کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا از آشنایی باتالار خوشحالیم؟
۱۰:۳۶, ۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۰ ۱۴:۲۳ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #1

تشکر تشکر
فقط تشکر .اگه توی این چند ماه فقط اشنایی با تالار بیداری اندیشه اتفاق افتاده بود برام کافی بود .من واقعا از آشنایی و مصاحبت با این همه دوست خوب و دانا و اهل مطالعه خوشحالم .از توفیقات الهی بود که با این تالار آشنا شدم .اینجا مثل کلاس های مباحثه حوزه جایی است که راحت می توانم حرفم را بزنم و حرف دوستانم رو بشنوم .از ته دل فقط این جمله اجر و حق شماست :" اجرکم عندالله "
لزومی به ایجاد تاپیک نیست ولی فقط خواستم حرفم به گوش مدیران به صورت ویژه برسد .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مسافر ، MohammadMeraj ، arnh ، أین المنتظر ، MEHJR ، zarati313 ، بیداری اندیشه ، user313 ، خیبر110 ، فرهاد ، EMPERATOR ، MESSENGER ، یاران مهدی ، Mahdy2021 ، Maysam-1st ، ONLY66 ، 7parsa4 ، سپهسالار ، parisan ، ANTI satan ، mahdiyar ، boghz ، zoha ، V-E ، shafagh_mah ، r_bashiri89 ، oO DaViD Oo ، hamed313 ، خادمة الزهرا ، paradise ، saloomeh ، میرزا احمد ، آوینار ، عبداللهی ، ترنم ، fardinho ، shakiba ، mhvvhm ، رهجو ، ema1392 ، SARV ، فدک زهرا ، N.Mahdavian ، طالب نور ، یا صاحب الزمان ، حلما ، Rhodes ، m.hossein ، Farzaneh ، mohammad reza ، مجید املشی

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۳, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
اَه اَه بابا چرا گیر الکی می دید
من ارباب حلقه های دو آتیشه هستم یعنی عشقه به دنیای تالکین بودم - هستم و خواهم بود و الان منتظر هستم که دوباره اون تاپیک نقدفیلم ارباب حلقه ها باز بشه تا .....
راستش اون موقع که اومدم عصبانی بودم اما حالا دیگه به قولی رام شدم Smile
یعنی سر به راه شدم Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، F_R ، MESSENGER ، zarati313 ، وحید110 ، ANTI satan ، محیصا ، بیداری اندیشه ، shafagh_mah ، MohammadMeraj ، N.Mahdavian
۱۷:۰۹, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
راستش اول خوشحال شدم که یه همچین جایی رو پیدا کردم.
چون به شدت یک ضد ماسون هستم.
اما بعضی جا جاها تو بعضی از تاپیک ها بحث هایی هست که احساس میکنم داره افراطی عمل میشه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، lpsl ، Mitsonary ، MESSENGER ، zarati313 ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، paradise ، مسافر ، MohammadMeraj ، N.Mahdavian
۲۳:۳۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
قطعا خوشحالم چون در اکثر این فروم ها نمیشه حرف های مذهبی زد مخصوصا بحث ولایت فقیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، zarati313 ، وحید110 ، ANTI satan ، خادمة الزهرا ، محیصا ، بیداری اندیشه ، paradise ، shafagh_mah ، N.Mahdavian
۶:۰۰, ۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
واقعا خیلی خوشحالم

حس میکنم یه تحولی در زندگیم رخ داهHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، zarati313 ، وحید110 ، ANTI satan ، خادمة الزهرا ، محیصا ، بیداری اندیشه ، paradise ، shafagh_mah ، shakiba ، MohammadMeraj ، N.Mahdavian
۱۶:۴۹, ۱۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
سلام

من این تالار رو واقعا دوس دارم ...

فکر میکنم خدا آشنا شدن با این تالار رو توی ماه رمضون بهم هدیه داده ...

هیچ تالار و شبکه اجتماعی رو پیدا نکردم که بشه تووش مطالب خوب و دینی ارزنده یاد گرفت ...

از وقتی اومدم اینجا احساس میکنم که تازه کلاس اول دبستانم Blush و اومدم توو یه دانشگاه خیلی عالی تا درس دینم رو درست یاد بگیرم Shy

خیلی خیلی اینجا رو دوست دارم Heart

انشاءالله خدا به همه کسایی که اینجا زحمت میکشن و مطلبای عالی میذارن ، خیر بده و عاقبت به خیر بشن Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، وحید110 ، Mitsonary ، ANTI satan ، يزدان ، MESSENGER ، علی 110 ، zarati313 ، محیصا ، بیداری اندیشه ، paradise ، shafagh_mah ، مسافر ، shakiba ، MohammadMeraj ، N.Mahdavian
۱۲:۲۴, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #46

محیط تالار واقعا یک محیط پاک و بی ریا بوده . تاجایی که برخورد داشتم از تالار مطالب مفید زیادی یادگرفتم ...Blush

بيا بيا كه پشيمان شوي از اين دوري
بيا به محفل شيرين ما چه مي شوري
حيات موج زنان گشته اندر اين مجلس
خداي ناصر و هر سو شراب منصور

درهای این سرای مجازی بر هیچکس بسته نیست حتی آنان که به تعبیر قرآن بر خود جفا کرده اند ، در این سرای عزیز خواهند بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، MESSENGER ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، paradise ، ANTI satan ، mohamad ، ابولفضل پیروز ، محمداحسان ، MAHDI59 ، shafagh_mah ، عبداللهی ، MohammadSadra ، MohammadMeraj ، یاران مهدی ، fardinho ، N.Mahdavian
۲:۵۳, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
منم که میشناسین همیشه یه انتقادی تو چنته دارم.
هم راضی هم ناراضی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amin015 ، ANTI satan ، mohamad ، shafagh_mah ، MESSENGER ، عبداللهی ، MohammadSadra ، shakiba ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، N.Mahdavian
۴:۱۳, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام
خدا خیلی منو دوست داشت که در حساس ترین زمان منو با این تالار آشنا کرد
چند سال زندگی با دوستان خوابگاهی که بعضیاشون خدا رو هم قبول ندارند خیلی آزارم میداد.تا اینکه ماه رمضون امسال با اینجا آشنا شدم.از بودن در کنار بچه های خوب و مومن لذت می برم.
اینجا تنها جایی هست که از معتاد بودن بهش پشیمون نیستمSmile
امیدوارم این اعتیاد همچنان ادامه پیدا کنه و هیچ وقت ترک نکنمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، paradise ، خادمة الزهرا ، ANTI satan ، mohamad ، zarati313 ، shafagh_mah ، MESSENGER ، محمداحسان ، amir72 ، مسافر ، montazer_rm ، MohammadSadra ، shakiba ، MohammadMeraj ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، fardinho ، N.Mahdavian
۱۰:۲۶, ۱۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
تو هم آنقدر شیرینی که شورش را درآوردی ...
نمیتونم در قالب کلمات رضایتم رو از عضویت در این تالار ارزشمند بیان کنم . توفیقی بود به لطف خدا شامل حالم شد که بادوستانی هم کیش و هم مرام خودم آشنا بشم . دوستانی که عاشقند و عطر ضریح ائمه رو میشه از مطالب ارزشمندشون شنید ... باید بگم بهترین لحظات رو در کنار بچه های این تالار بودم درسته نمیبینمشون ولی

با چشم دل قدم زدن آن هم کنار تو
باشد که خستگی بشود شرمسار تو

بی نهایت همتونو دوست دارم. امیدوارم شفاعت ائمه علیهم السلام شامل حال تک تک اعضای این تالار بشه . تشکر مخصوص برای مدیریت تالار و مدیر داخلی بخشها بخاطر زحمات بی دریغشون . اجرکم عندالله.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، محمود ، خادمة الزهرا ، montazer_rm ، ANTI satan ، mohamad ، zarati313 ، MAHDI59 ، shafagh_mah ، MESSENGER ، paradise ، محمداحسان ، عبداللهی ، محیصا ، MohammadSadra ، shakiba ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، MohammadMeraj ، fardinho ، yamin ، N.Mahdavian
۱۱:۰۱, ۱۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #50
آواتار
به نام یگانه هستی عالم
سلام
از اینکه در این تالار هستم خیلی خوشحالم واز اینکه به این وسیله میتونیم تبادل اطلاعات بکنیم وتفکر برتر خودمونو(منظورم ظهور منجی عالم حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)است)ترویج دهیم خیلی خوبه وباید از این قبیل تالارها وسایت ها بیشتر ایجاد شود.
و با تشکر فراوان از دوستان خوبم ولی با این تایپیک مخالفم آخه باعث یک نوع غرور کاذب میشود که ممکن است انسان رو از اون هدف والایی که داره باز دارد.یا به انحراف بکشونه.
با تشکر.

اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mohamad ، zarati313 ، MAHDI59 ، shafagh_mah ، MESSENGER ، paradise ، عبداللهی ، مسافر ، MohammadSadra ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، N.Mahdavian
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا