حتی خواهرش آن کسی که هر سوالی می پرسه علاوه بر اینکه از دیگران درخواست میکنه وارد حریم خصوصی شان بشود و آن کسی که پاسخ هم میده به دیگران چنین اجازه ای داده حق فقط یکی است هدف از ازدواج همان است که خالق واولین دعوت کننده به ازدواج معین فرموده است انسان باید به دنبال کسب این حق برود نه اینکه از کسی که نمیشناسد و زندگی او را ندیده است سوال بپرسد هدف تو چیست؟ این چه نفعی داره؟ . |
|||
|
|
۵:۲۶, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۶:۲۲ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۰۰)السا نوشته است: حداقل حداقل، پست های من یکی ک توی این تاپیک، اسپم محسوب میشهموافقم ![]() ولی لطفا نظرتون رو راجع به تکیه گاه بگید . (۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۲۴)aaaaa نوشته است: یه انتقادی هم به ادمین تاپیک دارم و اون این هست که بدون ثبت نظر نتیجه نمایش داده نمیشه شرمنده . حرفت کاملا درسته . از ناظر بخش خواستم بیاد درستش کنه که همه بتونند نتایج رو ببینند. (۱۸/خرداد/۹۴ ۲:۲۵)فاطمه خانم نوشته است: سلام این جمله رو که داشتم می خوندم گفتم وای باز این مدیریت با تابیک های من مخالف است الانه که ببندتش ... ولی تیکه آخر جملتون خیالمو راحت کرد . ![]() ![]() (۱۸/خرداد/۹۴ ۳:۲۶)ـــ نوشته است: از آقای دیدگاه نوین که از دوستان قدیمیام هستن انتظار داشتم در پاسخ به ارسال اولم این رو جواب بدن. جدی ما دوستای قدیمی هستیم ؟!!! دوست قدیمی اسمت چی است ؟ مطمئنم اون زمان که دوست بودیم نام کاربریت (-) نبوده از اسبم که بگذریم ... جواب شما خیلی کلی است ... تمام اونچه که خداوند آفرینندهی انسان برای انسان منظور داشته. منظورت کل اهداف خلقت انسان است ؟!!! یعنی یک دختر برای میخواد با ازدواج به کل اهداف آفرینشش برسد ؟! ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- سوال من همچنان بی جواب مونده : سوال: منظور از این حرف که مرد تکیه گاهی برای همسرش است چی است؟ اصلا این جمله رو قبول دارید؟ اگه آره لطفا بگيد تکیه گاه یعنی چی؟ زن چه توقعی از همسرش به عنوان تکیه گاه دارد؟ |
|||
|
|
۶:۰۷, ۱۸/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۵:۲۶)دیدگاه نوین نوشته است: جدی ما دوستای قدیمی هستیم ؟!!!به گفتنش نمیارزه. فکر کنم دارم زحمت رو کم میکنم. (۱۸/خرداد/۹۴ ۵:۲۶)دیدگاه نوین نوشته است: جواب شما خیلی کلی است ... تمام اونچه که خداوند آفرینندهی انسان برای انسان منظور داشته.ای بابا چرا اینقدر پیچیده نگاه میکنید؟ ![]() منظور من این بود که خداوند انسان رو چطور آفریده؟ پس اثبات میشه که کدوم نیازها صحیحند. |
|||
|
۱۷:۳۹, ۱۸/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۰ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۵:۲۵)zahra21 نوشته است: سلام علیه سلام اين چيزي که شما میگید هم خیلی خوبه. از نظر عقلی و شرعی هدف ازدواج رو بررسی کنیم و خودمون رو باهاش تطبیق بدیم. و فکر میکنم همچين تاپیک هايي هم قبلا زده شدند. اما موضوع این تاپیک فرق میکند. اینجا دنبال این نیستم که هدف ازدواج از مبدا خلقت زن ومرد بررسی کنم. ( قرار نیست همه موضوعات بخش خانواده یک چیز باشند) بلکه ميخوام ببینم از درون خود ما چه انگیزه ای برای ازدواج وجود دارد. ما از درون خودمون چی احساس میکنیم. این اشکالی دارد؟ مفسده ای دارد؟ جایی نهی شده است؟ ![]() ![]() نقل قول:ای بابا چرا اینقدر پیچیده نگاه میکنید؟ آهان مشکل من دقیقا همین است. من نميدونم خدا این خانم ها رو چطور آفریده... برای همین دارم سوال میپرسم!!!
|
|||
|
|
۴:۳۹, ۱۹/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۳۹)دیدگاه نوین نوشته است: اما موضوع این تاپیک فرق میکند. اینجا دنبال این نیستم که هدف ازدواج از مبدا خلقت زن ومرد بررسی کنم. ( قرار نیست همه موضوعات بخش خانواده یک چیز باشند) بلکه ميخوام ببینم از درون خود ما چه انگیزه ای برای ازدواج وجود دارد. ما از درون خودمون چی احساس میکنیم.یک بررسی فنی ابداً بد نیست. اما پرسیدن روحیات شخصی افراد منفرد نه تنها رابطهای با بررسی مسئله نداره بلکه بعضی مسائل در واقع حریم خصوصیشون هست، و از این نظر بد هست. (۱۸/خرداد/۹۴ ۱۷:۳۹)دیدگاه نوین نوشته است: آهان مشکل من دقیقا همین است. من نميدونم خدا این خانم ها رو چطور آفریده...حتماً باز من ناگویا توضیح دادهام. خداوند در آفرینش خودش برای تمام انسانها، یعنی هم خانمها و هم آقایون، قوهی عاطفه قرار داده و نیز قوههای دیگری برای خواستن ِ تمام ِ خواستنیهای دنیا مثل زیبایی یا آمیزش یا خوراک یا رفاه. دو نکته: 1. تمام انسانها تمام این خواستنیها رو میخوان و خواستن ِ هیچکدومشون اشکالی نداره. سوره اعراف، آیه 32: بگو چه كسى زينتهايى را كه خدا براى بندگانش پديد آورده و روزيهاى پاكيزه را حرام گردانيده؟ بگو در زندگى دنيا این براى كسانى است كه ايمان آوردهاند و روز قيامت خالص برای آنان میباشد. اينگونه آيات را براى گروهى كه میدانند به تفصیل بيان میكنيم. 2. هدف از تمام ِ این خواستنیها این بوده که انسان آزموده بشه. سوره کهف، آیه 7: همانا ما آنچه بر روی زمین است را زینت آن قرار دادیم تا آنان را بیازماییم که کدامینشان به عمل نیکوترند. پس در مجموع: چرا یک خانم یا آقا نباید بعضی انواع از این خواستنیها رو بخواد؟ چرا نباید خواستنیهای دنیا رو تا حدی که براش حلال هست و تضادی نداره با قبولی در آزمون خدا، بخواد؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محرمیت برای ازدواج ... | فاطمه خانم | 44 | 13,924 |
۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۰۷ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| درخواست مشاوره برای ازدواج | Islam | 34 | 10,508 |
۱/اسفند/۹۴ ۲۳:۵۵ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| راهنمایی...ولایت معیاری برای ازدواج آری یا خیر؟؟ | fafa* | 64 | 21,861 |
۱/دی/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: Islam |
|
| پیش نیاز ها لازم و ضروری برای امر ازدواج | ELENOR | 5 | 3,074 |
۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| دلیل شما واسه ازدواج چیه؟؟؟؟؟ | enan ilghon | 18 | 7,246 |
۲۶/آبان/۹۳ ۲۳:۰۹ آخرین ارسال: مهسا110 |
|
| آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند) | mahpare | 11 | 6,979 |
۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۲ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|
| خانم ها حتما بخوانند/آقایان هم بخوانند برای خانمها بگویند؟! | nasim.h | 1 | 2,238 |
۷/خرداد/۹۲ ۱۱:۰۳ آخرین ارسال: مهدی2012 |
|

![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)