|
چگونه با مستند ظهور آشنا شدید؟
|
|
۱۴:۴۹, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از همه ی عزیزان و دوستانی که هر کدام به نوعی یک گام در این راه یر میدارند کمال تشکر رو دارم
دوستان عزیز لطفاً بدرست ترین گزینه رو انتخاب کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۵۰, ۲۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
یه روز که داشتم از سر کار میرفتم خونه یه دفعه یه خانم بهم گفت یک لحظه صبر کن!
بعد سی دی ظهور رو بهم داد. خیلی ازش خوشم اومد فکر می کنم اینم یه نوع توفیق اجباری از طرف خدا بود
|
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۲۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
واسه منم یکی از آشناها همه قسمتاشو رایت کرد و آورد ولی تا الان نگاش نکردم
![]() از وقتی اومدم اینجا زیاد در مورد این مستند صحبت شده...کنجکاو شدم ببینم چیه؟ انشاالله ماه آینده همه قسمتاشو میبینم
|
|||
|
|
۱۵:۳۸, ۲۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
منم این مجموعه ارزشمند رو از دختر داییم گرفتم . میدونست من به این مسائل علاقمندم یه روز گفت بگیر این سی دی رو نگاه کن اصلاً نپرسیدم اینو از کجا آوردی همینکه گفت دررابطه با دجال بحث میکنه. ثانیه شماری می کردم ببینم چه تحلیلی راجع به دجال داره آخه تو روایات ما زیاد راجع بهش شرح ندادن . خلاصه توفیق خدا شامل حالمون شد به سایت بیداری اندیشه سری بزنیم و حالا هم در خدمتیم . یا حق
|
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۲۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
منم یه روز تو پایگاه بسیج دانشگاه طبق معمول پای سیستم بودم خیلی اتفاقی این مستند رو دیدم از بچه ها پرسیدم کی این مستند رو آورده گفتن یه بنده خدا که دانشجوی دانشگاه ماهم نبوده !! آورده کلی هم تعریفش رو کرده ! با این حال فکر نمی کنم هیشکی جز من دیده باشه تو کل دانشگاه !!!
![]() متاسفانه دوستان و اطرافیان من اصلا پیگیر و مشتاق این نوع اطلاعات نیستن! ![]() فقط برای یکی از دوستانم سی دی رو ارسال کردم که فک نمی کنم اونم دیده باشه! |
|||
|
|
۱۹:۵۹, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
منم از سایت ایران بلوتوث دانلودش کردم !
اولش 4قسمتشو دیدم و خوشم اومد و . . . البته اونم دانشگاه شریف تو یه سی دی برای ورودی ها زده بود ( 4 قسمتشو ) و من دیده بودم |
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
معلم زبانمون راجع به این مسائل تو کلاس گهگاهی حرف میزد و بعد از یه مدت مستند ظهور رو به ما معرفی کرد.
یکی از دوستام هم دانلودش کرد و به من هم داد. |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۲۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۲۱:۲۴ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
من که هیمنطوری رفته بودم نمایشگاه
دیدم نوشته فرماسونری گفتم منو با اینا چیکار. ولی نمیدونم چرا رفتم دی وی دی شو خریدم. اصلانم نگاش نکرده بودم، همینطوری توی کشو بود. بعد یه سال فکر کنم گفتم بیا بذارش ببین چی گرفتی. همون روز اول 12 قسمت دیدم ازش. کلا چیز جابی بود. البته هنوز اون موقع نمیدونستم فراماسونی چیه و دجال کیه و از این حرفا. الان نگاهم 400 گراد فرق کرده ![]() ![]() قبلا روزی 6 ساعت تلویزین نگاه میکردم ، الان شده روی 30 دقیقه. |
|||
|
|
۸:۴۰, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
من این مستند حین بحث های سیاسی شناختم که رسیده بود به آمریکا بعد من به طرف گفتم مدارکت رو کن اونم یه دی وی دی برام زد تو دانشگاه بهم داد ولی این مستند ظهور کرده رو چه کار کنم رفیقام میگن بیا ببین همینم تو زرد از اب در اومد
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
مستند ظهور کرده ربطی به مستند ظهور نداره عزیز.
این مستند ساخته عبدالله هاشمه که حسابش از سازندگان مستند ظهور جداست. |
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۰ ۱۱:۴۰ توسط Marziyeh.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام.من از طریق سایت خودمون
(بیداری اندیشه)که دخترخاله ی گلم معرفی کرد با این مستند آشنا شدم.البته تاثیری که ایشون روی من گذاشت(و میذاره) از این مستند بیشتره... ![]() با تشکر از نظرسنجی جالبتون و جوابهای جالبتر دوستان! ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| يك سوال مهم در مورد مستند ظهور | علي | 129 | 85,375 |
۲۳/دی/۹۶ ۱۲:۵۶ آخرین ارسال: karim22 |
|
| دانلود سریال مستند ظهور (The Arrivals) با زیرنویس فارسی | بیداری اندیشه | 170 | 338,197 |
۱۱/مهر/۹۶ ۲۲:۰۹ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| یکی دیگر از کارهای شک بر انگیز در فیلم مستند ظهور این است که | GustavoWoltman | 2 | 15,084 |
۱/شهریور/۹۶ ۲۲:۵۹ آخرین ارسال: eragon2 |
|
| جنبش اطلاعرسانی مستند ظهور (The Arrivals) | karimi_cae | 7 | 10,871 |
۱۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۵۳ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟ | parsa | 118 | 84,236 |
۳/اردیبهشت/۹۵ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals) | behruzhsd | 47 | 66,641 |
۱۲/مهر/۹۴ ۱۵:۴۴ آخرین ارسال: ALI-BM |
|
| چرا آیا مستند ظهور را تماشا کرده اید؟ | آیات | 12 | 8,844 |
۴/تیر/۹۴ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Greena |
|

![[تصویر: sad.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.gif)
![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)