|
!!!!دهمین کارگاه معنویت.مقارن با ماه مبارک رمضان.سوره یس!!!!
|
|
۱۳:۵۴, ۲۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۲۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه. برای همتون دعا میکنم. تو تک تک لحظه هام به یاد همه هستم. شما هم برای هممون دعا کنید. این چله تقدیم به شهید محراب امیرالمومنین علی (علیه السلام)ان شاءالله شروع چله اولین روز ماه مبارک رمضانه. باصلوات حضورتونو اعلام کنید و تاپیک رو به روز نگه دارید. یاعلی ![]() ومن الله توفیق ![]() این بچه هارو دعا کنید 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7.رکن الهدی 8. حضرت عشق 9.مجتبی 110 10.سوشیانت 11. بچه های گم نام 12.قاتل مرگ 13.مجنون العباس 14.ساویور 15.عبدالرحمن 16. علی املشی همینا یادم بود فعلا راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.برای کسانی که حفظ کنن سوره ی یس رو یک جایزه ی معنوی دارم. ![]() (۲۷/خرداد/۹۴ ۱۷:۲۵)sarallah نوشته است: برای روان سازی برنامه حفظ ، برنامه رو به صورت دو روز یه بار نوشتیم که هر کس بسته به میل خودش میتونه روزی 3-4 خط حفظ کنه و یا هر دو روز یکجا نصف صفحه.
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۴:۰۸, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
جمله ای خوانده ام.......
کسی چه می داند شاید یا سین همان یا حسین باشد ولی بی سر! التماس دعا! امروز روز مهمی هست برام... یاسین خون ها دعام کنید... یا مــــــــــ ا د ر! |
|||
|
|
۱۴:۵۱, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
نمی دونم چرا لینکش کار نمی کنه
اگه خواستین سرچ کنید سوره یس باصدای ابوبکرالشاطری بعد سایت اپارات رو بزنیداللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
۱۵:۰۴, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
التماس دعای فوری دارم ازتون. ![]() عموی عزیزم امروز دچار مشکل قلبی شده پدرم هم از صبح که رفته برنگشته... جرات تلفن کردن و خبر گرفتن هم ندارم. خواهش میکنم براشون دعا کنید ![]() اللهم اغننی بحلالک عن حرامک
و بطاعتک عن معصیتک |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۳/تیر/۹۴
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
یک دانه ز تسبیح نماز سحرت را یک بار به نام من محتاج بینداز شاید که همان دانه ی تسبیح دعایت یکباره بیفتد ، به دریای اجابت … خداروشکر نرگس جان.بچه ها توروخدا برای همدیگه دعا کنیم. اصلا منظورم فقط به ا ز د و ا ج نیست. برای عاقبت بخیری هم دعا کنیم. دعا دعا دعا ...
|
|||
|
|
۱:۰۷, ۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
|
۱:۰۹, ۴/تیر/۹۴
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
راستش ، من ، "به شخصه" شاید این اواخر زیاد پست نذارم ، اما اولا همیشه میام توی تاپیک ، ولی حرفی ندارم که پست بذارم
![]() البته اولا مهم نبود ، مهم دوما هستش که من به شخصه همیشه حواسم به بچه های اینجا هست و هیچوقت اهل تکخوری نیستم ![]() نقل قول:بچه ها توروخدا برای همدیگه دعا کنیم. اصلا منظورم فقط به ا ز د و ا ج نیست. البته نظر شما محترمه ، من به شخصه اتفاقا خیلی منظورم به اون کلمست... ![]() ولی خب خیلی مسائل دیگه هم هستن... التماس دعا |
|||
|
|
۱۵:۰۶, ۵/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۴ ۱۵:۱۴ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
چقدر سریع واقعا!!
پس میرم سراغ دعای همیشگی خودم. ![]() اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک |
|||
|
|
۲۲:۰۶, ۹/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/تیر/۹۴ ۲۲:۲۴ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
![]() من هربار که بیام تالار باید تو این تاپیک صلوات بفرستم و دقیقا هر بارم دوست دارم که اینجا پست بذارم ولی سوت و کوری اینجا بهم می گه: بچه! برو پی کارت ![]() ولی از این به بعد هر روز پست میذارم... اللهم اغننی بحلالک عن حرامک
و بطاعتک عن معصیتک |
|||
|
|
۱:۵۲, ۱۰/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۴ ۱:۵۸ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
باز هم توبه کنان, پشت درت آمده ام شب به امید عطایِ سحرت آمده ام یاد دادی که اگر عاصی و سرگردانم زشت این است, رخ از روی تو برگردانم بارِ عام از تو رسیده است که دعوت شده ام یکی از سفره نشینانِ ضیافت شدهام خوب شرمنده ی این رسم رفاقت شده ام باز بدجور, هواییِ زیارت شده ام کربلا قبله دلهاست, دلم تنگ شده شاهدِ حالِ من آقاست, دلم تنگ شده |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ●19مین کارگاه معنویت●بازگشتی پس از یک سال | فدايي ولايت | 7 | 2,833 |
۱۳/آبان/۹۶ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: sabrina |
|
| کارگاه معنویت هفدهم *چله سوره الرحمن* | sarallah | 16 | 6,050 |
۲۶/خرداد/۹۵ ۲۰:۳۸ آخرین ارسال: mahpare |
|
| ●16 کارگاه معنویت،سوره"لقمان"● | فدايي ولايت | 35 | 11,081 |
۱۷/اردیبهشت/۹۵ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarallah |
|
| •●پانزدهمین کارگاه معنویت،سوره"یس"●• | فدايي ولايت | 40 | 13,455 |
۲۶/اسفند/۹۴ ۱۴:۰۹ آخرین ارسال: accpapers |
|
| •●چله سوره یس●• 14مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 32 | 10,560 |
۱/بهمن/۹۴ ۱۴:۰۵ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| از عاشورا تا اربعین●زیارت عاشورا● 13مین کارگاه معنویت | فدايي ولايت | 52 | 17,942 |
۱۶/آذر/۹۴ ۱:۳۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|
| دوازدهمین کارگاه معنویت،چله ی سوره ی مزمل یا زیارت عاشورا... | mahpare | 20 | 10,448 |
۲/آبان/۹۴ ۳:۴۴ آخرین ارسال: فدايي ولايت |
|

کلمه های قلمبه سلمبه بلدم اما دوست دارم ساده بنویسم.این دهمین چله است که خدا کمکمون کرده و کنار هم آیه های خدا رو مرور میکنیم.این چله ها برای من یه دنیا برکت داشت بهترینش آرامشیه که دارم
والبته دوستهای خوب هم چله ایم.این چله برام ازبقیه ی چله ها متفاوت تره اونم به این دلیل که تو ماه مبارک رمضانه. امیدوارم چله ی متفاوتی هم بشه.![[تصویر: 77530ee2d8da8c031.jpg]](http://upload.tehran98.com/upme/uploads/77530ee2d8da8c031.jpg)
راستی ! یه برنامه حفظ هم داریم که اولین باره این تصمیمو گرفتیم. میتونید علاوه برچله تو حفظ هم شرکت کنید و تا جایی که تونستید حفظ کنید.
![[تصویر: yasin_chele.jpg]](http://s3.picofile.com/file/8193831142/yasin_chele.jpg)
اما چطوری حفظ روزانه رو انجام بدیم که هم سریع باشه و هم با کیفیت؟
و در مرحله آخر سه بار از حفظ بخونید
توجه داشته باشید که حفظ ترتیب صفحات در این قسمت انجام میشه پس قرآن رو بسته نگه دارید و آیه اول صفحه بعدی رو حدس بزنید و نگاه نکنید.

اگه خواستین سرچ کنید سوره یس باصدای ابوبکرالشاطری بعد سایت اپارات رو بزنید
نرگس جان.