|
برسی اعجاز علمی قرآن کریم
|
|
۹:۰۲, ۲۸/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۴ ۹:۱۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام تنهای تنهای تنها به اسم اعظمت...سلام باتوجه به شبهات اخیر درباره درست یا نادرست بودن برخی اعجاز در قرآن کریم و همچنین رد یا تایید اینکه آیا این نظریات ازنظر علوم تجربی قابل اثبات می باشد و اینکه آیا از جانب خدا وحی شده یا خیر به برسی کاملا علمی این معجزات در این تاپیک می پردازیم. دوستان همواره از تطبیق دادن آیات قرآن با اعجاز علمی که اخیرا اثبات شده خوداری کنید،فقط اعجازی که درقرآن به طور مستقیم مطرح شده و علم امروزی اثبات کرده که به این گونه نیست. و اینکه در نظر داشته باشید که در حجاز 1400 سال پیش نه اندیشه ای وجود داشت نه اندیشمندی. باتوجه به اینکه من کنکور دارم بدبختانه مطالب دیر به دیر قرار میدم ولی سعی میکنم تماما علمی باشه و قابل دفاع... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۴۱, ۱۹/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۴ ۲۲:۵۶ توسط Silence.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
ببخشید اگه وقت کردید لطیفه تحلیل سیاسی داستان بقالی سر کوچه و هر درباره هر چیزی که دل تنگتون خواست پست بزارین...اصلا مهم نیست که بحث سر چیه
الان کی صحبت از زوجیت کرد که شما پست میزاری؟؟؟ قرار هرکی هرچی دلش خواست بگه؟؟؟؟برید تاپیک بزنید و دربارش بحث کنید الان موضوع جنین شناسیه نه زوجیت.... دقیقا کی اینجا گفته زوجیت اعجازه؟؟(هرچند که می تونه باشه) دضمن با اینکه اصلا نمی خوام درباره زوجیت اینجا بحث کنم ولی باید بگم حرفاتون مشکل علمی داره مثلا تاژکداران از شاخه آغازی تقسیم دوتایی ندارند و تولید مثل غیر جنسی شون از طریق میتوزه تقسیم دوتایی مخصوص باکتری هاست که فاقد هسته هستند اما اصلا الان بحث سر این نیست، و من اجازه نمیدم درباره هرچیزی که عشقتون کشید پست بزارید |
|||
|
۲۲:۵۷, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
موضوع تایپیک بررسی اعجاز قرآن هست . نه صرفا موضوع نطفه . البته درسته که مورد بحث درباره جنین بود . درباره اینکه کی گفته زوجیت اعجازه همان کسانی گفته اند موضوع جنین و نطفه اعجازه . هر چند درباره نطفه و جنین جدای از صحبت های جالینوس سقط جنین های خانم های آن زمان اطلاعات قابل توجهی از رشد نطفه و جنین در اختیار اونها میزاشته و نیازی به جالینوس نبوده
|
|||
|
۲۳:۰۶, ۱۹/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۴ ۲۳:۰۸ توسط Silence.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۴ ۲۲:۵۷)mirza47824 نوشته است: موضوع تایپیک بررسی اعجاز قرآن هست . نه صرفا موضوع نطفه . البته درسته که مورد بحث درباره جنین بود . درباره اینکه کی گفته زوجیت اعجازه همان کسانی گفته اند موضوع جنین و نطفه اعجازه . هر چند درباره نطفه و جنین جدای از صحبت های جالینوس سقط جنین های خانم های آن زمان اطلاعات قابل توجهی از رشد نطفه و جنین در اختیار اونها میزاشته و نیازی به جالینوس نبودهاین همه در طول تاپیک فریاد زدم از یک بحث خارج نشید....قرار نیست درباره هرچیزی ک دوست داشتید پست بزارید تا زمانی بحث جنین به سر انجام نرسیده نمی تونید درباره زوجیت بحث کنید اگه خیلی مشتاق هستید خودتون تاپیک بزنید کسی جلوتونو نگرفته... درباره جالینوس قبلا گفتم اما درباره سقط جنین زمانی که علقه تشکیل میشه هنوز فرد متوجه نیست که بارداره ک بخواد سقطش کنه و بعد محمدی که سواد نداره بیاد اونو برسی که و ببینه ساقه بند ناف تشکیل شده و شبیه لخته خونه و با میکروسکوپ ببینه که شباهت زیادی به زالو داره و برای همین واژه علقه رو براش بکار ببره...و بعد آیه رو تو کتابش قرار بده اگه محمد ایرانی یا رومی و یا حتی مصری هم بود من به وحیانی بودن این کتاب شک می کردم و در حجازی که خبری از اندیشه نیست خیر عقلانی نیست... |
|||
|
۲۳:۲۵, ۱۹/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سوره مؤمنون آیه 14: » ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ «
ترجمه: «بعد از آن نطفه را خون بسته ساختیم پس آن خون بسته را گوشت پاره گردانيديم و آنگاه گوشت پاره را استخوانهايى ساختيم بعد استخوانها را با گوشتى پوشانيديم سپس او را آفرينشى ديگر پديد آورديم آفرين باد بر خدا كه بهترين آفرينندگان است.» سوره حج آیه 5: » يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِن كُنتُمْ فِي رَيْبٍ مِّنَ الْبَعْثِ فَإِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن تُرَابٍ ثُمَّ مِن نُّطْفَةٍ ثُمَّ مِنْ عَلَقَةٍ ثُمَّ مِن مُّضْغَةٍ مُّخَلَّقَةٍ وَغَيْرِ مُخَلَّقَةٍ لِّنُبَيِّنَ لَكُمْ وَنُقِرُّ فِي الْأَرْحَامِ مَا نَشَاء إِلَى أَجَلٍ مُّسَمًّى …» ترجمه: «ای مرمان اگر از برانگیختن در شک هستید، پس بدرستیکه ما شما را از خاک آفریدیم سپس از نطفه سپس از خون بسته سپس از گوشت پاره داراى خلقت كامل و خلقت ناقص تا بر شما روشن گردانيم و آنچه را اراده مىكنيم تا مدتى معين در رحمها قرار مىدهيم …» «لخته خوني به شکل و شمایل زالو که حاصل تغییر و تحول نطفه است وارد رحم میشود و به دیواره رحم آویزان میشود و معجزه علمي قرآن اینست که خداوند با تعبیر زیباي علق به همه این موارد یکجا اشاره کرده و از هفته سوم بارداري با چشم غيرمسلح كاملاً به صورت گوشت جويده پديدار ميگردد (مقايسهاي ميان تورات، انجيل، قرآن و علم، دكتر بوكان، ص 275) که کاملا با آیات قرآن منطبق است و …» . کپی برداری از تورات و انجیل با توجه به موارد بالا میبینید که معنای واقعی علقة در زبان فارسی همان لخته خون میباشد. و علق که در این آیه ذکر نشده است هم جمع علقة است و هم به معنای زالو. بنابراین بازهم با توجه به نوشتههای قبلی اینجانب و ذکر این مورد که قائلین به معجزه علمی قرآن با تحریف در ترجمه لغات میکوشند معنای آیه را منطبق بر علم روز کنند در تفسیر آسان نوشته آقای محمدجواد نجفی در یک جا علقه را به معنای کرم و زالو و در جای دیگر به معنای لخته خونی به شکل زالو ترجمه کرده. طبرسی میگوید: «علقه به معنی قطعه خون خشک شده و جمع آن علق میباشد. همچنین علق به معنای زالو نیز میباشد.». با توجه به مطالب بالا و نیز مرور تمامی ترجمهها و تفاسیری که در بالا نام برده شد، تنها معنای علقه همان خون بسته یا لخته خون میباشد و هیچ استنباط دیگری نمیتوان از آن کرد از جمله اینکه بگوئیم لخته خون به شکل زالو است یا بگوئیم لخته خون آویزان است. کلمه «علقة» در آیات فوق بکار رفته، نه «علق» دوم) «علقه» به معنای لخته خون و «علق» بصورت اسم جمع، جمع علقه و بصورت اسم مفرد به معنای زالو و بصورت فعل به معنای آویزانشدن است. همچنین در سوره علق آیه دوم « خَلَقَ الْإِنسَانَ مِنْ عَلَقٍ» علق اسم است و به معنای همان خون بسته یا لخته خون ترجمه شده. در بعضی ترجمهها لخته خون و در بعضی بصورت جمع و لختههای خون بیان شده. سوم) علق در مقام اسم مفرد و در معنای زالو هیچ ربطی به علقه به معنای لخته خون ندارد. چهارم) علقه را نمیتوان لخته خون زالو شکل یا لخته خون آویزان معنا کرد. زیرا صحیح نیست دو معنای متفاوت دو کلمه از یک ریشه را با هم ترکیب و بصورت صفت و موصوف بیان نمود. پنجم) مورولا یک توده کروی شکل با یک حفره درونی و شامل صدها سلول است و لخته خون نیست. ششم) مورولا به دیواره رحم آویزان نمیشود بلکه درون يكی از چين خوردگیهای فراوان بافت پوششی درون رحم جايگزين میشود و به تدريج بين جنين و بدن مادر ارتباط ساختمانی و فيزيولوژيكی به وجود میآيد. و به این عمل القاء گفته میشود. که پایان آن 10 الی 12 روز بعد از عمل لقاح است. هفتم) مورولا یا همان جنین هیچگاه لخته خون نیست بلکه با تکثیر سلولهای بنیادین و شرح علمی که در بالا بیان شد، رگها و قلب و یاختههای خونی تشکیل شده و پس از راه اندازی سیستم گردش خون، خون جنین درون رگها به گردش میآید و توسط بند ناف متصل به جفت، مواد غذائی و اکسیژن را از مادر گرفته و دی اکسید کربن را دفع میکند. هشتم) همانطور که در شرح علمی مراحل تکامل جنین در بالا بیان شد، سلولهای بنیادینی که در داخل مورولا وجود دارند، منشأ ساخت دستگاهها و اندامهای مختلف جنین هستند و شکل گیری غضروفها و استخوانها و ماهیچه ها و سیستمهای مختلف بدن مانند دستگاه تنفسی و هاضمه و عصبی و… به صورت همزمان و موازی پیش میرود و لذا با بیان آیه 14سوره مؤمنون خیلی تفاوت دارد. غضروفها و استخوانها توسط بافت مزودرم و در داخل بدن جنین شکل میگیرند و اعتقاد به وجود یک تکه گوشت جویده شده« مضغة » و تبدیل آن به استخوان و سپس رویش گوشت بر روی آن یک باور کاملا اشتباه و نشانگر دانش پزشکی همان عصر پیامبر میباشد. قائلین به معجزه علمی شکل جنین را که نخاع آن شکل گرفته در کنار یک آدامس جویده شده که اثر دندان بر روی آن مانده کنار هم میگذارند تا کلمه «مضغة» بکار رفته در قرآن را به معنای گوشت جویده شده، با علم منطبق کنند. و در ترجمه خود مضغه را به جای گوشت جویده شده، چیز جویده شده ترجمه میکنند تا بتونند آن را با آدامس منطبق کنند. و از طرف دیگر بیان میدارند که از هفته سوم بارداری علقه تبدیل به مضغه میگردد «و از هفته سوم بارداري با چشم غيرمسلح كاملاً به صورت گوشت جويده پديدار ميگردد (مقايسهاي ميان تورات، انجيل، قرآن و علم، دكتر بوكان، ص 275)» لازم است بدانید اندازه جنین در پایان روز 21 ام بین 1.5 mm تا 2.5 mm میباشد. میتوانید در آدرس http://www.visembryo.com/baby/9.html شکل جنین را در پایان روز 21 ام مشاهده کنید. آیا واقعا شکل گوشت جویده شده است؟ گوشت جویده شده پاره پاره میشود. گوشت جویده شده کوبیده میشود. امتحان کنید. گوشت را در دهانتان بجوید و مقابل این عکس بگیرید و مقایسه کنید. روی دکمه Next کلیک کنید و عکس بعدی را هم ببینید. این عکس جنین در دو روز بعد است که همانند عکس قبلی جنین را از پشت نشان میدهد. نقطه های دو طرف شکل همان Somite یا بند بدن انسان میباشند که در آینده مهرههای پشت را تشکیل میدهند. همانطور که در بالا اشاره کردم شبیه اثر دندان بر روی آدامس است. مخصوصا اگر جنین را بجای نمای پشت، از نمای پهلو نگاه کنید. این همان چیزی است که قائلین به معجزه علمی، شبیه گوشت جویده شده میدانند. از طرفی دیگر به معنای دقیق کلمه «مضغة» دقت کنید: «قطعة من اللحم قدر ما یمضغها الانسان» یعنی «قطعه گوشتی است به اندازه ای که انسان بجود» و این قول طبرسی است. با این معنا منظور عامیانه همان یک کنجه گوشت متعارف است که میل میکنید با ابعادی حدود 2 تا 3 سانتیمتر. در صورتیکه اندازه میلیمتری جنین با این معنا مشابهتی ندارد. بر روی دکمه Next کلیک کنید و رشد جنین و رویان را خودتان ببینید و ببینید در کدام مرحله مطابق آیه قرآن، مضغة تبدیل به استخوان میشود؟! جالب است که قائلین به معجزه علمی، روی مسئله جنین از منظر قرآن بیش از مطالب علمی دیگر پافشاری میکنند و معتقدند به این مورد خدشهای وارد نیست. خودتان قضاوت کنید. مطالب علمی بالا را که من از سایت http://www.pezeshk.us/?p=16547 با کمی ویرایش بیان کردم و نیز http://orbital88.blogfa.com/8608.aspx را بار دیگر بخوانید و مراحل مصور تکامل جنین را نیز از سایت http://www.visembryo.com/baby/index.html مشاهده کنید |
|||
|
۰:۴۲, ۲۰/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۹:۴۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
دهخدا رو قبول دارید؟برید واژه علقه رو توش پیدا کنید یا اینجارو نگاه کنید : http://www.vajehyab.com/dehkhoda/%D8%B9%...82%D8%A9-1 سه معنی براش آورده،دهخدا و هم عالم دینی بوده؟ گوگل ترنس چی؟بزنید علقه ببنید چی میگه: Leech ینی زالو و ... پس سه معانی که اوردیم درسته. منم گفتم علقه که در لغت نامه دهخدا معنی رو دیدید واقعا استدلال من این بود که علقه لخته خون زالو شکله؟ درباره اینها قبلا کامل صحبت کردیم من اینارو به عنوان موصوف و صفت بیان نکردم فعل که صفت نمیشه گفتم سیستم قلبی عروقی و خون در این مرحله از منظر قران شروع میشه ینی قبل تبدیل شدن خون وجود داره من چه تصویری آوردم؟؟ شما در تصاویری که قبلا گذاشتم میبیند که ساقه ای که بعدا تبدیل میشه به بند ناف در این مرحله تشکیل شده،درباره مضغه بله شبیه تکه گوشت جویده شده و این شباهت می تونه نسبی باشه و نه 100 درصد خیلی وقتها منظور ویژگی مشترکه نه کل موضوع شکل گیری استخوانها و قلب جنین در هفته پنجم بارداری و شکل گیری بقیه اندامها و بافت های بدن جنین از هفته ششم بارداری آغاز می شود . یعنی در هفته پنجم که استخوانها شکل می گیرد هنوز بدن دارای اندام و سایر بافتها نیست.و از هفته ششم بارداری اندامها و بافتها تشکیل می شوند . منبع: https://en.wikipedia.org/wiki/Embryo http://zest.persianblog.ir/page/091 و این همون چیزیه که در قرآن میبیند، الا شما انتظار داشتید محمد بیاد و روی منبر درباره تشکیل جفت morulaبلاستوسیت حرف بزنه؟؟؟ واقعا استدلاتون خنده داره شما جای ایراد گرفتن از آیه دارید از تفسیر و گفته های اشخاص ایراد می گیریدوطوری حرف میزنید انگار قرن 21 بوده و محمد با ی سرچ میتونست همه مقالات علمی رو پیدا کنه بخونه آزمایش کنه و نتیجه گیری کنه... تاریخ تمدن و بسیاری دیگه از کتاب های معتبر تاریخی میگن که محمد امی بوده و سواد خوندن نوشتن نداشته و درجامعه زندگی می کرده که پر از خرافات و بدور از هر اندیشه و علمی بوده این جزئیاتی که شما میگید تا 50 سال قبل هم کسی نمی دونسته درضمن رئیس انستیتو AACA انجمن آمریکایی آناتومیست بالینی پروفسور کیت مور و بسیاری دیگه از دانشمندان در حوزه جنین شناسی به درستی آیات قران اعتراف کردند. اینم فیلم کامل : http://www.aparat.com/v/2zTLm درباره تورات و انجیل مگه قران گفته همه ی تورات و انجیل تحریف شده؟؟اگه تورات یا انجیل تحریف نمی شد امروزه فرق زیادی بینشون نبود این کتاب ها اشتراکات زیادی دارند. |
|||
|
۱:۰۰, ۲۰/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۴ ۲۳:۲۵)mirza47824 نوشته است: سوره حج آیه 5: » يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِن كُنتُمْ فِي رَيْبٍ مِّنَ الْبَعْثِ فَإِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن تُرَابٍ ثُمَّ مِن نُّطْفَةٍ ثُمَّ مِنْ عَلَقَةٍ ثُمَّ مِن مُّضْغَةٍ مُّخَلَّقَةٍ وَغَيْرِ مُخَلَّقَةٍ لِّنُبَيِّنَ لَكُمْ وَنُقِرُّ فِي الْأَرْحَامِ مَا نَشَاء إِلَى أَجَلٍ مُّسَمًّى …» متوجه منظور نشدم چی دقیقا منطبق بر آیات قران هست ؟ این آیات از تورات و انجیل کپی شده ؟ اولا صرفا جت اطلاع عرض کنم تورات و انجیل را بغال سر کوچه ما نیاورده همان پیامبران الوالعزم که به آنها وحی شده اورده اند (مسئله ای که درباره تورات و انجیل مطرح است ، کذب بودن یا الهی نبودن آنها نیست ) دوما لطفا این آن قسمت از تورات و انجیل را که کپی شده هم برای من قرار بدید ، کنجکاو شدم بخونم بنده قبلا هم تجربه چنین بحث هایی رو شخصا داشتم نتیجه اینکه اگر شما تخصص علمی را ندارید لزومی نداره برای بررسی قرآن با ان علم تلاش کنید مسئله ای نیست که با کمک گوگل و چندتا مقاله دست و پا شکسته از پسش بر بیایید نیاز به دانش تخصصی داره و از هرگونه نشر مطالبی که خودتان در آن تخصص ندارید خود داری کنید . مدتی بود مد شده بود عده ای هر روز یک آیه از قرآن کریم را به عنوان علومی امروزی مطرح می کردند عوام که از این کار خرسند بودند شروع کردند به دست به دست پخش کردند آنها غافل از اینکه اشخاصی که آیات را به عنوان علم مطرح می کردند دلسوز قرآن و مروجین دین نبودند آگاهانه غرضی دیگر داشتند . چون شما تخصصی ندارید اسم چند دانشمند و با چاشنی چند نام علمی به عنوان علوم روز به خورد عوام ساده می داند نه برای اینکه شما را مبهوت قدرت قران کریم کنند بلکه به این خاطر بود که اگر یک دانشجوی ترم یک پزشکی هم آنها به اصطلاح مطالب علمی را می خواند متوجه غلط بودنش می شد که باعث می شد افراد اشتباها فکر کنند قرآن الهی نیست اگر هست خداوند عالم نیست و راه اشکال و شبه رو باز می کردند در صورتی برداشت از آیه اشتباه بوده و شخص تخصص کافی در آن علم را نداشته و باعث خطا می شده اما شما گمان می کردید که قران دچار خطا شده است. مثالی که حتی به صورت کتاب در امد درباره این دست اقدامات مثل کتاب "مغز متفکر شیعه بود" که از احادیث جعلی و برداشت های غلط برای آمیختن با علوم تخیلی استفاده می کرد که باعث سوظن به امام صادق (علیه السلام) می شد در صورتی که نگارنده اثر شیطنت کرده بود . من تخصصی راجب این موضوعات ندارم اما شما آقای میرزا اولا حتی آیه را هم نصفه نقل و ترجمه کردید و یک بعد دیگر و آشکار آیه را مخفی کردید با این حرکت ، اگر دوست داشته باشید بنده هم می توانم تفاسیر قرآن را (البته نه به صورت گزینشی و دلخواه خودم مثل شما) قرار بدم . این آیه یک بعد مادی (همین جنین شناسیی که شما دوستان مشغولید) دارد و یک بعد معنایی. متاسفانه هیچ کدام تخصص لازم را ندارید درباره این موضوعات علمی ندارید و دائم مشغول اظهار فضل هستید و قسمت معنایی راهم که از آن مغفول هستید . وقتی می گم تخصص لازم یعنی هم مسلط به پزشکی و هم آشنا با معانی و مفاهیم قرآنی . چیزی که کم داریم دانش پژوه و دانشمند شیعه فردی هم دانش مذهبی و هم دانش علمی داشته باشد |
|||
|
۲:۱۵, ۲۰/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۲:۲۱ توسط Silence.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
حق با شماست،نیاز به مطالعه و برسی بیشتری داره...
رو ترتیب مراحل و معانی واقعا اختلاف نظر زیادی هست،ولی درباره اینکه برخی سعی می کنند به هر قیمتی آیات به علم روز تطبیق بدهند باید دقت بیشتری به خرج داد،چون علم هر روز عوض میشه ولی ایات برای همیشه ثابته. بنظرم تاپیک بسته بشه بهتره.ممنون از همه دوستان. همگی موفق باشید. |
|||
|
۵:۳۳, ۲۰/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۵:۴۴ توسط میکا.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان توجه داشته باشند که نحوه بیان مبهم به کار رفته می تونه حکمتی داشته باشه. در این آیات، مطلب طوری بیان شده که هم میشه اون رو بر علم جدید منطبق کرد و هم میشه بر نظریات قدیمی تطبیقش داد. اما اگر جز این می بود، دانشمندان دوره های مختلف به دلیل آنکه علم مورد اعتقادشون رو در قرآن نمی یافتند در مقابلش جبهه گیری می کردند. به طور مثال قرآن از " نطفه امشاج" به معنای نطفه ترکیبی سخن گفته است. امروزه ما آن را اشاره به ترکیب اسپرم و تخمک می دانیم. فردی که به نظریات جالینوس معتقد بوده می تونسته اون رو ترکیب منی و خون تصور کنه و فردی که به نظریه پیش ساخت معتقد بوده می تونسته بگه منظور ترکیب منی از مواد مختلف هست. کلمه علقه هم می تونه ناشی از یک انتخاب باشه. طرفداران نظریه جالینوس می تونستند اون رو خون لخته شده معنا کنند، حال آنکه ما امروزه می تونیم اون رو اشاره به متصل بودن به دیواره رحم بدونیم. پس انطباق پذیری این آیات با نظریه جالینوس نه تنها یک عیب محسوب نمیشه، بلکه میشه اون رو ناشی از یک حکمت دونست. ضمن اینکه هدف از این آیات، توضیح مراحل رسد جنین با اون جزئیاتی که در کتب درسی پزشکی یافت میشه نیست. از این بحث خدای نکرده نباید مفهومی استنباط بشه که دلالت بر رد الهی بودن قراآن داشته باشه. فقط بحث سر این هست که آیا با این روش میشه این موضوع رو اثبات کرد یا خیر. |
|||
|
۹:۰۷, ۲۰/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۹:۲۲ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
ببينيد مشكلي (البته مشكل هم نه بلكه خاصيت)كه اين تاپيك داره اينكه بحثها منطقي نيست تا ناظر بيروني بتونه تصميم بگيره بلكه تجربيه ! در مورد تجربه هم يا انسان بايد خودش تجربه كسب كند يا به تجربه ي شخص ثالثي اعتماد كند .
تقريبا تمام پست پست هاي گذاشته شده در تاپيك كپي پيست از بيرونه ! حق بدهيد كه من سطح سواد و تجربه پروفسور ال مور (البته فقط در مورد جنين شناسي) رو به كاربران مجازي و كپي پيست كار ترجيح بدهم ! توصيه هم ميكنم براي پيدا كردن معجزه هم راه دوري نريد گاهي معجزه خيلي به ما نزديك است . |
|||
|
۹:۲۸, ۲۰/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۴ ۹:۲۹ توسط Silence.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
درسته،فقط اینو بگم که من چیزی رو کپی پیست نکردم و هرچیزی که نوشتم باتوجه به کتاب هایی علمی که جلوم باز بوده نوشتم برای همین ممکنه درصد خطام زیاد بوده باشه.
قطعا این کتابیست برای کسانی که می اندیشند... ممنون از مشارکت دوستان. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانستنیهایی جالب از قرآن کریم(2) | rezakian | 0 | 786 |
۲۸/اسفند/۹۵ ۱۸:۲۱ آخرین ارسال: rezakian |
|
| دانستنیهایی جالب از قرآن کریم(1) | rezakian | 0 | 858 |
۲۸/اسفند/۹۵ ۱۸:۱۹ آخرین ارسال: rezakian |
|
| -- آسیب شناسی تفسیر علمی قرآن -- | آلاله | 4 | 2,292 |
۲/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۱ آخرین ارسال: آلاله |
|
| معجزه علمی قرآن در مورد جو زمين و آسمان ها، کرسی و عرش خداون | آفتاب | 1 | 1,660 |
۱۳/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دلایل علمی که نشان از حقانیت علمی احکام اسلامی دارد | أین المنتظر | 19 | 15,082 |
۷/مرداد/۹۲ ۱۴:۵۶ آخرین ارسال: s@m@neh |
|
| معجزات علمی قرآن | sajjadbest22 | 0 | 1,443 |
۲۲/تیر/۹۲ ۱۷:۳۷ آخرین ارسال: sajjadbest22 |
|