|
راهنمایی...ولایت معیاری برای ازدواج آری یا خیر؟؟
|
|
۱۴:۴۱, ۲۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت تمام دوستان و بزرگواران. درباره ی ازدواج به مشکلی برخوردم و امیدوارم شما با نظراتتون منو راهنمایی کنید.
همیشه برای ازدواج و خواستگاری ما درباره معیارها صحبت میکنیم و به میزان اهمیت هر کدوم بهشون الویت میدیم. سوال اینجاست که آیا اشتباهه که ولایی و پیرو رهبری بودن برای من خط قرمز هست؟؟؟؟ چرا در خواستگاری وقتی حرف این موضوع زده میشه همه اونو بحث و گرایش سیاسی میدونن...؟!!!!!!و سوال دوم اینکه آیا اشتباهه که من ولایی بودن رو بیشتر یه بحث اعتقادی میدونم تا سیاسی ... به نظرم بعد معنوی و اعتقادیش خیلی پررنگه... اینطور نیست؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۱, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
ممنون از رکن الهی عزیز .دقیقا حرفایی رو زدن که من میخواستم بگم.
![]() کی گفته که فردی که ولایتیه دیگه آخر خدا پیغمبریه و دین داره تمامه و به قول دوستان لقمه ی آمادست؟؟؟ ولایت مداری تازه اول راهه... انتخابی برای شروع یه مسیره (مسیری که شروعش برای خیلی ها سخته) اگر نه که آقا(عجل الله تعالی فرجه الشریف) تا الان اومده بودن که.
|
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۳۰/آذر/۹۴
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
نمی شود سخنان هیچ کدام از دوستان را کامل رد کرد . علت هم یک موضوع ساده است . و کاملا هم در حرف شما بزرگوران مشخص است
اولویت ها چیزی است که در تک تک ارسال ها مشخص می باشد یک قاعده کلی در انتخاب وجود دارد . هر نوع انتخابی وابسه به الویت های ماست یک شی وجود دارد پس ذاتی دارد ولی ممکن است اشکال مختلفی به خاطر امکاناتش داشته باشد راحت تر بیان کنم شما یک خودرو می خواهید بخرید . یک خصوصیت ذاتی دارد . مثلا اینکه چهار چرخ دارد موتور دارد فرمان دارد یک امکانات دارد . مثل ایمنی ، زیبایی ، قدرت ، اندازه ذات که باید باشد تا ماهیت پیدا کند . این ذات در انسان همان ایمان است تسلیم بودن است . این به این خاطر نیست که همه ما قبول داریم و اجماع کنیم بلکه به خاطر این است : "لینذر من کان حیا و یحق القول علی الکافرین"(سوره یس،70) خداوند در این آیه "زنده" و "کافر" را مقابل هم قرار داده نه مومن و کافر یا زنده و مرده . گویا منظور این بوده است انسان یا "زنده" است یا "کافر" یا به عبارتی انسان یا "مومن" است یا "مرده" پس اینطور اثبات شد مومن ذات است و باید باشد تا هویت پیدا کند تا حیات پیدا کند . سر این بحثی نیست اما انسان در عین مومن بودن می تواند اهل ورزش باشد یا نباشد یا کمتر باشد . این امکانات است آپشن است که برای انتخاب لازم است بعد از شناسایی فرد زنده وجه ارزش ها را بررسی کنیم مثلا در همان مثال خودرو بعد از لیست کردن امکانات شروع به نمره دادن امکانات می کنیم . آنهایی در لایه اول قرار می گیرند بسیار برای ما ارزشمند هستند و خط قرمز ها هستن باید ها هستند حالا اینکه ارزش ها از کجا میاد و در چه لایه ای قرار می گیرد بحثی مفصلی دارد که مورد بحث نیست فعلا فقط دو نکته لازم به ذکره 1- اگر برای انتخاب چیزی را برای لایه اول قرار می دهیم باید برای خودمان هم مهم باشد یعنی چی ، یعنی من اولیت اولم همسر ورزشکار است این در صورتیه که من کل جابجاییم در روز 50 سانته و روی شکمم میشه یه گلدان گذاشت انقدر بزرگه این یعنی ورزش برای خودم ارزش نداره پس حق ندارم برای ملاک ازدواج (انتخاب) در لایه اول قرار بدم بحث راجب ولایت فقیه بود . لازمه ما از خودمون بپرسیم چقدر ولایت فقیه را میشناسیم اگر شبهه ای وارد بشه بهش میتونیم پاسخ بدیم اگر من به حضرت آقا شبهه وارد کنم شما می تونید پاسخگو باشد ؟! اگر جواب منفی باشد یعنی رهبر و و ولایت فقیه برای خودمان انقدر ارزش نداشته که راجبش بدانیم پس چرا باید در لایه اول قرار بگیرید ؟ چیزی که برای ما ارزشش در لایه دوم قرار دارد نمی شود به لایه اول ملاک انتخاب بیاید البته می شود چیزی که برای خودمان در لایه اول ارزش هست رو بنا به صلاح دید به لایه دوم ملاک انتخاب ببریم ولی برعکسش معقول نیست 2-وقتی معیار های سطح یک رو مشخص کردید و براتون ثابت شد دیگه هیچ وقت از معیار های لایه اولتون نگذرید . چراکه این ها ازرش های شما هستند و اگر از آنها بگذرید یعنی پذیرفتید که کسی زاویه دار با ارزش شما باشد و این موجب تحقیر منجر به کینه می شود . اگر ارزش ولایتمداری برای شما در سطح اول معیار ازدواج قرار گرفت اصلا از آن نگذرید قصد جسارت ندارم ولی دوستان نسخه نپیچند برای هم . بحث معیارها بسیار مفصل است وقتی کسی چیزی را به عنوان معیار درجه یک قرار داده شما نمی تونید ردش کنید . برای یکی ولایت مداری سطح اول هست برای یکی سطح دوم هیچ کدام هم قابل رد نیست . هر کدام دلایلی دارد نمی شود همه مثل من باشند (البته کسی که مثلا ولایتمداری را در سطح دوم قرار داده لزوما به معنی بی ارزشی آن برای شخص نیست جسارت نباشه ، چه بسا بسیار هم معتقد باشد اما بنا به صلاح دید و دلایلی در لایه دوم ملاک ازدواجش قرار دارد) |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۳۰/آذر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۴ ۲۳:۳۲ توسط Islam.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
نقل قول:سوال اینجاست که آیا اشتباهه که ولایی و پیرو رهبری بودن برای من خط قرمز هست؟؟؟؟این لطف خدا به بچه مومن هاست با معیار ولایت راحت میشه خوب و بد رو تشخیص داد. نه تنها در خواستگاری بلکه در همه جا.البته این فقط به حرف نیست. با یک سری از سوالات میشه فهمید که واقعا فرد ولایت مدار است یا نه. درباره ی اینکه میگید ولایت مداری تازه شروع هست ، باید بگم که ولایت مداری هم شروع و هم پایان . |
|||
|
|
۳:۱۲, ۱/دی/۹۴
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
بعضی از تءوری ها هستن که در عمل جواب نمیدن.
اگر این تءوری ها در زمینه ازدواج باشه دیگه خیلی بد میشه... یکی از اشتباهات مسلم در ازدواج این هست که انسان فکر کنه میتونه طرف مقابل رو تغییر بده یا تربیت کنه. رعایت این مسئله بسیار مهمه. |
|||
|
|
۴:۳۹, ۱/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۴ ۴:۴۰ توسط Islam.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱/دی/۹۴ ۳:۱۲)فاطمه خانم نوشته است: بعضی از تءوری ها هستن که در عمل جواب نمیدن. این نکته خیلی مهمه. ممنون که بهش اشاره کردید. به قول حاج آقا مرادی شما پیامبر نیستید و قرار نیست همسرتون رو تغییر بدید. احتمال تاثیر گذاری وتغییر هست اما هرگز نباید با این احتمال جلو رفت. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محرمیت برای ازدواج ... | فاطمه خانم | 44 | 13,934 |
۱/اردیبهشت/۹۵ ۱۴:۰۷ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| درخواست مشاوره برای ازدواج | Islam | 34 | 10,519 |
۱/اسفند/۹۴ ۲۳:۵۵ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| مهمترین دلیل خانم ها برای ازدواج چی است؟ | دیدگاه نوین | 19 | 8,955 |
۱۹/خرداد/۹۴ ۴:۳۹ آخرین ارسال: ـــ |
|
| پیش نیاز ها لازم و ضروری برای امر ازدواج | ELENOR | 5 | 3,081 |
۱۸/خرداد/۹۴ ۱:۳۵ آخرین ارسال: Mohammad Trust |
|
| آیا صحیح است؟(این روشی که برای ازدواج موقت به کار میگیرند) | mahpare | 11 | 6,982 |
۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۲ آخرین ارسال: زینب خانوم |
|

چرا در خواستگاری وقتی حرف این موضوع زده میشه همه اونو بحث و گرایش سیاسی میدونن...؟!!!!!!

![[تصویر: confused.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/confused.png)
با معیار ولایت راحت میشه خوب و بد رو تشخیص داد. نه تنها در خواستگاری بلکه در همه جا.