|
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
|
|
۱:۳۷, ۱/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۹:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امام علی (علیه السلام) برای مومن، چهل خصوصیت بیان کرده است:
توکل در امور - سرعت در خیر - پایداری در حوادث - تعطیل در انتقام - امداد بر مظلوم - خوشرویی با عیال - ملایمت با جهال - تأمل در جواب - اکرام مهمان - شفقت با مردم - وفا در عهد - دادرسی در قضا - نظافت در پوشش - کناره جویی از بخیل - مخالفت با نفس - سعی در اخلاص - مصاحبت با نیکان - دلجویی از غریبان - قصور در شهوت - جوانمردی با مغلوب - دوری از کبر - راستی در گفتار - تقدم بر سلام - نوازش بر ایتام - احترام به والدین - اجتناب از غیبت - نصرت در جهاد - اصرار در طاعت - شکر بر نعمت - عفو با قدرت - عیادت مریض - ایثار بر مسکین - خدمت به خلق - ادب در کلام - عطا در مقام - اندازه در معاش - تفکر در امور - پرهیز از خشم - استقامت در کار - صبر بر مصائب .
شاید با یک نگاه، خیلی ساده از کنار آن خصوصیات بگذریم. ولی اگر هر کدام را با خصایص واقعی خود مقایسه کنیم، خواهیم دانست که آیا ما از نظر امام علی (علیه السلام)، مومن هستیم یا خیر؟ من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید. این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم. یا علی مدد
بی حد و بی عدد |
|||
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۱, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
اراده و کوشش امام علی (علیه السلام): "بی کاری و جوانی ودارایی برای انسان بسیار مایه تباهی است" در سیره امام علی (علیه السلام) آمده است که هر گاه از جهاد و دفاع باز می گشت به آموزش و قضاوت برای مردم می پرداخت و وقتی از آن دست می کشید در باغی کار می کرد و در همان حال به ذکر و یاد خدا سرگرم بود . در سیره و فرهنگ امام علی (علیه السلام) بی کاری به معنی بی شغلی نیست و هر سکونی در زندگی باید تبدیل به حرکت شود . منبع : روزنامه آرمان روابط عمومی
|
|||
|
۰:۴۵, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
سلام محمد
حاضری یه مدت با هم هر روز نماز جعفر طیار بخونیم دستورش رو فرض کن از بالا رسیده باشه!!!!!! از خیلی بالا ببین، نماز جعفر طیار در پاک کردن گناهان مثل کبریت است که بزنی و انبار کاه گناهان را بسوزاند ما که گاگولیم خوب قبول داری دیگه برای سنخیت پیدا کردن، راهی جز طهارت وجود ندارد حاضری بریم برای نماز جعفر طیار؟ حالا هر روز نه حداقل اون هفته ای یک بار اگه پایه ای بگو نوبت نخست هم باشه برای عصر جمعه ی این هفته البته این پست رو عجالتاً دوستانی که خبر ندارند پیامهای خصوصی ای است که در حقیقت پیام عمومی هست منتها من و محمد ترجیح دادیم به این سبک پست بزنیم در این تاپیک منظور این که این یک دعوت عمومی است منتظر جوابتم محمد و سایر خواهران و برادران ایمانی ام یا علی!!!!!!!!!!!!!!!! و صد البته در محرم و صفر یا حسین |
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۲:۱۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
قبل از هرچیز یک نکته به دوستانی که تازه این مطلب را می خواند بگوییم:
این تاپیک یکجور پیام های خصوصی است که بصورت عمومی مطرح می شود و بهتر است بگوییم یکجور پیامهای عمومی است که با مخاطب خصوصی ارسال می گردد. پیشنهاد می کنم از ابتدای این تاپیک را مطالعه بفرمائید. یا علی مدد سلام علی راستش اول که مثل همیشه چشمام گِرد و شد و سرم گیج رفت و پیش خودم گفتم: برو بابا تو هم حالت خوشه!؟!؟!؟! ولی از آنجایی که چند وقته از دوست دور شدم و احساس می کنم نماز را برای این می خوانم که فقط خوانده باشم و از قضا امروز برای چندمین روز پیاپی نماز صبحم قضا شد (البته نمی دونم چرا؟ و شاید هم می دونم) و اینکه احساس می کنم باید توجه بیشتری داشته باشم به دوست، پس به حول و قوه الهی و توسل به حضرت امام رضا (علیه السلام) که زندگیم فدای او، شروع می کنیم: بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
با فضیلتترین وقت خواندن نماز جعفر طیار، روز جمعه هنگام بالاآمدن آفتاب است. این نماز چهار ركعت است (به صورت دو تا دو ركعتی). درهر ركعت آن، حمد و سوره و پس از آن پانزده مرتبه «سبحان الله و الحمد لله ولا اله الا الله و الله اكبر» خوانده میشود و همین تسبیح را ده مرتبه در ركوع و بعد از بلند شدن از ركوع و نیز ده مرتبه در سجده اول و ده مرتبه بعد از سربرداشتن از آن، ده مرتبه در سجده دوم و ده مرتبه بعد از سر برداشتن از آن گفته میشود. (همین طور در سجده سوم و چهارم) این نماز سوره مخصوصیندارد؛ لكن افضل آن است كه در ركعت اول سورة «اذا زلزلت» و در ركعت دوم«و العادیات» و در ركعت سوم «اذا جاء نصر الله» و در ركعت چهارم «قل هوالله احد »خوانده شود. روی هم رفته باید در هر رکعت 75 باید بگوییم سبحان الله و الحمد لله ولا اله الا الله و الله اكبر که در مجموع 4 رکعت می شود 300 بار، یعنی معادل سه بار چرخاندن یک تسبیح به همین سادگی |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام محمد |
|||
|
|
۱:۰۵, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۰ ۰:۴۵)علی 110 نوشته است: سلام محمد گاهی آدم کارخوبی رو بلد نیست وانجام نمیده اما گاهی بلده و به مفید بودنش آگاهه اما فراموش میکنه.... ممنون از یادآوریتون اگر خدا توفیق بدهد خواهم خواند... دعا کنید که بتونم بخونمش... خیلی بهش محتاجم..... |
|||
|
|
۱:۵۷, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
به عزم توبه سحر گفتم استخاره کنم بهار توبه شکن میرسد چه چاره کنم سخن درست بگویم نمیتوانم دید که می خورند حریفان و من نظاره کنم چو غنچه با لب خندان به یاد مجلس شاه پیاله گیرم و از شوق جامه پاره کنم به دور لاله دماغ مرا علاج کنید گر از میانه بزم طرب کناره کنم ز روی دوست مرا چون گل مراد شکفت حواله سر دشمن به سنگ خاره کنم گدای میکدهام لیک وقت مستی بین که ناز بر فلک و حکم بر ستاره کنم مرا که نیست ره و رسم لقمه پرهیزی چرا ملامت رند شرابخواره کنم به تخت گل بنشانم بتی چو سلطانی ز سنبل و سمنش ساز طوق و یاره کنم ز باده خوردن پنهان ملول شد حافظ به بانگ بربط و نی رازش آشکاره کنم |
|||
|
|
۳:۰۹, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله موفق باشید که برا ی آگاهی دیگران زحمت می کشید.
|
|||
|
|
۱۳:۱۸, ۲۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۰ ۱۳:۴۶ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
محد جان سلام...
رفته بودم یک جایی پیش یک بنده خدایی...میدانی که کی را میگویم؟ همان بنده خدایی که آدم برود پیشش برمیگردد تنابیغبهقعثابهعلیقفقیلفیشفثصقصثیسا (همان متحول خودمان) میشود! ![]() یک چندتا کتاب دستش بود به من گفت بیا تا من این کتاب را بخوانم تو این یکی را بخوان. کتاب را گرفتم و صفحه اولش را که باز کردم دیدم بالای صفحه با مداد با یک خط خرچنگ غورباقه ای نوشته شده : سحر تعطیل، محاسبه نفس تعطیل ، ساعت خلوت با خدا تعطیل... یک نگاهی به خودم کردم یک نگاهی به نوشته کردم دوباره یک نگاهی به درون خودم کردم و دوباره یک فکری اندر باب این تعطیلی ها کردم دیدم ای بابا من چقدر شبیه این نوشته ام! دوباره یک نگاهی به نوشته کردم دیدم عجب حالت ضایعی ست... اینجوری نمیشود... رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون ...! سریع صفحه اول رو بستم رفتم سراغ بقیه کتاب دیدم چه جالب این متنه هم توی کتاب بود... این تازیانه ای است که بر خودم میزنم یکمی ازش خوندم بازم نتونستم دوام بیارم دیدم من چقدر شبیه این نوشته ام! یه نگاهی به خودم کردم یه نگاهی به متن یه نگاهی به خودم کردم یه نگاهی اندر باب تعطیلی هام و یک نگاهی به درون خودم یک نگاهی به متن کتاب و یک نگاه اندر باب تعطیلی هام... باز دیدم نمیشه... رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون...! رفتم سراغ مطالب بعدی و همینجوری خلاصه... گذشت... بماند محمد جان من فهمیدم که خیلی کار دارم زیاد و راه دراز است بسی... من هم اندر خم یک کوچه گیر کرده ام... و همچنان رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون! حالا محد نگفتی آخرش نماز جعفر چی شد؟ خواندی حال داد؟ دیدی این خارجکی ها یا بعضی ها مثلا میرن دیسکو یا مثلا یک عده ای میرن یه صفا سیتی جوجه کباب میزنن برمیگردن ولو میشن روی مبل راحتی میگن عجب حالی داد ها.... رفته بودم مجلس عزاداری سید الشهدا (علیه السلام) با برادران عزیز برگشتم خانه خسته بودم افتادم روی راحتی و در دل گفتم عجب حالی داد ها...(تف به ریا) یا مثلا مطمعنا تو نماز جعفر طیار را خواندی بعدش از کمر درد ولو شدی روی زمین و بعد از ته دل گفتی عجب حالی داد ها.... یا مثلا علی آقا 110 یک زیارت ششم امیرالمومنین با یک نماز امیر المومنین با دعای علقمه و متعلقات و با نون اضافی میخواند بعد میگوید عجب حالی داد ها.... حال واقعی هم در این چیزهاست واقعا شاید یکمی سخت باشد شروع کردنش ولی وقتی تمام شد تازه میگویی عجب کیفی کردیم! یا علی مدد |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۲۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
بسم الله
اگه خدا یاری کنه و ما هم دست خدا را پس نزنیم خیلی ساده است و کمردرد هم نداره احساس می کنی سریعتر از نماز صبح تموم می شه احتمالا این ضرب المثل "که انگار داره نماز جعفر طیار می خونه" را خود اون کسانی که این کاره بودن ساختن تا دیگران را بترسونن و خودشون فقط به فیض برسن! تنها خوری! تک پری! ولی من که حداقل یکبار این کار را کردم (تف به ریاکار) برادرانه بهت می گم حداقل یکبار هم که شده تستش کن واقعا می برتت فضا، واقعا اسم مناسبی داره، طیار، پرنده، واقعا برای پرواز کردن چیزه خوبیه، حتی در بدترین شرایط آب و هوایی خدا جانم هرگز نگویمت که بیا دست مرا بگیر
عمریست گرفته ای، مبادا رها کنی |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
بنام خدای مهربان
دست دوستان و بزرگواران درد نکنه خیلی تاپیک خوبی بود. استفاده بردیم شدید. خدا خیرتان بدهد. نقل قول:من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید.ولی لینک گزینه ها چرا کار نمیکنه؟ اشکال از لینکه یا فقط من نمیتونم بازش کنم؟ یک تستی بفرمایید لینک رو دوباره. بحث راجع به نماز جعفر طیار شد... یک بار که خواندم یادم می آید حدود نیم ساعت طول کشید بعد که تمام شد کلی با خودم حال کردم که ایول ایول عجب کار جالبی بود؛ خلاصه با خودم کلی حال کردم! یکدفعه یک فکری به کله ام آمد به خودم گفتم: من که به نظر خودم نیم ساعت ایستادم و نماز خواندم کلی ثواب اینها و برای خودم حساب ساعت و تایمش را هم در آوردم! و خدا هم میبخشد به وسیله این نماز گناهانم را (البته که میبخشد و خدا خیلی کریم و مهربان تر از این حرفاست.) ولی گفتم تو که اینهمه حساب ثواب هایت را در میآوری با ثانیه و دقیقه اش بیا حساب دقایقی که به گناه گذراندی را هم دربیاور ببین چه کاره ای؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خلاصه وقتی نشستیم به حساب کتاب دیدم ای بابا سر به فلک کشید که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! راستش خجالت کشیدم. البته بماند نماز جعفر خیلی چیز توپیست.حتما بخوانید یکبار هم که شده. خیلی سریع میگذرد. اصلا نماز یک جوریست مثلا نماز امیرالمومنین یا همین نماز جعفر طیار وقتی الله اکبر گفتی انگار افتادی توی سرپایینی دیگر تا تهش میروی خیلی سریع هم میروی! همان الله اکبر گفتنش سخت است این شیطان ملعون قضیه را گنده جلوه میدهد بی مروت. خدا لعنتش کند. خدا خیرتان بدهد دوستان. یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,152 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,225 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,190 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,877 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,506 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,345 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,960 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|