|
نشانه ای دیگر از ظهور
|
|
۲۱:۵۸, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۴ ۱۷:۳۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
ظاهر شدن نشانه ای دیگر از ظهور قطب عالم امکان کتاب مکیال المکارم از قول پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله و سلّم آمده است وقتی مهدی ( عج) از مکه ظهور می کند مردم در سراسر جهان به کف دست خود نگاه می کنند و او را می بینند و با او صحبت می کنند یک برنامهٔ اندرویدی جالب: Translator - «Translator» را در بازار اندروید ببین: http://cafebazaar.ir/app/?id=com.microsoft.translator همه با نگاه به موبایل خود صدای او را به زبان خود خواهند شنید ورود ناامیدی ممنوع |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۵, ۳۰/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۰۶ توسط جواد مخبریان.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام لطفا برای آگاهی بیشتر و رفع برخی از ابهامات رجوع شود به متن کامل : انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) «ايمان» چشمي نوين و نگاهي جديد به انسان ميبخشد كه دنيا و آخرت را به گونهاي ديگر ميبيند. اگر اصلاح انديشه و توسعه ديد انسان را مهمترين سرمايه و وظيفه بشريت بدانيم، اين تحول تنها در پرتو «ايمان به غيب» در زندگي انسان ايجاد ميشود. [b]«ايمان به غيب» تحوّلي بنيادين در «فهم» و «عقل» و «احساس» انسان است كه ترازوي ارزيابي انسان را اصلاح ميكند و برد نگاه انسان را تا بي نهايت افزايش ميدهد.
«ايمان به غيب» يكي از بزرگترين هداياي آسمان به زمين است. «ايمان به غيب» دائرهاي گسترده دارد؛ از ايمان به وجود خدا، يگانگي، ربوبيّت و علم و حكمت الهي تا ايمان به وجود امام و امامت و ظهور آخرين حجت الهي را فرا ميگيرد. «عالم غيب» گر چه از نگاه ما دور است ولي دريچهاي از قلب و عقل ما به سوي آن باز ميشود. ايمان به جهان غيب، حركت طبيعي و فكري آدمهاست. علل و عوامل انحراف از اين مسير عقلي و فطري را بايد جستجو كرد. همان «علل گرايش به ماديگري» كه در برابر توحيد و خداباوري وجود دارد، با اندكي تفاوت در مورد انكار پيامبران و عدم اعتقاد به پيشوايان معصوم: هم موجود است. اصولاً عامل انحراف و كجروي و حتي سقوط فكري و مرگ معنوي در ابعاد مختلف اصول دين، مشابه يكديگر است. انكار و ستيز فرهنگي و عملي با «امامت»، گامي به سوي انكار «نبوت» است. و انكار «نبوت» راهي به سوي مقابله با «ربوبيّت خدا» و «توحيد» و اصل وجود خدا محسوب ميشود. امامت، جلوگاه اجرايي فرمان خدا و تابش خورشيد توحيد در جامعههاست. همان دلايلي كه سبب ميشود، انسان از خدا بگريزد يا با فرمان او مخالفت كند، عامل گريز و ستيز انسان در برابر پيامبران الهي و امامان اهل بيت(علیه السلام) است. انبياء و پيشوايان پاك به دليل تسليم بودن در برابر فرمان خدا و اطاعت محض از او با كينه، تمسخر، تهمت و كارشكني از سوي ياران شيطان مواجه ميشوند. سه حالت ايمان و انكار و ترديد، نه تنها نسبت به مصلح جهاني و منجي بشريت حضرت مهدي(علیه السلام) وجود دارد، بلكه «امامت»، «عدالت» و «عصمت» آن بزرگوار هم با همين انديشههاي سه گانه و موضعگيريهاي متفاوت روبروست. در ميان كساني كه از ديدگاه عقيدتي، امام زمان(علیه السلام) را باور دارند، در مرحله احساس و رفتار، سه گونه موضعگيري به چشم ميخورد!
|
|||
|
|
۲۱:۴۹, ۳۰/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام
من فعلا کاری به بحث ایجاد شده ندارم،فقط یه سوال: این نرم افزار چطور باعث میشه امام زمان رو ببینیم؟اگرم منظورتون گوشیهای هوشمند و اینترنته که خب خیلی وقته اومدن |
|||
|
|
۹:۳۴, ۳۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
به نظر من الان نکته ی مهم تر و حیاتی تر ظهور حضرت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد پس بیاید هر کدوممون یک کاری هر چند کوچک برای ظهور ایشان انجام بدیم
اول از خودم : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۳۱/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۴ ۱۲:۱۲ توسط قلب.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۴ ۲۱:۴۹)افشین نوشته است: سلامسلام منظور اصلی گوشی موبایل است البته فقط چندساله که گوشی هوشمند همه گیر شده و تا ظهور تقریباً همه خواهند داشت ولی کسی نگفت همین الان ظهور میشه بلکه گفتیم یکی از نشانه های ظهور است برای یادآوری بقیه دوستان و ایجاد آمادگی و امید متاسفانه بعضی درباره مهدویت ذهن شلوغی دارند و مقصود و منظور را درست متوجه نمی شوند |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بهرحال به نظر بنده حتی اگر هم نیاز به تطبیق باشه بصورت علنی،این کار رو باید متخصصین امر انجام بدن نه ما
|
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۱/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۴ ۱۸:۴۳ توسط قلب.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱/شهریور/۹۴ ۱۶:۴۱)افشین نوشته است: بهرحال به نظر بنده حتی اگر هم نیاز به تطبیق باشه بصورت علنی،این کار رو باید متخصصین امر انجام بدن نه ماسلام اول اینکه با این شرایط که بعضی راه انداختند اصلا ديگه کسی جرات نداره راجع به نشانه ها حرف بزنه! يه نمونش این خانوم که از همون الف ماجرا بنا رو بر مخالفت گذاشت دوما برای هر امری و اظهار نظری داشتن آگاهی و اطلاعات شرط اساسی است و هیچکس تردیدی در این امر ندارد سوما اگر منظور شما از متخصص مراکز خاصی است که همچين مرکزی وجود ندارد جایی نیست که تعیین مصداق کند چهارما اگر بنده آگاهی و اطلاعات درست نداشتم اصلا اظهار نظر نمی کردم بنده از قبل ميدانستم فضای جامعه مهدوي خلاصه شده است به وظایف منتظران و اصلا نشانه ها فراموش شده و برخورد بده بعضی قابل پیش بینی بود اما به دلیل اهمیت موضوع و ایجاد امید و هشدار به فتنه ها وارد شدن به این مسئله امری لازم بود در صورتی که آن کسانی که به نزدیکی ظهور معتقدند با بررسی همین نشانه ها به این نتیجه رسیدند که ظهور نزدیک است چه انسان عادی و چه مرجع تقلید اینجا فضایی است برای تبادل نظر کاربران با دلیل و استدلال که ممکن است خارج از اشکال نباشد پس نباید تصور شود که اینجا فقط مانند یک ضبط صوت فقط نظرات بعضی اشخاص مرتب تکرار میشود اندیشه در حال جریان است و مانند آب ساکن نیست به هرصورت فتنه های عظیمی در ماه های آتی در جریان است که لازم به قوت قلب برای مومنان بود که متاسفانه اینگونه برخورد میشود با این موضوعات بحث های مهدویت کمک به نظام اسلامی بود که متاسفانه منافقین داخلی که در آینده بیشتر آنها را خواهید شناخت مانع از بسط آن شدند به خاطر بعضی از احاديث مانند کذب الوقاتون که معلوم نیست راست است یا نه و اینکه تعیین مصداق عیب است خوشبختانه حرف حق خریدار خود را دارد و آنهایی که باید از این مسائل اطلاع دارند که به خاطر جوی که وجود دارد سکوت می کنند
فقه یعنى فهم. تفقُّه یعنى فهمیدن با تمام وجود. مردى عرب خدمت رسول اکرمصلى الله علیه وآله وسلمرسید تا قرآن بیاموزد. پس از رسیدن به آیهى « فَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ خَیْراً یَرَهُ وَ مَنْ یَعْمَلْ مِثْقالَ ذَرَّةٍ شَرّاً یَرَه » (104) منقلب شد و در حالىکه این آیات را زیر لب زمزمه مىکرد، مجلس را ترک کرد. اصحاب متعجّب شدند و به پیامبر عرضه داشتند: چرا این اعرابى چنین کرد و رفت؟ حضرتش فرمود: « اِنْصَرَفَ الرَّجُلُ وَ هُوَ فَقیه » یعنى این آیه را خوب فهمید؛ فقیه شد و رفت!
_______
پس نباید فکر کرد دیگران فقط باید در تمام مسایل تقلید کنند و هیچ فکری نکنند
|
|||
|
۱۹:۱۱, ۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
چقدر جالب که ول کن نظرات ما نیستید.
یه بنده خدایی گفته بود که شما محاله حرف حق رو بپذیرید، ما باور نکردیم. مگه نمیگید که من از کافرها بدتر هستم و هیچ سوادی ندارم و کل کتابهای علائم ظهور رو فقط شما مطالعه کردین و فقط شما در این زمینه فقیه شدین و حدیث کذب الواقتون هم مشکوکه؟ میشه فقط سوال من رو پاسخ بدین؟ چطور ممکنه نرم افزار اندروید نشانه ای از ظهور باشه؟ این رو برای من مفصل توضیح بدین. چرا نرم افزار ios یا ویندوز موبایل نشانه ای از ظهور نشدن؟ کسی که گوشیش جاوائه نمیتونه این نشانه ظهور رو درک کنه؟ اگه از سرداران حضرت که چند تاشون طالقانی هستن و کشاورز هستن موبایل نداشته باشن تکلیف چیه؟ میشه برنامه خدا عوض شه و ظهورشون به من که گوشیم آخرین ورژن سامسونگه زودتر خبر داده بشه؟ با اوضاع گرون شدن موبایلها چطور مستضعفان نمیتونن این نشانه ظهور رو درک کنن؟ در حالی که یاران اصلیشون مستضعفان هستن. یعنی یه آدم تو اوگاندا محاله بتونه ایشون رو ببینه. اما پولدارای مقیم کره زمین مثل آب خوردن با ایشون در ارتباطن. لطفا منو توجیه کنید. اگه نمیتونید حرفتون رو پس بگیرید. |
|||
|
۲۱:۳۷, ۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
علیکم السلام جناب موسوی عزیز
اینطور تطبیق ها رو حتی ممکنه افرادی که بیشتر از شما به مسائل مهدویت احاطه دارن درش اشتباه کنن برای بیدار کردن مردم و ایجاد امیدواری باید از راهش وارد شد.راهش هرچی باشه این نیست،این امیدواریها زودگذره در ضمن من و شما مسئول بیدار کردن مردم به هر طریقی نیستیم.یه ذره احتمال بدید این تفکرات و مطابقت دادنتون اشتباه باشه به نظرتون منطقیه مثلا بگیم حداکثر تا پنج سال دیگه امام زمان میاد؟طبق گفته های شما توی این سایت،پنج سال که هیچ،دو سه سال دیگه هم امام زمان بیاد دیر اومده (بخاطر تطبیق پادشاه عربستان با شخصیت توی حدیث) بنده ممنون شما هستم بخاطر اطلاع رسانیهاتون اما فکر نمیکنم تطبیق دادن کار درستی باشه از طرف ما |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام
بین اعتقادات و ایمان و تمام خصوصیات هر فردی مراتبی وجود دارد و هرکسی تکلیف خود را بهتر میداند و هرکسی بنا به تشخیص خود عمل می کند و این امری طبیعی است بنده کسی را مجبور به باور عقاید خود نکردم شما هم بنده را مجبور به قبول عقاید خود نکنید این انجمن جایی برای گفتگو است بنده حرفم رو زدم و خواهم زد شما هم حرف خود را زده و خواهید زد وسلام |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۲۵/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۱:۱۳ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۳۰/مرداد/۹۴ ۰:۳۰)قلب نوشته است: سلام ببینید نعوذ بالله من نگفتم پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و اهل بیت (علیهم السلام ) کار بیهوده کردن حرف من اینه که بعضی ها از این احادیث استفاده بیهوده می کنن طرف کار و زندگیش شده علائم یارو نماز روزه نداره بعد رفته میگه به نظر شما آیا حوادث اکنون یمن نشانه ی ظهور است !! خب این یعنی استفاده بیهوده همون طور که یهودی های حجاز از نشانه هایی که پیامبرانشون گفته بودن بیهوده استفاده کردن با اون نشانه ها پیامبر آخری رو شناسایی کردن اما بعدش چی ؟ ظهور نشانه ها داره اما شرط داره شرط آمادگی شیعه هست خداوند نمی خواد دوباره کربلا درست بشه ... صلی الله علیک یا اباعبدالله ----------------------------------------------------------------------------- در ضمن شما به حرف های من گفتی احتمال آفرین پس بهتره این کلمه رو برای حرف های خودتون هم استفاده کنید . --------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فقط 5 نشانه تحقق نیافته از 1200 نشانه آخرالزمان باقی است{حتما بخوان} | sarallah | 34 | 21,210 |
۱۴/مهر/۹۴ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: ام ابیها |
|
| نشانه های ظهور اصغر در روایتی معروف از امام صادق (علیه السلام) | promised-mahdi | 7 | 3,506 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| چرا نشانه های ظهور مهم شده اند ! | mahdy30na | 0 | 1,348 |
۳/مهر/۹۴ ۱۲:۳۹ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| 11 سپتامبر نشانه ی ظهور؟!! | سرباز منتظر | 6 | 4,690 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۰:۵۶ آخرین ارسال: قلب |
|
| تطبیق قطعی نشانه های حتمی ظهور : آری یا خیر؟؟!! | مصباح | 18 | 11,087 |
۶/مرداد/۹۴ ۱۲:۴۰ آخرین ارسال: قلب |
|
| بحث پیرامون برسی شبیه سازی نشانه های ظهور | مرتضی اقبالی | 34 | 14,803 |