کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: پیروز واقعی مناظره سوم که بود؟
روحانی
رئیسی
جهانگیری
قالیباف
میرسلیم
هاشمی طبا
اصولگرایان
اصلاح طلبان
دشمن
مردم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 96
۱۸:۲۶, ۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۳۲ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

سلام
فکر کنم یک تاپیک برای بحث در مورد مناظرات انتخابات لازم داشتیم. نمیشه هر جایی در مورد مناظرات صحبت کرد

در مورد مناظره اول تنها میشه گفت که تبریک به کار تیمی و جالب جهانگیری-روحانی! Smile
فکر کنم حد و اندازه هر کدوم از نامزدها همین امروز روشن شد... آخه مگه مجبورید؟

[تصویر: 253469_484.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، AmirEfrit ، MohammadSadra ، MEEAAD ، AMINI ، fazel ، سدرة المنتهی ، Maysam-1st

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۲, ۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۳ توسط Hedayat.)
شماره ارسال: #11

با این وضعی که از اقای روحانی دیده میشه احتمال انصراف ش زیاده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، MohammadSadra ، فاطمه خانم
۲۰:۲۵, ۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #12

چند تا از نمونه های بی اخلاقی و دروغ:

1- آقای قالیباف بی انصافی کرد، وعده صد روزه (با اینکه اشتباه روحانی بود ولی) وعده تحول اقتصادی نبود

2- در ماجرای وعده 4 میلیون شغل، حق تقریبا با روحانی بود.

3- روحانی و جهانگیری در مورد برج 33 طبقه دروغ گفتند. برج 33 طبقه نیازمند مجوز کمیسیون ماده 5 هست که نمایندگان وزارت راه، وزارت جهاد کشاورزی، وزیر کشور، وزارت نیرو، و چند تا سازمان دولتی و ... هست.

4- بی اخلاقی جهانگیری هم مشهود بود، سوال از ازدواج جوون های میپرسیدن می گفت به سفارت عربستان حمله کردید
در مورد اشتغال میپرسیدن کلید واژه گازانبر رو میآورد وسط. زباله و ... که باقر جوابشو داد.

موارد زیاده ........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، MohammadSadra ، Maysam-1st ، amrtat71 ، fazel
۲۰:۴۶, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #13
آواتار
از اونجایی که من مدتیه با هر دو طیف سیاسی و هوادارنشون سر و کار دارم متاسفانه باید گفت که فکر می کنم مجددا اسم روحانی از صندوق رای خارج میشه، به خصوص اگر آقای رییسی و قالیباف هر دو در انتخاب حضور داشته باشن، در این صورت پیروزی روحانی قطعیه

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AmirEfrit ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، Maysam-1st ، فاطمه خانم ، fazel ، Imam12 ، MiladYLH ، fafa*
۲۰:۵۷, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام

از حق نگذريم آقای قالیباف کولاک کرد چه تسلطی داشت خوشم اومد

جهانگیری بیشتر از روحانی رای مياره و احتمال زیاد روحانی به نفع جهانگیری کنار بره چون طرفداران دولت الان طرفدار جهانگیری شدن

رييسی متانت داشت اما اگر قالیباف باشه رييسی رای نمياره

در کل روحانی رای نمياره و رقابت بین رييسی و قالیباف و جهانگیری هستش

امید به خدا دعا کنید اصلح رای بياره و به درد مردم بخوره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MohammadSadra ، میثم2 ، فاطمه خانم ، fazel ، Imam12
۲۱:۰۳, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #15
آواتار
به نظر من اصلا مناظره امروز جالب نبود . همش دارن همدیگرو تخریب میکنن ، بجای تخریب همدیگه بهتره از برنامه های خودشون بگن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، فاطمه خانم ، fazel
۲۱:۰۴, ۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۰۵ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #16

متاسفانه با اینکه اصلا فکرش رو نمیکردم اما در اکثر شبکه های مجازی و طیفهای بحث ، طرفداران اقای روحانی و جهانگیری در کمال تعجب بیشتر هستن Huh

پس از اونها اقای قالیباف و پس از ایشون اقای رئیسی قرار دارن.

واقعا نمیدونم این اقای روحانی چطور هنوز طرفدار داره؟ امیدوارم رای نیاره و امیدوارم اقای قالیباف رای بیارن چون ایشون طرح های کاملتری از بقیه داشتن و ما طرحی از بقیه کاندیدها به هیچ عنوان ندیدیم.

اگر اقای رئیسی به نفع اقای قالیباف کنار برن شانس ایشون بهتر میشه ولی اگر برعکس اتفاق بیفته بازهم بنظرم اقای رئیسی شانسی برای پیروزی ندارن! چون صحبتهاشون خیلی معمولی بود و اون جذبه لازم رو نداشت! اما خیلی خیلی بعیده اقای رئیسی به نفعش کنار بره!

اما اینکه روحانی به نفع جهانگیری بخواد بره کنار مطمئن باشید روحانی چنین چیزی رو نمیپذیره و تا آخر میمونه! احتمال میدم باز رای میاره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MohammadSadra ، فاطمه خانم ، fazel ، Imam12 ، fafa*
۲۱:۱۲, ۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۱۲ توسط Mahdii313.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۰۴)AmirEfrit نوشته است:  
متاسفانه با اینکه اصلا فکرش رو نمیکردم اما در اکثر شبکه های مجازی و طیفهای بحث ، طرفداران اقای روحانی و جهانگیری در کمال تعجب بیشتر هستن Huh

پس از اونها اقای قالیباف و پس از ایشون اقای رئیسی قرار دارن.

واقعا نمیدونم این اقای روحانی چطور هنوز طرفدار داره؟ امیدوارم رای نیاره و امیدوارم اقای قالیباف رای بیارن چون ایشون طرح های کاملتری از بقیه داشتن و ما طرحی از بقیه کاندیدها به هیچ عنوان ندیدیم.

اگر اقای رئیسی به نفع اقای قالیباف کنار برن شانس ایشون بهتر میشه ولی اگر برعکس اتفاق بیفته بازهم بنظرم اقای رئیسی شانسی برای پیروزی ندارن! چون صحبتهاشون خیلی معمولی بود و اون جذبه لازم رو نداشت! اما خیلی خیلی بعیده اقای رئیسی به نفعش کنار بره!

اما اینکه روحانی به نفع جهانگیری بخواد بره کنار مطمئن باشید روحانی چنین چیزی رو نمیپذیره و تا آخر میمونه! احتمال میدم باز رای میاره!

روحانی در انتخابات 92 تنها 50/71 درصد رای اورد،یعنی 49 درصد بهش رای ندادن

حالا چه دلیلی وجود داره از ان 49 درصد بیان این دوره به ایشون رای بدن؟؟

قطعا بخشی از رای ایشون هم مربوط به قشر خاکستری بود که بخاطر حرف ها راجب چرخیدن چرخ اقتصاد و هسته ای بهش رای دادن اما با عملی نشدن اون وعده ها ریزش خواهد کرد

تحلیل منطقی تر اینه که احتمال رفتن به دور دوم زیاده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MohammadSadra ، sarallah ، AmirEfrit ، فاطمه خانم ، fazel ، fafa*
۲۱:۱۵, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #18

(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۵۷)قلب نوشته است:  
در کل روحانی رای نمياره و رقابت بین رييسی و قالیباف و جهانگیری هستش
اگر اصلاح طلب ها روی جهانگیری به اجماع برسند بهتره اصولگرا ها هم روی قالیباف اجماع کنند
بهتر بگم اگر احتمال رای نیاوردن رئیسی زیاد هست بهتره انصراف بدن

البته بعید می دونم سیاست ورزی اصولگرا ها مثل اصلاح طلب ها باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، MohammadSadra ، AmirEfrit ، فاطمه خانم ، Imam12
۲۱:۲۴, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #19
آواتار
حس می کنم نقش اصلی جهانگیری فقط توی دو مناظره اول هست و کنار می ره بعدش
دقیقا مثل عارف توی ۹۲

کار اصلی رو روحانی در مناظره سوم انجام می ده. یه جمله معروف دیگه مثل «من سرهنگ نیستم»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، MohammadSadra ، Maysam-1st ، sarallah ، AmirEfrit ، فاطمه خانم
۲۱:۲۸, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #20

(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۲۴)Bidel.s نوشته است:  حس می کنم نقش اصلی جهانگیری فقط توی دو مناظره اول هست و کنار می ره بعدش
دقیقا مثل عارف توی ۹۲

کار اصلی رو روحانی در مناظره سوم انجام می ده. یه جمله معروف دیگه مثل «من سرهنگ نیستم»
من برعکس شما فکر می کنم
با توجه به گفته جهانگیری که گفته من انصراف نمی دم
و همچنین موضع انفعالانه روحانی و در مقابل موضع فعال جهانگیری احتمال انصراف روحانی بیشتره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، عبدالرحمن ، MohammadSadra ، فاطمه خانم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]