کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست مشاوره برای ازدواج
۱۶:۴۴, ۲۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت دوستان

بنده در یک دو راهی قرار گرفتم که خیلی برام سخته.

یک خانمی رو از بچگی و حتی شاید 7 سالگی دوست داشتم. هرچقدر با خودم کلنجار میرم نمیتونم کس دیگری رو برای ازدواج تصور کنم.

ما دیروز باهم رفتیم بیرون و چند ساعت صحبت کردیم. ایشون یک مانتوی گشاد میپوشه اما خب ارایش معمولی میکنه و موهاش هم کمی بیرونه.

خیلی صادقانه با من صحبت کردند.

مثلا گفتند که جلوی یکی از شوهر خاله هاشون که مثل پدرشون میدوننش مو باز میگردن. حتی تو جمع های مختلط هم اتفاق افتاده که برقصن!

من که خیلی شوکه شده بودم گفتم این ها رو بنده قبول نمیکنم و محدودیت های اسلامی رو براشون توضیح دادم.

مثلا باید حتما اصلا بیرون ارایش نکنند و چادر سر بکنند و رابطه با نا محرم رو در چارچوب داشته باشند و...

ایشون گفتند که فکر می کنند راجع به این قضیه.

اما مسئله اینجاست که مثلا ایشون تمام معیار های بنده رو قبول کردند. اما ایا پایبند خواهند بود؟ کمی که از زندگی گذشت چطور؟

خواهش میکنم راهنماییم کنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، عدالت ، فدايي ولايت ، مهدی2012 ، فاطمه خانم ، آفتاب ، عبدالرحمن ، قاتل مرگ ، عـرفان ، amirak ، افشین ، rezamohammadi ، mahdy30na ، fafa* ، غریب ، Anti gods

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۴, ۳۰/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۰:۳۱ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #31
آواتار
ببینید خودم با ادبیات چرتکه ای بیگانه ام

اسلام گفت این بنده خدا...... و.......خب واقعا برای من چیز بود

نظرم این بود که تویی که انقد مایه میزاری برای عشق خب برای کسی باش که قدرشو بدونه و دوطرفه باشه

من قویاً توصیه میکنم هرگز طرف ایشون نری

عاشق تو وجود معشوق حل میشه

میتونی حل بشی؟ آب و روغن حل میشن؟ وقتی خودش ماهیتش رو بیان کرده...

ضمناً قبلا تو خصوصی گفتم اینجا هم میگم ذی نفع ها بخونن

همه افراد اینجا خیرخواه نیستن پس همه چیز زندگیتونو رو دایره نریزید

(۳۰/بهمن/۹۴ ۲۰:۱۹)عبدالرحمن نوشته است:  مخاطب من تو این تاپیک دوستم اسلام بود شما ناراحتی نخون

این وین دایر هم.... حاضرم ثابت کنم شما و هیچکدام از همفکراتون در صحبت کردنتون صداقت ندارید فقط شعاره

اما در مورد چادر و غیر چادر

من از غیر چادری ها افرادی رو دیدم و میشناسم که لیاقتشون چادره و یه نفرشون به کل کوهان شتری ها از چادری نماها می ارزه

اینها یه ویژگی دارن.... آزاده هستن

ولی غیر از اینها دیگه یه فرد عادی ان

من گفتم پاک تر نگفتم ناپاکن خدای نکرده

چرا پاک تر؟

خب مشخصه الان اکثر مانتو ها عملاً یه مشکلی توی پوشش دارن ولی بنا به هزار دلیل چادر رو قبول نمیکنن و این به ضرر خودشونه

این بنده خدایی هم که گفته سرشو میخواد بکوفه به دیفار... ممنون میشم

شهید چمران الگوی من نیست

شهدا معصوم نبودن

مثلا فلان شهید قبل توبه ش مشروب میخورده یا فلان شهید تا زمان شهادت سیگار میکشیده پس مجوزی میشه برای این چیزا؟

خدا عقل داده بهتون

از شهید چمران همینو یاد گرفتید؟ یا ذاتتون اینو جذب میکنه

اگر جنستون مخالف همه افکارتون بهم میخوره بگیم براتون آستین بالا بزنن

الکساندر برژینسکی: افراد تا زمانی که نزد همگان شناخته نشوند حرف خوب میزنند و بعد از شناخته شدن کاربری شان را عوض میکنند

به محضر شهید چمران جسارت نکردم و قصدم نبود

بحث اینه تقوا داشته باشید توی این مسائل

این همون ادبیات سامری ملعونه که از هر چیز برای خودش لباس درست میکنه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، غریب ، افشین ، سدرة المنتهی
۳:۱۲, ۱/اسفند/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اسفند/۹۴ ۳:۱۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #32
آواتار
خب دوستان امروز برای اخرین بار صحبت کردیم. ایشون جواب رد داد و گفت که نمیتونه معیار های من رو بپذیره.

من تا جایی که میتونستم کوتاه اومدم اما خب ایشون می گفت من رو باید همینجوری بخواهی!

خلاصه اینکه تموم شد!

نمی دونم الان ناراحتم یا خوشحال.

دیروز استرس داشتم و با خودم فکر می کردم که این به خاطر چیه! خودم رو در شرایطی قرار دادم که ازدواج کردیم با این خانم. اما خب استرسم از بین نرفت! به این نتیجه رسیدم استرسم از این بوده که ایشون قبول بکنه ازدواج رو و من میمونم با یک خانم با حجاب متوسط و کلی آرزوی بر باد رفته نسبت به آیندم. کل حوزه هم که بر باد میرفت!

منی که حتی عروسی پسرخالم نرفتم به خاطر اهنگ حرام ... .

بگذریم.

خلاصه درسته مثل دیروز حالم بد نیست اما الان هم احساس تنگی نفس دارم...فقط دوست دارم برم توی یک فضای باز... دعا کنید رفقا که حالم خوب بشه.

ممنون از اینکه تو این مدت راهنماییم کردید... راهنمایی های همتون عقل بیدار من بود تو خواب علاقه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، عدالت ، عبدالرحمن ، غریب ، افشین ، سدرة المنتهی ، میم.حسین.الف ، السا
۷:۱۴, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #33
آواتار
░░♥░░♥░░░░♥░░♥░░░░♥░░♥░░░░♥░░♥░░
.......•*¨`*. .•*¨`*•. .•*¨`*. .•*¨`*•.......
ســــــلام به بـــ♥ـــرادر مهربونم علی آقـــ♥ـــای گـــ✿ـــل[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۳۰/بهمن/۹۴ ۱۹:۰۳)آقـــ♥ـــای Silence نوشته است:  یه سوال اگه "ملاک" پاک بودن و عاشق شدن "چادری بودن" دختره...
اول از هـمـه بگم که بسیـار خوشحـالـم که با نوجـوانی پــاک و منـطقی سخن می گویم و به
همین جهت از شما انتـظار بیشتری در خصوص مدیریت برخی برخوردها با دیگر کاربران میـرود،
و به قول آقای مهندس "شعبانعلی" می دانم که کنـکوری هستیـد و وقتتان مهم است و چون
نوشته ی من کمی طولانی است؛ حوصله ی خوانـدش را نداریـد (حتی شاید انتخاب درستی
هم باشد) به همین خاطر، نوشته را بخش بندی کرده ام. به نظرم نکته ی "اول" و "چهارم" را
حتـماً با دقـت بخوانید، زیرا مهم تر است. خـدا را چه دیدید، شایـد روزی روزگاری، سال ها بعد،
نکتـه های "دوم" و "سوم" را هـم خـواندیـد و حـرف هـای مـــ♥ـــن به دل شـــ♥ـــما نشست[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]

نکـتــه ی اول)
احتمالاً هنوز به خاطر دارید که در مورد موضوعی قصد مشورت با من را داشتید و من در جواب
جنابعالی به نقـل از "توماس سوول" نوشتـم: ((هیچوقت برای هیچ تصمیمی، از کسی که در
صورت اشتبـاه کـردن شما، هیـچ شکلی از هزینـه ی آن خـطا را متحمل نـمی شود، مشورت
نگیرید)) – و بعداً توضیح دادم که منظور گوینده در خصوص "مسائـل کلان" بوده است که البته
بعداً مشخص گردید موضوع مذکـور، جزو "مسائـل کلان" و "مهم زنـدگی" محسوب نمی شود.

نکـتــه ی دوم)
فرض کنیـم ایـن تاپیک را جنـاب علی آقا (Silence) ایجاد کرده اند. یـک سؤال: آیا فکر می کنید،
اگر این دختر خانـم متـوجـه شونـد که شما چنیـن مسـألـه ی مهمی از زندگیتـان، به علاوه ی
برخی از صحبت های خصوصی بین خودتان با ایشان را در فضـای مجـازی و در یک تالار گفتگو،
به "نمــایــش عــمـــوم" گذاشتـه اید؛ چه احسـاسی نسبـت به شـــ♥ـــما پیدا خواهند کرد؟

این موضوع را به این جهت مطرح می کنم، زیرا یکی از پرونده های پدرم که من هم تا حدودی
در جریـان آن قرار دارم مربوط به طلاق فـردی می شود (اگر اشتباه نکنـم حدوداً 2 سال پیش)
که به جای اینکه با "اعضای خانـواده" یا "نزدیکانی که به رازداری و تجربه ی آنها اطمینان دارد"
بخواهد در مورد یک دختر خانم محترم و خانواده اش تحقیـق کنند و با مقایسه ی منـطقی آنها
با ملاک ها، اگر ایشان را مناسب یافتند، به خاستگاری رسمی برونـد، در عوض ایـن موضوع را
در شبـکه ی اجتـمـاعی "فیس بوک" مطرح کرده بود و افکار همسر آینـده ی خود را به نمایش
دیگران گذاشته بود که آن دختـر خانـم مدت کمی بعد از ازدواج و دسترسی به لپ تاپ ایشان،
متـوجه این موضوع می شوند و به خصوص با خوانـدن برخی مطالب دچار بد بینی و سوء ظن
به این فرد شد که پس از مدتی فضای زنـدگی شان را تبدیل به جهنـمی کـرد و نهایتاً منجر به
طلاق شد و چـون آقـا پسر توانایـی پرداخـت مهریـه را نداشتنـد، بایـد چنـد شاهد را به دادگاه
معرفی می کردند تا اگر قاضی تشخیص بر صحت این موضوع می دادند، مهریه را برای ایشان
قسط بندی کنند که البته همینطور هم شد. (بگذریم)

نکـتـه ی سوم)
"هر انـسـانـی" در سرشت و نـهـاد خویـش، به دنبـال "پـاکـی" و "نـجـابــت" است. فرض کنیم
بجای اینـکه شـما افکار یک دختر خانم را به نمایش عموم بذارید و از آنـجایی که کاربران ایشان
را نمی شناسند و نه هرگز ایشان را دیده اند و نه دغدغه های ایشان و شرایط زندگی ایشان
و رویـا های ایشـان و چالـش های ایشـان و توانـمنـدی های ایشـان و ناتـوانـی های ایشـان را
می شناسند – هر کسی در مورد ایشان سخنی بگوید و مثلاً ایشان را شایستـه ی ازدواج با
شما بدانند یا ... سؤال را اینگونه مطرح می کنیـد: "معیار های یک همسر مناسب چیـست؟"

آنگـاه کاربران، شرایط یک همسر "ایده آل" را برای شما لیـست می کننـد و از آنجـایی که این
شرایط "ایده آل" برای هر کسی "متفاوت" است، آنگاه شما با لیـست های متـفاوتی در اینجا
مواجه خواهید بود که باید براساس شرایط مذبور فـرد مـورد نظر خود را جستجو کنید که قطعاً
طرح چنین موضوعی در یک تالار گفتگو نمی تواند چندان مفید باشد و باید ابتدا در "خانواده" و
یا در جایی نظیر "مرکز مشاوره ی ازدواج" و از این قبیـل مطـرح شود. گوش دادن به فایل های
یگانـه راهـی که انسان ها را به مقصد بلند موفقیت های مادی و معنوی خواهد رساند، عمل
به "آموزه های دین" و "عقـل پـاک" است. به نـقـل از مـرکـز مشـاوره و پـرسمان نهاد رهبـری:
در آموزه های دیـن اسلام درباره ی معیـار ها و ملاک های انتخاب همسر، با "دو" ویـژگی روبرو
هستیم:

الف) معیـار های درجـه ی اول: ویـژگی هـای ضروری و حتـمی که بـدون آنها، زنـدگی به سر و
سامان درستی نمی رسد. (ماننـد دیـن داری، اخـلاق نیـکو، تقوا، اصالت و شرافت خانوادگی)

ب) معیـار های درجـــه ی دوم: ویـژگی هایی که باعـث کمـال و موفقیـت بیشتـری در زنـدگـی
می شوند. (ماننـد تنـاسب سنـی، تنـاسب فکـری، هم طرازی خانوادگی – مالی – اجتماعی)

مستقل از اینـکه نویسنده چه کسی است و مخاطب چه کسی است، حـرف، حـرف درستی
است (معیــار های درجـه ی اول و دوم) و خـوب است همـه ی ما، این توصیه را جدی بگیریم.

مثلاً "زیبـایی" جزو کدام معیار ها محسوب می شود؟ درجه ی اول یا دوم؟ آفریـن، زیبـایی جزو
معیار های "درجه ی دوم" است و اگر کسی "زیبا" باشد اما معیار های "درجــه ی اول" (مانند
دیـن داری، اخلاق نیـکو، تقـوا و پرهیـزگاری، اصالـت و شرافت خانـوادگی) را نداشته باشد، آیا
این "زیبـایی" می تواند جایگزیـن آنها شود؟ در مـورد "چادر" تشخیص این مطلب را به عهده ی
خودتان می گذارم. در پایان امیـدوارم بیشتر با افراد مؤمن و اهل مطالب مفید و نه اهـل ایجـاد
شبهه در فضای مجازی (مانند "حقیقتجو" یا همان "دوست حقیقت" سابق و...) طرح دوستی
بریزیـد که نـقـش بسیـار زیـادی در تقـویـت "ایـمــان" و "اراده ی شـــ♥ـــما" دارنـد، إن شاء الله✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: yellow_rose.jpg]
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
[تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_6_.png][تصویر: Sheklak_3_.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، غریب ، Islam ، Hadith ، del@ ، آفتاب ، افشین ، سدرة المنتهی ، Silence ، السا
۲۲:۵۱, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #34

(۱/اسفند/۹۴ ۳:۱۲)Islam نوشته است:  خب دوستان امروز برای اخرین بار صحبت کردیم. ایشون جواب رد داد و گفت که نمیتونه معیار های من رو بپذیره.

من تا جایی که میتونستم کوتاه اومدم اما خب ایشون می گفت من رو باید همینجوری بخواهی!

خلاصه اینکه تموم شد!

نمی دونم الان ناراحتم یا خوشحال.

دیروز استرس داشتم و با خودم فکر می کردم که این به خاطر چیه! خودم رو در شرایطی قرار دادم که ازدواج کردیم با این خانم. اما خب استرسم از بین نرفت! به این نتیجه رسیدم استرسم از این بوده که ایشون قبول بکنه ازدواج رو و من میمونم با یک خانم با حجاب متوسط و کلی آرزوی بر باد رفته نسبت به آیندم. کل حوزه هم که بر باد میرفت!

منی که حتی عروسی پسرخالم نرفتم به خاطر اهنگ حرام ... .

بگذریم.

خلاصه درسته مثل دیروز حالم بد نیست اما الان هم احساس تنگی نفس دارم...فقط دوست دارم برم توی یک فضای باز... دعا کنید رفقا که حالم خوب بشه.

ممنون از اینکه تو این مدت راهنماییم کردید... راهنمایی های همتون عقل بیدار من بود تو خواب علاقه!
سلام
خداروشکر که به خیر و سلامتی گذشت ... واقعا میشد از این بدتر بشه و بهتون قولهایی داده بشه که بعدا عملی نشه. خدا خواست قضیه بدون مشکل فیصله پیدا کنه

یادتون باشه در اون تاپیک ولایت جزء ملاکهای ازدواج هست یا نه هم بحثهای خوبی شد. اینجا هم برخی دوستان به نکات خوبی اشاره کردن
همه ما خوبی ها و بدی هایی داریم. ولی ازدواج بحث این نیست که کی بهتره! خیلی از این مسائل نسبیه. یعنی نمیشه گفت صرف اینکه مثلا دخترخانمی چادریه، از همه دخترهای محجبه مانتویی بهتره...
خلاصه هرکسی باید یکبار برای همیشه اصول اساسی خودشو برای شخصی که میخواد باهاش یک عمر زندگی کنه مشخص کنه. مخصوصا دو مقوله ی دین و اعتقادات و سبک زندگی - علائق و خواسته ها و آرزوها به نظرم خیلی مهمه. حداقل برای ما مذهبی ها
نمیشه که طرف الان خیلی مومن باشه، ولی آرزوی زندگی تو آمریکا داشته باشه. یا بگه من هر مهمونی که بخوام میرم

یکی از راههای اصالت سنجی اعتقاد و فرهنگ، همین بحث علائق و آرزوهاست. حتما بدون قضاوت و جهت گیری به خواسته های طرف گوش بدید. خواهید فهمید که زندگی آینده شما با این شخص خواهد بود یا خیر
اصلا هم نگران قحطی دختر خوب نباشید. اگر خدا هست و شما هم بنده اش هستید، حتما خدا یک بنده خوب خودش رو برای شما در نظر داره. خدای ما بنده هاش رو رها نمیکنه ....... البته اگر خود بنده ها ...
منتظر خبر خوب ازدواج شما به همین زودی ها هستیم Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، fafa* ، Islam ، افشین
۲۳:۵۵, ۱/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #35
آواتار
به نظرم چون شروع کننده به نتایج نهایی رسیده چند تا نکته میگم .
اولا قضاوت ما از روی مطالب بیان شده است و احتمال اینکه استارتر از دیدگاه خود مسائل رو بیان کرده باشد وجود دارد ، به هر حال مطلبی که میگم کلیه و خطاب به شخص خاصی نیست .
تا حالا فکر کردید که چرا ما را از (ارزوهای طولانی ) نهی کرده اند ؟
ارزوی طولانی و خیال پردازی شروع تعطیلی عقل است (به نظرتان چرا روزانه در معرض تبلیغات فاسد برای خیال پردازی هستیم ؟!
احتمالا این جملات برای شما هم اشناست ....
فرض کن ماهانه 10میلیون درامد داشته باشی !/فرض کن رتبه ی کنکورت زیر صد باشه / میخوای با جایزه صد میلیونی چه کار بکنی و .......
در حالی که منطقا جایزه صد ملیونی قرار است به یک نفر از چند ده هزار نفر برسد یا رسیدن به رتبه زیر صد فقط برای صد نفر از چند صد هزار نفر میسر است !!!! )

با تعطیلی عقل انسان با سقوط باور نکردنی به مرحله ی پایین تر از حیوانی و حتی نباتی میرسد !
اینجا دقیقا مرحله ی بردگی شیطان و..... شروع میشه !
شاید بگید ربطش به موضوع چیست ؟
ربطش اینجاست در بحث ازدواج هم همین طور است . اینکه کسی چند سال در خیال ازدواج با فردی باشد ، دچار همین افت میشود !
عقل تعطیل میشود و قوه ی خیال به بهترین وضع موجود شبیه سازی میکند و اصطلاحا انسان کور ، کر و دچار جنون میشود و اگر اعتقادات قوی نداشته باشد تقریبا دیگر کنترلی بر اعمالش نخواهد داشت . و میشود انچه که نباید بشود .(البته اولش گفتم که قضاوت از روی ظاهر قضیه است ....)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، عبدالرحمن ، fafa* ، del@ ، Islam ، MEEAAD ، افشین ، السا ، فدايي ولايت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]