کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مستند ظهور به چه صورتی و یا به وسلیه ی چه کسانی به دستتون رسید ؟
دوستان و آشنایان
نهادها ( بسیج ، انجمن اسلامی و...)
موتورهای جستجو
همکلاسی
ترکیبی از گزینه های بالا
سایر
سایتهای اینترنتی
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه با مستند ظهور آشنا شدید؟
۱۴:۴۹, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
از همه ی عزیزان و دوستانی که هر کدام به نوعی یک گام در این راه یر میدارند کمال تشکر رو دارم
دوستان عزیز لطفاً بدرست ترین گزینه رو انتخاب کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، sorayya

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۸, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #31

یکی از دوستان معرفی کرد
ریخت توی فلش
اوایلش وقت نداشتم ببینم
ولی سه چهارتاقسمتاشا که دیدم کفم بریدBig Grin

بعد الان آخراشمHeartBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، nasimesaba ، EMPERATOR
۱:۲۷, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام.راستش بنده استاد رائفی رو نمی شناختم.یه روز ایشون قرار شد بیان دانشگاه ما.اینو هم اتاقیم بهم گفت.البته از پستر های در و دیدار دانشگاه قبلا فهمیده بودم ولی تا قبل از اون نه ایشون رو دیده بودم نه می شناختم.خیلی ازش تعریف می کرد.چند روز دیگه مونده بود به سخنرانی ایشون.تصمیم داشتم برم ولی خیلی ام برام مهم نبود که اگه نشد نرم.اون روز که روز سخنرانیشون بود با یکی از همکلاسی هام قرار بود بریم به یکی دیگه از برنامه های دانشگاه یه سری بزنیم.یادمه 2شنبه بود و قبلش ازمایشگاه داشتیم.وقتی کلاس تموم شد از پله های دانشکده اومدم پایین و سوار اتوبوس شدم به سمت سالن سخنرانی حرکت کردم.تو اتوبوس دوستم بهم زنگ زد که چرا رفتی مگه قرار نبود بریم فلان جا؟گفتم میام تو برو .به این سخنرانیه یه سری بزنم چند دقیقه دیگه می ام.نمی دونم چی شد که این حرفو بهش زدم.ولی به خدا قسم خدا راهمو کج کرد.چون تصمیم جدی نداشتم که برم.تازه اون برنامه ای که با دوستم می خواستم برم برام مهمتر بود.سخنرانی که شروع شد راستش انقدر ایشون حرفای قشنگ زدن که راستش میخکوب شدم.انقدر حرفاشون برام تکان دهنده بود که از وسطای برنامه اصلا نمی تونستم جلوی اشکامو بگیرم.از خودم بدم اومده بود.از اینکه انقدر فقط الکی ادعای شیعه بودن میکنم.از این که اسم شیعه بودن روم هست ولی انقدر تمبلم.بعد از سخنرانی وقتی رسیدم خوابگاه تا دیر وقت تو اینتر نت بودم که سخنرانی استاد رائفی عزیز رو دانلود کنم که هی نمی شد .وسطای راه نمی دونم چجوری(البته می دونم لطف خدا)با این تالار اشنا شدم.یه ذره توش گشت و گذار کردم دیدم نه سایت خوبیه.تصمیم گرفتم عضو بشم.یه گزینه دیدم با عنوان ایا مستند ظهور را دیده اید؟پیش خودم گفتم مستند ظهور چیه؟ عضو شدن تو تالار یادم رفت و رفتم سراغ پیدا کردن مستند ظهور تو سایت های اینترنتی.ولی باز نشد.خیلی ناراحت بودم,خیلی.چون نه تونسته بودم سخنرانی استاد رائفی رو پیدا کنم نه مستند ظهورو.فکر عضو شدنم ,انقدر ناراحت بودم از کلّم پریده بود.یه چند روز اینجوری گذشت تا اینکه تو نماز خونه دانشگاه همین جوری(البته می دونم لطف خدا)به یکی از دوستام گفتم تو می دونی فراماسونری یعنی چی؟دوستش با شوخی گفت:این خودش متخصصه.گفتم می شه برام توضیح بدی؟گفت:فیلم ظهورو ببینی حله.من که خشکم زده بود گفتم:مگه فیلم ظهورو داری؟گفت اره.می ریزم تو فلش برات می ارم.داشتم از خوشحالی بال در می اوردم.نمی دونستم از خدا چجوری تشکر کنم.این جوری شد که فیلم ظهورو دیدم.راستش تا قبل از این فیلم نمی دونستم دعا برای ظهور حضرت یعنی چی !ولی این فیلم یه واقعیت هایی رو بهم نشون داد که قبل از این حتی بهش فکرم نکرده بودم.بعد اومدم تو این تالار عضو شدم.خیلی خوشحالم.چون اینجوری سخنرانی های استاد رائفی رو هم که انقدر دنبالش می گشتمو پیداشون نمی کردمو با کمال ناباوری پیدا کردم.چقدر خوشحالم.چقدر خوشحالم.خدا بهترین و بهترین نعمت تمام عمرمو بهم هدیه داد.اونم این بود که بهم فهموند امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)مولا و سرپرستمونه و فرج ایشون فرج ما هم هست یعنی چی.بهم فهموند دعا برای تأجیل در فرج یعنی چی.با این هدایتش من الان عاشق امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)هستم.عاشق ایشون هستم و با تمام توانم برای تعجیل در ظهورشون دعا می کنم.باورتون نمیشه عشق به ایشون بکلی منو دگرگون کرده.دیگه حتی خودمم ,خودمو نمی شناسم.اگه تمام عمرمو در سجده بمونم و بخوام از خدا بابت این نعمت تشکر کنم باز نمی تونم.این داستان طولانی رو گفتم که بگم کارای خدا بدجور پیچیدس.واقعا از رگ گردن به ادم نزدیکتره.اونه که هدایت می کنه.اونه گه چراغ روشن هدایت رو به ادم نشون میده.پس فقط و فقط از خودش کمک بخواید.اونه که هدایت میکنه.فقط خودشه که هدایت میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، تازه مسلمان ، EMPERATOR ، soshiant ، spaceshi ، nasimesaba
۱۱:۲۵, ۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #33

داستان بسیار جالب داشتین ......
خدا را شکرSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، یا صاحب الزمان ، nasimesaba
۲۰:۲۷, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #34

یکی از همکلاسیام بهم دادش کلیم ازش تعریف کرد اولش حوصله نداشتم چون باز یکی دیگه از رفیقا میگفت اینا چرته ذهنتو خراب نکن اما درست موقع فرجها بود قبل امتحانات با 2نفر دیگه در عرض 8 ساعت تمومش کردیم از بس که جالب و شیرین بود من همچیو از همون فیلم گرفتم که چیه ماسونا چیکارنSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، EMPERATOR ، بیداری اندیشه ، nasimesaba
۱۲:۳۹, ۱/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۴۳ توسط seyed313.)
شماره ارسال: #35
آواتار

بسم الله الرحمن الرحیم

من از طریق یکی از اشنایان این مستند دیدم که اونم از اینترنت گرفته بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، EMPERATOR
۱۳:۵۸, ۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #36

پارسال با هم دسته جمعی رفته بودیم ...

بله! یه روز سر کلاس دین و زندگی 3 ، معلم اومد تو کلاس و یه لپ تاپ با خودش آورد و بعدش یه فلش دیسک زد به لپ تاپ و بعد تصویر لپ تاپ رو با پروژکتور انداخت رو تخته سیاه و بعد پرده ها رو کشیدیم و نگاه کردیم ...

داستان از این قرار بود که دبیر دین و زندگی ما، یه سخنرانی درباره ی شیطان پرستی و فراماسونری آورده بود تا به ما نشون بده (همونی که یه روحانی جوون داره واسه یه عده دانش آموز سخنرانی می کنه)!

خلاصه!
ما اینو نگاه کردیم و یک سال گذشت تا اینکه تو تلویزیون شنیدم که یه عده یه مستند درباره ی علائم ظهور و این جور چیزا ساختن و خیلی ها هم به این مستند اعتراض کردند و ... (اخیرا فهمیدم که منظورشون مستند "ظهور بسیار نزدیک است" بوده). برای همین رفتم تو گوگل جستجو کردم و دنبال علائم ظهور گشتم و فیلم هاو مستندهایی که در این باره ساخته شدند گشتم تا وارد سایتی با عنوان "زبده" شدم که توش لینک دانلود تمام قسمت های مستند ظهور رو گذاشته بود ولی حجم هر قسمت 40 مگ بود که به زور تونستم 6 یا 7 قسمت مستند رو دانلود کنم و ببینم.

داخل خود مستند آدرس وبلاگ مترجم های این مستند رو دیدم و رفتم تو وبلاگشون و تونستم نسخه ی کم حجمی از این مستند رو پیدا کنم که حجم هر قسمت حدود 15 مگ بود.

سرتونو درد نیارم!
نشستیم با بروبچ تمام 52 قسمت مستند رو نگاه کردیم و الان حدود 8 ماه گذشته و اینجا هستم ...
۰:۱۰, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
سلام خدمت همه

من تو تالار با اين مستند آشنا شدم و علاقه مند شدم كه اين مستند رو تماشا كنم و دوست عزيزم Mahdi 12 زحمتش رو برام كشيدن.
۲۳:۴۹, ۲/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
بخشی از این مستند رو چند سال پیش دانشگاه در ماه رمضان پخش میکرد، دیدم
کاملش رو هم از یکی از دوستانم گرفتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، EMPERATOR ، nasimesaba
۲:۵۷, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #39

سلام

اولين بار اسمه اين سريال تو كيم نت از يكي از بجه ها شنيدم
يه جند ماهى كذشت تو لب تاب دوستم يه فولدربود به اسمه arrivals ازش برسيدم جي هست كفت يه مستنده كه خودشم هنوز نديده خلاصه اون شب بد خواب شده بودم نشستم اين سريالو ديدم از ساعت سه صبحتا حدود يك بعد از ظهر طول كشيد تا تموم شدن سريال دو باكت سيكار كشيدم اولش با اون حجمه اطلاعات خيلي كيج شده بودم
من ادمي با ايمانه قوي نبودم فكرم نكنم هنوز تغيير زيادي كرده باشم من الان بيست سالمه كه تا نوزده سالكيم كاملا دنباله ماديات بودم
از تولده بيست سالكي تصميم كرفتم روش زندكيمو عوض كنم
ميدونم اين بيشتر شبيه درد دل شد ولي توي دوستامو خانوادم كسي نيست بتونم اين حرفا با خيلي حرفاي ديكه كه تو دلم دارمو بزنم
كلا خيلي خوش شانس بودم كه اين مستند خيلي اتفاقي بدستم رسيد و با اون اتفاق با شماها اشنا شدم

به اميد روزي كه ايمانه همه مثل كوه محكم استوار باشه منم جزو همه باشم 
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، EMPERATOR ، nasimesaba ، spaceshi ، azade ، meshkat ، Dragonborn ، mofa ، ترنم ، m.hossein
۶:۰۱, ۳/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اردیبهشت/۹۱ ۶:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #40
آواتار
ارمین جان شما هنوز خیلی فرصت دارین. این رویارویی با این حجم اطلاعات برای خیلی از ما همین حالت غیر منتظره رو داشت. همین تغییر رویه در زندگی و تولد دوباره برای خیلی ها اتفاق افتاد اما برای خیلی ها هم نه. اگر احساس می کنین دیگه نمی تونین آدم قبل باشین این به خاطر لطف خداست وگرنه خیلی ها رو می شناسم که متاسفانه مستند رو دیدن و علیرغم اقرار به حقیقت، اما خودشون نخواستن در زندگیشون تغییر رویه بدن. چون اینکار مستلزم داشتن شجاعته و البته دستگیری و هدایت خداوند. خدا نکنه ما با اعمالمون هدایت خدا رو پس بزنیم که اگه چند بار چنین کردیم دیگه هیچ حقیقتی نمی تونه به هدایت ما به مسیر درست کمک کنه.

یادتون باشه پیمودن راه حق سختی های خودشو داره همونطور که الان امثال بنده هم با این سختی ها درگیریم. یکی از اون سختی ها نداشتن همراه در فامیل و دوستانه. یکی دیگه خلاف جهت سیلاب فکری جامعه شنا کردنه. دیگری عمل کردن قاطع در برابر درست و غلطه که همت و شجاعت خودش رو میخواد...

به عنوان شروع این مسیر باید به هر آنچه می دونیم خدا دوست داره عمل کنیم و از هر آنچه می دونیم خدا دوست نداره اجتناب کنیم. خود خداوند قدم به قدم دستگیری و هدایت ما رو ادامه خواهد داد اما باید قدم به قدم رفت جلو. توسل به اهل بیت علیهم السلام هم بسیار بسیار راهگشاست....

ان شاءالله هم شما و هم همه ما در پیمودن راه دین پیشرفت کنیم تا شرمنده امام زمانمون (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نشیم. خوبه که برای هم دعا کنیم.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، spaceshi ، azade ، Havbb 110 ، Dragonborn ، mofa
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]