کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا شیطان وجود خارجی داره؟ خدا چطور؟
۳:۵۲, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۳:۵۳ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بکس واقعا من هیجا نتونستم جوابِ سوالمو بگیرم، وقتی‌ که این فروم رو به طور اتفاقی‌ دیدم گفتم شاید اینجا شماها بتونید جوابِ سوالاتِ منو بدید، تو دنیایِ واقعی‌ که اگه ازین سوال‌ها بپرسه آدم کلی‌ بهش انگ میچسبوننو جوابشو . . . .

دمِ همتون گرم، لطفا جواب بدید به این تاپیک Undecided

چه جوری وجود خدا یا شیطان رو اثبات می کنید؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: توبه

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۴, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #41

(۲۹/تیر/۹۰ ۱۷:۵۱)metal_is_pure نوشته است:  
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۷:۳۵)rohola_basiji نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
برادر عزیز شما بفرمایید چی شد که به خدا شک کردین , آیا مشاهداتی داشتین ؟
امیدوارم که بتونم شما رو به اعتقادات قبلتون بر گردونم
درود بر شما
یا حق.

من والا از اولش همین جوری بودم. به چیز خاصی اعتقاد نداشتم. یعنی کلا به دین و مذهب خاصی اعتقاد نداشتم. ولی همیشه خدارو حس می کردم و خدا واسم وجود داشت. تا چند وقت پیش که کم کم دیگه نمی دونم چرا دیگه خدارو تو وجود خودم حس نمی کردم، نمی دونم چی شد که این جوری شد. ولی الان تو برزخ گیر کردم. به همه چیز شک کردم.
ممنون میشم اگه شما و بقیه دوستان منو از شک به یقین برسونید چون این حالت پیش اومده برام خیلی زجر آوره.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱:۰۱, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱:۲۵ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #42

نقل قول:یک ساعت تفکر از صد سال عبادت بهتره .این جمله خیلی مهمه
این جمله این معنی رو میده که اگر اون اقای بسیجی که شیطان پرست شده اگر به جای اینهمه هیئت و ... میرفت فکر میکرد کارش به اینجا نمیکشید
----------------
به جای اینکه از وسط شروع کنید از اول شروع کنید از توحید
گفته میشه جهان با بیگ بنگ شروع شده یک انفجار و گفته میشه که ستارگان در حال دور شدن هست که این معنی رو میده که تمام سیارات و ستاره و .. زمانی به هم متصل بدون (مثل قارها) که همون معنی انفجار بیگ بنگ رو میده.خب حالا یه سوال اون ماده اولیه که باعث انفجار شده چی بوده و از کجا اومده کلا اون ماده اولیه از کجا اومده.در جواب این دانشمندانی گفتن از خلاء به وجود امده بازم سوال اون خلاء از کجا اومده؟ اون سوال قبلی رو که برام پیش اومده بود و برای دیگران پاسخی داشت اما من پاسخی برای سوال دومم پیدا نکردم.
خب پس دنیا چه طور به وجود اومده.این نظر منه که موجودی باید باشه برتر از ماده که دنیا رو به وجود آورده باشه.موجودی که خلق نشده باشه.
و موجودی که خلق نشده باشه شروعی برای اون وجود نداره.
اینم نظر من:چرا خدا از لا اول بود و تا لا آخر هست؟چرا خدا مکان,اندازه,زمان و ... نداره نظر من اینه که این زمان مکان اندازه ابعاد شروع پایان و... اینها قوانینی هست که خدا انوها رو به وجود اورده و خدا بر اینها هست.|
این برای شروع بود.
فعلا خوب فکر کنید مخصوصا قسمت قرمز رنگ.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، janali ، lpsl
۱:۱۰, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #43

سلام علیکم.
شما پس چه اعتقادی به خداوند داشتین در حالی که یه ادیانش بی اعتقاد بودین ؟
برادره یاورم شما باید مطالعات خود رو کمی بیشتر کنید !!
از قرآن کمک بگیر , قرآن جواب گوی تمام سوالات شماست !
و اینکه گفتین نمیدونین چی شد که به وجود خدا شک کردین , مطمئنا دلیلی داشته که بهش فکر نکردین , شما چه موسیقی گوش میدی منظورم اسم خوانندشه البته ؟
درور بر شما
یا علی .
۲:۲۸, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۲:۳۰ توسط khadem.)
شماره ارسال: #44
آواتار
دوست عزیز سلام

---- اصلا اگه هست چرا خودشو نشون نمیده

شما برای اثبات چیزی حتما باید ببینیدش؟؟!!اصلا شما مطمئنی ظرفیت تجربه همه چیز رو داری؟؟
شما به عوالم دیگر اعتقاد دارید؟؟ شما روح جن رو قبول دارید؟؟مکانیسم خواب رو چجوری توجیه میکنید؟؟تجربه نزدیک به مرگ NDE چی؟؟ شما آسیب های روحی رو به کدام قسمت فیزیکی بدن مربوط میدونید؟؟
اگه به روح و فراماده اعتقاد نداری , و باید حتما ببینیش که خودت رو داری گول میزنی...

---- نظر من پیدایش همون مامان و بابای اولیه هم بر اساس طبیعت بوده، یعنی یه پدیده طبیعی بوده

علم به تقسیم سلولی در تمامی موجودات زنده اعتقاد داره....استدلال عقلی هم بر اساس یکسری مطالعات باید باشه...اون پدیده طبیعی از چیزهای غیر زنده یک سلول زنده ساخته؟؟؟ چرا این پدیده طبیعی فقط یکبار تو عمر زمین رخ داده و دیگه شاهد این نیستیم وسط طبیعت یک آدم ظاهر بشه ؟؟

---- چرا می گید حاضره، نمرده،

خدا در فطرت همه انسان هاست...تا حالا نشده از یه نیروی بالاتر کمک بخوای...دعا کنی
همه ی ما وقتی به دنیا میایم یک ارتباط معصوم و پاک رو با خدا داریم ...گناه های تو زندگی این ارتباطو قطع میکنه...همون 12 13 سالگی خودتون
چرا با قطع شدن ارتباط وجود سورس رو زیر سوال میبری... خدا میلیون ها سال بوده و یک دفعه از 12 سالگی شما حی بودنش زیر سوال رفته ؟

اگه دوست داشتید صریح تر بگید چی شد به وجود خدا شک کردید راحت تر میشه کمک کرد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M
۲:۳۸, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۲:۳۹ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #45
آواتار
دوستان لحن صحبتتون رو اروم تر کنید ایشون برای دعوا نیومدن
پس با روی خوش از ایشون استقبال کنید اگر حقیقت رو انکار کردن اونوقت حجت براشون تموم شده است و بحث رو با ایشون تموم میکنیم .لحن ایشون کاملا محترمانه است و بحث های منطقی رو میپذیرند ولی اگر تند حرف بزنین خلاف اسلام که دین مهربانی هست عمل کردید پس زود قضاوت نکنید.یک طرفه هم به قاضی نرید.
در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28 ، وحید110 ، آزرم‌شاه ، janali
۶:۴۶, ۳۰/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۲:۳۸ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #46
آواتار
آقا وحید اینجوری ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(۲۹/تیر/۹۰ ۱۹:۰۲)metal_is_pure نوشته است:  خب کلا این زنجیره ادامه داره دیگه. همه یه روز از یکی به دنیا اودن دیگه

برادر به نظرت این تایید نظریه ی نکامل داروین نیست؟
انسان بی معشوقه معنی ندارد طبق نظریه ی خادم الرضا شما در گلوسیسم قرار دارید سیاه یا سفید برادر ؟
حالا منظور از آهن حالص رو هم آرش جان کم کم متوجه می شوی
گاهی اوقات دوستان کلمات ساده رو خیلی ساده می گیرند شک داشتم ولی اطمینانم بیشتر شده
خدا کنه بحث به انتها برسه و نتیجه بده
۱۸:۰۰, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
تا بحث منحرف نشده !

(۳۰/تیر/۹۰ ۳:۱۷)وحید110 نوشته است:  جناب metal_is_pure فرمودید که خدایی رو در ذهن داشتید در حالی که مذهبی نداشتید .
بفرمایید این خدایی که بهش ایمان داشتید چطوری بوده و چه مشخصاتی داشته . ؟
چون معمولا مذهب معرف خدا هست بدون مذهب چطور خدایی رو در نظر داشتید؟
ممنونم

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، lpsl
۰:۰۸, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
(۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۴۰)metal_is_pure نوشته است:  
(۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۲۴)ANTI MASON نوشته است:  سلام جناب metal_is_pure
از طرز حرف زدنتون مشخصه که به خاطر بی اطلاعی به خدا شک کردید نه از روی کینه یا غرض
شما اول مستند ظهور رو از این سایت دانلود کن تا یکم دیدگاهت نسبت به جهان عوض بشه تا بعد با هم حرف بزنیم
این مستند 52 قسمته و درسته که مشکلاتی رو داره ولی خیلی ها رو دین دار کرده .
شما اول باید علمت رو در این زمینه بالا ببری.مستند ظهور

معلومه که از روی کینه یا غرض نیست باو، من که نمی خوام با کسی لجبازی کنم یا به جنگ خدا برم یا ازین چرندیات، فقط می خوام جواب سوال های خودمو بگیرم. ممنون از راهنماییت، حتما دانلود می کنم و میبینم.

(۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۲۷)فاطمه خانم نوشته است:  من نگفتم این حرف رو!!
گفتم به وجود آورنده پدر و مادر ماست ، سر حلقه
اگر خودش رو نشون بده که دیگه لایق پرستش نیست میشه بت!
حالا تا تو اولش رو قبول کن
بعد من جلوتر برم

اولش کجاست که من باس قبول کنم؟
اصلا چرا ما باس بپرستیمش؟ چه خدا باشه چه بت باشه چه هر چیز دیگه، ما چرا باس چیزیو بپرستیم خوو؟!!

ببخشید من وارد بحث میشم !
ولی دوست عزیز من بطور کلی مختصر توضیح میدم شاید کمکی کرده باشم ، چون احساسم اینه که میخوای یه چیزی رو پیدا کنی

- عالم هستی رو هر جور حساب کنی خلاصه از یه جایی شروع شده ! (امیدوارم تا اینجاش مشکل نداشته باشی ! اگه بود بپرس!)
. یکی از دلایلی که خود به خود به وجود آمدن دنیا رو زیر سوال میبره این سوال هست که چطور میشه تمام کائنات به هم وابسته هستن و با نظم خاصی در عالم وجود دارن ! ( یا مثلا اگر یک دانه برنج رو تبدیل آرد کنی هیچ وقت نمیتونی اینو به دانه برنج اولیه تبدیل کرد ! ( ماده از شکلی به شکلی دیگر تبدیل میشن ) و یا اینکه به محضی که یه اتفاقی میفته که این نظم رو برهم بزنه روی چیزای مختلف تاثیر میزاره " مثل سوراخ شدن لایه ازون ! )
. و دوم اینکه هر چیزی رو هرجور بپیچونی خلاصه از یک چیز مطلق سر در میاری ! که اون چیز مطلق منظور همون خداست ! ( خود کلمه خدا رو بخوای ریشه یابی بکنی به این میرسی " خود آ " !! که ما میگیم خدا !)
. و خیلی ...

- و اینکه میفرمایید که چرا باید خدا رو بپرستیم !
این نظر شخصی من هست که :
اول اینکه شما اگه بخوای واقعا تحقیق بکنی، تمام بایدها و نباید هایی که خدا مقرر کرده توش یه خوبی برا بشر هست (که استدلال اینو اگه اشکال نداره میذارم برا دوستان)
دوم اینکه میتونه یه دلیل این باشه تا ظرفیت سنجی بشه برای اینکه بهشت در اختیار ما باشه
و .. ( باور کن بیشتر از این فک نمیکنم ظرفیت من باشه که بخوام توضیح بدم که اگه خدا نکرده اشتباه باشه ضررش بیشتر از سودش هست !)

و اینکه در آخر یکی از دلایلی که خودم با شیطان پرستی یا شیطان گروی مشکل دارم اینه که یه جورایی شیطان میخواد انسان رو در مقابل خدا قرار بده ! ( که تو تفکرات شیطان پرستی کاملا مشهود هست که انسان میتونه بر خدا غلبه کنه ! ) " یه چیزی تو مایه های فیلم clash of titans ( که انسان و جنیان با هم صلح میکنن و بر خدا غلبه میکنن ! ":dodgy:
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M ، فاطمه خانم ، janali
۰:۰۸, ۳۱/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۰:۱۴ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۳۰/تیر/۹۰ ۶:۴۶)خادم الرضا نوشته است:  برادر یه نظرت این تایید نظریه ی نکامل داروین نیست؟
انسان بی معشوقه معنی ندارد طبق نظریه ی خادم الرضا شما در گلوسیسم قرار دارید سیاه یا سفید برادر ؟
حالا منظور از آهن حالص رو هم آرش جان کم کم متوجه می شوی
گاهی اوقات دوستان کلمات ساده رو خیلی ساده می گیرند شک داشتم ولی اطمینانم بیشتر شده
خدا کنه بحث به انتها برسه و نتیجه بده

منظورتون چیه؟ من اطلاعی راجع به نظریه داروین ندارم، "گلوسیسم قرار دارید سیاه یا سفید برادر ؟" یعنی‌ چی‌؟ چرا این طوری جبهه گرفتید شماها؟ باور کنید من الان مدتی هست که دارم دنبالِ جایی می‌گردم یا فردی که به سوالات من پاسخ بده، ولی‌ پیداش نکردم، به همون خدایی که میپرستید من وقتی‌ این فروم رو خیلی‌ اتفاقی‌ باهاش برخورد کردم خوش حال شدم و فکر می‌کردم شاید اینجا کسی‌ باشه که بتونه یه ذره هم که شده کمک کنه به من، قصدم هیچ چیز دیگه نبود. نیومدم اینجا برای مسخره کردن اعتقادات شما یا لجبازی یا هر چیز دیگه، عضو هیچ فرقه یا گروهی هم نیستم که اومده باشم اینجا واسه اینکه جمعِ شما رو به هم بزنم یا توی شماها نفوذ کنم یا هر چیز دیگه. هیچ توطئه ای در کار نیست باوو.

راجع به آی‌دیِ خودم هم توضیح دادم و منظورمو گفتم که یعنی‌ چی‌، آهانِ خالص دیگه چه کوفتی؟

یه فکرِ اشتباهی‌ کردم که گفتم شاید تو دنیای مجازی مشکلم حال بشه ولی‌ خوو میگم دیگه "اشتباه" بود. واقعا از همه معذرت می‌خوام و از ادمینِ اینجا می‌خوام که کلا این تاپیک و کل پستای من رو پاک کنه که مبادا من توی جامعه ی معنویِ شما نفوذ کنم و دسیسه ی برنامه ریزی شدمو اجرا کنم!!!!

شرمنده که مزاحمتون شدم. bye all
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، Ahmad-A.R.M
۰:۳۷, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #50

با سلام دوستان گرامی خواهش میکنم تاپیک رو منحرف نکنید .این دوست ما سوالش راجع به خداست نه اینکه موسیقی متال رو براش واکاوی کنید ...هر وقت ایشون خواستن راجع به موسیقی بپرسند دوستان هر چه دلیل دارید واسه رد موسیقی رو کنید ... چرا کسی که میخواد راجع خدا بدونه رو اینجوری باهاش برخورد میکنید ؟
ایشون از شکی که براش راجع به خدا پیش اومده میگه شما از ضرر موسیقی ؟ فکر میکنید موسیقی اینقدر تاثیر داره توی خداپرستی ؟ پس من که دارم موسیقی گوش میدم چرا نماز میخونم ؟ چرا خدا رو قبول دارم ؟

خب دوست عزیز شما فرمودید که به وجود خدا و شیطان شک بردید ...اما این شک سر چه مسئله ای برای شما پیش اومده لطفا توضیح بدید تا بلکه حقیر و دوستان پاسخی برای سوال شما داشته باشیم .

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، وحید110 ، navid-313 ، janali ، lpsl
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا