|
فراخوانی حیاتی برای تشکیل گروه تحقیقاتی علیه وهابیت!
|
|
۱:۳۱, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بسم رب الشهدا والصدّقین سلام روزی از قول استادِ استادِم شنیدم که میگفتند وهابی ها و اعمال ایشان یکی از مهمترین موانع تأخیر افتادن در امر ظهور هستند و فعالیت هایی فکری و تروریستی و اعتقادی و تبلیغاتی و.... آنها بیشترین صدمات رو داره در مورد واقعه ی ظهور میزنه راستش من اونموقع خیلی نفهمیدم معنی این حرف رو و با حماقتم حتی کمی هم شک داشتم اما:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد از آنکه یکی از خالص ترین و فعالترین رفقای خود را که کار مهمش تنها این بود که مباحث ناب شیعی و ضد اعتقاد وهابی رو به زبان انگلیسی و متعاقباً فارسی و عربی نشر بده و خودش هم به عنوان یه الگوی عملی مسلمان شیعه بیشترین مبلغ مذهب حقه ی شیعه 12 امامی بود رو به شهادت رساندند و عمق کلام استادِ استاد و حقانیت کلام ایشان پی بردم عزم حقیر برای گرفتن انتقام این همسنگرم جذم است انتقام واقعی در افشای کاملی پوچی و ابطال زیربنای اعتقادی فرقه ی ضاله وهابیت و اشاعه و روشنگری در سطح بسیار گسترده ی این مطلب به سه زبان عربی و انگلیسی و فارسی در سراسر کشور و جهان است اما به تنهایی این مهم از عهده ی حقیر بر نمی آید نیاز به همراهانی دارم در چند زمینه یک، تهیه محتوای اصلی با استفاده از آیات قرآن و منابع روایی اهل سنت و تشیع که با استفاده و استناد به آنها و دلایل عقلی محکم که برخواسته از آیات و روایات هم هست ابطال این فرقه و حقانیت تشیع اثبات بشه و در گام بعدی تبدیل این محتواها به زبان های انگلیسی و عربی و در گام سوم که بسیار بسیار مهم هست نشر این مطالب در سراسر کشور و جهان به هر شکل و غالب ممکن است شاید مجبور باشیم از غالب جذاب مستند، شبیه کار مستند arrivals هم الگو بگیریم که البته این یکی از غالبهای احتمالی هست هر که هدفش رضای خداست ولو به قیمت شهادتش، بسم الله بگه و جانِ من خون پای این راه داده شده بسم الله که می خواید بگید واقعی باشه و پای کار باشید و بعد هم بگید توی چه قسمتی میتونید بیشتر کمک کنید انتظار حقیر از تیم تالار بیشتر است این مسئله برای من یه مقدار غیرتی شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! إن تنصر الله ینصرکم |
|||
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۹, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
آقا علی فکر میکنم دیگه با یاری خدا میتونیم فعالیتمون رو شروع کنیم
فقط اینکه یه برنامه درست و حسابی برای شروع میخوایم که شما زحمتشو بکش بقیه دوستان هم کم کم اضافه میشن و انشاء الله تعداد نفرات گروهمون زیاد میشه و کار ها سریع تر پیش میره فقط شما بگو که از کی شروع کنیم؟ و چجوری؟ |
|||
|
|
۰:۵۲, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۰:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند: 1-علی110 2- 7parsa4 3- منتقم زهرا 4- مجنون الحسین meshkat -5 ELENOR -6 mohammad008 -7 zarati313-8 paradise-9 seyed mohsen-10 دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند: 1-m.shirazi80 2- خادم الرضا 3- mahdi12 mehrnaz -4 دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند: علی110-1 2- منتقم زهرا 3- EMPERATOR zohur -4 ELENOR -5 6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم) 7-janali(تدوین) 8-ضدماسون 9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک) seyed mohsen-10 دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند: 1- منتقم زهرا 2- مجنون الحسین 3-m.shirazi80 EMPERATOR -4 meshkat -5 6- وحید110 7- ELENOR Reza14 -8 rastin -9 7zahra7-10 mahdi12-11 ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد) mehrnaz-13 14-ضد ماسون 15- paradise 17 - محب الزهرا 18- aleyasin 19-sarbaz 313 |
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نکته ی اول: قرار نیست ما از صفر شروع کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! به لطف خدا حقیر با متخصصان و کسانی که به طور تخصصی کارشان در حوضه علمیه و مراکز علمی نقد وهابیت و دفاع از تشیع هست ارتباط دارم و ما قرار نیست راهی را که بسیاری زودتر از ما و با علم بیشتر از ما شروع کرده اند طی کنیم!!!!!!!!!!!!!!!! اما نوع ورودمان به مباحث و رویکردمان در استفاده از دستاوردهای ایشان و فرایندهایی که بر روی محتواهای تولید شده از سوی ایشان بوده متفاوت خواهد بود بسیار به زودی در یک تاپیک جدید اهداف و نقشه راه را تقدیمتان خواهم کرد و به بحث و مشورت و تبادل نظر در این مورد خواهیم پرداخت بعلاوه تقسیم کار و مباحث بسیار دیگه ای باید انجام بشه اما با برنامه ریزی و قدم به قدم شوری آمیخته با شعور لازم است نه شور به تنهایی ما را جلو میبره و نه شعور صادقانه میگم دوستان و هسنگران عزیزم این خون نباید به ما جو و شور خالی بدهد ما قیام و کودتا در وجود خود نمیخواهیم ما انقلاب نیاز داریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نباید این حرارت و شور با گذر زمان ما را به روزمرگی برگداند و این نیاز به ارتباط مستمر با خدا دارد!!!!!!!!!! دوستان در این تاپیک ادامه ی شرکت و ثبت نام در لیست فراخوان رو انجام بدهند در تاپیک دیگری إن شالله مباحثی رو در این زمینه آغاز میکنیم منتظر ثبت نام سایر دوستان منتظر هستم أین الطالب بدم المقتول کربلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دوستان و همسنگرانم در گام اول یک خواهش دارم هر کسی که می خواد کار رو شروع کنه یک زمانی در 24 ساعت شبانه روز رو اختصاص بده به خلوت کردن با خدا یعنی 2 دقیقه یا 5 دقیقه یا نمیدونم هر چه قدر که روحش می طلبه با خدای خودش خلوت کنه و این زمان باید زمان مشخصی باشه یعنی چه طور در زمان اذان همه ی کارها را تعطیل میکنیم و میریم سراغ نماز و اوست کریم در این زمان خلوت مشخصی که در شبانه روز برای خود در نظر می گریم باید سعی کنیم همه ی کارها را تعطیل کنیم و با خدای خود خلوتی کنیم بنا به توصیه خدا در قرآن و اهل بیت بهترین این زمان خلوت دقایقی پیش از اذان صبح در سحرها هستش خدا میداند که این برای این نهضت از هر چیز و فعالیتی واجب تر است کار ما اگر برای خداست آیا نباید لحضاتی با معبود و معشوق و صاحب کار خود خلوتی کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسانی که عمیقاً موافق عرایض حقیرند که در حقیقت توصیه خداست و حاضرند لحظات با خداوند در 24 ساعت خلوت کنند به نظرم میتوانند در این راه مشمول عنایات ویژه خدا شوند دعا کنید که شیطان نتواند این زمان خلوت را از ما بگیرد ادامه ثبت نام ها را در همین تاپیک ادامه دهید تا در تاپیک دیگه بریم وارد بخش عملیاتی کار شویم یا علی |
|||
|
|
۱:۱۹, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
با یاد خدای مهربان
ضمن سلام و تشکر ویژه از تک تک عزیزان حاضر در تالار طاعات و عبادات همگی بزرگواران قبول درگاه حضرت احدیت به قدر بضاعت در "حوزه عملیاتی کار" در خدمت خواهم بود..انشاءالله در پناه خدای مهربان |
|||
|
|
۱:۲۶, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۱:۵۳ توسط janali.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
اصلاح شده---دوستان دقت کنید که برخی از دوستان از فهرست حذف نشن---با تشکر
دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند: 1- علی 110 2- 7parsa4 3- منتقم زهرا 4- مجنون الحسین meshkat -5 ELENOR -6 mohammad008 -7 zarati313-8 9- paradise 10 - محب الزهرا 11- MESSENGER دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند: 1-m.shirazi80 2- خادم الرضا 3- mahdi12 mehrnaz -4 5 - ELENOR (عربی) دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند: 1- علی 110 2- منتقم زهرا 3- EMPERATOR zohur -4 ELENOR -5 6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم) 7-janali(تدوین) 8-ضدماسون 9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک) 10-PERSIA (در حد توانم کمک میکنم) 11- seyed mohsen دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند: 1- منتقم زهرا 2- مجنون الحسین 3-m.shirazi80 EMPERATOR -4 meshkat -5 6- وحید110 7- ELENOR Reza14 -8 rastin -9 7zahra7-10 mahdi12-11 ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد) mehrnaz-13 14-ضد ماسون 15- paradise aramino16 17 - محب الزهرا 18- aleyasin 19- sarbaz 313 20- MESSENGER |
|||
|
|
۱:۲۷, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
سلام.
علی جان بالاخره از کجا باید شروع کنیم؟استارت کار کجا زده میشه؟ التماس دعا. |
|||
|
|
۱:۴۴, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
برای چندمین بار خدمت رفقای منتظرم عرض میکنم
مقداری اجازه بدهید تا مشورت های حقیر تکمیل شود به زودی نظرات رو در تاپیکی تقدیم میکنم |
|||
|
|
۱:۵۹, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستانی که میخواهند در بخش پژوهش در منابع و تهیه مقالات شرکت کنند ذیل این پست نامشون رو درج کنند: 1- علی 110 2- 7parsa4 3- منتقم زهرا 4- مجنون الحسین meshkat -5 ELENOR -6 mohammad008 -7 zarati313-8 9- paradise 10 - محب الزهرا 11- MESSENGER Meraj - 12 دوستانی که میخواهند در ترجمه مقالات تهیه شده به زبان های عربی و انگلیسی شرکت کنند نامشون رو درج کنند: 1-m.shirazi80 2- خادم الرضا 3- mahdi12 mehrnaz -4 5 - ELENOR (عربی) دوستانی که میخواهند در تبدیل مقالات به سایر محصولات مانند پوستر و عکس و فیلم مستند و کلیپ صوتی و تصویری و .. شرکت کنند نامشون رو اینجا درج کنند: 1- علی 110 2- منتقم زهرا 3- EMPERATOR zohur -4 ELENOR -5 6-ترنم وحیدی(حقیر هم برای تهیه پوستر و عکس در خدمتم) 7-janali(تدوین) 8-ضدماسون 9- s-eyvazi-sa ( تدوین و گرافیک) 10-PERSIA (در حد توانم کمک میکنم) 11- seyed mohsen Meraj - 12 (کلیپ صوتی و تصویری ، مستند) دوستانی که می خواهند در توزیع محصولات تولید شده در فضای مجازی و حقیقی در داخل و خارج کشور فعالیت کنند اینجا نامشون رو درج کنند: 1- منتقم زهرا 2- مجنون الحسین 3-m.shirazi80 EMPERATOR -4 meshkat -5 6- وحید110 7- ELENOR Reza14 -8 rastin -9 7zahra7-10 mahdi12-11 ANTI MASON-12(من توی شهر خودمون اگر مستند یا هر چیزی بود برای توزیع محصول با هزینه از جیب خودم هستم تا چشم وهابیت در بیاد) mehrnaz-13 14-ضد ماسون 15- paradise aramino16 17 - محب الزهرا 18- aleyasin 19- sarbaz 313 20- MESSENGER Meraj - 21 [/quote] |
|||
|
|
۲:۴۵, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۳:۲۷ توسط janali.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز که قصد حمله های رسانه ای رو دارید بهتره با اخلاق جنگهای رسانه تاحدودی آشنایی پیدا کنیم.
فکر میکنم تاپیک زیر بتونه این اخلاق رو واسمون تببین کنه http://forum.bidari-andishe.ir/thread-6262.html |
|||
|
|
۲:۵۷, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۰ ۳:۳۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز
بنده کسی نیستم که بخوام تشکر کرده باشم .(اما وافعا و قلبا ممنون شما هستم ) اما طی صحبتهایی که با علی اقا داشتیم و مشورتی که با شهید محیا و اینکه ایشون در حوزه خودشون تحقیق زیادی انجام داده بودند . قصد داریم روی حوزه ای کار کنیم که تا کنون روی اون کار سیستمی انجام نشده . و نیروی خودمون رو صرف این کار کنیم . قصد اولین حرکت ما این هست که نشون بدیم وهابیت راهش از اسلام جداست و نه شیعیان و نه اهل تسنن اونها رو در اسلام وارد نمیدونیم . چرا؟ چون مردم دنیا بر اثر تبلیغات سنگین دستگاه های رسانه ای گمان میکنند اسلام = القائده! برای شروع دوستان نیاز داریم فتاوی عجیب غریب وهابی های کثیف رو جمع اوری کنیم . بعضی در وبلاگ اقای رائفی پور جمع اوری شده دوستان عزیز همت کنید در یک تاپیک جداگانه که اولین نفر ایجاد میکنه این فتاوی رو جمع کنیم . اگر انسان عاقلی اونها رو ببینه هدایت میشه متاسفانه اکثر طرفداران اینها بی سواد و بسیار عقب افتاده هستند . دوستان محکم پای کار باشند . داریم با کسانی میجنگیم که اعتقاد دارند کسی فقط به صرف شیعه بودن خونش مباح است . هزاران هزار شهید محیا قربانی این تفکر شده اند ....بحرین ... یمن ... پاراچنار...عراق... متاسفم برای کسانی که هنوز پول در جیب وهابیت میریزند . شده ایم حکایت کسی که بر درختی نشسته و شاخه زیر پای امتی را میبرد! لعنت الله علی قوم الظالمین پ ن: در این لینک این فتاوی جمع اوری شده خوندن اونها خالی از لطف نیست . این سایت دکتر حسینی قزوینی هست . ایشون در حال حاضر قوی ترین دانشمند در حوزه دفاع از تشیع هستند. که بسیار فعالانه دارند زحمت میکشند . یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| درباره وهابیت چی میدونی؟ اهل سنت جدای از وهابیت میباشد | mahdy30na | 29 | 14,385 |
۱۴/آبان/۹۴ ۲۳:۰۴ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| مطالب مورد نیاز برای ساخت قسمت اول وهابیت اسلام نیست! | علی 110 | 12 | 10,161 |
۶/دی/۹۳ ۱۸:۱۶ آخرین ارسال: فدایی امامم |
|
| فیلم های علیه وهابیت پایگاه جامع فرق و ادیان و مذاهب | عالم مقدس لاهوت | 1 | 1,480 |
۲۳/مرداد/۹۳ ۱۰:۴۳ آخرین ارسال: عالم مقدس لاهوت |
|
| تبلیغات شبکه "وهابیت" برای شبکه "بهائیت" | انتصـار | 0 | 1,505 |
۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۱۵ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| نام تمامی اشخاص حقیقی و گروه های پژوهشی مطرح در عرصه وهابیت | علی 110 | 15 | 9,547 |
۲۴/دی/۹۰ ۲۳:۴۹ آخرین ارسال: فدک زهرا |
|
| وهابیت با 300 ماهواره منطقهای و جهانی علیه مکتب تشیع تبلیغ | علمدار133 | 0 | 1,449 |
۲۴/دی/۹۰ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: علمدار133 |
|
| نظر سنجی انتخاب اسم برای تالار ضد وهابیت(مهم) | خیبر110 | 29 | 12,745 |
۲۵/آبان/۹۰ ۰:۱۶ آخرین ارسال: عبداللهی |
|