|
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
|
|
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم . موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ... ممنون |
|||
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۳, ۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
|
جزیره خضرا و تحقیقی پیرامون مثلث برمودا
نویسنده:ناجی النجار ترجمه و تحقیق:علی اکبر مهدی پور |
|||
|
|
۱۶:۵۱, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
قیدار
نوشته اقای رضاامیرخانی و روی ماه خداوند را ببوس نوشته آقای مصطفی مستور |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
(۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۲)محیصا نوشته است: سلام دوستان با تشکر از همه ی دوستان اهل مطالعه ![]() یه خواهشی دارم از دوستان و اون اینه که لطفا بعد از بیان نام کتاب مورد مطالعه، توضیح مختصری هم راجع به آن ارائه دهید تا شاید دوستان دیگری راغب به مطالعه ی آن شوند. فکر می کنم رسالت این تاپیک هم همین بوده باشد، نه صرفا عنوان کردن نام کتاب مورد مطالعه ی شما!!!!!!!!!!!!! متشکرم |
|||
|
|
۱۷:۵۳, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
|
Apress.Pro.ASP.NET.MVC.3.Framework
Adam Freeman and Steven Sanderson کتاب مفید و پایه ای است برای آموزش MVC3 MVC3 شیوه جدید طراحی و پیاده سازی وب سایت است MVC همان Model View Control ولی واقعا اصلا باید کلیه پیش فرض های قبلی خودمون را پاک کنیم و بعد سراغ MVC بریم ولی واقعا شیرین است |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
|
کتاب حلیه القرآن
آموزش قواعد قرائت قرآن برای جوانان . . . یاعلی |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
|
سلام
اول ممنونم از این تاپیک عالیتون ![]() تمام صفحات رو خوندم و اسم اکثر کتابا رو نوشتم ان شاء الله عمری باشه و بتونم بخونمشون من دیروز کتاب "روی ماه خداوند را ببوس" مصطفی مستور رو خوندم که خیلیی خوشم اومد و دوستان هم قبلن معرفی کردن امروز هم "فرمانده ی من" جمعی از نویسندگان؛ فکر میکردم باید خیلی بهتر باشه چون تعریف زیادی شنیده بودم... خوبه ولی به نظرم معمولیه نه در حد چاپ 60ام... خاطرات شهداس به قلم همرزماشون " کتاب آه" رو هم گرفتم که بازخوانی مقتل امام حسین علیه السلام هستش . ولی چون حجمش زیاده وامتحانات نزدیک نمیخونم، خواهرم که میخونه خیلی خوشش اومده
|
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #247
|
|||
|
|||
|
کتاب احیای تفکر اسلام نوشته شهید مطهری
فوق العاده اس واقعا من شهید مطهری را خیلی دوست دارم چون کمتر شخصی است که مثل ایشان واقع بین و منصف باشد در این کتاب روی بحث می شود که آیا جامعه اسلامی ما زنده است یا مرده یا نیمه مرده؟ و چه جوری می شود تشخیص داد ... کتاب تنها 100 صفحه است حتماً بخوانید درود بر شهید مطهری |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #248
|
|||
|
|||
|
سلام
من جدیدا کتاب "جامعه شناسی خودمانی" رو مطالعه کردم. کتابی جالب نوشته حسن نراقی که به انتقاد از برخی عادات اجتماعی غلط ایرانیان پرداخته است. در فهرست این کتاب عناوینی همچون - با تاریخ بیگانه ایم -حقیقت گریزی و پنهان کاری ما -بی برنامگی ما -مسئولیت ناپذیری ما -توقع و نارضایتی دائمی ما و... به چشم می خورد. الان هم مشغول خواندن کتاب "دختر شرق، کتاب خاطرات بی نظیر بوتو " هستم. انشاء الله بعدا بیشتر راجع به این کتاب توضیح میدم. ضمنا هر دوی این کتابها قابل دانلود رایگان هستند. |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
|
یا الله.
در حال حاضر مشغول مطالعه ی کتاب "جنگهای صلیبی" از مهدی فهیمی هستم که در این کتاب به موضوعات مختلفی پیرامون جنگهای صلیبی از جمله نامه های مردم به پاپ وقت و حکومتهای بیزانسی آن دوره و جنگ انطاکیه و..صحبت میکند و در کل کتاب خوبی هست برای کسانی که به تاریخ علاقه دارند. کتاب دیگری که مشغول به مطالعه ی آن هستم"جایگاه زن در تمدن فراعنه" نوشته ی خانم بهاره جواهری به صورت پی دی اف هست که اونم از اسمش مشخصه که راجع به چیست.پیشنهاد میکنم کتاب اول را مطالعه کنید. |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۱/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۱ ۱۸:۱۳ توسط am_po.)
شماره ارسال: #250
|
|||
|
|||
|
سلام
در حال حاضر مشغول مطالعه کتاب[b] بدانید من فاطمه هستم [/u]، هستم. [b]تالیف وتدوین : واحد پژوهش موسسه فرهنگی موعود عصر (علیه السلام)[/u] این کتاب یک دائره المعارف کوچک و قابل استفاده برای همه است با تمام مطالب دسته بندی و مرتب شده درباره حضرت فاطمه (سلام الله علیها) از تولد تا شهادت...... دوستان، التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در مورد بخش معرفی کتاب | MAHDI59 | 12 | 9,113 |
۲۸/بهمن/۹۵ ۱۳:۳۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| کتابی که مطالعه اش برای هر منتظری مفید است!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,999 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۹:۴۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| نظر سنجی در مورد کتاب تاریخ پس از ظهور | pelaq | 2 | 1,608 |
۴/مهر/۹۳ ۰:۱۲ آخرین ارسال: pelaq |
|
| حتی یک کتاب هم نباید در مورد حضرت فاطمه بخوانیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | علی 110 | 8 | 6,789 |
۲۷/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۶ آخرین ارسال: Islam |
|
| کتاب اینترچنج (Interchange)، کتابی استراتژیک | nooromahdi | 22 | 16,322 |
۶/مرداد/۹۲ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: حسین14 |
|
| سوال در مورد کتاب سیاحت غرب ( آیت اله نجفی قوچانی) | Behnam-Az | 1 | 2,279 |
۱۱/دی/۹۱ ۲:۱۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| جامع ترین کتابی که تا حالا در مورد پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خوانده ام! | m.hossein | 1 | 2,185 |
۱۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ آخرین ارسال: Abasaleh |
|

خواهرم که میخونه خیلی خوشش اومده