کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 2.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارتون بابا لنگ دراز
۲۰:۳۱, ۱۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
یکی از کارتون هایی که در دوران نوجوانی خیلی بهش علاقه داشتم کارتون بابا لنگ دراز بود ،داستان زیبا ، گرافیک خوب و دوبله عالی! همیشه این کارتون برام خاطره انگیز بود و حتی بعدها که سی دی های اون اومد اون ها رو خریدم.اما یک روز با توجه به دایره لغات زبانم یک مقدار در اسم "جودی ابوت" که کاراکتر اصلی این سریال هست دقت کردم ، فکر می کنید به چه نتیجه ای رسیدم؟
این نزدیک ترین کلمه در دایره لغات دیکشنری به لغت juddie هست :

یهودا نویسنده رساله یهودا که از رسالات عهد جدید مسیحیان است.

اما کلمه Abbot جالب تره ، معنای دقیق این کلمه :

راهب بزرگ ، رئیس راهبان

خود کاراکتر لنگ دراز هم با توجه به هویت دو پهلو و پاهای درازش من رو یاد پاهای بلند دجال در روایات میندازه.
نظر شما چیه؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh ، sioosh ، sarbaz 313 ، Agha sayyed ، shafagh_mah ، hesam110 ، Braveheart ، taleb ، yamin ، عبدالرحمن ، hessam ، hamediran ، MohammadSadra ، ضحی ، امین جوادی ، قلب ، میم.حسین.الف ، melanie2222 ، Sarina

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۴, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
من اشتباه کردم تو این تاپیک پست گذاشتم .Sad .

شما نه توصیه ی ناظر ، نه مواردی که جناب admirer رو گفتن اصلا اهمیت ندادید. پست من هم یه حاشیه و اسپم شد.Dodgy

تحلیل یک کتاب نیاز به کار دسته جمعی نداره.شما باید طبق یه روند معقول مخاطب رو قانع میکردی .از ابتدای تاپیک شما دقیقا فقط رو اسامی داری تمرکز میکنی .

1) شما باید این کتاب رو چند بار میخوندید.
2) شما لینک هایی که دادم رو مطالعه کردید ؟ اصلا تفکر کالونیسم خودش چند تا کتاب میخواد تا درک بشه.
3) شخصیت نویسنده رو مطالعه کردید ؟
4) مارک تواین ، بیوگرافی خودش رو نوشته . حتما باید مطالعه بشه شاید نکات زندگیش کمک کنه به شناخت خانواده ی نویسنده.

5) من که نوشتم این خانوم به وضعیت پرورشگاه ها و زندان ها اعتراض داشته . شما باید تاریخ مربوط به اون دهه رو مطالعه کنید .
پرورشگاه ها توسط موسسات مذهبی اداره میشده . جای مطالعه داره.اصلا ازدواج جودی با پدر خواندش یه پیام داشت.من وارد جزییات نمیشم.

6) در ضمن دست نوشته ها و بسیاری از یادداشت های این خانوم در کالجی که درس خونده به صورت موزه الان نگه داری میشه . من و شما امکان مطالعه ی اون نوشته ها رو نداریم . دسترسی ما به منابع محدوده. و با منابع محدود تنها میتونیم یک تحلیل متوسط ارائه بدیم .که مخاطب نخنده.!!!

متاسفانه چیز هایی که نوشتم 1 سال وقت میخواد که با تمرکز مطالعه بشه، کار بچه های بلاد کفر هست.اینجا کسی حوصله نداره.

.

پازل های گم شده ، اسم و فراماسون ( متنفرم از این بخش ) و یهودی نیست. پازل های گم شده خود نویسنده، شرایط خانوادگیش، تفکراتش، شرایط جامعه ، مذهب ، سیاست ، هست .

واقعا حرفی برای گفتن ندارم. من تنها چون عاشق این کتابHeart هستم و روند تاپیک واقعا منو اذیت کرد ،پست گذاشتم.
دیگه خودتون میدونید این روش مناسب تحلیل یه کتاب نیست. این انتقادات رو دوستانه مطالعه کنید . اگر هم روش خودتون رو دوست دارید ادامه بدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، hamediran ، Eve ، Mitsonary ، PWLG ، ELENOR ، captaincharisma ، mahdy30na ، Reza2035 ، هادی... ، M03TAFA
۳:۰۸, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام
  • من مطالب شما رو خوندم.
  • مطمئنا کار دست جمعی خیلی بهتر جواب می ده.
  • من سعی می کنم انیمیشن رو که دیدم تحلیل کنم.فکر می کنم در مجموع 4 یا 5 بار دیدم انیمیشن رو و یکی از بهترین انیمیشن هایی بوده که تا به حال دیدم ، چون خودم هم از نظر درونی یک سری شباهت ها با کاراکتر جودی دارم و این که واقعا مجذوب لحظات احساسی انیمیشن شدم (مثل زمانی که جودی سخت مریض میشه ، مثل زمانی که از خود بی خود میشه و توی سرمای زمستون میزنه بیرو ، مثل زمانی که لئونورا اوضاعش وخیم میشه ، مثل زمانی که در حال بازی بسکتبال هستند و توپ پاره ای از احساسشون میشه.مثل زمانی که می فهمه باباش مریضه و به صورت دیوانه واری به سمت جرویس حرکت می کنه ، داستان واقعا جذاب و منحصر به فرده و پر از احساس ، اما خوب نکته هم زیاد داره.
  • اگر قصد دارید نظر من رو نسبت به داستان بدونید ، می تونم اعلام کنم ، اما خوب بعد می گید چرا این حرف رو زدی ، پس باید مقطع به مقطع برم جلو ، یکی از این مقاطع هم تحلیل شخصیت ها هست.چون این داستان (بهتره بگم انیمیشن) یک داستام شخصیت محور هست بیشتر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamediran ، Justice Bringer
۱۹:۵۷, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
داداش من
شما که فقط داری با اسامی بازی میکنی. چه تحلیلی از شخصیت ها کردی؟
کل داستان درباره جودی ابوته و اگه جناب عالی بخوای شخصیتشو تحلیل کنی یعنی بیشتر داستان رو تحلیل کردی.
تحلیل که کار ساده ای نیست.
تمام چیزهایی که برای تحلیل این انیمیشن لازم داری، Skygirl برات گفت.
حالا تازه فقط میخوای نظرتو درباره داستان بگی؟
نظر اهمیتی نداره چون هرکس یه نظری داره ولی تحلیل داستان و اتفاقات و شخصیت ها، به همه میقبولونه که داستان اثرات منفی داره و کلا داستان مثبتی نیست.
خواهشا از فاز اسامی بیرون بیاید و تحلیل رو شروع کنید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، mahdy30na
۲۱:۰۱, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
(۳۱/تیر/۹۳ ۱۹:۵۷)PWLG نوشته است:  داداش من
شما که فقط داری با اسامی بازی میکنی. چه تحلیلی از شخصیت ها کردی؟
کل داستان درباره جودی ابوته و اگه جناب عالی بخوای شخصیتشو تحلیل کنی یعنی بیشتر داستان رو تحلیل کردی.
تحلیل که کار ساده ای نیست.
تمام چیزهایی که برای تحلیل این انیمیشن لازم داری، Skygirl برات گفت.
حالا تازه فقط میخوای نظرتو درباره داستان بگی؟
نظر اهمیتی نداره چون هرکس یه نظری داره ولی تحلیل داستان و اتفاقات و شخصیت ها، به همه میقبولونه که داستان اثرات منفی داره و کلا داستان مثبتی نیست.
خواهشا از فاز اسامی بیرون بیاید و تحلیل رو شروع کنید.
سلام
  • هر نقدی نظر نقاد هست و ممکن هست اشتباه و یا درست باشه ، پس هر کسی نظری داره و این چیز منفی نیست ، چون همین نظر ها هستند که می تونند رفته رفته هم رو تقویت کنند و به یقین برسند.
  • تمام داستان ها یک وجه مثبت و یک وجه منفی دارند ، دلیل نمیشه ما صرف داشتن بعضی تاثیرات منفی تاثیرات مثبت رو نادیده بگیریم.
  • همه داستان ها رو نمیشه به صورت باز نقد کرد و بعضی اوقات نیاز به جندبار لایه شکافی داره.
چشم بگذارید یک مقدار بیشتر داستان رو مطالعه کنم تحلیل دقیق تری رو ارائه می دم
ماشالله چقدر همه کم صبرن! آخه این انیمیش هری پاتر و ... نیست که بشه راحت در موردش نظر قطعی داد.باید روش فکر کرد.لطفا دوستانی که چیزی برای اشتراک دارند این جا قرار بدن و دوستان دیگه هم بگذارند من از روش خودم برم جلو
قرار نیست که همه از روش معمول پیش برن.پیشرفت زمانی حاصل میشه که روش های جدیدی هم اجازه خودنمایی داشته باشند.
برای نمونه ، توی دانشگاه درس برنامه نویسی داشتیم ، رفتم دیدم امتحان پایان ترمم رو شدم 16 ، واقعا تعجب کردم ، رفتم پیش استاد ، دیدم یکی از سوالا رو برام نمره نداده ، مطالعه کردم دیدم جواب درسته ، اما استاد گفت جوابت اشتباه ، بیشتر که توضیح دادم براش ، متوجه شد من برنامه رو از یک الگوریتم جدید حل کردم که دیگران و خود استاد اون الگوریتم رو استفاده نمی کردند ، و استاد نمره ام رو داد.
لطفا بگذارید از روش خودم جلو برم و کمکم کنید.اصلا بالفرض این روش نامناسب باشه ، نهایتا یک روش اشتباه شناسایی میشه و باز هم نتیجه مثبته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Justice Bringer
۲۲:۱۵, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
چرا دوست دارید نوع روش تحلیل رو هم به شخص تحمیل کنید؟

من بصورت اتفاقی تاپیک رو دیدم و اون مطلب پدرخوانده دخترخوانده رو هم اصلی تر میدونم ولی این چه برخوردیه؟

چون من این کتاب رو دوست دارم پس کسی حق نداره نزدیکش بشه ، گناه کبیرس؟

یکی از سمی ترین مطالب این داستان ها که به برکت صدا و سیما خوب نمایش داده شده بحث زن محوری و فمینیسمه توشون

جودی ابوت

زنان کوچک

سیندرلا

بل

تا پزشک دهکده و امیلی و ..خیلی داستان های دیگه که توسط مزدوران خودشون در صدا و سیما پخش شد

باور کنیم غرب به زن ظلم کرد و این کاراش فیلمه

خودشون به زن ظلم کردند

خودشون هم داعیه دار حمایت از حقوق زن شدند

مثل ساخت ویروس و آنتی ویروس!!!

لطفا و خواهشا با نقادا این طور برخورد نکنید

میشه؟

قرار اذهان بیدار بشن (همون قلوب) نه اینکه بسته نگهشون داریم

دیکتاتور نباشیم (توهین نبود البته)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، دل خسته ، اولولالباب
۲۳:۰۷, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
عبدالرحمن. داداش از بالای منبر بیا پایین.

تحلیل مگه الکیه که به هر روشی انجام بشه.
این دوست عزیز اصلا کاری نکرده هنوز.
به یه سری نکات به صورت ریز اشاره کرده که کافی نیست.
یه جوری میگی انگار من طرفدار این انیمیشنم یا ناراحتم از اینکه میگه انیمیشنش مورد داره.
من تنها چیزی که از انیمیشن یادمه، داستان کلیه.
در هر صورت این عزیز باید یه بار دیگه انیمیشن رو ببینه و درباره نویسنده بیشتر تحقیق کنه تا با عقایدش آشنا بشه.
نقل قول:
دل خسته:

ماشالله چقدر همه کم صبرن! آخه این انیمیش هری پاتر و ... نیست که بشه راحت در موردش نظر قطعی داد.
خداییش داری اینو با هری پاتر مقایسه میکنی؟Big Grin
برادر من اعضای خفن تالار تو نزدیک 30 صفحه فقط داشتن درباره 3 جلد کتاب ارباب حلقه ها بحث میکردند.
توهین نشه ها ولی شما که سهلی، کل تالار جمع بشن هم به این راحتی نمیتونن کتابایی که نویسنده اش "یک نفر نبوده"
رو زیر یه سال، تحلیل کنن.
مطمئن باش
۲۳:۱۹, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
خب شما الان جواب منو بده

ازدواج جودی

این قالب ها رو بیخیال بشید

یادم هست در یکی از داستان های زورو یک شخصی بود که افراد رو میخکوب میکرد

چطور؟

چندتا تیر میزد به سایشون

به طرف القا میشد که چون سایشون نقش زمین شده دیگه نمیتونه حرکت کنه

کاش اون قسمت رو داشتم خیلی بدرد این مواقع میخورد

شما هم این القاها رو بیخیال بشید

جالوت با یه سنگ کشته شد

از قد و قامت حریف نترسید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۲۳:۳۱, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #38
آواتار
شما که سوالی نپرسیدید.
ازدواج جودی؟
جواب چیرو بدم؟
منظورتون از حرفتون دقیقا چیه؟
خواهشا کنایه ای صحبت نکرده و با کلمات بازی نکنید.
۲۳:۵۴, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #39
آواتار
(۳۱/تیر/۹۳ ۲۳:۳۱)PWLG نوشته است:  شما که سوالی نپرسیدید.
ازدواج جودی؟
جواب چیرو بدم؟
منظورتون از حرفتون دقیقا چیه؟
خواهشا کنایه ای صحبت نکرده و با کلمات بازی نکنید.

تو ارسال اولم در همین تاپیک گفتم

خود اسم داستان چیه؟

Daddy Long Legs

تو تمام داستان جودی ، پندلتون رو پدر خطاب میکرد تا اونجا که یادمه

بعد که بالغ شد و ... ازدواج کردند

نکته جالبش این بود

Jervis Pendleton اصولا باید یه مرد 40 50 ساله باشه

ولی برای اینکه جودی می بایست بعدا باهاش ازدواج کنه خیییلی جوون تر از حالت عادی انتخاب شده

من نمیتونم بازش کنم

ولی در صنعت هرزه نگاری این یه اصله برای قانع کردن بیننده

چون در فرهنگ غربی ازدواج اون معنی ازدواج ما رو نداره در نتیجه چیز خوبی از آب در نمیاد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۰:۰۴, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
خب این یه بخششه.
ازدواج با پدر که سعی شده خوب جلوه داده بشه.
تو سریال شرلوک، یه تیکه اش به واتسون میگه از تلویزیون و اینترنت و کلا همه ی رسانه ها، به دروغ بر علیهم استفاده میشه. بعدش گفت دارن دروغ رو تو یه غالب خوشگل میپیچند که همه راحت قبولش کنند.
قضیه اینم همینه.
اصلش ازدواج با محارمه ولی سعی شده تا بپیچوننش.
خب این کافی نیست. گفتم که دوستمون باید تحلیلی ارائه بده که دهن همه رو ببنده؛ چه طرفدار دو آتیشه، چه آدم باسواد و چه آدم کم سواد.
این ارسال رو تویه تاپیک دیگه نوشته بودم:
نقل قول:
تحلیل سریال مگه الکیه. شما برو تحلیل یه فصل از سریال attack of the titans رو در سایت محمود بلالی بخون. ببین اینجوری تحلیل میکنه؟ اینجوری استدلال میاره؟

تحلیل فیلم نوح رو تو گیمفا پخش کردم، همه پوکیدند. یه جوری میگه که نتونی از توش ایراد دربیاری واسه همین به جای تاپیک زدن، مطالبشو اینجا پخش میکنم.

نمیگم مثل اون باشیم و بنویسیم چون اطلاعاتش حداقل از من خیلی بیشتره ولی میگم حرفه ای بنویسیم و تاپیک بزنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، عبدالرحمن ، اولولالباب ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا