|
درباره تالار و امکانات آن
|
|
۲۱:۳۴, ۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۵:۳۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در این موضوع قصد داریم نحوه فعالیت در تالار گفتگو و استفاده از امکانات آن را به زبانی ساده و از پایه ای ترین سطح آغاز نماییم. مطالبی که در اینجا خواهید خواند، با توجه به شرایط فعلی این تالار نوشته شده است و ممکن است در آینده شاهد تغییراتی در ظاهر و یا کارکرد هر یک از بخش های تالار باشیم. لذا خواهشمندیم در صورت مشاهده ی هرگونه اختلافی میان مطالب شرح داده شده و وضعیت فعلی تالار، مورد را به بنده اطلاع دهید.
حتما مطالب صفحه ابتدایی این موضوع را بخوانید!!!! به بسیاری از سوالات شما پاسخ داده شده است و دیگر به سوال تکراری پاسخ داده نخواهد شد برخی عناوین مهم: عنوان مناسب نوای وبلاگ تالار نحوه ارسال تصاویر در تالار نحوه کار برخی از ابزار تالار ساعت ما اشكال داره يا ساعت تالار؟ چطور از مطالب جدید تالار با خبر شوم؟ در استفاده از ابزار تالار بیشتر دقت کنیم! رفع مشکل اجرای اسکریپتهای تالار در مرورگر IE |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۵, ۱۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۶ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
اگه با اعتبار من کار دوستان راه میافته مدیران اعمال کنند!
دوست من نارحت نشو مگه چند تا پیشنهاد دادی باهات مخالف کردند!!! من تا الان کلی پیشنهاد دادم مخالفت شده البته منم بعضی موقع ها خیلی ناراحت میشم! در ضمن این کاری هم که گفتید باعث شلوغ شدن میشه یک مقدار ساده ترش کنید! |
|||
|
۲۳:۳۵, ۱۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۲:۱۴ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
(۱۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۰)EMPERATOR نوشته است: اگه با اعتبار من کار دوستان راه میافته مدیران اعمال کنند! حالا خودتون اول دست به کار بشید یه 100 تا اعتبار اضافه کنید ![]() من اعتبار اینطوری دوست ندارم چون کاری نکردم که اعتبار بدید ---- نه شلوغ نمیشه ستاره ها برای شما 2 ستاره 8 پر و 5تا پنچ پر نقل قول:با پیشنهاد من هم ستاره ها بیشتر میشه هم زودتر ستاره میگیریم هم هر کسی به تعداد پستهاش ستاره میگیره (۱۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۲۲)محمود نوشته است: من یک نفر رو میشناسم که یه پست زده و شش تا ستاره داره. البته درست نیست اسم بیارم. ونخواهم اورد. یاحق abay http://forum.bidari-andishe.ir/user-4.html با این کار بعضی ها ستارشون کم و بعضی ها زیاد و بعضی ها هم تغییر نمیکنه مثل من.که اگر بعضی از کاربران به خاطر کم نشدن مخالفت کردن یک نکته داره
|
|||
|
|
۰:۴۲, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا این ستاره و اعتبار انقدر باید وقت من و شما رو تلف کنه؟ آخرش چی؟ به درد آخرت که نمیخوره.تو دنیا باهاش چیزی میدن؟ (۱۷/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۹)Ahmad-A.R.M نوشته است: و این عدالت نیست که یک نفر مثل آقای اس ام اس بیشتر از 800 تا پست و 4 ستاره و کاربر Khademolemam هم که کمتر از 20 پست داده 4 ستاره باشه. این عدالت نیست این جمله هم ""ستاره و نوشته کنار آواتار بر اساس تعداد پست تغییر میکنه "" .....ه با پیشنهاد من هم ستاره ها بیشتر میشه هم زودتر ستاره میگیریم هم هر کسی به تعداد پستهاش ستاره میگیره اگر کسی پست مفیدی میده مدیران اعتبار به اون اضافه کنن نه ستاره مشخصه که ایشون که نام بردید استثنا هستن.یکی از محققان معروف کشور هستن.سایتشون هم که در دسترس همه هست مدرکشون هم دکتراست هر کسی در حد و اندازه های ایشون وارد تالار بشه مسلما ما به مقام علمیش احترام میزاریم (۱۷/شهریور/۹۰ ۲۳:۳۵)Ahmad-A.R.M نوشته است: abay http://forum.bidari-andishe.ir/user-4.html ایشون هم الان یا باید مدیر فرمز می بود یا زرد یا آبی از اعضای گروه بیداری اندیشه هستن که در ترجمه مستندها و.... زحمات زیادی کشیدن.حالا فرصت نکردن خیلی در تالار فعالیت کنن برای اینکه کسی نگه چرا طرف مدیره و کاری نمیکنه ما رنگشون رو عادی کردیم ولی حداقل به پاس زحماتشون باید یه تفاوتی داشته باشن یا علی |
|||
|
|
۰:۵۴, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۰ ۱:۲۵ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
نقل قول:به درد آخرت که نمیخوره.تو دنیا باهاش چیزی میدن؟ عذر خواهی بکنم اول که اینطور صحبت میکنم پس برای چی شما 8ستاره هستید اگر به درد دنیا و آخرت نمیخوره --- پس برای چی به کاربران ستاره میدید؟ نقل قول:هر کسی در حد و اندازه های ایشون وارد تالار بشه مسلما ما به مقام علمیش احترام میزاریم بله احترام بزارید ولی با دادن چند ستاره توی تالار میخوایید به ایشون احترام بزارید؟ نقل قول:مشخصه که ایشون که نام بردید استثنا هستن.یکی از محققان معروف کشور هستن.سایتشون هم که در دسترس همه هست مدرکشون هم دکتراست خب باشن.ولی شما گفتید که به تعداد پستها ستاره اضافه میشه نه محقق بودن نقل قول: ولی حداقل به پاس زحماتشون باید یه تفاوتی داشته باشن راههای دیگری هم هست برای تمایز کاربران --- این جمله رو من به شما و به آقای بیداری اندیشه گفتم.فرق شما با بقیه چیه (اگر قرار باشه شما هم مثل دیگران رفتار کنید برای چی یه تالار ایجاد کردین با نام بیداری اندیشه) بیداری اندیشه؟ _____________________________ بد نیست این پیام خصوصی رو اینجا بزارم آقای بیداری اندیشه الگر از قرار دادن پیام خصوصی ناراحت میشید پاکش کنید Ahmad-A.R.M نوشته است:بیداری اندیشه نوشته است:Ahmad-A.R.M نوشته است:(۲۷/آذر/۸۹ ۲:۱۲)Mahdy2021 نوشته است: اعتبار برای تقدیرات و تشکرات است.البته اگر ازش درست استفاده بشه!!!(تملق توش نباشه) چرا فقط دو شخص جزو کاربران ارزشمند هستن؟ دیگر کاربران ارزشمند نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نام گزاری هاتون هم اشتباهه "کاربران ارزشمند" مگه دیگر کاربران ارزشمند نیستن؟ نقل قول:مشخصه که ایشون که نام بردید استثنا هستن.یکی از محققان معروف کشور هستن.سایتشون هم که در دسترس همه هست مدرکشون هم دکتراست هر کسی در حد و اندازه های ایشون وارد تالار بشه مسلما ما به مقام علمیش احترام میزاریمبا بی عدالتی میخواید به ایشون احترام بزارید بازم میگم کسی که وقت گذاشته و چند صد پست داده 4 ستاره باشه و کسی که وقت خیلی کمتری رو صرف کرده و پستش کمتر از 20 تاست باید 4 ستاره باشه؟ |
|||
|
|
۱:۴۵, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۰ ۶:۴۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
در مورد مخالفت با پیشنهاد . ببینید . من و اقای علی 110 خیلی با هم دوستیم . از نظر فکری هم شدیدا به هم نزدیکیم . بنده افتخار داشتم منزلشون هم مهمان باشم . روزی چند بار هم با هم تماس داریم...
اما با همه این وجود در مورد مسایل شکلی با هم اصلا تفاهم نداریم . و من نظرات ایشون رو رد میکنم . ایشون نظر بنده رو! سر سوزنی هم ناراحت نمیشیم . قرار نیست حتی اگر فکر خودمون رو درست میبینیم مخالفت باهاش ناراحتمون کنه ... این خیلی عادی و طبیعیه. در همین مورد بنده و اقا مهدی 2021 با هم تفاهم نظر نداریم (نماینده استانی) ولی سر سوزنی ناراحتی نداریم. چون حیف اعصاب و روح و روان و انرژی ماست که بر سر این مسایل هدر بره . و اما پیشنهاد فکر میکنم در مورد ستاره ها باید مقداری تجدید نظر بشود . من چند تا پیشنهاد دارم . دوستان پیشنهادات خودشون رو بدهند . در اخر هم یک جمع بندی میکنیم و به امید خدا به یک راه کار خوب میرسیم یا علی |
|||
|
|
۳:۱۰, ۱۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۲:۰۴ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم [نقل قول رو حذف کردم] در ضمت معنای عدالت تساوی نیست . در تساوی ممکن است بی عدالتی باشد این حملتو درسته و من قبول دارم مثال میزنم اگر تمام کاربران 3 ستاره باشن میشه تساوی و عدالت نیست.اما نه اینکه چون عدالت تساوی نیست به هر کی هر چه قدر میخوایم ستاره بدم و بگیم این عدالته.این عدالت نیست(نه این و نه اون هر دو عدالت نیست) [نقل قول رو حذف کردم] وقت صرف کردن هم ارزشمنده پس کسی که وقت صرف میکنه باید جزو کاربران ارزشمند باشه همینطور که مطالبی که خود کاربر با علم و عقل و ... خودش مینویسه ارزشمنده پس وقت صرف کردن هم ارزشمنده حالا ما بگیم محققین ارزش 2 تا که بهشون دادید و فرض بگیریم وقت گزاشتن هم 1 ولی شما همین یک رو ندادین دادین؟ از اینکه ستاره های ناظران رو برداشتید خیلی ناراحتم.ممکنه ناظران از من دلخور بشن به ناظران بگم که من به ایشون نگفتم ستارهاتون رو برداره.از من دلخور نباشید نقل قول:چون حیف اعصاب و روح و روان و انرژی ماست که بر سر این مسایل هدر بره . ! نقل قول:در مورد مخالفت با پیشنهاد . ببینید . من و اقای علی 110 خیلی با هم دوستیم . از نظر فکری هم شدیدا به هم نزدیکیم . بنده افتخار داشتم منزلشون هم مهمان باشم . روزی چند بار هم با هم تماس داریم... اما با همه این وجود در مورد مسایل شکلی با هم اصلا تفاهم نداریم . و من نظرات ایشون رو رد میکنم . ایشون نظر بنده رو! سر سوزنی هم ناراحت نمیشیم . قرار نیست حتی اگر فکر خودمون رو درست میبینیم مخالفت باهاش ناراحتمون کنه ... این خیلی عادی و طبیعیه. در همین مورد بنده و اقا مهدی 2021 با هم تفاهم نظر نداریم (نماینده استانی) ولی سر سوزنی ناراحتی نداریم. چون حیف اعصاب و روح و روان و انرژی ماست که بر سر این مسایل هدر بره . اگر نظورتون ستاره 8 پره که من همون اول گفتم نظر بدن تا ببینیم اگر خوبه مدیران اجراش کنن اما اگر منظورتون عدالت که حرف من درسته و نظر مخالف شما هم قانعم نکرد حتی اگر تمام کاربران بگن اشتباه میکنید. اینرو هم بگم که یکی از کاربران به من پیام داد و با من موافق بود و نظر دیگر کاربران رو هم که احتمالا دیدین ___________ من چه چیزهایی از شما میخوام 1.نحوه ستاره دادن باید عادلانه باشه کاربران باید به تعداد پستها ستاره بگیرن 2.ستارهای ناظران رو برگردونید 3.نظرتون رو در مورد ستاره 8 پر و چیزای که توضیح دادم رو بگید نقل قول:و اما پیشنهاد فکر میکنم در مورد ستاره ها باید مقداری تجدید نظر بشود . من چند تا پیشنهاد دارم . دوستان پیشنهادات خودشون رو بدهند . در اخر هم یک جمع بندی میکنیم و به امید خدا به یک راه کار خوب میرسیم نظر من 50 تا پست 1ستاره.اینطور کاربران زودتر ستاره میگیرن و... |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
از همه خواهش می کنم این بحث ستاره و تشکر و اعتبار رو تموم کنن!!!
پستها در این مورد پاک میشه اگر کسی از عزیزان برای ستاره و مربع و دایره به این تالار اومده، یکمی در افکارش تجدید نظر کنه |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۱۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
ببخشید آقا مهدی که این موضوع رو دوباره مطرح می کنم!
می خواستم خواهش کنم که اگر میشه قالب سایت رو به همون اندازه ی قبلی برگردنید! واقعا اونطوری بهتر بود! الان هم خیلی از پست ها که مخصوصا عکس های بزرگی توشون بوده خراب شدن! من خودم پست هام رو روی سایز قبلی تنظیم کرده بودم الان کمی نوشته هام درهم و ناخوانا شده! اگر واقعا امکانش هست دوباره سایز رو برگردونید! با تشکر یا علی |
|||
|
|
۱:۳۳, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۲:۰۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
سلام دوست گرامی
ببینید هر چیزی استانداردی داره.این مقطوع شدن و فیکس شدن هم مدت زیادی است که جزو استانداردها بوده.بنده به دلایلی این رو به تعویق می انداختم ولی بالاخره حتما مشکلاتی بوده که مجبور شدم استاندارد کنم یعنی کسانی که استاندارد رو تدوین کردن حتما دلایل خوبی داشتن الان هم خیلی سایتها و وبلاگها اینکارو کردن.مخصوصا سایتهای درجه اول و معروف |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |