|
مناظرات انتخابات ریاست جمهوری 96
|
|
۱۸:۲۶, ۸/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۳۲ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر کنم یک تاپیک برای بحث در مورد مناظرات انتخابات لازم داشتیم. نمیشه هر جایی در مورد مناظرات صحبت کرد در مورد مناظره اول تنها میشه گفت که تبریک به کار تیمی و جالب جهانگیری-روحانی! ![]() فکر کنم حد و اندازه هر کدوم از نامزدها همین امروز روشن شد... آخه مگه مجبورید؟ ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۲, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
تا وقتی که مناظره ها ۶ تاییه، هر کدوم از برنامه خودشون دفاع میکنن و روحانی و جهانگیری یک زبانن در دو بدن.
این یعنی احتمال پیروزیشون زیاده. اما... اون قشر جوونی که ( ببخشیندا یعنی دهه ۶۰ ایها اونم اوایلشون) چند دوره گذشته سرشون برای هیجان درد میکرده، الآن دچار یه سیستمی شدن که حوصله جنجال و شارلاتانیسم رو نداره. من دوره قبل به ولایتی رای دادم، اما پیش بینی کردم که روحانی رای میاره. دقت کنین ۴ سال پیش اکثر بچه های تالار گفتن آقای جلیلی رای میاره. اما روحانی شد. امروز من یکم پختگی رو در نسل رای ده میبینم. من فکر میکنم یکی از همونایی که روپایی میزنه آخرش رای میاره. کلا ما ایرانی ها از همه دنیا جلوتریم. مناظره احمدی نژاد و موسوی رو امسال کلینتون و ترامپ انجام دادن. من فکر میکنم کم کم آرام ها تو کشور ما روی کار بیان. |
|||
|
|
۰:۰۷, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۰:۰۲)زینب خانوم نوشته است: تا وقتی که مناظره ها ۶ تاییه، هر کدوم از برنامه خودشون دفاع میکنن و روحانی و جهانگیری یک زبانن در دو بدن.امیدوارم عوام مردم متوجه این شامورتی بازی این حضرات بشن تا اینطور که شما گفتید نشه. اگر روشنگری بشه همین نکته میشه نقطه ضعفشون. اینها فیلم بازی کردن رو خوب بلدند. چقدر رفتار سخیفی دارند، واقعاً متاسفم براشون حب جاه تا کجا ... |
|||
|
|
۰:۱۴, ۹/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۶ ۰:۱۸ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه اینظوری که شما میگی باشه پس تا شما یه فاتحه میخونی منم برم حلوای مملکت رو درست کنم. مردم اگه بخوان به اونی که تو مناظر ها صداش بلند تره،اخمو تره،بی ادب تره رای بدن که دیگه هیچی...... سال 92 همه میگفتن جلیلی یا قالیباف اصلا روحانی مطرح نبود.دوتا اتفاق یکی زد تو سینش گفت من سرهنگ نیستم یکی هم حمایت هاشمی روحانی رو آورد بالا. حالا از کجا معلوم جایگاه آقای رئیسی کجاست.هنوز چندتا مناظره مونده.هنوز برای قضاوت خیلی زوده.شما چه میدونی تو دل مردم چه میگذره در ضمن ایشون آدمی نیست به خاطر دعوای چپ و راستی و چندتا رای آخرت خودش رو خراب کنه |
|||
|
|
۱:۰۵, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
همین الان باید اعلام کنم آقای قالیباف با مناظره امروز پای کسانی که نمی خواستند رای بدن رو هم به انتخابات باز کرد!
با اینکه حرفهای نسبتا درستی زد... طوری که من امروز تو خیلی از گروه ها کانال ها توتیتر و... دیدم کسایی که مخالف سرسخت رژیم بودن طرفدار جهانگیری شدن که خب با کنار رفتن جهانگیری حتما به روحانی رای خواهند داد... اگه همین میزان تخریب رو رئیسی انجام می داد احتمال رای آوردنش زیاد بود ولی قالیباف نه..با اون لکه ننگی که رو پیشونیش داره(گازانبری)عمرا بتونه رای درستی بیاره.قالیباف سعی کرد با حرفاش بیشتر رای طرفداری احمدی نژاد جذب کنه که البته با کاری که احمدی نژاد تو انتخابات انجام داد خیلی نتیجه نخواهد گرفت. هرچند چهره آقای رئیسی رو هم قبلا خراب کردن(آیت الله قتل عام)ولی با این حال سابقه ایشون تو نگاه مردم خیلی بهتر از قالیبافه.. آقای رئیسی هم با رفتاری مشابه جلیلی هرگز تو انتخابات موفق نخواهد شد و در بهترین حالت همون رای مردم انقلابی که بیشتر از چهار پنج میلیون نیست رو خواهد آورد... بنظرم اگه آقای قالیباف با لحن درست و نگاه از بالا فقط عملکرد دولت نقد کنه روحانی ریزش رای زیادی خواهد داشت ولی در غیر این صورت پیروز قطعی انتخابات روحانیه البته با اختلاف رای کم... |
|||
|
|
۱:۰۸, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من دقت کردم دست آقای روحانی می لرزید معلوم میشه ترسیده حالا اینکه بعضیا میگن خوب بلد بود عجیبه جهانگیری هم که چرت و پرت می گفت نحوه کنترل و برگزاری مناظره جالب نبود هیجان هم نداشت باید رودر رو باشه |
|||
|
|
۱:۱۲, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۰:۰۰)#1Zero نوشته است: از قضا تو انتخابات های بزرگ همیشه اینجوری برنده میشه. ما مامور به وظیفه ایم عزیز مامور به نتیجه نیستیم. کاندیدا اول باید به خدا پاسخگو باشد. حضرت علی علیه السلام هم اگر جلوی معاویه به روش معاویه برخورد می کرد، بدون شک پیروز صحنه ی سیاسی در چشم عوام بود. اما قرار نیست به هر قیمتی حکومت کرد. |
|||
|
|
۱:۱۵, ۹/اردیبهشت/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۶ ۱:۱۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
قالیباف نشان داد که کاملا برازنده ریاست جمهوری ایران است. استفاده از کاندید تقلبی برای دفاع از عملکرد ناقص دولت یازدهم، بی عدالتی میباشد در حق دیگر کاندیداها. البته از دولت دروغگویان و مدافعان رژیم سعودی وهابی داعشی، بهتر از این انتظار نیست. |
|||
|
|
۱:۳۲, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۱:۱۵)عدالت نوشته است: به نام خدا میشه بیشتر توضیح بدید؟ علت چیست؟ ظواهر سخن یا خود برنامه ها؟ متاسفانه برخی به شدت جذب ظواهر شدند و آقای قالیباف خصوصا برای نوجوانان احساسی مثبت اندیش جذابیت داشت دوست دارم بدونم علتهای دیگر هم هست یا نه؟ در سخنان آقای میرسلیم و آقای رییسی برنامه های کارامد بهتری ارائه دادند ولی نمیدونم چرا به چشم مردم نمیاد!!! کاش رییسی که ان شاءالله رییس جمهور شد آقای میر سلیم رو معاون اول خودش کنه قالیباف هم ... |
|||
|
۱:۴۱, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۹/اردیبهشت/۹۶ ۱:۳۲)متفکر نوشته است: میشه بیشتر توضیح بدید؟ علت چیست؟ ظواهر سخن یا خود برنامه ها؟ به نام خدا قالیباف قبلا در نیروی انتظامی و شهرداری کارهای بزرگی انجام داده البته در مقابل کارهای اشتباهی هم انجام داده ولی خدمات او به تخریباتش میچربد. دولت دروغگویان هم که مشخص است از چه طیفی حمایت میکند، همان طیف مرفه چهار درصدی که اکثرا هم اصلاح طلب هستند که مجری مراسمشان به راحتی به ائمه توهین میکند و یک محکومیت خشک و خالی هم نمیکنند. دولتی که شده چاکر و سینه چاک شاه سعودی. قالیباف تنها کاندیدایی بود که شهادت 10 نفر از نیروهای ایرانی را تسلیت گفت. |
|||
|
|
۱:۴۲, ۹/اردیبهشت/۹۶
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
سلام.نظر همه دوستان رو خوندم .نظرات خوبی داشتید تشکر میکنم .
انداختن توپ در زمین آقای قالیباف از سمت آقایان جهانگیری و روحانی بسیار تعجب آور بود . این تخریب ها و بهانه گیری ها چه معنی میده . شاید آقای قالیباف رو رقیب جدی تری از جناب رییسی میدونن که نداشتن قیل و قال رای ایشون رو کم میکنه ... آقای جهانگیری با بیان اینکه به امثال جناب هاشمی در دوران اخیر ظلم شده طوری وانمود کردن که انگار دولت پیش مال رقیب ایشون بوده . ![]() متاسفانه من هم اعتقاد دارم که جو های عجیب و لحظه ای جواب میدن امیدوارم اشتباه کنم ![]() بالاخره ما باید توجه کنیم ببینیم جریان و برنامه ی فرد برای دولت چی هست وگرنه بولد شدن جزو تبلیغات هست ، ترامپ هم از همین حربه ی مسموم نتیجه گرفت . از این حجاب گذشت ن و توجه به جوانب ماجرا بصیرت میطلبه به هر حال مردم انتخاب خواهند کرد ... تکلیف سختی هم هست این انتخاب ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نتایج شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم | علائم ظهور | 128 | 27,000 |
۱۵/تیر/۹۶ ۱۱:۵۵ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| تدارک گسترده تلگرام برای اثرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاستجم | میثم2 | 29 | 8,575 |
۱۳/تیر/۹۵ ۳:۰۲ آخرین ارسال: عمار94 |
|
| رییس جمهوری هایی که در انتخابات ایران رای نیاورده اند!!!! | خیبر110 | 3 | 1,904 |
۱۶/اسفند/۹۴ ۱:۲۷ آخرین ارسال: MEEAAD |
|

![[تصویر: 253469_484.jpg]](http://www.entekhab.ir/files/fa/news/1396/2/8/253469_484.jpg)