کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مسیح موعود برای انتخابات 96؛ لـطـفـاً محافظه کاران نخوانند
۷:۲۹, ۱۳/دی/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۵ ۷:۳۴ توسط MEEAAD.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: In_the_name_of_Lord.jpg]
ســـ
ـــلام[تصویر: Sheklak_1_.png]_ _[تصویر: Line_00.jpg]
اصول پـایـه ی اعتـقـادی دین یهـود از "13" اصـل تشکیل شـده است که اصل "12" آن چنیـن می باشد:
(به ظهور "مسیح موعود" ایمان کامل دارم و حتی اگر درنگ داشته باشد هر روز به انتظارش می ‌نشینم)

در اصل فـوق الذکـر، جای "مسیح مـوعـود" را با آقای "محمدباقر قالیباف" عـوض کنید تا اولین آیه‌ ی ایمان
"تئـوریسیـن‌" های اصـول گرایی در کتاب مقدس "انتخاب آلترناتیو روحانی" را مشاهده نماییـد. در نقـد این
اندیـشـه، دیشب مطلبـی را خدمت آقای دکتر "عبدالله گنجی" (مدیر مسئول محترم روزنامه ی جوان) در
تلگرام ارسال کردم که باعث شکل گیری بحثی حـول انتـخـابـات "96" گـردید که هـر چنـد ایشـان نسبـت
به نشر "گفتگو" چندان ابراز تمایل نکردند اما با کسب اجازه، همان مطلب انتقادی خـودم را قرار میدهـم:

[تصویر: Image_TL_01.jpg]

احتراماً در خصوص مطلب اخیرتان با عنوان ("باور پیروزی"جایگزین"باورتقلب" می شود؟) آقـای داوری هـم
در گروه شان همین خط را دنبال میکنند [1] که رفتارشان مورد تأیید نمی باشد به خصوص در بین جوانان
طرفدار آقای احمـدی نژاد که طیف های مختفلی دارند و نظرهای عقیدتی و سیـاسی مختـلفـی دارنـد و
آقـای داوری بـخـش بسیـار کوچکی از آن را شـامـل مـی شـونـد. امـا از طرفی شخص مطلوب شما [2]
برای حمایت در انتخابات 96 که در جمع بسیج اساتید در سالـن بصیـرت دانـشـگـاه پیـام نـور فـرمـوده اید

[تصویر: Image_TL_03.jpg]

(بـایـد از سرمـایـه اجتـماعـی برخـوردار باشد) با مدل ذهنی که حضرتعالی از خود به جوانان حزب اللهی
نشان داده اید هم خوانی ندارد به این دلیل که جناب آقای دکتر گنجی که از منتقدان بـرجـام می باشند
و موضـع ایشـان در قبال فتنه ی 88 مشخص اسـت امـا خیـلی ببخشیـدا، خیلی خیلی ببخشیدا رفتاری
را از خـود بـروز می دهنـد و ذهنیتـی کـه بـرای جـوانـان حـزب اللهی ایـجـاد می کننـد، بی شبـاهت رأی
طـرفـداران "برنـی سنـدرز" در انتـخـابـات آمریـکا به "هیـلاری کلینتـون" نیـست. رأیی که نتیجـه ی نهایی
انتخابات را هم تغییـر نداد (هـر چند انتـخابـات آمریـکا یـک تئـاتـر بـزرگ اسـت) چــرا کـه "بـرنـی سـنـدرز"
سنگین ‌ترین تلاش انتخاباتی را در مقابـل هیـلاری کلینتـون نـداشت و فشــار سنـگیـن وی، قـانـع کـردنِ
طـرفـداران کلینتـون بـه دست کشیـدن از هیـلاری کلینتون و رأی دادن به خودش نبـود، بلکه قانـع کـردن
طـرفــداران خــودش بــود کــه بـعــد از هــمــه ‌ی نــقـــدهــایــی کـــه بــه هیـلاری کلیـنتـون کـرده بود،
به کلینتون رأی بدهند. [3][تصویر: Line_K_01.jpg]
شایـد نظـر حضـرتـعـالی ایـن اسـت کـه اگـر قرار اسـت در انتخابات به تغییر سرنـوشت فکـر کنیـم، نباید
نزدیک ‌تـریـن کاندیدا به سلیقه ‌مان را انتخاب کنیم بلکه باید ببینیم بالاترین شانـس در میان کانـدیـدا هـا
متعلق به چه کسـانی است و سپس با رأی خود بکوشیم از میان آنها کسی را انتخاب کنیم که نظرش
به نظر ما نزدیـک ‌تـر است یا لااقـل نظرش از نظر ما کمتر دور است اما باور بفرماییـد هنـوز خـوب فضای
فتنه ی 88 را یادمان هست و همینطور وضعیت رسانه‌ها و اطرافیان کانـدیـای مطـلـوب حـال حاضر شما
را به خاطر داریم که چطور علیه انقلاب و حتی جمهوری اسلامی ظلم کردند! ما هم اگـر مجبور باشیـم
(به تعبیر یکی از بزرگان رسـانه های اصـول گـرا) 30 بـار به آقای دکتر "سعید جلیلی" رأی می دهیـم و
مثـل دفعه ی قبـل، حــدود چهــار میـلیــون رأی را در انتـخـابـات "اسـپــویــل" (Spoil) می کنیـم امـا بـه
"آن آقای محترم" رأی نمی دهیم.[تصویر: Line_K_02.jpg]

[تصویر: Image_TL_02.jpg]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تـوضـیـحـات:_ _ __ _[تصویر: Line_K_01.jpg]
[1] آقای داوری رفتاری را از خود نشان می دهند که به هیچ وجه مورد تأیید ما نیست (اینجا کلیک کنید)

[2] تـا زمـانی که از ترس بیـن بد و بدتـر بخواهیم، باز هم به بدها رأی بدهیم و افراد خوب را کنار بگذاریم
هـیـچ گـاه افــراد خـوب فـرصـت بـروز و ظـهـور پـیـدا نـمــی کنـنـد فـلــذا ایـن دور بـاطـل تـمـامــی نـدارد.

[3] بخـش هـای بـزرگی از "مذهبـی ها"، که بـه طور اعتقادی کار سیاسی می کنند، با آقای "قالیبـاف"
مشـکل دارنـد و "بـرنـی سنـدرز" به مراتب برای قانـع کردن طرفداران خـودش، شرایط بهتری را دارا بود!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: آقای دکتر "عبدالله گنجی" فرمودند که برداشت بنده از مطالب ایشـان صد در صد "اشتبـاه" است
و مثلاً صحبت ایشان در خصوص "رقیب روحانی
در انتخابات باید از سرمایه اجتماعی برخوردار باشد" یک
"قاعده منطقی" است و کاری به شخص ندارد و به صراحت تأکید کردند که مقصود ایشان، به زعم بنده
مطلـوب بـودن آقای "قالیباف" نسبت به آقای "جلیلی" نیست، بلکه این دفعه در اصول گرایان، "کاندیدا"
محور حرکت نمی باشد که "قالیباف" یا "دیگری" خودش بیاد و "جریان" تصمیم می گیرد! (إن شاء الله)

[تصویر: Image_TL_05.jpg]
پ.ن 2: برای ایجاد این تاپیک از عـــ♥ـــزیز دیگری هم کسب اجازه نمودم که خوشبختانه اجازه دادند
[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen1414 ، قلب ، amirabdi ، عدالت ، zamzam ، vahrakan

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۱۲, ۲۶/دی/۹۵
شماره ارسال: #21
آواتار
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

محدودیت های آقای روحانی در انتخابات

آقای روحانی در انتخابات 92 چندین محدودیت و یک مزیـت بالقوه داشت. آقـای روحانی
یک امتـیـاز داشت و آن هـم این بود که می ‌توانست در طرف "مخـالفت با وضع موجود"
قـرار بگیـرد. البـتـه ایـن امتیـاز، مثـل هـاشـمی، حالـت بالفعل و رسوب ‌کرده در ذهنیتِ
اجتماعی نداشت؛ بلکـه آقـای روحـانـی به ایـن دلیـل که سهمی در دولـت نهم و دهم
نداشت، از یـک ظـرفیـت بـالـقـوه بـرای مـخـالفـت با وضع موجود برخوردار بود. برخی از
محدودیت ‌های آقای "حسن روحانی" را در زیر مرور می کنیم:

1) نـاکامـی ایـده ی حــل مسائـل اقتـصـادی از راه روابـط خارجـی و همگرایـی با غرب.
ناتوانی دولت یازدهم در بهـبـود وضعیت اقتصادی کشور دارای اجماع ملی است. علاوه
بر ایـن رکـود بی‌ سـابـقـه و طولانی و فساد گسترده را نیز باید به فهرست ناکامی‌های
دولت یازدهم اضافه کرد.

2) بن‌بـسـت در چشـم انـداز ایده ی مرکزی دولـت با ظهور تغییـرات نامطلوب خارجی از
جمله رئیس‌جمهور شدن "دانلد ترامپ" و تداوم قانون "آیسا" (ISA).

3) ولـو با پیـروزی آقـای روحانی در انتخابات پیش رو (فعلا و کمـاکان احتـمال اول است)،
انسداد گفتمان "توسعه‌گرا" برطرف نخواهد شد. پیروزی روحانی، نه نتیجه عملکرد و نه
نتیجه امیدواری مردم به ایده دولت در آینده است، بلکه مزیت‌های نسبی آقای روحانی
نسبـت به نامزد هـای مطـرح کنونی است. این مزیت‌ها رئیس‌جمهور مستقر بودن و در
اختیار داشتن همه ابزارهای رسمی و غیررسمی دولتی، توانایی سیـاست‌ورزی بهتر و
خلاء آلترناتیو پرقدرت در وضعیت کنونی است. بنابراین دولت آقای روحانی از روز اول بعد
از انتخـابات، با بهمن نارضایتی مردم مواجه خواهد بود و با شیب تندی در افکار عمومی
نـزول خـواهـد کرد. (تکرار تجربه ی هاشمی بعد از سال 1372)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: Photo_GD_01.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen1414 ، MohammadSadra ، vahrakan ، عمار94 ، fazel
۱:۵۱, ۲۷/دی/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۵ ۱:۵۷ توسط mohsen1414.)
شماره ارسال: #22

عبدالرضا سلطانی خبرنگار سابق روزنامه ایران در کانال تلگرامی خود نوشت :
گزینه اصولگرایان برای انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ تقریبا لو رفته است.

باید دید جناب رئیسی با حمایت معنوی حاج قاسم و حمایت مادی حاج باقر٬ می تواند حریف شیخ دیپلمات شود یا خیر. علی الخصوص که در نبود هاشمی و احمدی نژاد٬ قطبی برای بر هم زدن تعادل این مهندسی معقول و منطقی وجود ندارد!

[تصویر: 78545.JPG]

بنده جای اقای روحانی بودم آغوشم را برای رقیبی چون رئیسی باز می کردم .
رئیسی گرچه نکات مثبت زیادی دارد که مهم ترین آن توجه زیاد به محرومان و مستضعفان جامعه است اما چند چالش جدی پیش روی او قرار دارد که به یکی از کوچکترین آنها اشاره می کنم :
" ورود حجت الاسلام رئیسی ، پرونده ی اعدام های تابستان سال 67 را به جریان می اندازد و منجر به بازخوانی اعدام های گسترده ی آن سال خواهد شد . حجت الاسلام رئیسی از اعضای اصلی هیات بررسی پرونده ی اعدامی های آن سال بود .
بی بی سی فارسی تابستان امسال مانور چشمگیری بر پرونده ی اعدام های سال 67 داشت که در نوع خود قابل توجه است ."

یادداشت اقای فرید مدرسی خبرنگار اصلاح طلب درباره ی کاندید نهایی اصولگرایان
متن کامل یادداشت در https://t.me/faridmod/9990

[تصویر: 79879879.JPG]
[تصویر: 897897.JPG]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD ، MohammadSadra ، vahrakan ، MAHDI59
۹:۲۴, ۲۸/دی/۹۵
شماره ارسال: #23
آواتار
░░♥░░♥░░░░♥░░♥░░░░♥░░♥░░░░♥░░♥░░
.......•*¨`*. .•*¨`*•. .•*¨`*. .•*¨`*•.......
ســــــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۲۷/دی/۹۵ ۱:۵۱)بـــ♥ـــرادر خوبم جناب آقـــ♥ـــایmohsen1414 نوشته است:  باید دید جناب رئیسی با حمایت معنوی "حاج قاسم" و...
یک نکتـه در خصوص "سردار قاسم سلیمانی" که دارد تبدیل به یک پدیده ی رسانه ای میشود؛
در قابوس نامه آمده است که "هيچ كس را چندان مستای كه اگر وقتی ببايـد نكوهيدن، نتوانی"
با وجود همه ی ارادتـی که نسبـت به ایشـان داریم، معتقدم این اسطوره سازی ها "اشتبـاه" و
ایشان خطاهای بزرگی داشته اند که به آن پرداخته نمی شود. بنده ایشان را از نظر فکری و نیز
ارتباطی بسیار نزدیک به هاشمی و در مرحله ی بعد لاریجانی می‌دانم. ایشان "دو بار" تمـام قـد
از پدر محافظه کاری معاصر ایران و بال راست هاشمی یعنی لاریجانی حمایـت کردند؛ ابتدا 3 روز
قبل از انتخـابـات مجلـس و متعاقبـاً 2 روز قبـل از انتخابات ریاست مجلـس که از محبوبیت مردمیِ
خود، برای رأی آوری "لاریجانی" خرج کردند:

[تصویر: Capture_FG_01.jpg]

ایشان در شب تشییـع جنــاب اکبـر رفسنجـانی به دیدار همسر "تازه گذشته" رفتند و انگشتری
"شرف الشّمس" که از کربـلا آورده بودنـد را برای تدفیـن وی هدیه دادند که گفتند روی پیشانیِ
وی در هنـگام دفن گذاشته انـد. بنـده، اصلاً و ابداً و مطلقاً نمی توانم تجـلـیـل‌ هـای ایـشـان از
هاشمی را از روی اجبار و ناچاری و جهت کنترل فضای عمومی تصور کنم خصوصاً توئیت ذیل را:

[تصویر: Capture_FG_02.jpg]

چرا که اگر تحریف در مورد سوابق هاشمی و تقدیس وی با هر توجیه و دلیل امنیـتـی یا رفاقتی
جایز بود، رهبری انقلاب با توجه به حساسیت جایـگاه و نیـز رفاقـت دیرینـه اولی بودنـد اما چنین
نکردند! و حتی در حوزه خارجی هم به عنـوان مثـال بحث طرح "هلال شیعـی" است که ایشان
بارها از قدیـم گفته‌اند و رهبری هم حداقل دو بار علنـی این ایده را نفی و مورد انتقاد قرار دادند!
دشمنان و عده ای از دوستان همین اشتباه را در "پدیده ای رسانه ای" در مورد حماس کردند، و
آن را با طنابی سخت شدیداً به قضیه ی فلسطین گره زدند و تفاوتی بین "حماس" و "حزب الله"
در افکار عمومی قائل نشدند و از آنجایی که بعد از اتفاقات سوریه، "حماس" در حـال سقوط آزاد
در افکار عمومی ایران است قضیه ی فلسطین هم در حال آسیب دیدن در افکار عمومی است.
و اگر کار حماس به جـاهـای بدتـر کشیـده شـود، دفـاع از فلسطیـن هم سخـت خواهد شد! که
در سایـه قرار گرفتـن اخــبـار مریـوط به شـهـدای مظلوم فلسطینی که در کنار ایرانیان در سوریه
می جنگیدند، موید همـیــن نکـتــه هـســت و هیـچــکــدام تحــت پوشـش خـبری قـرار نگرفتند.
و اما در انتخـابات پیشرو، "برتری" با گفتـمانی است که "اعتراض" را نمایندگی کند که متأسفانه
نه آقای جلیلی، نه آقای ضرغامی، نه آقای فتاح و نه آقای رئیـسی، برای نمایندگی این گفتمان
از توانایـی "سیـاسـت‌ورزی" که بـه آنها اجـازه چنیـن کاری دهد، برخوردار نیستند و ایـن درحالی
است که جریان رقیـب با رسانه های اجتماعی و خرده رسانه ها، سازمان رأی ایجاد کرده است✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: Capture_FG_03.jpg]
[تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_3_.png][تصویر: Sheklak_6_.png][تصویر: Sheklak_3_.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، mohsen1414
۱۵:۱۲, ۲۸/دی/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۵ ۱۵:۳۴ توسط mohsen1414.)
شماره ارسال: #24

(۲۸/دی/۹۵ ۹:۲۴)MEEAAD نوشته است:  متأسفانه
نه آقای جلیلی، نه آقای ضرغامی، نه آقای فتاح و نه آقای رئیـسی، برای نمایندگی این گفتمان
از توانایـی "سیـاسـت‌ورزی" که بـه آنها اجـازه چنیـن کاری دهد، برخوردار نیستند و ایـن درحالی
است که جریان رقیـب با رسانه های اجتماعی و خرده رسانه ها، سازمان رأی ایجاد کرده است
بسیار عالی فرمودید
متاسفانه اقایان انقلابی بسیار عرصه را ساده سازی می کنند و نهایتا سهل اندیش می شوند .
مثلا بیش از 11 سال است که از انتخابات سال 84 گذشته است و ایشان هنوز درک درستی از چرایی رای اوردن اقای احمدی نژاد ندارند
بارها شنیده ام و دیده ام که می گویند اقای احمدی نژاد با حمایت ایت الله مصباح رئیس جمهور شد یا خیلی تحلیل های دیگر که قابل احترام اند اما فرسنگ ها با حقیقت فاصله دارند .
چون سخن از "سیاست ورزی" شد به نظرم مناسب است تحلیل اقای رسول بابایی درباره ی برند سازی های اقای احمدی نژاد را مطالعه کنیم
هر چند من در برخی موارد با ایشان هم نظر نیستم اما تحلیل ایشان از برند های اقای احمدی نژاد جالب است .

تحلیل رسول بابایی از برند احمدی نژاد (1)

محمود احمدی نژاد از جمله برندهایی است که با قوت شکل گرفت و در سال 1384 توانایی ویژه خودش را به بازار سیاسی ایران نشان داد. بسیاری از قواعدی که درباره برندهای سیاسی مطرح است، درباره آقای احمدی نژاد مصداق دارد و به همین دلیل برند ایشان ارزش بررسی عمیق و آکادمیک و عملی بالایی دارد.
برای شناخت برند آقای احمدی نژاد باید ایشان را از روزهای اول ورود به شهرداری رصد کرد.
من اطلاع دارم که آقای احمدی نژاد برای طرح مباحثی همچون عدالت و مبارزه با اشرافیگری بر اساس نظرسنجی و با شناخت دقیق از جامعه و عملکرد اصلاح طلبان عمل کردند.
از طرف دیگر آقای احمدی نژاد نتایج نظرسنجی‌هایی را دیده بود که نشان می‌دادند، شهید رجایی از محبوب‌ترین سیاستمداران و مسئولان حکومتی پس از انقلاب است.
در مقابل در همین نظرسنجی‌ها شهید رجایی به عنوان یکی از محبوب‌ترین اشخاص، نام آقای هاشمی رفسنجانی هم به عنوان غیرمحبوب‌ترین مقام مسؤول پس از انقلاب مطرح بود.
این پیوند هر چقدر هوشمندانه و واقعی و مبتنی بر مطالعه باشد، اثربخشی خود را نشان می‌دهد. بهترین اتفاق برای احمدی نژاد این بود که وی توانست خود را به خوبی با شهید رجایی شبیه سازی کند. نوع رفتار، ساده زیستی، مردمی بودن و البته قرار گرفتن در مقابل غیرمحبوب‌ترین فرد سیاسی پس از انقلاب در آن مقطع و انتخاب وی به عنوان دشمن و رقیب (قانون دشمن در برند سیاسی) به بهترین شکل ممکن هویت برندی ایشان را بروز داد.
مردم باید شما را به عنوان یک سیاستمدار در تقابل با یک موضوع شناسایی کنند. به نظر من آقای احمدی‌نژاد این موضوع را بسیار خوب فهمیده بود و درک درستی از این قانون برند سیاسی داشت. حالا شما به انبوه سیاستمدارانی در کشور توجه کنید که هیچ دگر و رقیبی ندارند و از آن انرژی هم نمی‌گیرند. به خاطر همیت تفاوت‌هاست که آقای هاشمی یا احمدی نژاد سیاستمداران برجسته تری می‌شوند.
بحث آقای احمدی نژاد این بود که انحراف بزرگی بعد از دوران جنگ در ایران اتفاق افتاده و تفکر اشرافی‌گری و بی‌توجهی به ارزش‌های انقلاب و فقرا و محرومان فضا را فراگرفته و این روند انقلاب اسلامی را دچار مشکل می‌کند. وی هدف و آرمانش را بازگرداندن قطار انقلاب به مسیر اصلی‌اش معرفی می‌کرد. او آقای هاشمی رفنسجانی را هم عامل اصلی این انحراف معرفی می‌کرد و هم مانع بازگشت قطار انقلاب به مسیر اصلی. در آن زمان هم افکار عمومی آمادگی پذیرش این تصویر از آقای هاشمی را داشت.

[تصویر: photo_2017_01_09_04_26_14_Copy.jpg]

تحلیل رسول بابایی از برند احمدی نژاد (2)

قانون آرمان

معمولا شرکت‌های اقتصادی برای خود آرمان و هدفی فراتر از آنچه تولید می‌کنند، مطرح می‌کنند. اپل نمی گوید هدف من صرفا تولید رایانه و یا موبایل است بلکه می‌گوید من با محصولاتم در حال تغییر دادن دنیا هستم. این آرمان بسیار بزرگ و جذابی است. وقتی شما این آرمان بزرگ را مطرح می کنید در دل آن دشمن هم مطرح می‌شود و آن کسی است که این آرمان بزرگ را مغشوش کرده و یا در برابر آن ایستاد و به آن آسیب زده است.
برای همین هم هست که مثلا جابز و اپل که این آرمان را مطرح می‌کنند، بیل گیتس و مایکروسافت را به عنوان موانع بزرگ تحقق این آرمان بزرگ مطرح می‌کنند.
وقتی اوباما می‌گوید می‌خواهم در انتخابات شرکت کنم، نمی‌گوید هدفم رسیدن به قدرت و یا کاخ سفید است بلکه از رویای آمریکایی و زنده شدن آن سخن می گوید و از دشمنانی می‌گوید که مانع تحقق این رویا هستند.
در مورد آرمان، نکات زیادی مطرح است از جمله اینکه چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد جامعه هدف آن چگونه تعریف شود و... اما یک نکته مهم این است آرمان چیزی است که درسطح سیاسی حاضرید به خاطر آن از همه چیز بگذرید و کوتاه نیایید. آقای احمدی نژاد نشان داد که در راستای تحقق آرمان خود این چنین است. مثلا در انتخابات سال 1384 بحثی مطرح شد تحت عنوان اینکه کاندیداهای اصولگرا باید با یکدیگر ائتلاف کنند و در نهایت با استفاده از نظرسنجی یک کاندیدا انتخاب شود و بقیه کنار بکشند و از فرد باقی مانده حمایت کنند. آقای احمدی نژاد وارد این ائتلاف نشد و می‌گفت من هدفم از حضور در انتخابات این نوع بحث‌های انتخاباتی نیست که بعد بگویند حالا تو دو درصد کمتر داری پس کنار برو و باید یک نفر دیگر عهده‌دار این امر شود.

[تصویر: images.jpg]
بحث آقای احمدی نژاد این بود که من به خاطر آرمانی فراتر از این بازی‌های سیاسی آمده‌ام و اگر رئیس جهور نشوم این انحراف ایجاد شده و آن آرمانی که من در برابر آن مسؤولم، پایمال می‌شود. علاوه بر اینکه آقای احمدی‌نژاد معتقد بود بسیاری از افرادی که در آن ائتلاف حضور داشتند، خود بخشی از مشکل بودند. پیام وی این بود که من اصلا بحثم رسیدن به ریاست جمهوری نیست و حاضرم در راه رسیدن به آرمان خودم همه چیزم را بدهم و کوتاه نیایم. دشمن و رقیب من مشخص است و اگر من کوتاه بیایم انحراف تداوم یافته و او برنده بازی شده است. ببینید این رفتار چه حس و شور و اشتیاقی در بازار هدف ایجاد می‌کند.

شما مقایسه کنید این رفتار را با آنچه در انتخابات 1392 انجام شد. آقای قالیباف یکی از شانس‌های اصلی پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری 1392 بود. اما ایشان به ائتلاف سه‌گانه پیوست و قرار شد پس از انجام نظرسنجی‌ها یک نفر وارد عرصه رقابت شود ولی به دلیل ساختار ائتلاف‌های اینچنینی در ایران، این کناره گیری هیچگاه اتفاق نیفتاد و اعضای ائتلاف تا روز آخر با هم رقابت کردند. این ائتلاف توان و انرژی که از آقای قالیباف گرفت، خیلی زیاد بود اما از آن مهمتر این پیام را داشت که گویا هیچ آرمان بزرگی وجود ندارد که در صورت نرسیدن آقای قالیباف به ریاست جمهوری تحقق آن با خطر روبرو شود. برعکس اگر آقایان ولایتی یا حدادعادل هم رییس جمهور شوند خیلی فرق نمی‌کند. این نوع رفتار به هیچ عنوان شور و اشتیاقی ایجاد نمی‌کند و دقیقا مقابل رفتار یک برند سیاسی مثل احمدی‌نژاد یا آقای هاشمی است.

[تصویر: farzande_melat.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، MEEAAD
۱۸:۴۹, ۲۹/دی/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۵ ۱۸:۴۹ توسط mohsen1414.)
شماره ارسال: #25

تحلیل رسول بابایی از برند احمدی نژاد (3)

قانون صداقت در گفتار

می خواهم به قانون دیگری در حوزه برند سیاسی اشاره کنم به نام "قانون صداقت در گفتار".
این قانون می‌گوید وقتی شما به نقاط ضعف محصول خودت اشاره می‌کنی مخاطب به شما امتیاز مثبت می‌دهد. مثلا یک شرکت تولید کننده دهانشویه می‌گوید شما مجبور هستید که هر روز طعم تلخ دهانشویه ما را تحمل کنید! مخاطب از این پیام چه برداشتی می‌کند؟ اولا اینکه این محصول خودش به تلخ بودن خودش اذعان دارد و ثانیا اگر این دهانشویه تلخ و بدمزه است حتما در کشتن باکتری‌ها موثرتر است.
یکی از تبلیغات معروف و اثرگذار فولکس واگن در دهه 1970 این بود که "فولکس زشتی خود را تا سال‌های سال حفظ می‌کند". پیام فولکس این بود که من اگر زشتم اما مستحکم هستم و فواید دیگری دارم. این یکی از شاهکارهای تبلیغات است.

آقای احمدی نژاد هم رفتاری مشابه این داشت. یک بار کسی از ایشان پرسید که عده‌ای می‌گویند قیافه شما برای ریاست جمهوری مناسب نیست! او پاسخ داد: شاید قیافه من برای ریاست جمهوری مناسب نباشد اما برای نوکری مردم که مناسب است.

[تصویر: 5138731359622268.jpg]

این پاسخ همه چیز داشت. همه جوهره برند آقای احمدی نژاد یعنی مردمی بودن را عیان می‌کرد و هم دشمن و هدف بزرگ ایشان را. پاسخ احمدی نژاد این بود که من مرد قدکوتاهی هستم که برای نوکری مردم مناسبم. مردمی که به خاطر ظاهرشان با گروه اشراف فاصله دارند و جزو جمعیتی هستند که نادیده گرفته شده‌اند. جمعیت هدف آقای احمدی نژاد تصور می‌کردند که او از جنس ماست. یک ماشین پژوی قدیمی دارد. حقوقش از شهرداری را نمی‌گیرد و فقط از دانشگاه حقوق دریافت می‌کند. لباس کارگران شهرداری را می‌پوشد. او عین ماست و از آنها نیست.

[تصویر: 878.JPG]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD ، fazel ، عدالت
۱۷:۴۱, ۱۱/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #26
آواتار
ســـ
ـــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: Sheklak_1_.png]
(۱۰/فروردین/۹۶ ۱۱:۳۳)آقـــ♥ـــای Woodi2020 نوشته است:  فکر نمی کنم از این واضح تر آقا می تونستند موضوع رو روشن کنند!
اینجا نقل قول کردم برای اینکه نظم و روند تاپیک جناب "vahrakan" به هم نخورد. پیش‌نیازِ فهمیدنِ آنچه در مطالب بنده موضوعیت داشت و آنچه نداشت
عرض کردم که در مطالب بنده، اینکه آقای احمدی‌نژاد خلاف توصیه‌ی رهبری عمل می‌کنند یا خیر،
موضوعیـت نـدارد، چه اینکه هر کودک خردسالی نیز این موضوع را درک می‌کند که اگر هم خـلافِ

فـرضـاً خود آقای احمدی‌نژاد بخواهند در انتخابات کاندیدا شوند هم، مطلقاً ضدیت با رهبری نیست.
آنچـه در مطـالـب بنـده مـوضـوعـیـت دارد ایـن است که – برخـلاف تصور شما که فرمودید "حرف از
عده ای آدم نیست که خود را به بی راه زده اند" [1] – دو جـریــانِ عــمـده‌ی کـشـور و به‌خـصوص
شخـصـیـت ‌ها و رسانه‌هـایـی که مواضـع خـود را گـام به گـام مطابـقِ مواضع رهبر انقلاب معرفی
می‌کنند، از ولایـت فقیـه به عنوان یک "ابزار سیاسی" جهت تضعیـف رقیـبِ خود استفاده می‌کنند
و در حالی خواهان مقـام "عصـمـت و طهارت" از آقای احمدی‌نژاد هستند که خودشـان در خصوص
فـتـنـه‌ی 88، برجـام، مطـالبـه‌ی شـروط 9 گـانـه‌ی مـقـام معظـم رهبـری و سه نقطه... آنـطـور که
جناب دکتر گنجـی ادعا می‌کنند: "از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن" (!) نه تنـها کاملاً بیگانه‌اند
بلـکه "سال نوری" (Light-year) فاصله دارند؛ به گونـه‌ای که انحـراف آقـای احمدی‌نـژاد در مـقـابـلِ
کجـروی اینـان، عیـن تقدس و راستی است. به عنوان مثال بنده در شگفتـم از کسی که در اصلح
بودنِ آقای "قالیباف" (املاک نجومی، موافـقِ برجام، همراهِ فتنـه، هاشمی‌چی و...) تردیـد دارد اما
دائـماً بر طبـل انحرافِ آقای احمدی‌نژاد می‌کوبد. به عقیـده‌ی بنـده چنیـن کسی، برده‌ی فرمان‌بردارِ
دو جریانِ عمده‌ی کشور است.
(۱۰/فروردین/۹۶ ۱۱:۳۳)آقـــ♥ـــای Woodi2020 نوشته است:  در انتخابات گذشته با توجه به همین رویه که آقای جلیلی رو یک احمدی نژاد می دونستند بهش رای ندادند
خـیـــر. همیـن تاپیک را مطـالعه فرماییـد توضیـح داده‌ام که ایشان به دلیل سیاست‌ورزی غلطِ ‌شان
آن نتیـجه را به‌دست آوردنـد و چنیـن ادعایـی مستلـزم پذیرفتن این موضوع است که فرضاً اگر خودِ
"شخصِ آقای احمدی‌نژاد" می‌توانست در آن انتخابات شرکت کند، باید نتایج بسیار بدتری از ایشان
می‌گرفت که هیچکدام از تئوریسین‌های اصول‌گرایی چنیـن ادعایی نـکرده‌انـد. بخـشـی از صحـبـتِ
بنده با جنابِ دکتر "عبدالله گنجی" در این خصوص در تصویر زیر قابل مشاهده است:

[تصویر: MEEAAD_vs_Dr_Ganji.jpg]
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[1] إن شـاء الله سر فرصـت سعـی می کنـم تاحـدودی پاسخ مطالبی که در پیام خصوصی اشاره
فـرمــودیـد را در ادامــــه‌ی ارســــال هــــای "ولایت فقیه به عنوان یک ابزار سیاسی!" قــرار دهـم[تصویر: Sheklake_Riz_6_.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020 ، غریب ، MAHDI59 ، عدالت
۱۷:۵۵, ۱۸/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #27
آواتار
محدودیت های آقای رئیسی در انتخابات

هرچند انتخابات 96 تماماً با حضور امنیتی‌ها (از افراد نه خودِ نهادها) خواهد بود که در جایی دیگر
و در زمان منـاسب به آن خواهیـم پرداخـت اما حضور آقای رئیـسی در انتخـابات، از جهاتی مبارک
است به شرطی که ایشـان زمیـن بازی طراحی شده را به خوبی درک کننـد و بـدان آگاه باشند.
برخی از محدودیت ‌های حجت الاسلام "سیدابراهیم رئیسی" را در زیر مرور می کنیم:

1) بدسلیقـگی در نحـوه اعلام کاندیداتوری که علاوه بر رفتن زیر بار جمنـا، تصـویـری کاریکاتوری از
عدم شـرکـت آقـای احمدی‌نژاد در جلسات هـمـزاد جمنـا در 84، یعنی سازوکار شکست‌خورده‌ی
شورای هماهنگی نیروهای انقلاب داشت، با این تفاوت که آقای احمدی‌نژاد با تیزبینی در جلسه
شرکت نکرد و یکی از حضار جلسه نظر او را برای اولویت خدمت بر جلسات سیاسی مطرح کرد،
اما آقای رئیسی دلیل عدم حضـور خـود را زلـزله مشهد اعلام کرد، در صورتی‌ که مهم‌ترین نیروی
میـدانـی مقـابـلـه با زلـزله (شـهـردار مشـهـد) را بـه جلسـه فرستـاد که خود نقض غرض است!
البته بعد از انتقادات، به‌نحوی از ارسال شهردار هم تبری جست.

[تصویر: sabeti_twt.jpg]

2) آقـای رئیـسی در سـازوکار جمنـا واردشده‌انـد و ایـن یعنی امضای تعهدنامه‌ای مبنی بر این‌که
برنامـه‌ها و تیـم ایشان با تأییـد و انتخاب مجموعه‌ مورد سؤال و اشکال جمنا صورت بپذیرد. علاوه
بر پـذیـرش این سـازوکـار غـلـط و سـهـمـیـه‌ای کـه امـیـد به تغیـیـر را عملاً منتفی و ایشان را به
محافـظـه‌کاران پیوند می‌زند؛ آنچه در سازوکار تشکیل جمنا و تحرکات بخش‌هایی از حاکمیت برای
جمنـا و آقای رئیسی صورت گرفتـه، در فـضـای عمومـی این تصور شکل خواهد گرفت که ایشان
کاندیـدای حاکمیـت است و احتـمال زیادی دارد آنچه در 76 بر سر ناطق نوری و 84 بر سر قالیباف
آمـد، برای ایـشـان تکـرار شـود. چه‌این‌که برخلاف کمپین 84 احمدی‌نژاد و 92 جلیلی که کاملاٌ از
پاییـن به بالا بـود و هیـچ گروهی تا اردیبهشت‌ماه از او حمایت نکرد و تنها مطالبه خودجوش وجود
داشت، بخـش‌های مهـمـی از کمپیـن دعـوت آقای رئیسی از بالا است، گرچه یک بدنه قابل‌توجه
مردمی و خودجوش هم از ایشان حمایت می‌کند✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: sabeti_twt_b.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، MAHDI59 ، عدالت
۱۳:۳۷, ۱۹/فروردین/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۶ ۱۳:۳۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۸/فروردین/۹۶ ۱۷:۵۵)MEEAAD نوشته است:  ░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
محدودیت های آقای رئیسی در انتخابات

هرچند انتخابات 96 تماماً با حضور امنیتی‌ها (از افراد نه خودِ نهادها) خواهد بود که در جایی دیگر
و در زمان منـاسب به آن خواهیـم پرداخـت اما حضور آقای رئیـسی در انتخـابات، از جهاتی مبارک
است به شرطی که ایشـان زمیـن بازی طراحی شده را به خوبی درک کننـد و بـدان آگاه باشند.
برخی از محدودیت ‌های حجت الاسلام "سیدابراهیم رئیسی" را در زیر مرور می کنیم:

1) بدسلیقـگی در نحـوه اعلام کاندیداتوری که علاوه بر رفتن زیر بار جمنـا، تصـویـری کاریکاتوری از
عدم شـرکـت آقـای احمدی‌نژاد در جلسات هـمـزاد جمنـا در 84، یعنی سازوکار شکست‌خورده‌ی
شورای هماهنگی نیروهای انقلاب داشت، با این تفاوت که آقای احمدی‌نژاد با تیزبینی در جلسه
شرکت نکرد و یکی از حضار جلسه نظر او را برای اولویت خدمت بر جلسات سیاسی مطرح کرد،
اما آقای رئیسی دلیل عدم حضـور خـود را زلـزله مشهد اعلام کرد، در صورتی‌ که مهم‌ترین نیروی
میـدانـی مقـابـلـه با زلـزله (شـهـردار مشـهـد) را بـه جلسـه فرستـاد که خود نقض غرض است!
البته بعد از انتقادات، به‌نحوی از ارسال شهردار هم تبری جست.

[تصویر: sabeti_twt.jpg]

2) آقـای رئیـسی در سـازوکار جمنـا واردشده‌انـد و ایـن یعنی امضای تعهدنامه‌ای مبنی بر این‌که
برنامـه‌ها و تیـم ایشان با تأییـد و انتخاب مجموعه‌ مورد سؤال و اشکال جمنا صورت بپذیرد. علاوه
بر پـذیـرش این سـازوکـار غـلـط و سـهـمـیـه‌ای کـه امـیـد به تغیـیـر را عملاً منتفی و ایشان را به
محافـظـه‌کاران پیوند می‌زند؛ آنچه در سازوکار تشکیل جمنا و تحرکات بخش‌هایی از حاکمیت برای
جمنـا و آقای رئیسی صورت گرفتـه، در فـضـای عمومـی این تصور شکل خواهد گرفت که ایشان
کاندیـدای حاکمیـت است و احتـمال زیادی دارد آنچه در 76 بر سر ناطق نوری و 84 بر سر قالیباف
آمـد، برای ایـشـان تکـرار شـود. چه‌این‌که برخلاف کمپین 84 احمدی‌نژاد و 92 جلیلی که کاملاٌ از
پاییـن به بالا بـود و هیـچ گروهی تا اردیبهشت‌ماه از او حمایت نکرد و تنها مطالبه خودجوش وجود
داشت، بخـش‌های مهـمـی از کمپیـن دعـوت آقای رئیسی از بالا است، گرچه یک بدنه قابل‌توجه
مردمی و خودجوش هم از ایشان حمایت می‌کند✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: sabeti_twt_b.jpg]

به نام خدا

با تشکر از کلام دقیق و زیبایتان،

اما

به نظر همه ما باید روی یک کاندید تمرکز کنیم و از تشدد آرا به شدت جلوگیری کنیم به نظر در این دوره کاندید اصلح که مورد تایید رهبر هم باشد همین آقای رئیسی میباشد چون بقائی هم به احتمال قوی رد صلاحیت خواهد شد یا اگر هم کاندید شود بجز شکستن رای کار دیگری در برابر دولت تزویر نخواهد انجام داد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEEAAD
۲۱:۳۸, ۱۹/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #29

(۱۹/فروردین/۹۶ ۱۳:۳۷)عدالت نوشته است:  
به نام خدا

با تشکر از کلام دقیق و زیبایتان،

اما

به نظر همه ما باید روی یک کاندید تمرکز کنیم و از تشدد آرا به شدت جلوگیری کنیم به نظر در این دوره کاندید اصلح که مورد تایید رهبر هم باشد همین آقای رئیسی میباشد چون بقائی هم به احتمال قوی رد صلاحیت خواهد شد یا اگر هم کاندید شود بجز شکستن رای کار دیگری در برابر دولت تزویر نخواهد انجام داد.
برادر عزیز فکر نمی کنید دارید راه رو اشتباه میرید؟
نامزد اصلح از نظر شما چه معنی داره؟
از نظر بنده اصلح یعنی صالح ترین فرد بین چند نامزد. یعنی مجموع شخصیت و جایگاه و علم و عمل فردی از بقیه بهتر باشد
خوب الان آقای رئیسی رسما کاندیدا شده؟ ثبت نام کرده؟ تایید صلاحیت شده؟
فرضا همه موارد بالا هم طی شده باشد. رقبای ایشان چه کسانی هستند؟ برنامه های ایشان چیست؟ و پس از شنیدن تمام مراحل و مسائل، می توانید بگوییم کدامها صالحند و تازه با کمک بزرگان اصلح را انتخاب کنیم Smile

جسارتا ما نباید خودمون رو تحت فرمان و بدون تعقل نشون بدیم... به نظرم صحنه انتخابات تحولات زیادی خواهد داشت!
یادمون نره سال 84 اگر بنا فقط شکست هاشمی و کروبی و معین بود، مردم باید مثلا قالیباف رو انتخاب می کردن. ولی مردم آرمانی ترین گزینه رو انتخاب کردن. نمیگم در اون 8 سال هیچ مشکلی نبود ولی دشمنان منصف هم به جهش ایران در جهان اعتراف کردن....
یادم نمیره سال 84 سایتهای خبری غربی رو می خوندم و اغلب می نوشتن که تندروترین فرد ممکن رای آورد. در حالیکه همین اصطلاح را برای خیلی مدعیان هیچگاه به کار نبردن. یعنی مردم بهترین انتخاب ممکن رو داشتن

اینارو نگفتم که زمینه سازی کنم برای شخص خاصی. بالاخره اگر قرار باشه اصلح انتخاب بشه، باید صبر کرد و دید افرادی که میان چه در چنته دارن و به کمک خدا و بزرگان اصلح مشخص خواهد شد

ضمنا پیشنهاد میکنم از تاریخ عبرت بگیریم. سال 76 خیلی ها میگفتن که گزینه رهبری، ناطق نوری! سال 84 هم میگفتن قالیباف. سال 92 جلیلی
متاسفانه هنوز نفهمیدیم معنی این ادعاهای بی اساس دقیقا برعکس نیت ما نتیجه میده و رسما داریم .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59
۱۷:۳۸, ۲۱/فروردین/۹۶
شماره ارسال: #30
آواتار
محدودیت های آقای رئیسی در انتخابات (قسمت 2)

در صحبــت‌هایــی که با دوستـان فرهیخته دارم، دائماً می‌پرسنـد کـه چــرا تـو حـضـور نماینـده‌ی
"حزب‌الله" را «خسـارت‌بـار» می‌دانـی؟ آیا بخاطر همانی 76 با 96؟ شاید این سؤال در اینـجـا هم
پیش آمده باشد که بنده «اصل تمـام کننـدگی» را ظاهراً در همانی انتخابات 76 با 96 دانسته‌ام؛
در صورتی که ایــراداتـی کـه در خصـوص این «هـمــانــی» قابــل طـرح است، همانطور که جناب
آقای دکتر عبدالله گنجی هم به درستی اشاره کرده‌اند، به شرح ذیل می‌باشد:

1) در سـال 1376 نه خاتـمی و نه ناطق رئیس جمهور مستقر نبودند در حالی که امروز کاندیدای
اصلاح طلبان، رئیس‌جمهور مستقر است.

[تصویر: Photo_76_02.jpg]

2) در سال 1376 اعتراض مردم به «وضع موجـود» بود و ناطق به واسطه‌ی نزدیکی به هاشمی
متهم به استمرار وضـع حاکم شد. این نقش امروز در روحانی متبلور است.

3) کسـانـی کـه آفـرینـنــده‌ی «وضـع موجـود» در سال 1376 بودند "ناطـق/هاشمی" امروز مورد
عنـایـت کسـانـی هستنــد کـه آنـروز رقیـب محـسوب می شدنـد. لـذا وحدت رقبای دیروز ،انتقالِ
تاریخی مسأله به امروز را مخدوش و دور از ذهن کرده است.

[تصویر: Photo_76_01.jpg]

4) خاتمی در سال 76 در تبعیـد و قهر ناشی از وزارت ارشاد بسر می برد و «منتـقـد» وضعی بود
که از آن خارج شده بود. اما روحانی «مولد» وضع موجود و نماینده آن است.

5) یـکی از اصلاح طلبان (تاجرنیا) نوشتـه است: هر موقـع مردم از «وضع موجود» ناراحـت باشند
(مانند 1376) تغییـر حتـمـی است. اگـر بـراسـاس ایـن نگاه 1376 را بـه 1396 منتقـل کنیم، رقیبِ
روحانی پیروز صحنه است.

چرا حضور نماینده‌ی حزب‌الله را خسارت‌بار می‌دانم؟
رقـابــت آقـایــان روحــانــی، رئیــسـی، احمـدی‌نـژاد – به‌نـظـر می رسد رفتار احـمدی نژاد در این
انـتــخــابــات و شـورای نگـهـبــان در بـرابــر او نقـش تعـییـن کننـده‌ای خــواهـد داشت – در اصـل
رقابت «ســه جمـهـوری» است. راست‌گرایان (و حــزب‌الله فرمان‌بردار این جریان) می کوشند که
امر سیـاسی را همچون غولی در شیشه نگه دارند و انتخـابات 96 را در سطح «مسـائـل دولت»
برگـزار کننـد. نکــتــه‌ی کلیــدی انتـخــابـات سـال 96 در ایـن است که بـه‌درستـی فـهـم شـود آیا
«وضع موجود» شامل سطح «مسائل دولت» می‌شود؟

[تصویر: PIPA_Diplomatic_ties.jpg]--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: حضور نماینده‌ی حزب‌الله در انتخابات 96 به هر شکـلـی "خــسـارت‌بار" اسـت و افتـضـاحی
بـرای وی و جریانش خواهد بود. (إن شاء الله این تحلیل اشتــبــاه باشد)✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]