کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه.....
امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند...
من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور))

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: lpsl ، فاطمه خانم ، am_po ، Gryffen ، ELENOR ، ANTI satan ، عبداللهی ، semnani ، moh3n ، zahra68 ، علیرضا110 ، iman33 ، nooromahdi ، آیدین ، MohammadMeraj ، نسیم ، reza093 ، فدک زهرا ، مجید املشی ، yektasepas ، tazevared ، ضحی ، ali0077 ، Ali#59 ، bi-ehsaas ، help me ، SAViOR ، نرگس مهدوی ، amir emam

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۵, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۹/مرداد/۹۰ ۲:۵۸)Havbb نوشته است:  میشه یه مشخصه ازش بدید ، نمیدونم.... مثلا یه نشونه. آخه من سه چهار سری سخنرانی از ایشون دارم در مورد فراماسونری. برای همین اصرار دارم که این رو هم دارمش.
حالا بعد از این سخنرانی چی بهش بدم؟
بعد اون سخنرانی من پیشنهاد میکنم دیگه هیچی بهش نگو چون معمولا خود ادم کنجکاو میشه و میره دنبال بقیه مسائل و شاید بیاد و ازت چیزهایی بیشتر بخواد که اون موقع شما باید بهت سخنرانیهای دیگرو پیشنهاد بدی
۲۲:۲۳, ۳۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۰ ۲۲:۲۶ توسط sarbaz 313.)
شماره ارسال: #12
آواتار
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۶:۰۵)ghadimi2 نوشته است:  
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۵:۱۴)montazermahdi نوشته است:  اگر همینجوری که راجبشون صحبت میکنید لینک هاشون هم بزارید موثرتره.
ممنون.
تذکر : دوستانی که برای اولین بار هست که سخنرانی استاد رائفی رو میبینن ، خواهشا اول سخنرانی ایشون در دانشگاه علامه طباطبایی رو گوش بدن و بعد سخنرانی های بعدی رو
[تصویر: 75023062524808255394.jpg]

دانلود مستقیم فایل از سرور MediaFire : کیفیت خوب
قسمت ۱ ( ۱۵۳ MB ) |
قسمت ۲ ( ۱۶۵ MB ) |
قسمت ۳ ( ۱۴۰ MB ) |
قسمت ۴ ( ۲۰ MB )

اين عكسه واسه خودشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟يني واسه خوده فيلم سخنرانيشونه؟؟؟؟؟؟؟

(۳۰/مرداد/۹۰ ۱۵:۳۸)zahra233 نوشته است:  ممممممممممممممممنون خیلی دنبالشم / ایشلا ء زنده بمونه چون همین این بود چشم منو به دنیا باز کرد ؟

موافقم بات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد امین +
۲۳:۲۴, ۳۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13

فکر میکنم این عکس مال سخنرانی دانشگاه تهرانه که سه قسمته
[تصویر: index.php?module=thumbnail&file=5w3f...h3a8nc.jpg]
۲۰:۳۵, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #14

نقل قول:بعد اون سخنرانی من پیشنهاد میکنم دیگه هیچی بهش نگو چون معمولا خود ادم کنجکاو میشه و میره دنبال بقیه مسائل و شاید بیاد و ازت چیزهایی بیشتر بخواد که اون موقع شما باید بهت سخنرانیهای دیگرو پیشنهاد بدی
نه آخه نمیشه. مثلا من مستند ظهور رو بهش دادم پنج تا قسمتش رو دیده و میگه اینا همه مربوط به.... (همه چیز رو ربطش میده به مسائل سیاسی) کلی باهاش حرف زدم تا بالاخره دید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moh3n
۰:۵۲, ۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #15

دوستان تو این لینک : http://www.rasekhoon.net/song/person-841.aspx
قسمت موسیقی اش که تصویریه 3 قسمتش هست . اما ناقصه . بقیه اش از کجا قابل دانلوده ؟

من این سوال رو یه جا دیگه هم پرسیدم . به یه سایتی دوستان هدایت کردن که در دسترس نبود.
لطفا اگر لینک ادامه اش رو دارید بزارید . دوباره مارو آواره این سایت و اون سایت نکنید.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2
۰:۰۰, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #16

(۴/شهریور/۹۰ ۰:۵۲)montazermahdi نوشته است:  دوستان تو این لینک : http://www.rasekhoon.net/song/person-841.aspx
قسمت موسیقی اش که تصویریه 3 قسمتش هست . اما ناقصه . بقیه اش از کجا قابل دانلوده ؟

من این سوال رو یه جا دیگه هم پرسیدم . به یه سایتی دوستان هدایت کردن که در دسترس نبود.
لطفا اگر لینک ادامه اش رو دارید بزارید . دوباره مارو آواره این سایت و اون سایت نکنید.Blush

دوستان نبود؟Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2
۹:۲۹, ۷/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۹:۳۲ توسط ghadimi2.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۷/شهریور/۹۰ ۰:۰۰)montazermahdi نوشته است:  
(۴/شهریور/۹۰ ۰:۵۲)montazermahdi نوشته است:  دوستان تو این لینک : http://www.rasekhoon.net/song/person-841.aspx

دوستان نبود؟Blush

سلام
دوست گرامی من تا اونجا که از دستم برمیامد سرچ کردم در این مورد و یه لینک تقریبا نود مگابایتی تو دو قسمت و یه لینک سه قسمتی که حدود 350 مگابایت بود رو بدست اوردم..
ولی از اونجا که منبع اون لینک اول واسه خودم معتبر تره اون رو قرار میدم و احتمال هم میدم که به احتمال 90 درصد کامل باشه....و من فایل صوتیشم براتون میذارم اگه خواستین مطمئن بشین اول فایل صوتی رو دانلود کنید....

سخنرانی استاد رائفی پور ، پیرامون : موسیقی

لینک دانلود تصویری قسمت اول : {لینک مستقیم} حجم 48 مگابایت

لینک دانلود تصویری قسمت دوم : {لینک مستقیم} حجم 42 مگابایت

اینم لینک صوتی واسه دوستانی که اینترنت پرسرعت ندارن

لینک دانلود صوتی

در ضمن عذرخواهی میکنم اگه یک مقدار طول کشید جواب دادن به سوالتون....بنده یه مقدار درگیر بودم این چندوقت....
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazermahdi ، vpsserverx ، ANTI satan
۱۳:۴۶, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام دوستان گرامی میخواستم سخنرانی ملکوت استاد رو ببینم کسی داره برام بزاره لینکشو آخه لینکی که قبلان ازش داشتم خراب شده لطفا دریغ نکنید Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vpsserverx
۱۵:۵۹, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
(۷/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۶)سیدعلی نوشته است:  سلام دوستان گرامی میخواستم سخنرانی ملکوت استاد رو ببینم کسی داره برام بزاره لینکشو آخه لینکی که قبلان ازش داشتم خراب شده لطفا دریغ نکنید Smile
سلام علیکم
دوست گرامی من درست متوجه منظورتون نشدم.....سخنرانی ملکوت؟؟؟؟؟Huh
من تابحال سخنرانی با این مضمون از استاد نشنیدم
لطفا بیشتر توضیح بدین تا در صورت امکان لینکشو قرار بدم
منظورتون همون سخنرانی استاد با موضوع پروژه اشباح هستش؟؟؟
۲۱:۴۱, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
نه دوست گرامی موضوع که نمیشه گفت چون صحبت های استاد پراکنده است لینک قبلیش اینه فایل صوتی
85مگابایت
http://dl.tass.ir/photos/sajjad/ostad/Ma...ECI%7D.rar

ولی لینک خرابه متاسفانه

--------------------------------------------------------------------------------
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]