|
برنامه راز + مستند ظهور!
|
|
۱۷:۵۵, ۱۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برنامه راز + مستند ظهور
مجري گري برنامه راز را جناب دكتر طالب زاده به عهده دارند. اين برنامه بعضي از شبها روي آنتن شبكه 4 سيما قرار مي گيرد! خيلي برنامه جالبيه تماشاي اون رو به دوستان توصيه مي كنم در برنامه آينده قرار است به مستند ظهور كار عبدالله هاشم پرداخته بشود. گويا مصاحبه اي هم با او (عبد الله هاشم) ترتيب داده شده از قبل كه در همان برنامه پخش خواهد شد. اين برنامه قرار است دوشنبه شب 17 مرداد ماه 1390 ساعت 15/23 دقيقه به مدت يك ساعت و نيم به صورت زنده بر روي آنتن شبكه 4 سيما برود. احتمالا كارشناس برنامه جناب دكتر شاه حسيني خواهند بود. اميدوارم مورد توجه دوستان علاقمند قرار بگيره. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۱, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بالاخره امشب در باره مستند ظهور گفتگو انجام شد
خیلی جالب بود عبداله هاشم دو ماه دیگه در ایران دانلود مستند جدید بعد از ماه مبارک رمضان و... |
|||
|
|
۱:۰۳, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
الان تموم شد!
خوب به نظر من خوب بود اما حق مطلب ادا نشد ! خیلی بیشتر جا برای کار داره .
|
|||
|
۱:۱۰, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام عزیزانم این هم آدرس سایت برنامه راز سریع برید دانلود کنید حالشو ببرید
![]() http://www.raztv.ir |
|||
|
|
۱:۱۵, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
قضیه انحراف عبدالله هاشم چه بود؟
الان من سایت عبدالله رو چک کردم نه لوگوی ستاره 6 پر دیدم نه آواتارش این طور بود . آواتارش پرچم سیاهی است که میگن سپاهیان حق بر افراشته می کنند. اصلا این قضیه آیا ساختگی بود ؟ یا عبدالله از اون مطلب برگشته ؟؟ |
|||
|
۱:۱۶, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۰ ۱:۱۰)Aleyasin نوشته است: سلام عزیزانم این هم آدرس سایت برنامه راز سریع برید دانلود کنید حالشو ببرید این ادرس سایت رسمی برنامه نیست بلکه یک سایت شخصی است |
|||
|
۱:۲۱, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۰ ۱:۱۶)dafer نوشته است:(۲۱/مرداد/۹۰ ۱:۱۰)Aleyasin نوشته است: سلام عزیزانم این هم آدرس سایت برنامه راز سریع برید دانلود کنید حالشو ببرید درسته اما طبق گفته بعضی از دوستانم که با جناب طالبزاده در ارتباط هستند صاحب این سایت خوده آقای نادر طالب زاده است و برنامه راز هم همینطور |
|||
|
۱:۲۵, ۲۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۰ ۱:۴۹ توسط dafer.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۰ ۱:۱۵)stranger00 نوشته است: قضیه انحراف عبدالله هاشم چه بود؟ دوستمون راست میگه یعنی منبع قبلی دروغ میگفته یا هاشم منافقه یا اون لحضه سایتش هک شده بود ؟ ![]() (۲۱/مرداد/۹۰ ۱:۲۱)Aleyasin نوشته است:(۲۱/مرداد/۹۰ ۱:۱۶)dafer نوشته است:(۲۱/مرداد/۹۰ ۱:۱۰)Aleyasin نوشته است: سلام عزیزانم این هم آدرس سایت برنامه راز سریع برید دانلود کنید حالشو ببرید درسته ولی ادرس رسمی : http://www.raaz.tv/ |
|||
|
|
۲:۳۴, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
سلام
جدی ؟؟؟ حالا یک شب ما این راز رو ندیدیم ایضا همون شب درمورد مستند و ..حرف زدن!!!! برنامه تکرار نداره؟؟ دانلود نمیخوام...با این سیستم سریع ارتباطات یه دوماهی طول میکشه احتمالا دانلود کنم |
|||
|
|
۳:۰۹, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من امشب از برنامه راز با مستند ظهور اشنا شدم انقدر کنجکاو شدم الان ساعت 3 نصف شبه از خوابم زدم مستند دانلود کنم متاسفانه سرعت پایین اجاز نمیده بابا یه کاری واسه سرعتش انجام بدید
|
|||
|
۳:۱۵, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۱/مرداد/۹۰ ۳:۰۹)جادوگر نوشته است: اتفاقا من امشب از برنامه راز با مستند ظهور اشنا شدم انقدر کنجکاو شدم الان ساعت 3 نصف شبه از خوابم زدم مستند دانلود کنم متاسفانه سرعت پایین اجاز نمیده بابا یه کاری واسه سرعتش انجام بدید اگه adsl داری که از rasekhoon.net دانلود کن بالینک مستقیم برو بخش صوت و تصویر اگه می خوای بخری از فروشگاه یاران شاپ وابسته به موسسه موعود میتونی http://www.mouood.org |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,226 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,028 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,060 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,863 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,072 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,555 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,831 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|

![[تصویر: 67Capture.png]](http://up1.iranblog.com/images/67Capture.png)