کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظرسنجی(عامل ناکامی در ازدواج مجردها)
۹:۲۵, ۲۷/آبان/۹۵
شماره ارسال: #1

با سلام
در اطرافیان مجردهایی رو میشناسم که علیرغم علاقمندی به ازدواج و تلاش چند ساله هنوز موفق نشدند همسر آینده شون رو پیدا کنند و الان دیگه به معنی واقعی کلمه نا امید شدند
خانواده پسرها دخترهای معرفی شده رو نمی پسندند و خانواده دخترها هم پسرها رو. واقعا چرا در ظواهر گیر میکنیم و پیش نمی رویم

من خودم تا به حال خیلی تلاش کردم موردهایی که مناسب هم هستند رو به هم معرفی کنم ولی جور نمیشه!!!!چرا؟چون قاعدتا کسی که واقعا علاقمند به ازدواج هست نباید موردهای معرفی شده رو اینقدر راحت از دست بده چه دختر و چه پسر

به نظر دوستانی که وضعیت مشابه دارند خودتون دلیل رو بیشتر چی میدونید؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، عمار94 ، mahdy30na ، Mohammad Trust ، nafas ، rezamohammadi ، N2376DIR

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۳, ۲/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۵ ۲۰:۴۵ توسط springly.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱/آذر/۹۵ ۹:۱۷)MohammadSadra نوشته است:  گريه كنيد چون خيلي از اين دختر خانم هاي محترم تنها براي تامين هزينه لوازم آرايش ميرن سر كار برخي هم براي اينكه بگن ما از آقامون مستقليم.

تعداد بسیاری هم برای خدمت به جامعه و استفاده از استعداد و توانایی هاشون. به غیر از بنده حقیر، مطمئن باشید در اطراف خودم از این دسته دوستان زیاد دارم که دارم نظر میدم وگرنه عادت ندارم الکی بیام یه نظری بدم صرف اینکه ابراز وجود کرده باشم! اگه متاسفانه تعداد گروه اول زیاد شده، دلیل نمیشه به نفس کار ایراد گرفته بشه و از لحن تندی مثل "خیانت به جامعه" ، برای همه ی دختران شاغل گرفته بشه... و همه با یه چوب زده بشن...

(۱/آذر/۹۵ ۹:۱۷)MohammadSadra نوشته است:  تعداد بسيار كمي از خانم هاي شاغل سرپرست خانوار هستند بنابراين باقي دوستان حاضر ميشن با هر خفتي كار كنند تا فقط بگند ما كار مي كنيم.

اين مرده كه نفقه به عهده داره و خرج زندگي ميده خيلي از خانواده ها براي خوردن ندارند برخي از دوستان خود خواه مي خوان بگن من ميرم سر كار هر وقت هم باهاشون صحبت مي كني ميگن ما مي خوايم پيشرفت كنيم.

متاسفانه شما هم مثل بسیاری دیگه، به کار ، فقط به چشم ابزاری برای کسب درآمد نگاه میکنید...من با اون گروهی که تن به هر خفتی میدن کاری ندارم، کارشون بسیار غلطه. بحث من سر نفس کار کردن دخترهاست که بهش حمله میکنید فقط! وگرنه درباب کار کردن دختران و زنان، میشه "خیلی منطقی!" به موضوعاتی مثل ساعات کار، نوع کار، محیط کار و ... پرداخت.

(۱/آذر/۹۵ ۹:۱۷)MohammadSadra نوشته است:  همين چند روز پيش رفته بودم يكي از اين كيترينگ هاي شهر غذا تهيه كنم نوشته بود به چندتا خانم با روابط عمومي بالا براي منشي گري و تحويل داري نياز داريم. ..... روابط عمومي بالا!!! شما با پيشرفتتون خوش باشيد. اونها هم با ....

در هر صورت به نظر من گريه كنيد.

بسیاری از مسلمونها از کفار هم بدتر زندگی میکنند. آیا اسلام بد است؟

(۱/آذر/۹۵ ۱۰:۵۹)soheyl68 نوشته است:  
به حال اون هایی که همرنگ جمعیت می شن تا رسوای بنده ها نشن، گریه کنید. از خیلی از دختر خانم هایی که می رن سرکار نه همسر خوب بیرون میاد و نه مادر خوب.
"خیلی از دخترخانم ها.." قبول. اما این باعث نمیشد اینقدر کلی بگید:
اما دختر خانما؛
چرا می رن سرکار؟ چرا شان خودشونو پایین میارن؟ چرا کرامت خودشونو حفظ نمی کنن؟ برو سرکار تا پسرا نتونن برن سرکار چون تو حاضر شدی با حقوق کمتر بری سرکار و بعدش منتظر شوهر بمون. کدوم شوهر؟ نمی بینی پسرا به خاطر خیانت شماها به جامعه، نمی تونن برن سرکار؟
برید از چند مدیر کسب و کار بپرسید که کارمند خانم ترجیح می دید یا آقا؟ اگر دخترا نرن سرکار، اونقدر فضای اشتغال برای آقایون باز می شه که درآمدها هم می ره بالا. مطمئن باشیم، اما متاسفانه اصلاح این جامعه کار آسونی نیست.
Huh
جنس مونث جنس قوی تر (بر خلاف چیزی که بعضیا می گن) و تاثیرگذارتر بر جامعه ست. زن و مادر تربیت کننده ی جامعه هستند.
زن ها هم لازمه در مشاغلی مشغول باشن که برای حفظ حرمت و شان خودشونه. پزشک دختران و زنان، معلم دختران و زنان و ...
اتفاقا توصیه می شه خانم ها صبح ها به مساجد و فعالیت های فرهنگی بپردازن تا رشد معنوی داشته باشن و پیشرفت شخصی شون موجب پیشرفت و رشد جامعه در همه ی ابعاد بشه. یعنی همین فعالیت ها موجب بهبود اقتصاد خانواده و جامعه هم می شه. این موضوعی تجربه شده در خانواده هاست.و متاسفانه داره تغییر شکل می ده و نتایج تاسف انگیزشو داریم می بینیم.

خوبه که لحنتون بهتر و منطقی تر شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
۱۶:۲۲, ۳/آذر/۹۵
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۷/آبان/۹۵ ۹:۲۵)یا زهرا نوشته است:  با سلام
در اطرافیان مجردهایی رو میشناسم که علیرغم علاقمندی به ازدواج و تلاش چند ساله هنوز موفق نشدند همسر آینده شون رو پیدا کنند و الان دیگه به معنی واقعی کلمه نا امید شدند
خانواده پسرها دخترهای معرفی شده رو نمی پسندند و خانواده دخترها هم پسرها رو. واقعا چرا در ظواهر گیر میکنیم و پیش نمی رویم

من خودم تا به حال خیلی تلاش کردم موردهایی که مناسب هم هستند رو به هم معرفی کنم ولی جور نمیشه!!!!چرا؟چون قاعدتا کسی که واقعا علاقمند به ازدواج هست نباید موردهای معرفی شده رو اینقدر راحت از دست بده چه دختر و چه پسر

به نظر دوستانی که وضعیت مشابه دارند خودتون دلیل رو بیشتر چی میدونید؟
علیکم السلام
خوب اولش این هست که اعتماد کردن راحت نیست .
دوم اینکه برای کسی هم که به دین پایبند هست تحمل کردن آدمی که دین رو یه چند نوع آپشن میدونه که اگه بخوای رعایتش کنی ،خشک میشی ... نمیشه ساخت . تازه فقط ساختن نیست ! آدم باید از وجود طرف مقابل راضی و مشعوف هم باشه که نمیشه به این طریق .
یعنی جهانبینی دو نفر وقتی باهم نخونه زندگی برای اون دونفر معنای متفاوت داره .
بعضی وقتها به خودم میگم شاید روش های اینچنینی سختگیرانه باشه !
اما شاید بشه اعتماد و علاقه رو به نوعی ایجاد کرد اما میبینم ارزشها قابل سانسور و کوتاه اومدن نیستن !!
شان هم هست .. ظاهر هم هست .. Smile
شغل مناسب . درآمد مناسب .
این مسایل باید بخونه باهم .
در کل به نظر بنده ازدواج نکردن بهتر از بد ازدواج کردن ه .

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، mahdy30na ، sagheb
۹:۰۸, ۴/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۵ ۹:۱۸ توسط سرباز منتظر.)
شماره ارسال: #13
آواتار
ازدواج 100 درصدش پوله
شما یه پسر رو تصور کنید با وضع توپ هر تفکری که داشته باشه قاعدتا به سمت دختری میره که تفکراتش مثل خودش باشه بعدش میره خواستگاری و بعد هم جواب مثبت مگه در موارد خیلی محدود جواب منفیه اونم به خاطر مشکلات خیلی بزرگه مثلا اخلاق پسره خیلی گند باشه ( که اتفاق همچین مورد هایی که باعث میشه یه پسر پول دار جواب رد بشنوه یک در میلیونه) در این موارد سن دختر و پسر و سربازی رفتن یا نرفتن پسر اصلا مهم نیست.

یه پسر دیگه رو هم تصور کنید بی کار بی پول این پسر هر تفکری که داشته باشه به خواستگاری هر دختری که بره جوابش منفیه

من اصلا این سبک زندگی رو دوست ندارم ولی الان جامعه اینجوری شده

هر که را زر در ترازوست / زور در بازوست
ملتفتید؟!
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi
۱۳:۳۳, ۴/آذر/۹۵
شماره ارسال: #14
آواتار
(۴/آذر/۹۵ ۹:۰۸)سرباز منتظر نوشته است:  ازدواج 100 درصدش پوله
شما یه پسر رو تصور کنید با وضع توپ هر تفکری که داشته باشه قاعدتا به سمت دختری میره که تفکراتش مثل خودش باشه بعدش میره خواستگاری و بعد هم جواب مثبت مگه در موارد خیلی محدود جواب منفیه اونم به خاطر مشکلات خیلی بزرگه مثلا اخلاق پسره خیلی گند باشه ( که اتفاق همچین مورد هایی که باعث میشه یه پسر پول دار جواب رد بشنوه یک در میلیونه) در این موارد سن دختر و پسر و سربازی رفتن یا نرفتن پسر اصلا مهم نیست.

یه پسر دیگه رو هم تصور کنید بی کار بی پول این پسر هر تفکری که داشته باشه به خواستگاری هر دختری که بره جوابش منفیه

من اصلا این سبک زندگی رو دوست ندارم ولی الان جامعه اینجوری شده

هر که را زر در ترازوست / زور در بازوست
ملتفتید؟!
Big Grin
سلام
جامعه به این سمت گراییده شده
اما نمی شه گفت کاملا این طوریه و همه این طور هستن
همسرانی می شناسم شخصا که با نداری ازدواج کردن و هنوز نمی تونن خونه ای تهیه کنن و حتی امنیت شغلی و اقتصادی ندارن اما با هم موندن و گاهی در منزل پدری خانم و گاهی در منزل پدری آقا هستن تا بتونن شرایطشون رو بهتر کنن.
زیادن از این ها. هستن پدرایی که دختراشون رو نمی فروشن به ثروت پسر خواستگار و منتظر جوون مومن و با همت و باپشتکار هستن.
وضعیتی که شما گفتید رو می بینیم، اما در کنارش خیلی ها هم این طوری نیستن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، sagheb
۲۲:۵۳, ۴/آذر/۹۵
شماره ارسال: #15

(۴/آذر/۹۵ ۱۳:۳۳)soheyl68 نوشته است:  
همسرانی می شناسم شخصا که با نداری ازدواج کردن و هنوز نمی تونن خونه ای تهیه کنن و حتی امنیت شغلی و اقتصادی ندارن اما با هم موندن و گاهی در منزل پدری خانم و گاهی در منزل پدری آقا هستن تا بتونن شرایطشون رو بهتر کنن.
زیادن از این ها. هستن پدرایی که دختراشون رو نمی فروشن به ثروت پسر خواستگار و منتظر جوون مومن و با همت و باپشتکار هستن.
وضعیتی که شما گفتید رو می بینیم، اما در کنارش خیلی ها هم این طوری نیستن.
علیکم سلام اخوی
این موارد که شما میگید زیادند شاید زیادند ولی به نسبت خیلی کمترند.
و اما چرا امیدی به مسئولین نیست بلکه در بعضیامید به والدین نیست
شاید یکی از دلایل اصلی این باشه که ما جوون ها رو درک نمی کنند.
چرا ؟
چون خودشون غالبا به این بحران نرسیدند و قبل از رسیدن به بحران ازدواج کردند
برای همین درک نمی ککند
ما رو که به بحران رسیدیم و بحران زده شدیم و داریم می سوزیم درک نمی کنند.

و دلایل دیگه....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، فاطمه خانم
۰:۵۸, ۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #16
آواتار
(۳/آذر/۹۵ ۱۶:۲۲)فاطمه خانم نوشته است:  علیکم السلام
خوب اولش این هست که اعتماد کردن راحت نیست .
دوم اینکه برای کسی هم که به دین پایبند هست تحمل کردن آدمی که دین رو یه چند نوع آپشن میدونه که اگه بخوای رعایتش کنی ،خشک میشی ... نمیشه ساخت . تازه فقط ساختن نیست ! آدم باید از وجود طرف مقابل راضی و مشعوف هم باشه که نمیشه به این طریق .
یعنی جهانبینی دو نفر وقتی باهم نخونه زندگی برای اون دونفر معنای متفاوت داره .
بعضی وقتها به خودم میگم شاید روش های اینچنینی سختگیرانه باشه !
اما شاید بشه اعتماد و علاقه رو به نوعی ایجاد کرد اما میبینم ارزشها قابل سانسور و کوتاه اومدن نیستن !!
شان هم هست .. ظاهر هم هست .. Smile
شغل مناسب . درآمد مناسب .
این مسایل باید بخونه باهم .
در کل به نظر بنده ازدواج نکردن بهتر از بد ازدواج کردن ه .

سلام.

نظر فاطمه جان بسیار به نظر من شبیه.

بیشتر مشکلاتی که سر راه ازدواج به خاطر مسائل فرهنگی.
۲:۲۳, ۵/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۵ ۲:۲۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #17
آواتار
کلا از کسی نقل قول نمیکنم که ناراحت کننده نباشه برای کسی .
ببینید برادران و خواهران عزیزم ...
یک نفر اگر در سن پایین مثلا بیست سالگی بخواد ازدواج کنه میتونه این پیه رو به تنش بماله که یک مدت کم درآمدی یا تحصیل طرفش رو تحمل میکنه به این آمید که همسرش بتونه موقعیت اجتماعی و شغل مناسب تری رو فراهم کنه و زندگی بهتری براشون در آینده شکل بگیره .
اما مثلا کسی که در حوالی سن سی سال هست باید درآمد و زندگی جمع کرده باشه .
این مسئولیت پذیری و آینده نگری و استقلال یک مرد رو نشون میده و قابل اعتماد بودنش رو . این مسئولیت پذیر بودن مرد در ازدواج ، از نان شب هم واجب تر هست !!
الان که میبینیم نیمی از ازدواج ها دارند با شکست مواجه میشن ،این نشون میده خیلی از تصمیم ها ،تمایلات ،ذهنیات ،رفتارها در باره ازدواج اشتباه هست و این نشون میده یک نگرش دیگری برای ازدواج لازم هست ..
حرف زیاده ...
اما
نقش اتفاق های مالی این وسط کوچک نیست که بخواهیم کتمانش کنیم ‌‌.
همه چیز پول نیست . ایمان هم از همه چیز واجب تره ولی نمیشه نقش مساایل مالی رو نادیده گرفت یا بگیم الان همچی شده پول !

درسته یک نفر در سی سالگی ممکنه تمام تلاشش رو تازه به کار بگیره و زندگی ایجاد کنه و بعدش موفق هم بشه ..اما نباید یک نفر انتظار داشته باشه ،خانواده ای دخترشون رو در حالی که طرف آهی در بساط نداره ،بدهند دستش ! این بی توجهی و مسولیت ناپذیری اون خانواده دختر رو در قبال دخترشون میرسونه نه خوبی و مهربونیشون رو !!

پس بهتره بجای لعنت فرستادن بر تاریکی ، شمعی بیافروزید Smile
یعنی با کسب درآمد و تلاش ، همت خودتون رو به نمایش بگذارید Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۲:۴۰, ۵/آذر/۹۵
شماره ارسال: #18
آواتار
کاربر گرامی
فاطمه خانم
20 سالگی سن پایین نیست؛ نه کلا و نه برای ازدواج
۳:۰۸, ۵/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۵ ۳:۰۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۵/آذر/۹۵ ۲:۴۰)soheyl68 نوشته است:  کاربر گرامی
فاطمه خانم
20 سالگی سن پایین نیست؛ نه کلا و نه برای ازدواج
خوب بستگی داره چطوری و از چه زاویه ای نگاه کنید .
یه وقت میبینید یک آقا پسر از هفده سالگی رفتار همسرداری رو بلده . سربازی هم رفته ،درس ش رو هم داره میخونده تا سر کار مناسب رفته ، درآمد داشته باشه و مسولیت پذیری خودش رو هم نشون داده . اینجا بله بیست سالگی سن کمی نیست ‌‌
ولی الان خیلی از بیشتر از این سن ها هم حاضر به مسولیت پذیری نیستند و نمیشه بهشون اعتماد کرد .
ببینید این واقعیت های زندگی داره اینها رو نشون میده .. اگه نوجوان وارد زندگی بشه در این جامعه ، مقداری که بگذره فک میکنه من خوش نگذروندم و شونه خالی میکنه ، یک ی از مسایل مهمترین هم که وجود داره اینه که بهتره مقداری به سن ثبات عاطفی نزدیک شد و بعد اقدام کرد .
عرض کردم بدون مقدمات اگر خانواده ای تشکیل بشه ،سخت عمر میکند !
البته موارد خاص هم هست ولی بعضی اتفاقات هست که خطر شکست در ازدواج رو زیاد میکنه و یک مشاور از نزدیک خیلی بهتر میتونه اونها تشخیص بده ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، Eve
۱۳:۰۷, ۵/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۵ ۱۳:۲۲ توسط soheyl68.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۵/آذر/۹۵ ۳:۰۸)فاطمه خانم نوشته است:  خوب بستگی داره چطوری و از چه زاویه ای نگاه کنید .
یه وقت میبینید یک آقا پسر از هفده سالگی رفتار همسرداری رو بلده . سربازی هم رفته ،درس ش رو هم داره میخونده تا سر کار مناسب رفته ، درآمد داشته باشه و مسولیت پذیری خودش رو هم نشون داده . اینجا بله بیست سالگی سن کمی نیست ‌‌
ولی الان خیلی از بیشتر از این سن ها هم حاضر به مسولیت پذیری نیستند و نمیشه بهشون اعتماد کرد .
ببینید این واقعیت های زندگی داره اینها رو نشون میده .. اگه نوجوان وارد زندگی بشه در این جامعه ، مقداری که بگذره فک میکنه من خوش نگذروندم و شونه خالی میکنه ، یک ی از مسایل مهمترین هم که وجود داره اینه که بهتره مقداری به سن ثبات عاطفی نزدیک شد و بعد اقدام کرد .
عرض کردم بدون مقدمات اگر خانواده ای تشکیل بشه ،سخت عمر میکند !
البته موارد خاص هم هست ولی بعضی اتفاقات هست که خطر شکست در ازدواج رو زیاد میکنه و یک مشاور از نزدیک خیلی بهتر میتونه اونها تشخیص بده ...
فرمایش شما حقیقتا صحیحه
اما مطرح کردنش به صلاح نیست.
مساله ای که به اشتباه رواج پیدا کرده رو بهتره در محل عمومی مطرح نکنیم. عادی شدن سبک زندگی نادرست از عواقبشه.

قبلا این موضوع رو ایجاد کرده بودم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32908.html
این مورد اصلاح بشه، خیلی از مسائل جامعه حل می شه. به تجربه عرض می کنم جوونایی که با دیپلم و در سن 18 سالگی می رن سربازی و بعدش همت و پشتکار دارن و تمایل به ازدواج در اولین فرصت دارن، خیلی زندگی بهتری خواهند داشت، خانواده ی بهتری خواهند داشت و فرزندان بهتر.

در کنار حل اون موضوع برای پسرا، دختر خانما هم لازم هست آگاه بشن که همسری کنن و مادری و کار بیرون منزل به جز برخی کارها که الزاما باید خانم باشه، رو دنبالش نرن.
اگر خانما از ابتدای یک هفته سر کار نرن، قول می دم تا آخر همون هفته خیلی از مسائل شروع به حل شدن می کنن تا این که به مرور کاملا حل خواهند شد. بعد ببینید از هفته ی بعدش آمار طلاق و ازدواج رو بررسی کنید، آمار بیکاری و ... آمار شرارت و دزدی و ... کلانتری ها و دادگاه ها خلوت تر می شن و ...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]