|
برنامه راز + مستند ظهور!
|
|
۱۷:۵۵, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برنامه راز + مستند ظهور
مجري گري برنامه راز را جناب دكتر طالب زاده به عهده دارند. اين برنامه بعضي از شبها روي آنتن شبكه 4 سيما قرار مي گيرد! خيلي برنامه جالبيه تماشاي اون رو به دوستان توصيه مي كنم در برنامه آينده قرار است به مستند ظهور كار عبدالله هاشم پرداخته بشود. گويا مصاحبه اي هم با او (عبد الله هاشم) ترتيب داده شده از قبل كه در همان برنامه پخش خواهد شد. اين برنامه قرار است دوشنبه شب 17 مرداد ماه 1390 ساعت 15/23 دقيقه به مدت يك ساعت و نيم به صورت زنده بر روي آنتن شبكه 4 سيما برود. احتمالا كارشناس برنامه جناب دكتر شاه حسيني خواهند بود. اميدوارم مورد توجه دوستان علاقمند قرار بگيره. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۳, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۰ ۱۵:۳۴)فاطمه خانم نوشته است: در برنامه گذشته يك كمي راجع به عبد الله هاشم صحبت شد. سلام ايشون در اونجا مشخصا از "ظهور" نام بردند و گفتند كه منظورشون "ظهور" است. حتي ذكر كردند توي يكي از برنامهها به اين مستند خواهند پرداخت. |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
احتمالا وقتی بحث عبدالله هاشم در تلویزیون مطرح بشه برخی خیلی حرص بخورن.مخصوصا آقای خ که در تخریب چهره ایشون خیلی فعالیت کردن
|
|||
|
۱۷:۰۸, ۱۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۷)guided نوشته است: بنده سعی کردم با عوامل این برنامه به نحوی ارتباط برقرار کنم ولی فقط تونستم این شماره پیامک رو گیر بیارم 30000448 که البته نمی دونم هنوز هم به پیامک ها نگاه می کنن یا نه. ایمیل برنامه راز تا یکی دو ماه پیش raz@irib.ir بود. الان اگه تغییر کرده باشه نمیدونم. |
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده
مستند ظهور بیشتر از اینکه مربوط به عبدالله هاشم باشه مربوط به نوریگا و آرچینر هست آنها فقط مقداری از تحقیقات عبدالله استفاده کردند یکی میگه مستند مال عبدالله هاشمه دیگری میاد میگه نوریگا و و آرچینر تحت تاثیر تفکرات عبدالله هاشم این مستند را ساختند من مستند ظهور را مجزا از عبدالله می بینم پروژه ی بیداری یک طرف و هاشم فیلم یک طرف دیگر نمی دونم شاید اشتباه می کنم نظر شما چیه |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
نوریگا و ارکنار باهم یه مجموعه رو می سازن ولی هاشم عبدالله وسط های راه آشنا می شن و به قول معروف مشوقشون بوده و ...
|
|||
|
۲۳:۲۷, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۲۳:۳۱ توسط dafer.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اقا گندشو در اوردن
اون از برنامه پندار که رائفی پور رو حذف کردن اینم از راز که یهو موضوعش شده مسکن این چه ربطی به مستند ظهور داره انگار یهودیا صدا و سیمای ما رم گرفتن بیاین یه جوری اعتراض خودمونو نشون بدیم بسه دیگه |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۲ توسط libera.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سر کاری بود!!!!!
از جناب آقای طالب زاده بعید بود این سرکار گذاشتن ها!!! حتی اول این برنامه هم اعلام نشد چرا بحث و موضوع رو عوض کردند.. مسکن چه ربط داره به برنامه راز من یکی ربطشو نمیدونم... 3000046 شماره سیستم پیامک برنامه راز |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اصلا انتظار نداشتم.منم خیلی ضد حال خوردم
|
|||
|
۲۳:۴۸, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
فکر کنم یا شما (فاطمه خانم) اشتباه کردین یا جناب راز (طالب زاده) مرتکب چنین سرکاری عظیمی شدند ![]() چون ما منتظر بودیم از دیروز تا الان به هر حال ممنون کلی حال مارو گرفتید |
|||
|
۱:۱۰, ۱۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مرداد/۹۰ ۱:۱۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۰ ۲۳:۴۸)Braveheart نوشته است: سلام نه به خدا! من کلی شاهد دارم کجایید شهدا ![]() جناب طالب زاده می خوان همه راز ها رو باهم بررسی کنند به نظرم. نتیجه همین میشه دیگه! برنامه راجع به جهاد اقتصادی بود. بلاخره که باید بررسی بشه مستند ظهور شاید فردا شاید فردا های دیگر! کسی که بی کاره ماییم دیگه!!! من بابت حال همه اعلام تاسف می کنم
|
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,303 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,078 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,072 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,868 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,198 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,620 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,840 |