کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: هنگام خرید کتاب به چه نکته ای توجه می کنید؟
نویسنده کتاب
موضوع کلی کتاب
اسم کتاب
طراحی جلد و قطع کتاب
موردی دیگر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
در حال مطالعه ی چه کتابی هستید؟ (همراه با توضیح کوتاه در مورد آن کتاب)
۱۲:۰۲, ۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۲ ۱۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .

موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...

ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبداللهی ، محب الزهرا ، خادم الرضا ، SARV ، EMPERATOR ، یاران مهدی ، أین المنتظر ، nafas ، aramino ، خادمة الزهرا ، MESSENGER ، علی 110 ، Agha sayyed ، paradise ، montazer ، shafagh_mah ، zarati313 ، soldier ، Abasaleh ، yamin ، MohammadSadra ، jkb ، yashar1374 ، ario65 ، m.hossein ، فدک زهرا ، mohammad727 ، Amirsaeed ، Farzaneh ، vahrakan ، 872325 ، nasimesaba ، شهرام ، مهدی110 ، mahdy30na ، نگار ، seyed mohamad ، ema1392 ، azade ، نسیم ، ترنم ، شیدا ، netlog36 ، رمز شب ، taban ، Mitsonary ، ztb ، ضحی ، بچه شیعه ، Anti gods ، آشفته ، Ramin_Ghn ، zryy ، am_po ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، fatemeh ، حوریه سادات ، hanaa ، kami_molodi ، عماره ، Ali77 ، ahmad1300 ، ندا دهنده ، *مهاجر* ، fiftynine ، رضوانه ، Night moans ، السا ، حسن.س. ، آفتاب ، N2376DIR ، مهدی2012 ، ali0077 ، s-r ، 135 ، mahramaneh ، انتصـار ، قلب ، آیات ، help me ، یاســین ، rezamohammadi ، Islam ، al-shia ، لبخند خدا ، soora ، Just God ، علی املشی ، 1fabeg ، نرگس مهدوی ، Marzieh-sadat ، قاتل مرگ ، fafa* ، Hadiss313 ، ممرضا

آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۳, ۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #241
آواتار
جزیره خضرا و تحقیقی پیرامون مثلث برمودا
نویسنده:ناجی النجار
ترجمه و تحقیق:علی اکبر مهدی پور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، مفقود الاثر ، am_po ، N.Mahdavian ، nasimesaba
۱۶:۵۱, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #242
آواتار
قیدار
نوشته اقای رضاامیرخانی

و

روی ماه خداوند را ببوس
نوشته آقای مصطفی مستور
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، hanaa ، a.iman ، mosafer
۱۷:۱۷, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #243
آواتار
(۶/شهریور/۹۰ ۱۲:۰۲)محیصا نوشته است:  سلام دوستان
هر فردی معمولا به خاطر مشغله های فکری و روش زندگی اش مطالعاتش محدود به موضوعات خاصی میشه ؛ به همین دلیل از دوستانی که در حال مطالعه ی کتاب و مجله و یا ... هستند خواهش می کنم در مورد کتاب و موضوع آن کمی اطلاعات به ما بدهند تا بتونیم از موضوعات متنوعی استفاده کنیم .

موضوع کتاب می تونه هر چیزی باشه : سیاسی، مذهبی، علمی ، فرهنگی ، ادبی ، طنز و ...

ممنون

با تشکر از همه ی دوستان اهل مطالعه
Smile

یه خواهشی دارم از دوستان و اون اینه که لطفا بعد از بیان نام کتاب مورد مطالعه، توضیح مختصری هم راجع به آن ارائه دهید تا شاید دوستان دیگری راغب به مطالعه ی آن شوند.
فکر می کنم رسالت این تاپیک هم همین بوده باشد، نه صرفا عنوان کردن نام کتاب مورد مطالعه ی شما!!!!!!!!!!!!!

متشکرم

امضای مجید املشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، ترنم ، مفقود الاثر ، ضحی ، Farzaneh ، عماره ، یاســین ، Hadiss313
۱۷:۵۳, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #244

Apress.Pro.ASP.NET.MVC.3.Framework
Adam Freeman and Steven Sanderson
کتاب مفید و پایه ای است برای آموزش MVC3
MVC3 شیوه جدید طراحی و پیاده سازی وب سایت است
MVC همان
Model
View
Control
ولی واقعا اصلا باید کلیه پیش فرض های قبلی خودمون را پاک کنیم و بعد سراغ MVC بریم
ولی واقعا شیرین است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: am_po ، مفقود الاثر ، ضحی
۲۳:۵۸, ۱۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #245
آواتار
کتاب حلیه القرآن
آموزش قواعد قرائت قرآن برای جوانان
.
.
.
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، شیدا ، حسن عزتي ، N.Mahdavian ، مفقود الاثر ، ضحی ، Farzaneh ، عماره ، یاســین
۲۲:۰۲, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #246
آواتار
سلام
اول ممنونم از این تاپیک عالیتون Rose
تمام صفحات رو خوندم و اسم اکثر کتابا رو نوشتم
ان شاء الله عمری باشه و بتونم بخونمشون

من دیروز کتاب "روی ماه خداوند را ببوس" مصطفی مستور رو خوندم که خیلیی خوشم اومد و دوستان هم قبلن معرفی کردن

امروز هم "فرمانده ی من" جمعی از نویسندگان؛ فکر میکردم باید خیلی بهتر باشه چون تعریف زیادی شنیده بودم... خوبه ولی به نظرم معمولیه نه در حد چاپ 60ام... خاطرات شهداس به قلم همرزماشون

" کتاب آه" رو هم گرفتم که بازخوانی مقتل امام حسین علیه السلام هستش . ولی چون حجمش زیاده وامتحانات نزدیک نمیخونم، Confused خواهرم که میخونه خیلی خوشش اومده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، مجید املشی ، N.Mahdavian ، ضحی ، عماره ، یاســین
۲۲:۳۵, ۲۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #247

کتاب احیای تفکر اسلام نوشته شهید مطهری
فوق العاده اس
واقعا من شهید مطهری را خیلی دوست دارم چون کمتر شخصی است که مثل ایشان واقع بین و منصف باشد
در این کتاب روی بحث می شود که آیا جامعه اسلامی ما زنده است یا مرده یا نیمه مرده؟
و چه جوری می شود تشخیص داد
...
کتاب تنها 100 صفحه است حتماً بخوانید
درود بر شهید مطهری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hanaa ، N.Mahdavian ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، ضحی ، یاســین
۱۳:۲۶, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #248

سلام
من جدیدا کتاب "جامعه شناسی خودمانی" رو مطالعه کردم. کتابی جالب نوشته حسن نراقی که به انتقاد از برخی عادات اجتماعی غلط ایرانیان پرداخته است. در فهرست این کتاب عناوینی همچون
- با تاریخ بیگانه ایم
-حقیقت گریزی و پنهان کاری ما
-بی برنامگی ما
-مسئولیت ناپذیری ما
-توقع و نارضایتی دائمی ما
و... به چشم می خورد.
الان هم مشغول خواندن کتاب "دختر شرق، کتاب خاطرات بی نظیر بوتو " هستم. انشاء الله بعدا بیشتر راجع به این کتاب توضیح میدم.
ضمنا هر دوی این کتابها قابل دانلود رایگان هستند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، ضحی ، یاســین
۱۴:۱۹, ۱/دی/۹۱
شماره ارسال: #249
آواتار
یا الله.
در حال حاضر مشغول مطالعه ی کتاب "جنگهای صلیبی" از مهدی فهیمی هستم که در این کتاب به موضوعات مختلفی پیرامون جنگهای صلیبی از جمله نامه های مردم به پاپ وقت و حکومتهای بیزانسی آن دوره و جنگ انطاکیه و..صحبت میکند و در کل کتاب خوبی هست برای کسانی که به تاریخ علاقه دارند.

کتاب دیگری که مشغول به مطالعه ی آن هستم"جایگاه زن در تمدن فراعنه" نوشته ی خانم بهاره جواهری به صورت پی دی اف هست که اونم از اسمش مشخصه که راجع به چیست.پیشنهاد میکنم کتاب اول را مطالعه کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، am_po ، مفقود الاثر ، ضحی
۱۸:۱۲, ۱/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/دی/۹۱ ۱۸:۱۳ توسط am_po.)
شماره ارسال: #250
آواتار
سلام

در حال حاضر مشغول مطالعه کتاب[b] بدانید من فاطمه هستم [/u]، هستم.
[b]تالیف وتدوین : واحد پژوهش موسسه فرهنگی موعود عصر (علیه السلام)[/u]

این کتاب یک دائره المعارف کوچک و قابل استفاده برای همه است با تمام مطالب دسته بندی و مرتب شده درباره حضرت فاطمه (سلام الله علیها) از تولد تا شهادت......

دوستان، التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، مفقود الاثر ، ضحی ، soshiant
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]