کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مستند ظهور به چه صورتی و یا به وسلیه ی چه کسانی به دستتون رسید ؟
دوستان و آشنایان
نهادها ( بسیج ، انجمن اسلامی و...)
موتورهای جستجو
همکلاسی
ترکیبی از گزینه های بالا
سایر
سایتهای اینترنتی
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چگونه با مستند ظهور آشنا شدید؟
۱۴:۴۹, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
از همه ی عزیزان و دوستانی که هر کدام به نوعی یک گام در این راه یر میدارند کمال تشکر رو دارم
دوستان عزیز لطفاً بدرست ترین گزینه رو انتخاب کنید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، sorayya
۱۶:۴۵, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #2

نظرسنجی خوبیه.شماره تاپیک هم جالبتر : 666
یکی از دوستان به من تابستون امسال معرفی کرد.هر چقدر می خواستم وقت بزارم و ببینم ، متاسفانه برام کاری پیش میومد.
یه شب نشستم 2-3 قسما اول رو دیدم Idea فیوزم پرید/گفتم عجب چیزیه

راستی بعد از مستند ظهور این مستند هم بسیار جالبه: یک قدم مانده به صبح (دانلود مستند علائم ظهور)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، فرهاد ، sorayya ، m.hossein ، ali.khm ، نسیم ، Havbb 110
۱۸:۰۸, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام
میشه هدفت رو از ایجاد این نظرسنجی بگی؟
بنظرم بهتر بود بگی که تاحالا این مستند را به چه کسانی داده اید.
خانواده
خویشاوندان
دوستان
همکلاسی ها
نهاد
انتشار در سایت
و ...

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saleh_mgh ، EMPERATOR ، MohammadMeraj ، آرین (الهه.ع) ، فرهاد ، kahf ، SARV ، یاســین
۱۸:۲۸, ۱۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۶/دی/۸۹ ۱۸:۰۸)mohamad نوشته است:  سلام
میشه هدفت رو از ایجاد این نظرسنجی بگی؟
بنظرم بهتر بود بگی که تاحالا این مستند را به چه کسانی داده اید.
خانواده
خویشاوندان
دوستان
همکلاسی ها
نهاد
انتشار در سایت
و ...

هدف از این نظر سنجی نحوه ی دسترسی دوستان به اطلاعات و این جور فیلم ها و مستند ها هست تا در آینده با عمومی ترین راه ممکن این مستند ها و فیلم ها و ... به دستشون برسه ؟
میتونیم یه نظر سنجی هم که شما گفتید بذاریم مشکل پیچیده ای نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: maryam25 ، فرهاد ، Maryam.A
۱۴:۰۶, ۱۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
anti 666 برام پست کرد
از همین جا بازم ازش تشکر می کنم که راه درست زندگی رو نشونم داد و باعث شد خیلی از دوستانم که اصلا به اسلام و انقلاب اعتقادی نداشتن الان یه مسلمون معتقد بشن.
ایول ایول برادر anti 666 رو ایول
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، rastin ، فرهاد ، soltanmahmoud ، sorayya ، مبينا ، kahf
۲:۲۹, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
Blush
من این مستند رو از طریق سایتهای اینترنتی و خیلی اتفاقی، بدون هیچگونه اطلاعات قبلی پیدا کردم و چند قسمت اولش رو به خاطر اسم مستند"ظهور" و توضیحات اندکی که اون سایت گذاشته بود دانلود کردم و شیفته اش شدم و تمام قسمتها رو با استفاده از ترافیک رایگان شبانه دانلود کردم؛ خلاصه یکی دو هفته ای مشغول دریافت اطلاعاتی بودم که تونست پرتوی نوری تو فضای ذهنی غبار گرفته ی من ایجاد کنه

BlushSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، EMPERATOR ، فرهاد ، sorayya ، مبينا ، بیداری اندیشه
۱۶:۲۶, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7

یک شب تو کوه داشتیم با دوستان برای کوهنوردی میرفتی که با یه نفر از طریق دویدن سگش به طرف ما ارتباط بر قرار کردیم کمی با هم قدم زدیم و بحث بی ارزشی از دنیا و نا آگاهی انسانها افتاد که اون آقا ازین سریال به ما گفت ما اول باور نکردیم ولی بعد 2 هفته زنگ زد و با هم قرار گزاشتیم و با این مستند آشنا شدم که همیشه ازش ممنونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، EMPERATOR ، فرهاد ، sorayya ، بیداری اندیشه
۱۷:۱۴, ۱۸/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۸۹ ۱۷:۱۶ توسط shia12.)
شماره ارسال: #8
آواتار
من رفته بودم در سایت حوزه و به دنبال یک مجله مذهبی در این سایت می گشتم و با با مجله موعود آشنا شدم و رفتم در سایت این مجله و یک قسمتی دارد برای دانلود فیلم و صوت اونجا یک فیلمی برای دانلود گذاشته بود به نام ظهور و یک فیلم دیگر به نام هارپ ولی با این فیلم ظهور فکر کنم فرق می کرد و چون کیفیش پایین بود تو گوگل سرچ کردم "مستند ظهور با کیفیت "چند تا سایت اومد و متوجه شدم 52 قسمت هست و فرداش صبح همه ی 52 قسمت را دانلود کردم ( آخه ADSLمن صبحا رایگان است ) و با این که اوایل امتحانات بود کل فیلم را تو یک هفته نگاه کردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، فرهاد ، sorayya
۱۷:۳۰, ۱۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام دوستان

یکی از شبهای ماه رمضون امسال بود که یکی از دوستام که میدونست من دنبال اینجور مباحث هستم منو برد به یه حسینیه که یه حاج آقایی میومد صحبت میکرد و قسمت هایی از این سریال رو هم پخش میکرد
منم از اون رفیقم گرفتمو همرو پشت سر هم نگاه کرد یه روزه Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، EMPERATOR ، sorayya
۴:۰۰, ۱۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۴:۰۳ توسط سبز سفید قرمز.)
شماره ارسال: #10

بسم الله الحمن الرحیم
مدتی بود برای من شبهه ای ایجاد شده بود که: چرا بعضی از "واقعیات مسلم اثبات شده علمی" که طی تحصیلات آکادمیک موفق به شناختن آنها شده ام، در قرآن مجید و احادیث معصومین که منابع الهی ما هستند "به اشتباه" بیان شده؟ آیا خدا که خالق انسان است نباید حقیقت را به ما می گفته؟ آیا این اشتباهات می تواند به معنی اشتباه بودن سایر چیزهایی باشد که رسول الله و ائمه صلوات الله علیهم اجمعین برایمان بیان کرده اند و ما تا نمیریم قادر به کشف و تجربه آنها نخواهیم شد؟ بین نتایج تجارب بارها تکرار شده علوم تجربی که همچنان قابلیت تکرار دارند و عقاید دینی که درستی آنها شرط مومن شدن است گیر کرده بودم!!! در هر دو سو مطالبی بود که مرا به سمت خود می کــــــــــــــــــشید
خلاصه حسابی سر در گم و عصبانی شده بودم و خودم را لایق این تزلزل نمی دانستم!
شاید چند ماه طول کشید تا این کشمکش بزرگ شد. ذره ذره! واقعا بیتاب شدم.
تا اینکه در ماه مبارک رمضان به دلم افتاد و به امام زمان عجل الله استغاثه کردم که مرا هدایت نماید. روحی فداه
مدت کوتاهی بعد برادرم که برای کاری به تهران رفته بود به من گفت که "مستندی از یکی از دوستام گرفتم که خمارت میکنه!!!"
برخلاف همیشه که اگر فیلمی می داد داستانی بود و سرگرمی!
من در لابلای این مجموعه جواب خودم را گرفتم و جوابهای بسیار دیگری هم گرفتم.
خدا را شکر میکنم و به اهل بیت عصمت و طهارت درود و صلوات میفرستم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، مسافر ، EMPERATOR ، فرهاد ، Ara ، sorayya ، kahf ، ali.khm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]