کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يك سوال مهم در مورد مستند ظهور
۲۱:۳۵, ۲۷/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۸۹ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

مستند ظهور رو ديدم و اطلاعات زيادي گرفتم و بعد با سايت اشنا شدم و باز سيلي از اطلاعات پراكنده سرازير شد تو ذهن من،اطلاعاتي كه ميگفتن:ببين يه دشمن بزرگ به اسم فراماسونري وجود داره...وجود داره...و باز هم وجود داره.
ولي كه چي؟ حالا من بايد چيكار كنم؟ به عبارت ديگر من اطلاعاتي ميخوام كه برام تكليف ايجاد كنه و بگه الان بايد عليه اونا چيكار كرد...الان بايد چيكار كرد؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، iranvelshok ، shia12 ، علی ، clubb0y ، fereshteh ، Comet1986 ، در جستجوی سختی ، ftm71 ، mahdiyar ، سدرة المنتهی ، yamahdi-12 ، یکی مثل شما ، nasimesaba ، mosalman14 ، mohammadpor ، فدايي ولايت ، ahossein ، mofa ، mohsen-karimi ، sajjadbest22 ، بچه شیعه ، afsanehkazem ، سید محمد حسین ، aznasleoo ، help me ، 900742498 ، cena ، utopia ، vahrakan ، reyhaneh.sh

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۰۹, ۱۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #41

الان باید با درس و فقط درس به مقابله با اونها بشتابیم-

یک جمله از امام خمینی که می فرمایند :

این هایی که فکر می کنند آمریکا با سر نیزه به مبارزه می آید در اشتباهند. آمریکا با قلم به مبارزه می آید نه با سرنیزه و اسلحه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mersad 313
۹:۳۱, ۱۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۰ ۹:۳۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۱۵/تیر/۹۰ ۱۵:۰۱)hamed291 نوشته است:  سلام يه سوال توي مستند ظهور اون پيرمرد كه ادعا ميرد با اجنه رابطه داشته گفت شيطان ميخواد به سه چيز برسه يكيش اين بود كه مردم باد از انجيل ( و نه از قرآن )فاصله داد و داخل ترانه هايي كه در برگردانشون جمله اي نهفته شده ( كه آقاي رائفي پور هم بهش اشاره كرد ) باز توي بر گردا نهمشون داره به مسيح و دين مسيح و صليب دهن كجي ميكنه در صورت كه مخاطبشن مسلمونان (تو مسيح نور نداري ) يا(اين صليبه نابوده ) يا( اون دين مسيحايي دروغه ) واسه چي مگه اونا مسيح رو فقط به حق ميدونن؟

خوب عزیز هر کس تو حوزه خودش. پیرمرده در دنیای مسیحیت زندگی میکنه علیه مسیحیت برنامه بهشون دادن.
مطمئنا افرادی هم هستن که علیه قرآن کار کنن. اینهمه شبهات و توهین و آیات شیطانی و ایرادهایی که به قرآن می گیرن به خاطر چیه؟ از کجا آب می خوره؟ همین دیگه چون می دونن مردم رو دین خودشون مطالعه ندارن خط به خط قرآن رو می خونن و هر جا بشه ایرادی بگیری ولو اینکه پاسخ هم داشته باشه بیرون می کشن و بعد یه طومار بلند بالا از مثلا ایرادهای قرآن ارائه میدن که بالای 80 درصدش اصلا ایراد نیست و خیلی بچگانه هست فقط برای اینکه بگن ایرادها زیاده. طرف میخونه سواد نداره. علاقه نداره تحقیق کنه جوابهاشو پیدا کنه خیلی راحت منکر قرآن میشه. اتفاقی که از نزدیک برای چند نفر از اطرافیان افتاده. این میشه حذف قرآن از زندگی بدون اینکه اون رو بسوزونن.
توی مسیحیت جور دیگه در قالب آهنگها و حتی ایرادها. توی یهود هم همینطور.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mersad 313 ، pajoheshgar
۲۳:۳۶, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
کتاب مکیال المکارم رو ب8رای موبایل میتونید از اینجا دانلود کنید.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-48...tml#pid300
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۰۸, ۲۲/تیر/۹۰
شماره ارسال: #44

(۲۹/دی/۸۹ ۱۱:۴۲)neda نوشته است:  سلام دوستان
من به تازگی مستند ظهور را دیدم.اما من یه نظری دارم. درسته که اولین قدم ما آگاه کردن دیگران است اما نه هر کسی. به نظر من این مستند را باید به کسانی داد که کمی شناخت روشون دارین و میدونین که یه جواریی به دنبال یه چیزی می گردن.یعنی همون حقیقت اما شاید خودشونم نمیدونن دنبال چی میگردن....
اما دوستان توی دنیایی که دشمن با این روش وبه طور غیر مستقیم داره کار میکنه ما هم باید همونطور با هاش برخورد کنیم. سخنرانی و کتاب مال کسانیه که تا یه حدی مطلبو باور دارن. ما باید به کمک هم اطلاعتمونو با همین سخنرانی ها و کتابها و ... بالا ببریم ولی اونها رو در قالبی دیگر به دیگران ارائه کنیم.
مستند ظهور تکان دهنده و آگاه کننده بود. اما سهم ما فقط خودسازی و رساندن این مستند به دیگران نیست
یه کاری شبیه "ظهور" اما نه اینقدر واضح و شاید نه به صورت سریال....
خودم هم دارم فکر میکنم.شما هم نظراتتونو بدید

با اين قسمت حرفتون كاملا موافقم اينكه به هر كسي نبايد اين سريال و اطلاعات رو داد. كساني كه دين رو قبول ندارن محرم اين اسرار نيستن. براي همينم به طور نمونه كسايي كه وضو دارن ميتونن دست به قران بزنن .
۱۶:۱۱, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #45

سلام

من هم می گم که باید مردم را آگاه کنی
+
بیشتر مطالعه و تحقیق کنی

خسته نباشی
۲۳:۴۹, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #46

من تازه این مستند رو دیدم اونم کاملا اتفاقی و یه جورایی به خاطر بیکاری شروع به دیدنش کردم اما بعدا جذب شدم خیلی خوب بود به نظرم البته من خیلی جاهاشو متوجه نمیشدم دقیقا که اونم به خاطر اطلاعات کمیه که دارم هیچ وقت تا حالا دنبال این مسائل نبوودم و امیدوارم بتونم اطلاعاتمو تو این زمینه افزایش بدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، mahdiyar
۱۲:۳۵, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
با سلام و تبریک به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان
به اعتقاد من حتی در مورد صحت و سقم اطلاعات و مطالب گفته شده در این مستند هم باید تحقیق شود. در ابتدای توضیح المسائل مراجع علیقدر میخوانیم : « هيچ مسلمانى نمى تواند در اصول دين تقليد نمايد، بلكه بايد آنها را از روى دليل ـ به فراخور حال خويش ـ بداند ولى در فروع دين يعنى احكام و دستورات عملى، اگر مجتهد باشد (يعنى بتواند احكام الهى را از روى دليل به دست آورد) به عقيده خود عمل مى كند و اگر مجتهد نباشد بايد از مجتهدى تقليد كند، همان گونه كه مردم در تمام امورى كه تخصّص و اطّلاع ندارند، به اهل اطّلاع مراجعه مى كنند و از آنها پيروى مى نمايند.»
وقتی در اصول دین امکان تقلید وجود ندارد و باید هر انسانی از روی دلیل به فراخور حال خویش تحقیق و مباحثه کند و حقیقت را بیابد پس تکلیف مسائل دیگر من جمله همین موارد مستندات روشن است.
امیدوارم خداوند همه ما را به راه راست هدایت کرده و از شر شیاطین جن و انس در امان بدارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdiyar
۲۰:۰۰, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام به همه ی دوستان
اول این نکته باید گفته بشه که تمامی مطالب گفته شده در این سریال نعوذ بالله وحی منزل نیست!!!
این سریال که یه جورایی مینی سریال هم بود رو دیدم, سریال خوبیه نمیگم بده گرچه که نمیشه زیاد هم از این گروه 3 چهار نفره ی سازنده ی این سریال انتظار زیادی داشت ولی با ارایه ی یک سری مباحث در مورد انرژی که به نظر من یه بحث واقعا بیهوده والکی بود مخصوصا اونجایی که در مورد برجهای دبی صحبت کرد بیشتر یه جورایی انحراف از بحث داشت ولی بخوبی در قسمتهای بعد این نکته مثل اینکه گوشزد شد, شکرخدا ادامه پیدا نکرد وگرنه پیامدهای خوبی نداشت...!!!
در ضمن یه مشکل خیلی بزرگ دیگه هم داشت که در مورد ایران مهمترین و اصلیترین پرچم دار اسلام متاسفانه هیچ گونه صحبتی به میان نیاورد و فقط به یک عکس از آقای احمدی نژاد اکتفا کرد! ودر عوض از لبنان و فلسطین به عنوان ارتش واقعی حزب الله سخن به میان آورد که از همین جا تاسف خودم رو به خاطر این موضوع اعلام میکنم.
به هر حال نقایص بسیار زیادی اعم از کیفیت و ... هم داشت ولی بازم میگم انتظار زیادی نمیشه ازشون داشت, از فشارهای سیاسی گرفته که شاید مانع از بیان یه سری حرفا بشه تا تعداد کمشون و ...
ولی به هر حال دستشون درد نکنه!
یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdiyar
۲۳:۲۳, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
Ideaدوستان همه ی این ها درست اما ما داریم به جزئیات زیادی توجه میکنیم . یه کم بیشتر به اتفاقاتی که تو دنیا می افته دقت کنین مثلا همین اختلافات میان شیعه وسونی - چرا باید سونی های افراتی کشتن شیعیان رو رو واجب بدونن و برعکس در مورد شیعهیان هم همین طور . فکر نمیکنین این اختلافات منبع ماسونی داره داشته باشه ؟ منظورم اینه که فراماسون ها این اختلافات رو در میان مردم انداختن؟ فکر نمیکنین تنها چیزی که بتونه وحدت مسلمانان دنیا رو زیر سوال ببره هین اختلافاته ؟ا ز دوستان گرامی میخوام که راجع به این مقوله هم تحقیق کنین.Sleepy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Braveheart
۰:۵۸, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #50

با سلام به همه ی دوستان خوبم
ضمن آرزوی قبولی طاعات همگی
اولا از دوستمون علی به خاطر سوال خوبش تشکر می کنم
واقعا سوالی بجایی است که حالا بعد همه ی اون حرفا اکنون تکلیف چیه؟
دوستان پاسخ های خوبی دادن
من هم یه نکته اضافه می کنم
من فکر می کنم که مطالعه ی سوره ی مبارکه ی عصر اشاره به ویژگی های یاران حضرت داره
بر اساس این آیه ی شریفه یاران ایشان اهل ایمان هستند (امنوا) یعنی به تکلیفشون باور دارند
اهل عمل صالح اند(و عملوا الصالحات) یعنی باورشون رو تو میدان عمل نشون می دن
دیگر اینکه توصیه به راه حق و صراط مستقیم می کنند (و تواصوا بالحق)
در اینجا ذکر این نکته لازمه که ما نباید از مهم ترین سرمایه مون یعنی جوون هامون غافل بشیم
ما باید جوون ها را بیش از همه دریابیم..!!
نکته آخر اینکه توصیه به صبر و استقامت در امر انتظار آن حضرت می کنن (و تواصوا بالصبر)
...
امید آنکه مولایمان تنها نماند!
یا علی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E ، علي ، fafa*
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]