|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۵, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۹/مرداد/۹۰ ۲:۵۸)Havbb نوشته است: میشه یه مشخصه ازش بدید ، نمیدونم.... مثلا یه نشونه. آخه من سه چهار سری سخنرانی از ایشون دارم در مورد فراماسونری. برای همین اصرار دارم که این رو هم دارمش.بعد اون سخنرانی من پیشنهاد میکنم دیگه هیچی بهش نگو چون معمولا خود ادم کنجکاو میشه و میره دنبال بقیه مسائل و شاید بیاد و ازت چیزهایی بیشتر بخواد که اون موقع شما باید بهت سخنرانیهای دیگرو پیشنهاد بدی |
|||
|
۲۲:۲۳, ۳۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۰ ۲۲:۲۶ توسط sarbaz 313.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۰۵)ghadimi2 نوشته است:(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۵:۱۴)montazermahdi نوشته است: اگر همینجوری که راجبشون صحبت میکنید لینک هاشون هم بزارید موثرتره.تذکر : دوستانی که برای اولین بار هست که سخنرانی استاد رائفی رو میبینن ، خواهشا اول سخنرانی ایشون در دانشگاه علامه طباطبایی رو گوش بدن و بعد سخنرانی های بعدی رو اين عكسه واسه خودشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يني واسه خوده فيلم سخنرانيشونه؟؟؟؟؟؟؟ (۳۰/مرداد/۹۰ ۱۵:۳۸)zahra233 نوشته است: ممممممممممممممممنون خیلی دنبالشم / ایشلا ء زنده بمونه چون همین این بود چشم منو به دنیا باز کرد ؟ موافقم بات |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
۲۰:۳۵, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:بعد اون سخنرانی من پیشنهاد میکنم دیگه هیچی بهش نگو چون معمولا خود ادم کنجکاو میشه و میره دنبال بقیه مسائل و شاید بیاد و ازت چیزهایی بیشتر بخواد که اون موقع شما باید بهت سخنرانیهای دیگرو پیشنهاد بدینه آخه نمیشه. مثلا من مستند ظهور رو بهش دادم پنج تا قسمتش رو دیده و میگه اینا همه مربوط به.... (همه چیز رو ربطش میده به مسائل سیاسی) کلی باهاش حرف زدم تا بالاخره دید. |
|||
|
|
۰:۵۲, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان تو این لینک : http://www.rasekhoon.net/song/person-841.aspx
قسمت موسیقی اش که تصویریه 3 قسمتش هست . اما ناقصه . بقیه اش از کجا قابل دانلوده ؟ من این سوال رو یه جا دیگه هم پرسیدم . به یه سایتی دوستان هدایت کردن که در دسترس نبود. لطفا اگر لینک ادامه اش رو دارید بزارید . دوباره مارو آواره این سایت و اون سایت نکنید.
|
|||
|
|
۰:۰۰, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۴/شهریور/۹۰ ۰:۵۲)montazermahdi نوشته است: دوستان تو این لینک : http://www.rasekhoon.net/song/person-841.aspx دوستان نبود؟
|
|||
|
|
۹:۲۹, ۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۹:۳۲ توسط ghadimi2.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۰ ۰:۰۰)montazermahdi نوشته است:(۴/شهریور/۹۰ ۰:۵۲)montazermahdi نوشته است: دوستان تو این لینک : http://www.rasekhoon.net/song/person-841.aspx سلام دوست گرامی من تا اونجا که از دستم برمیامد سرچ کردم در این مورد و یه لینک تقریبا نود مگابایتی تو دو قسمت و یه لینک سه قسمتی که حدود 350 مگابایت بود رو بدست اوردم.. ولی از اونجا که منبع اون لینک اول واسه خودم معتبر تره اون رو قرار میدم و احتمال هم میدم که به احتمال 90 درصد کامل باشه....و من فایل صوتیشم براتون میذارم اگه خواستین مطمئن بشین اول فایل صوتی رو دانلود کنید.... سخنرانی استاد رائفی پور ، پیرامون : موسیقی لینک دانلود تصویری قسمت اول : {لینک مستقیم} حجم 48 مگابایت لینک دانلود تصویری قسمت دوم : {لینک مستقیم} حجم 42 مگابایت اینم لینک صوتی واسه دوستانی که اینترنت پرسرعت ندارن لینک دانلود صوتی در ضمن عذرخواهی میکنم اگه یک مقدار طول کشید جواب دادن به سوالتون....بنده یه مقدار درگیر بودم این چندوقت.... التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان گرامی میخواستم سخنرانی ملکوت استاد رو ببینم کسی داره برام بزاره لینکشو آخه لینکی که قبلان ازش داشتم خراب شده لطفا دریغ نکنید
|
|||
|
|
۱۵:۵۹, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۶)سیدعلی نوشته است: سلام دوستان گرامی میخواستم سخنرانی ملکوت استاد رو ببینم کسی داره برام بزاره لینکشو آخه لینکی که قبلان ازش داشتم خراب شده لطفا دریغ نکنیدسلام علیکم دوست گرامی من درست متوجه منظورتون نشدم.....سخنرانی ملکوت؟؟؟؟؟ ![]() من تابحال سخنرانی با این مضمون از استاد نشنیدم لطفا بیشتر توضیح بدین تا در صورت امکان لینکشو قرار بدم منظورتون همون سخنرانی استاد با موضوع پروژه اشباح هستش؟؟؟ |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
نه دوست گرامی موضوع که نمیشه گفت چون صحبت های استاد پراکنده است لینک قبلیش اینه فایل صوتی
85مگابایت http://dl.tass.ir/photos/sajjad/ostad/Ma...ECI%7D.rar ولی لینک خرابه متاسفانه -------------------------------------------------------------------------------- |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,554 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,050 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,255 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,530 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,985 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

![[تصویر: 75023062524808255394.jpg]](http://www.shiaupload.ir/images/75023062524808255394.jpg)