کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: پیروز واقعی مناظره سوم که بود؟
روحانی
رئیسی
جهانگیری
قالیباف
میرسلیم
هاشمی طبا
اصولگرایان
اصلاح طلبان
دشمن
مردم
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 96
۱۸:۲۶, ۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۳۲ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1

سلام
فکر کنم یک تاپیک برای بحث در مورد مناظرات انتخابات لازم داشتیم. نمیشه هر جایی در مورد مناظرات صحبت کرد

در مورد مناظره اول تنها میشه گفت که تبریک به کار تیمی و جالب جهانگیری-روحانی! Smile
فکر کنم حد و اندازه هر کدوم از نامزدها همین امروز روشن شد... آخه مگه مجبورید؟

[تصویر: 253469_484.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: غریب ، AmirEfrit ، MohammadSadra ، MEEAAD ، AMINI ، fazel ، سدرة المنتهی ، Maysam-1st

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۰, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #21
آواتار
جهانگیری حرف هایی رو زد که اصلاح طلبهای 88 خوششون بیاد و اونایی که رای نمیدن بیان رای بدن روحانی هم که رای های خودش رو داره. آخر هم جهانگیری و احتمالا هاشمی طبا به نفعش میرن کنار.

تجربه نشون داده وحدت اینور بیشتره، اینی که الان بیشتر مردم تو فضای فجازی طرف جهانگیری هستن به خاطر حرفاشه وگرنه آخر همشون به اونی رای میدن که روش توافق میشه که اونم روحانیه.

از گل به خودی قالیباف هم نگذریم که با تکرار کردن اون جمله معروف میر حسین موسوی بیشتر سبزها رو عصبانی کرده اونایی هم که نمیخواستن رای بدن دارن میگن از لج این یارو میریم رای میدیم!

رئیسی و میرسلیم هم که داشتن روپایی میزدن برای خودشون، هرچی هم که باشن تو مناظره و صحبت کردن افتضاح هستن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، فاطمه خانم ، A L I ، Imam12
۲۱:۴۲, ۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۴۴ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #22
آواتار
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۰:۲۵)مجتبی110 نوشته است:  چند تا از نمونه های بی اخلاقی و دروغ:

1- آقای قالیباف بی انصافی کرد، وعده صد روزه (با اینکه اشتباه روحانی بود ولی) وعده تحول اقتصادی نبود

2- در ماجرای وعده 4 میلیون شغل، حق تقریبا با روحانی بود.

3- روحانی و جهانگیری در مورد برج 33 طبقه دروغ گفتند. برج 33 طبقه نیازمند مجوز کمیسیون ماده 5 هست که نمایندگان وزارت راه، وزارت جهاد کشاورزی، وزیر کشور، وزارت نیرو، و چند تا سازمان دولتی و ... هست.

4- بی اخلاقی جهانگیری هم مشهود بود، سوال از ازدواج جوون های میپرسیدن می گفت به سفارت عربستان حمله کردید
در مورد اشتغال میپرسیدن کلید واژه گازانبر رو میآورد وسط. زباله و ... که باقر جوابشو داد.

موارد زیاده ........

1. وعده صد روزه وعده تحول اقتصادی بود فیلمش هست برید ببینید . روحانی میگه برنامه کوتاه مدت 100 روزه دارم و ما میتوانیم در یک مدت کوتاه تحول اقتصادی به وجود بیاوریم.

2. 4 میلیون رو روحانی وعده داد. وقتی ایشون تو تبلیغات میگه اگر 10 میلیون توریست بیاریم 4 میلیون شغل درست میشه یعنی مردم به من رای بدید تا 10 میلیون توریست بیارم و 4 میلیون شغل درست کنم . این وعده است دیگر !!!

جهانگیری و روحانی بی اخلاقی و دروغ خیلی زیاد گفتند !!!

[تصویر: %D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%D9%87_1.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، yamin ، MohammadSadra ، میثم2 ، sarallah ، قلب ، نرگس مهدوی ، فاطمه خانم ، Imam12 ، fafa*
۲۲:۰۸, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #23

(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۴۰)#1Zero نوشته است:  از گل به خودی قالیباف هم نگذریم که با تکرار کردن اون جمله معروف میر حسین موسوی بیشتر سبزها رو عصبانی کرده اونایی هم که نمیخواستن رای بدن دارن میگن از لج این یارو میریم رای میدیم!
واقعا قالیباف در این دوره پدیده ای شده برای خودش Smile
کلا ادبیات معمول خودشو نداره. مدیریت جهادی!!! ادبیات شبه نظامی و آکادمیک (از هر کدوم یکمی)

صحبتهای احمدی نژاد گونه قالیباف:
نقل قول:معمولا در همه دنیا اینگونه است که دولت‌ها از این‌ها (حاشیه‌نشین‌ها) حمایت می‌کنند. من می‌دانم آقای میرسلیم هم بر این موضوع تأکید دارد که بخشی از این محرومین به کم درآمدها همین حاشیه‌نشین هستند. دولت هم تدبیر کرده تا در حوزه یارانه‌ها به این‌ها کمک شود. در 7 سال گذشته هم کمک شده است ولی گلایه آنها این است که در هفت سال گذشته با توجه به افزایش گرانی و تورمی که اتفاق افتاده است ارزش آن 45 هزار و 500 هزار تومان امروز به کمتر از 15 هزار تومان رسیده است.

دولت قبل به روستاها سر می‌زد اما شما از تهران تکان نمی‌‌خورید اگر هم به استان‌ها سفر می‌کنید همان 4 درصدی است می‌روید در مرکز استان یک ساعت می‌مانید و دو جلسه برگزار می‌کنید و برمی‌گردید کدام کار مردم را حل کردید.

تکرار توهین موسوی به احمدی نژاد در سال 88، توسط قالیباف خطاب به روحانی:
نقل قول:ما با پدیده‌ای روبرو هستیم که در دوربین زُل می زند و به مردم دروغ می گوید!

فکر کنم قالیباف نشسته مناظرات سال 84 و 88 خصوصا آنهایی که احمدی نژاد یک طرف ماجرا بوده رو دیده. وگرنه نمیشه آدم یک شبه این همه لحن و دغدغه اش تغییر کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۲۲:۲۹, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #24

نقل قول:فکر کنم قالیباف نشسته مناظرات سال 84 و 88 خصوصا آنهایی که احمدی نژاد یک طرف ماجرا بوده رو دیده. وگرنه نمیشه آدم یک شبه این همه لحن و دغدغه اش تغییر کنه
84 هم مگه مناظره بود؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin
۲۲:۳۸, ۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۲ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #25
آواتار
مناظرات جالبی بود.
کلا دو گروه اصلی داریم:
1- روحانی وجهانگیری
2- قالیباف

رئیسی و میرسلیم و هاشمی طبا نقش غرضی رو بازی میکنند که تعداد کاندیداها بره بالا و نیاز به مناظره تک به تک نباشه تا کشور به آشوب کشیده نشه!

تقریبا ترکیب جهانگیری و روحانی مثل کروبی و میرحسینه!

برنده تقریبا قطعی این انتخابات مشخص نیست و احتمال داره به دور دوم بره که دور دوم یا بین روحانی و قالیباق یا اگه جهانگیری بمونه روحانی-جهانگیری یا روحانی-قالیباف

ظاهرا قالیباف به سیم آخر زده با توجه به تخریب های شدیدش توسط اصلاح طلبها و طرفدارهای دولت و حسابی میخواد تلافی اون جمله حمله گازانبری روحانی رو بکنه.
قالیباف میدونه اگه شکست بخوره دیگه رویای گندم ری رو همیشه باید به گور ببره و میخواد با شدت به روحانی و دار و دسته اش حمله کنه.

با توجه به تسلط خیلی زیاد روحانی و جهانگیری و تنها بودن قالیباف احتمال برنده شدن این دو تا خیلی بیشتره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، AmirEfrit ، فاطمه خانم ، Imam12
۲۲:۳۹, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #26
آواتار
(۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۱:۰۳)sabrina نوشته است:  به نظر من اصلا مناظره امروز جالب نبود . همش دارن همدیگرو تخریب میکنن ، بجای تخریب همدیگه بهتره از برنامه های خودشون بگن

انتخابات 4 سال پیش نشون داد که تنها راه رای آوردن همینه! وقتی روحانی با یه کلمه "گاز انبری" رییس جمهور مملکت شد، قالیباف هم این دفعه با خشاب پر اومد

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin ، MOHSEN-Z ، AmirEfrit ، میثم2 ، نرگس مهدوی ، فاطمه خانم ، sabrina ، Imam12 ، fafa*
۲۳:۰۲, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #27

جمله با یک پدیده ایی رو به رو هستیم.... بسیار هم به جا بود . جمله , جمله درستیه , چه اهمیتی داره از زبون کدوم گروه دربیاد.. به قول محمد صدرای عزیز روحانی اصلا با احمدی نژاد قابل مقایسه نیست..این شخص واقعا یک پدیده است در نوع خودش ...

آقای رئیسی فوق العاده فردی محفوظ به حیا هستند.... یه جورایی شبیه اقای جلیلیِ..
مقایسه ایشون با غرضی و بقیه که گفتید قیاس درستی نیست...

باید دید تو دو مناظره بعدی که دست دولت کلا خالیه , چه کار می کنند .. فعلا برای قضاوت زوده ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam ، قلب ، MOHSEN-Z ، انتصـار ، میثم2 ، MohammadSadra ، نرگس مهدوی ، فاطمه خانم ، seven.attar
۲۳:۰۳, ۸/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۱۵ توسط Islam.)
شماره ارسال: #28
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

به نظرم صدا و سیما خیلی دست به عصا و با ترس مناظرات رو برنامه ریزی کرده. باید اجازه بحث های رو در روی بیشتری داد.

اما پیروز مناظرات به نظر بنده اقای رئیسی بود. ایشان در عین رعایت اخلاق و سعی بر جلوگیری از بحث راست و چپ، موضع خودش رو می گرفت . به نظر بنده ایشان مثال خوبی هستند برای مناظره ی اسلامی و مصداق بارز مناظره به نفع مردم بود.

قالیباف و روحانی و جهانگیری هم که کم و بیش دعوای حزبی داشتند.

طنز مناظرات هم جایی بود که جهانگیری گفت من و اقای روحانی رقیب هستیم! خنده ی اقای رئیسی در این لحظه عالی بودBig Grin

یک اتفاق مبارکی افتاد که جا دارد به دوستان هم بگویم تا خوشحال شوند.
ما گروهی تلگرامی برای شهر خودمان در حمایت از اقای رئیسی درست کرده ایم. یکی از افرادی که عضو شد شروع کرد به توهین به اقای رئیسی . اما بعد از دیدن مناظره نظرش عوض شد. پیامش براتون می فرستم؛

نقل قول: من به شماو اعضای گروهتون یک عذر خواهی بدهکارم
من واقعا نمیدونم چرا اونجوری صحبت کردم وهیچ بهونه ایم توجیه نمیکنه بدصحبت کردنم رو
من واقعا خیلی آدم پستی ام که بعد اون حرفا اومدم دارم باشما صحبت میکنم اما واقعا ببخشید
آدم نباید تعصب کورکورانه داشته باشه من واقعا خیلی اشتباه بزرگی کردم
مناظره امروزرو دیدم
من واقعا آقای رییسی رو نمیشناختم ولی امروز دیدم نه به کسی تهمت زد نه کسی رو تخریب کرد ونه اصول اخلاقی ای که یک آخوند باید داشته باشه رو زیر پاش گذاشت واقعا فکر نمیکردم چنین باشه که فقط ازبرنامه های خودشون صحبت کنن و دنبال رای جمع کردن الکی نباشن
پس من اشتباه کردم وشما به بزرگیتون ببخشید منو ?

واقعا امشب خوشحالمون کرد این پیام. به همین دلایل است که عرض می کنم پیروز مردمی و اخلاقی مناظرات اقای رئیسی بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، قلب ، MOHSEN-Z ، انتصـار ، MohammadSadra ، فاطمه خانم ، seven.attar
۲۳:۳۱, ۸/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول:
متاسفانه با اینکه اصلا فکرش رو نمیکردم اما در اکثر شبکه های مجازی و طیفهای بحث ، طرفداران اقای روحانی و جهانگیری در کمال تعجب بیشتر هستن
[تصویر: huh.png]
اشتباه نکن دوست عزیز
اینها کم اند ولی هر کدوم به اندازه صدنفر تو فضای مجازی حضور دارن اما در واقعیت یه حق رای بیشتر ندارن.
مگه چندتا کاربر تلگرام و اینستگرام داریم؟
همه مردم که دائم تو فضای مجازی نیستن.
نقل قول:
رئیسی و میرسلیم هم که داشتن روپایی میزدن برای خودشون، هرچی هم که باشن تو مناظره و صحبت کردن افتضاح هستن.
دوست عزیز مناظرات رینگ کشتی کج نیستش که هر کی اون یکی رو بهتر زد برنده باشه.مردم از این دعواهای چپ و راست سی ساله دارن میبینن.آقای رئیسی با اخلاق رفتار کرد میشه افتضاح؟؟
اگه ایشون هم بیاین با جهانگیری و روحانی بزنن تو سر و کله هم پس کی به داد مردم برسه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AmirEfrit ، yamin ، MohammadSadra ، فاطمه خانم ، Imam12
۰:۰۰, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #30
آواتار
نقل قول:اما پیروز مناظرات به نظر بنده اقای رئیسی بود. ایشان در عین رعایت اخلاق و سعی بر جلوگیری از بحث راست و چپ، موضع خودش رو می گرفت . به نظر بنده ایشان مثال خوبی هستند برای مناظره ی اسلامی و مصداق بارز مناظره به نفع مردم بود.

نقل قول:دوست عزیز مناظرات رینگ کشتی کج نیستش که هر کی اون یکی رو بهتر زد برنده باشه.مردم از این دعواهای چپ و راست سی ساله دارن میبینن.آقای رئیسی با اخلاق رفتار کرد میشه افتضاح؟؟
اگه ایشون هم بیاین با جهانگیری و روحانی بزنن تو سر و کله هم پس کی به داد مردم برسه

از قضا تو انتخابات های بزرگ همیشه اینجوری برنده میشه.
با همین شلوغ بازی ها، احمدی نژاد 84 و 88 ، روحانی 92 ، ترامپ 2016!
همه اینا با همین روش پیروز شدن نه اینکه یه گوشه گوگولی بشینن و کتابی حرف بزنن! حالا فرض کنیم حرفش هم درست. اونم با این وضع سوال ها! ورزش پهلوانی آخه؟! وسط مناظره...

حرف های تند و تابو شکن مخصوصا نزدیک به انتخابات نتیجه رو عوض میکنه که تیم روحانی اینو خوب بلده.
بعد از مناظره میگن قالیباف با صدای بلند اعتراض میکرده از اون طرف روحانی و جهانگیری با لب خندون و شوخی کنان داشتن میرفتن بیرون. همینجوری از نظر روانی حریفت رو تضعیف میکنی. البته قالیباف باید خوب بدونه اینو چون خودش دفعه قبلی همینجوری چپه شد.

خلاصه اگه اینجا سرزمین خرس های مهربون و تکشاخ صورتی بود حرف شما درست. ولی در این شرایط مسیر موفقیت پیش روی قالیباف و تیم روحانیه بقیه خسته نکنن خودشون رو. من حدس میزدم رئیسی و جنگ های لفظی مناظره شکست میخوره چون جوش میاره سریع روحانی هم بلده چجوری حریف رو جوشی کنه ولی انتظار اینو نداشتم که اصلا شرکت نکنه توشون! اگه تو مناظره بعدی هم اینجوری باشه همون به نفع قالیباف بکشه کنار چون هیچ شانسی نداره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، AmirEfrit ، Silence ، فاطمه خانم ، Maysam-1st ، Imam12
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]