کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مباحثی پیرامون تضاد علم و دین
۱۵:۵۳, ۲۶/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۵۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۵:۴۳)مهرداد نوشته است:  بله هر چی مخالف نظر و عقیده ی شما باشد مضر و بده خودارضایی کاملا بی خطر هست و در بین تمام انسانها مشترک است

چون عقیده ما خدایی است و خداوند گار عالم از همه دانا تر است . خدای دانای کل . همه چیز دان ما مهربان هم هست و دستوراتی برای زندگی ابدی بندگانش فرستاده .
شما به علم ناقص استناد میکنید که تا دیروز میگفت چاقی بد است امروز میگوید خوب است و فردا هم معلوم نیست چه میگوید.و اطمینان داشته باشید تا 100 سال دگر بسیاری از عقاید خود را عوض خواهد کرد .
. ما به علم لایزال خداوند تکیه میکنیم .
این را بخوانید
در مورد خود ارضایی این عقاید قدیم علم پزشکی بود که ان را بی خطر میدانست در مورد تحقیقات جدید مطالعه بفرمایید
در ضمن کی گفته بین تمام انسانها مشترک است؟!!!!!!!!
در مورد مقالاتتان . لطفا منابع ان را هم ذکر کنید . در کپی این نوشتار به نظر میرسد به منابعی استناد شده باشد
این امار شما هم مربوط به جوامع غربی است (اگر صحیح باشد )
موفق باشی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم وحیدی ، سوفیا ، یا صاحب الزمان ، fighters ، m.hossein

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۳۵, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۷:۴۴ توسط مهرداد.)
شماره ارسال: #61

در اروپای قرون وسطی هم ادعا می شد اگه کسی اندام جنسی زن خود را لمس کند به عواقب بدی دچار خواهد شد
همچنین می گفتن منی ارزشمنده و جز برای بچه دارشدن یعنی نباید اونو بیرون ریخت یعنی رابطه ی جنسی تعطیل
در اسلام امروز هم می گن دیدن اندام جنسی زن با عث کوری می شه
و خودارضایی ادمو کور می کنه
و از هر ده نفر که در....
که من گفتم پرسیدم گفتن کذب محضه حالا شما می تونی مثل مردم قرون وسطی اینا رو باور کنی یا ..
در ضمن در مورد اون احادیث اولا که من که اصلا دین اسلام رو قبول ندارم ولی اون احادیث می تونی جعلی باشه خیلی احادیث جعلی در دین داریم
ضمنا رو حانی شیعیان لبنان خودارضایی برای زنان در ایامی که شوهرانشان در جنگ هستند مجاز می داند
و همچنین برخی از سنی ها ..
در کل این که حرامه دلیل نمی شه که بگی کور می کنه و کچل می تونهه به این دلیل باشه که مردم رو تشویق به ازدواج کنه
کما اینکه در همین احادیث هم درباره ی مضر بودن حرفی نزده
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۶:۰۸)Gryffen نوشته است:  
(۲۶/تیر/۹۰ ۲۳:۴۴)zaeim نوشته است:  بگو:
خدات کیه؟
چه دینی داری؟
مذهبت چیه؟
و از همه مهمتر چرا ؟

اولش نمیدونم کدوم رو حرفم رو بگم ولی خوب :
به دوست گرامی Zaeim : دوست گرامی اون چیزی که آخرش نوشتی فکر کنم توهین به " مهرداد " باشه به شما با اجازه می گم ربطی نداره که چرا مهرداد چه خدایی رو می پرسته !!!!! Huh
به مهرداد : این همه داری بحث می کنی خوب یه بار همه ی اون سوالات رو جواب بده خیال ما رو راحت کن دیگه Smile

کارای مهرداد بنده رو یاد پست های اولیه خودم در رابطه با تاپیک ارباب حلقه ها می ندازه که البته به قولی همون اول ها بنده سر به راه شدم البته اگه Reza-Jackman دوباره اون تاپیک رو باز کنه بنده همون حرف های اولم رو می زنم Heart

راستش من کل تاپیک رو خوندم اما درست و کامل هیچی نفهمیدم دو تا پست با معنی میدید بقیش رو واسه هم کرکری می خونید این نشد بحث که Huh

در رابطه با این تاپیک بنده عقیده دارم که علم با دین در تضاد یعنی یک چیز هایی در علم است که دین مانع اون می شه که البته این از عقل خود ما نشات می گیره یعنی در واقع این ما انسان ها هستیم که عقل سلیم داریم و در بیشتر مواقع عقل ما خوب داده ها رو پردازش نمی کنه و این باعث می شه که پدیده ها در نظر ما با دین یکی نیان به قولی یه شاعر می گفت " رسد آدمی به جایی که غیر از خدا نبیند " انسان به یه جایی می رسه که فقط خدا رو نمی تونه ببینه
در رابطه با حرف بالا که زدم مثال گالیله کافی باشه
اون زما کلیسا می گفت زمین وسط و خورشید به دور اون می چرخه و زمانی که گالیه این رو نقص کرد در .اقع تضادی بین علم و دین کلیسای اون موقع بود ( البته این رو باید گفت که دینشون تحریف شده بود ) ولی خوب تضادی بود بین دین و علم که اون موقع هم عقل سلیم بود و .....
البته این باعث شک بین شما نه دین اسلام یه دین کامل و ما انسان ها هستیم که عقل سلیم داریم

پ.ن :
بابا دمتون گرم می بینم مقالات انگلیسی هم تو سایت گذاشتین اگه ترجمه خواستین در خدمتیم ها Smile

در مورد استمنا از دید غربیها والا چیزی که اخیرا سایتای ایرانی پخش کردند اموزش استمنا در المان است البته خودارضایی
که این نشون می ده اونا مخالف نیستند مگه نه اموزش نمی دادن در مورد ضررش هم شاید شراب در غرب ازاد باشه اما در مدارس نمی گن شراب بخورید یا اموزش نمی دن در جواب اون خانم سوشیانس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۰۷, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۸:۱۷ توسط aight9.)
شماره ارسال: #62
آواتار
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۳۷)مهرداد نوشته است:  خنده داره علم می گه غذای مفید خوردن مضر نیست استمنا هم مضر نیست به همین راحتی

در ضمن اگه شما مریض بشی به قران مراجعه می کنی یا پزشک؟

1- نه علم من کامله نه علم شما نه علم کل دانشمندای دنیا اگه همه علم تمام دانشمندای جهان را جمع کنی یه قطره از دریای بیکران علم الهی نمیشه اینکه به چه دینی پایبندی هم بخودت مربوطه ولی تمام ادیان الهی الله را عبادت می کنند.

2- و در مورد اینکه به قران مراجعه میکنی یا به پزشک شما دچار شرک خفی شدید و اگه علم پزشکان کامل بود پادشاه کشور عربستان نباید به این روز می افتاد.Idea
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۶:۳۵)مهرداد نوشته است:  در اروپای قرون وسطی هم ادعا می شد اگه کسی اندام جنسی زن خود را لمس کند به عواقب بدی دچار خواهد شد
همچنین می گفتن منی ارزشمنده و جز برای بچه دارشدن یعنی نباید اونو بیرون ریخت یعنی رابطه ی جنسی تعطیل
در اسلام امروز هم می گن دیدن اندام جنسی زن با عث کوری می شه
و خودارضایی ادمو کور می کنه
و از هر ده نفر که در....
که من گفتم پرسیدم گفتن کذب محضه حالا شما می تونی مثل مردم قرون وسطی اینا رو باور کنی یا ...

اقا مهرداد شما داری چه دینی را با چه دینی مقایسه میکنی؟
دین اسلام را با دین تحریف شده مسیحیت؟
خود ارضایی را من شنیدم باعث کم شدن سوی چشم میشه ولی وقتی مدرک کافی جمع نکردم نمیام وصلش کنم به اسلام در ضمن خیلی حدیث جعلی داریم که وارد دین شده
۱۸:۱۹, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱۴:۲۹ توسط آزرم‌شاه.)
شماره ارسال: #63
آواتار
قرآن کریم خود ارضایی و هر راه تخلیه شهوت را غیر از دو نوع بسته و حرام دانسته
مرجع دینی در شرع اسلام اول قرآن است
آقای مهرداد
و قرآن هم یک و دو آیة نیست که با آن چند آیة که فرمودید موضوع را کاملا از قرآن کریم بیرون بکشید و نظر قرآن را کامل بدانید و تفسیر کنید

آیات تحریم بهره شهوانی از غیرِ راه عقد (موقت یا دائم ، ازدواج با آزاد یا کنیز) این آیات مبارکه از سوره معارج می باشد:

و الذین هم لفروجهم یحافظون (29)
و کسانی که برای (نگهداری) عورت هایشان نگهبان اند.

إلا علی أزواجهم أو ما ملکت أیمانهم فإنّهم غیرُ مَلومین (30)
مگر بر همسران خود یا کنیزانشان؛ پس (در این صورت) مورد نکوهش نیستند.

فمن إبتغی غیرَ وَرآءَ ذلک فأُلیئِک همُ العادون(31)
پس هرکس پا از این (حد) فراتر نهد آنان، (هم) ایشان از حد درگذرنده اند.

این انحصار عورت ها در این دو دسته، تمامی بهره های شهوانی یا تولیدی را در غیر این دو حرام دانسته ، انحصار آیه آن قدر قطعی در این مورد است که قرآن کریم اول تمام بهره های عورت (عورت زنان و مردان) را قطع کرده و ممنوع می کند و سپس در استثناء با لفظ الا فقط این دو مورد (بهره از همسران و کنیز) را حلال می کند
به عبارت ساده تر اول منع کلی و عام و سپس استثناء این دو جزئی از عام

تاکید این آیه در این مورد از مواردی است که سخت ترین انحصار را دارد زیرا:
آیه می توانست این گونه نازل شود که بهره شما از همسران و کنیزانتان حلال است ولی در غیر آن دو حرام می باشد
یا این گونه که شما می توانید از عورت هایتان بهره ببرید و باید فقط در بهره از همسران و کنیزانتان باشد

که فرض اول استثناء جزئی از جزئی و فرض دوم اصلا استثناء ندارد و بیان دو حکم جدا از هم می شود (که معنی استثناء را در بر دارد) که البته باز هم حرمت غیر این دو را می رساند ؛
اما آیه از هر دو فرض شدت و غلظتِ نفی بیشتری دارد چرا که همان طور که گفتیم : در درجه اول نفی است به صورت کلی و بعد استثناء دو جزئی از کلی (در حالی که آن یک فرض ، استثناء جزئی از جزئی هست و در دومی اول اثبات (جمله مثبت) آمده و سپس باز هم یک حکم مثبت)
و در درجه دوم اول منع است و سپس استثناء-خارج از کلی یا جزئی بودن-

لطفا تفسیر قرآن برای مسلمانان نکنید در حالی که خودتان به کتابشان و دینشان اعتقاد ندارید و مفسر قرآن نیستید
کاش حداقل تفسیرتان خلاف نص نبود

ممنون
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۶:۳۵)مهرداد نوشته است:  ضمنا رو حانی شیعیان لبنان خودارضایی برای زنان در ایامی که شوهرانشان در جنگ هستند مجاز می داند
و همچنین برخی از سنی ها ..

کما اینکه در همین احادیث هم درباره ی مضر بودن حرفی نزده

اون روحانی که شما می فرمایید با توجه به چیزی که در بالا از قرآن آوردم فتوی خلاف نص داده و باید برود توبه کند همان طور که فتاوای خلاف نص زیادی داریم
آن عالم باید برود سال ها گریه و زاری کند که فتوی خلاف کتاب داده و احتمالا صم و بُکم شده بوده که فقهش رو به نام شیعه و اهل بیت از تخیلاتش آورده

در مورد اهل سنت هم :
اهل سنت کلا فقهی خلاف قرآن و عقل دارد و از این موارد خیلی زیاد
اهل سنت حدیث نقل کرده که عمر دارای معجزه هست و اون اینه که باردار شده بوده
شما باور می کنی؟؟؟ هیچ صاحب عقلی باور می کنه؟
وهابیت جدیدا فتوی به تکفیر میکی موس داده در حالی که میکی موس اصلا شخص واقعی نیس و اگر هم این رو در نظر نگیریم اصلا مسلمون بوده که حالا از اون برگشته باشه و بیان بگن که مرتد شده؟
هیچ بی عقلی (چه برسه به صاحب شعور) این رو قبول می کنه؟
فتوی اهل سنت برای ما که دلیل و حجة نیست

خب پس چرا فتوی ای که بین آقایون مشایخ و خدا اختلافیه برای اثبات گفتارتون نقل می کنید؟
ما باید فتوی آقایون شیعه و سنی رو که خلاف آیات مبارکه قرآن و احادیث مطابق با کتاب هست قبول کنیم یا فتوی خدا و نظر قطعی و مطابق با قرآن اهل بیت را؟؟؟

ممنون از اینکه دیگر نخواهید برایمان کتاب و سنت را تفسیر کنید و نظر خود را بر آن ها تحمیل کنید

(۳۰/تیر/۹۰ ۱۶:۲۳)MESSENGER نوشته است:  
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۵:۴۹)مهرداد نوشته است:  اسلام
چیزی که کاملامشخص است در هیچ کجای قران هیچ اشاره ای به حرام بودن استمنا نشده است اما متاسفانه برخی از افراد با تحریف و تغییر معانی ایات قران سعی بر این دارند که بگویند ایات 5و6و7سوره ی مومنون اشاره به استمنا کرده ...............

1- پر واضح استکه قرآن نیاز به تاویل و تفسیر دارد!
2- کم نیست مواردی که در قرآن بطور مستقیم در خصوص حکمی اشاره به لغت نشده!
3- بهترین و مطمئن ترین مفسران قرآن،وجود نازنین پیامبرص و ائمه معصومین ع می باشند!
4- و اما؛ اسلام چه می گوید:.............

1- قرآن تاریکی ندارد که ما بخواهیم آن را تفسیر (نور دادن به چیزی) کنیم بلکه ما از آن اسفسار (طلب نور) می کنیم ، تاویل هم ربطی به این مبحث ندارد ، تاویل یعنی اساسا حکمت اصلی فلان حکم قرآنی چیست که این در دسترس انبیاء ، پیامبر اسلام و ائمه اطهار است

2- و لا رطب و لا یابس الا فی کتب مبین ، شاید بگویید یعنی همه کلیات ، حقیر هم می گویم مگر جزئیات را از غیر کلیات بیرون می کشند؟
بله ، حروف مقطعه رمزی قرآن دارای اسراری است که فهم آن در دستان اهل بیت و پیامبر است و قواعد کلی دیگری در آن است که پیامبر قوانین خیلی قطعی که نیاز به اثبات آن چنانی ندارند (مثل شیوه نماز خواندن و...)
را از آن بیرون می کشند که آن ها هم کم هستند

3-بهترین و اولین مفسر قرآن خود خداست و کلامش کاملا روشن است و هیچ عوجی در آن نیست و بنا به خود قرآن ، کتابی است دارای ویژگی حجة بالغه ، بیان ، تبیان ، نور و....
قرآن کریم می فرماید: قد اُحکمت آیاتُهُ... قطعا آیات قرآن محکم (یقین آورِ قطعی) شده و هیچ گمانی در آن راه ندارد
حضرت امیر می فرمایند:
کتب خدا بر چهار شیء است: عبارة (لفظ) که برای عوام (همه) است ، اشاره که برای خواص است ، لطائف که برای اولیاء است و حقایق (تاویل) که برای انبیاء (و معصومین) است
بنابراین ما به سه مرحله اصلی قرآن دسترسی داریم

4- فرمایشات شما در بخش نقل حدیث هم بسیار خوب و عالی بود و در مورد تفسیر اهل بیت ، بله بهترین تفسیر ها از آن اهل بیت است نه تفسیر منحصر در آن ها

إن شاء الله خدا
شما را خیر بدهد آقای مسنجر
خواستم به عنوان برادر کوچکتر ، چیزی گفته باشم

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad110
۱۹:۴۷, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۲۱:۲۲ توسط آزرم‌شاه.)
شماره ارسال: #64
آواتار
(۲۶/تیر/۹۰ ۱۶:۳۷)مهرداد نوشته است:  خنده داره علم می گه غذای مفید خوردن مضر نیست استمنا هم مضر نیست به همین راحتی

در ضمن اگه شما مریض بشی به قران مراجعه می کنی یا پزشک؟
در مواردی که در قرآن یا احادیث قطعی السندِ موافق با قرآن یا در احادیثی که نه موافق با قرآن است و نه مخالف با آن و ردی قطعی هم از جانب خود احادیث برای آن نیست ، چیزی در رابطه با موضوعمان (نه تنها پزشکی) باشد ، به قرآن و احادیث مراجعه می کنیم و همین طور به پزشک و متخصص ، ولی قول پزشک (یا هر متخصص دیگر) را اگر مخالفِ آنان باشد قبول نمی کنیم

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: arnh
۲۱:۲۰, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۲۱:۲۳ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #65
آواتار
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۵:۴۵)mmsmms نوشته است:  
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۵:۴۱)Maysam-1st نوشته است:  کل بحث رو خوندیم آخر سر این مهرداد نگفت خداش کیه و از چه مکتبی یا مذهبی پیروی میکنه!!!
خدا رو قبول نداره
دین نداره
علاقه زیادی داره که نسلش ازشامپانزه هاست
و فقط به مادیات نگاه داره
یاعلی

ظاهرا این جناب مهرداد به جای پاسخ به این سوالات همینطور یک ابهام جدید مطرح میکنه تا طفره رفته باشه از پاسخ گویی.

به قول امام خمینی (رحمة الله علیه) حالا این مهرداد کافر از ما مسلمونها ظاهرا اسلام شناس تر شده و به قولی از پاپ هم کاتولیک تر شده!!
شما نمیخواد تو حوزه ای که بهت مربوط نیست اظهار فضل کنی. مثل این میمونه که یه شخص بی سواد - بلانسبت شما - بیاد به یه مهندس کامپیوتر ایراد بگیره که چطور ممکنه این تصاویر و فیلمها همش صفر و یک باشه!!!؟
بابا تو رو با تفسیر قرآن و ایراد از اون چه کار؟

اگر خیلی معتقدید که اسلام بده و فلان ، اولا که بگید به چی معتقدید دوما اگه مذهب، مکتب و.. بهتری سراغ میشناسید معرفی کنید.

این تاپیک رو هم قفل کنید که این مهرداد مثل طوطی فقط بلد چیزایی که توی اینترنت خونده رو اینجا کپی پیست کنه و نمی خواد جواب سوالات رو بده.

بعضی مشرکین به حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میگفتند فلان معجزه رو اگه بیاری ایمان میاریم و وقتی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) براشون اون معجزه رو انجام میداد پیش خودشون میگفتند عجب جادوگر تواناییه!! و اینا همش جادوئه!
خلاصه پیامبر برای ایمان آوردن تعدادی ، خیلی تلاش میکرد خداوند بهش میفرمایند که نمیخواد برای ایمان آوردن همه اینقدر خودت رو به زحمت بندازی (همچین چیزی) و قرار نیست که همه ایمان بیارند.

خلاصه دوستان این مهرداد رو بیخیالش بشید این نمیخواد قانع بشه چرا وقت با ارزش خودتون رو حروم این شخص میکنید؟
بحث کردن با این شخص مثل ضرب المثل : «نرود میخ آهنی در سنگ» میمونه، خودتون رو خسته نکنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، محمود ، loverofgod-61
۱۴:۲۱, ۳۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱۴:۲۱ توسط آزرم‌شاه.)
شماره ارسال: #66
آواتار
مهرداد نوشته است:ان کس که نداند و نداند که نداند*** در جهل مرکب ابد الدهر بماند
ان کس که نداند وبداند که نداند ***بار گنه اش تا به جهنم بکشاند(البته ما جهنم را قبول نداریم و کلا خدا رو)
ان کس که بداند و نداند که بداند *** سر حد ره خویش به عالم بنماید
ان کس که بداند و بداند که بداند***راه خرد خویش به پایان برساند

بحث با شما بی فایده است چون هر وقت در بحث به بن بست رسیدید یا دست به دامن دوستانتان می شوید و یا از مدیر خواهش می کنید که ابتدا بحث را ببستد بعد پستها را طوری گزینشی پاک کند که همه فکر کنند حق با شما بوده مگه نه جوابتون رو می دادم
اگر هم جرات بحث کردن داشتید منو باز تحریم نمی کردید چون الان من نمی تونم پست بدم
اگه هم ادم درستی هستی این پستو تو همون تاپیک بزار تا همه بدونن که من نمی تونم پست بفرستم
بر خلاف اون دفعه که اخلاق رو زیر پا گذاشتی و پستای خصوصی رو گذاشتی این دفعه ازت می خوام حداقل در جبران این پستو بزاری

آقا مهرداد عزیز
بنده هم موافقم که بحث با شما فایده ای ندارد اما محترمانه آن را گفتم نه با توهین!

اولا بنده از هیچ کس نخواسته ام که پست شما را ببندند و مخالف آن هم هستم و در آن جا که مدیریت محترم تایپک شما را بستند موافقت و تشکرِ حقیر در پائین بحث دیده نمی شود و قبل از آن در جایی دیگر که خودتان می دانید با بستن مطلب مخالفت کردم
اگر مدیریت محترم کاری انجام می دهند بسته به صلاح دید خودشان است و ایشان مدیر این تالار هستند و صلاح آن را خودشان می دانند نه من و شما!!! ایشان هم هر کاری می کنند لابد دلیلی خوب بر آن دارند و همین جور بی دلیل کاری انجام نداده اند

دوما هیچ وقت دست به دامن دوستان نشدم ، آن ها هر وقت بخواهند خودشان جوابتان را هر جور که بخواهند می دهند و به بنده ربطی ندارد

سوما با پاک کردن حتی یک نقطه از حرف های علمی شما مخالفم (به جز بخش هایی که شاید کمی در آن توهین باشد و همین طور هرکس دیگری که توهین کرده باشد و حرف بی ربط زده باشد )

چهارما در هیچ پستی شما را تحریم نکرده و از کسی نخواسته ام با شما بحث نکند و هر چه گفته ام فقط درباره خودم بوده

پنجما بنده پست های خصوصی (چند پست) را نگذاشتم و فقط یک پست بود که جواب آن را هم به شما دادم و نوشتم که در آن هیچ توهین یا کشف سرّی نسبت به شما نشده و فقط برای اینکه مربوط به بحث بوده گذاشته ام و ثابت کردم که خلاف اخلاق نیست

ششم شما از منظر ایات قرآن جواب دادید و بنده هم ازهمان منظر و چند جواب دیگر هم بود که باید نقد می شد که بنده گذاشتم و حتی مطلب یکی از دوستان را هم نقد کردم
فکر نکنم جوابی دیگر در باب پاسخ به ایات داشته باشید

هفتما این بحث ها به جایی نمی رسد ، خواهشا ادامه ندهید و جو را مغشوش نکنید و از مطالب سایت استفاده کنید

هشتما بنده هم کسی نیستم که بخواهم به مسئولین محترم سایت دستور بدهم که فلان کار را انجام دهند یا نه!!!!!! حقیر تازه و چند روز است که به این جمع به طور فعال وارد شده و قبل آن اصلا انگار در تالار نبوده ام

مهرداد عزیز بنا به درخواستتان هم پستتان را با جواب در بحث تضاد دین و علم می گذارم
حالا پاکش کنند یا نه من مسئول نیستم
شاید هم کارم درست نباشد نمی دانم!!!!!!!

خواهشا این بحث ها را طول ندهید
تمام!

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهرداد ، وحید110 ، Maysam-1st
۱۰:۳۳, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #67

اقا مهرداد ho~y !!!یه ۱۴ روزی میشه از ارسالای پر محتواتون دیگه بهره مند نمیشیم!من عاشق جواب دادن کسایی مثه شما هستم که احساس میکنن خیلی روشنفکرن و در حالیکه جواب همتون یکیه!مطمئن باش وقتی بزرگ شدی زندگیت تباه میشه!ادمایی مثه مهرداد شدیدا بی منطق هستن،مدعیه اصلاح و انتقاد پذیری هستن ولی خودشون یکمی هم این ویژگی رو تو زندگیه واقعیشون ندارن.درست میگم آقا مهرداد؟.من خیلیا رو مثه این شخص میشناسم که فقط بلدن انتقاد کنن و مفت حرف بزنن!من بالاخره نفهمیدم مهرداد به قول معروف از چه مکتبی پیروی میکنه!!راستی این کوروش کوروش که میکردین،منظورتون همون پادشاه گل هخامنشیه خودمونه دیگه؟! من عاشق این جور بحثای کل کلی و سفسطه ای هستم که اخرشم هیچی نمیشه!مهرداد اسم خیلی زیباییه ولی حیف که فقط اسم و عنوانهSad که بعضیا دارن(بعضیا!).ضمنا ۹۹.۹۹٪مطمئنم هیچ کدوم از اعضا هیچ پول یا دست مزدی بابت این حرفاشون نمیگیرن!اصلا بگیرن چی میشه مگه!من طی این پستای ایشون متوجه شدم ایشان چه مفسر قوی بودن و عالمworld بی خبر بود!مثلا وقتی شما میخوای با بیتی شعر یه چیزی رو به یکی دیگه بگی،میای معنیش رو میگی یا خودشو؟!مثلا میخوای بگی بدون تلاش هیچ چیز به دست نمیاد؛کدومش رو میگی:؟۱-نابرده رنج گنج میسر نمیشود.۲-((عزیز من گوش کن طبق این بیت از شاعر بلند مرتبه،ما باید حتما کار کنیم تا گنج را بدست بیاوریم(!).پس بدون کار و تلاش میتوانی هر چیزی غیر از گنج بدست بیاوری؛فرزندم متوجه شدی؟)).
تفاسیر شما عین مورد دوم می مونه!توی قران هزاران بار از به قول معروف زیبایی های ادبی از جمله استعاره و تشبیه استفاده کرده.قرار نیست هر چی نوشته عین اون باشه!مثلا تو میگی برو کنار بزار باد بیاد؛آیا واقعا به خاطر باد خوردن به طرف میگی برو کنار؟!نمیگی که!پس خواهشا چرت نگو که اعصابم خورد شده!!!!! مدیران عزیزی که این تاپیک رو ایجاد کردید،خواهش میکنم تا وقتی این دینش رو معین نکرده،تاپیک رو نبندن.ممنون
۲۳:۰۴, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #68

چرا همتون می خواین بدونین دینش چیه؟
نکنه شما هم می خواین بحثو ببیچونید و به جای اینکه به حرفاش ایراد بگیرید بشینید به چیزایی که از دینش شنیدید ایراد بگیرید؟
۲۳:۱۶, ۲۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مرداد/۹۰ ۲۳:۱۷ توسط محمود.)
شماره ارسال: #69
آواتار
(۲۰/مرداد/۹۰ ۲۳:۰۴)gav1991 نوشته است:  چرا همتون می خواین بدونین دینش چیه؟
نکنه شما هم می خواین بحثو ببیچونید و به جای اینکه به حرفاش ایراد بگیرید بشینید به چیزایی که از دینش شنیدید ایراد بگیرید؟

بحث بر سر علم و دین هستش

اسم تایپیک رو نگاه کنید
اون میدونه دین و مذهب ما چیه ما نمیدونستیم چیه
برای این که بتونیم بحث کنیم اونم بر سر دین و علم باید بدونیم عقاید کلی طرف مقابل چیه
وگرنه که نمی تونیم بحث کنیم
خواهشا شما هم خودتون رو کنترل کنید و تند روی نکنید بزارید باهم پیش بریم

یاعلی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا