|
تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/
|
|
۱۸:۲۷, ۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط yamin2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چرا باید بگوییم امام خامنه ای غربیها با سه کلیدواژهی آزادی، دموکراسی، و حقوق بشر افکار عمومی را اداره میکردند. شرقیها با دو کلیدواژهی مبارزهی پرولتاریا با امپریالیسم و برابری. امام پنج کلیدواژهی قرآنی را در مقابل آن پنج کلیدواژه قرار دادند.[/font] اصل «امامتمحوری» مهمترین کلیدواژه بود. سیستم امت-امامت حرف جهانشمول اسلامی بود که در عرصهی سیاست احیا شد. ده سال هر کاری کردیم، یک رسانهی غربی پیدا شود که بگوید «امام خمینی»، نشد! همه میگفتند «آیتالله خمینی». سال 59 به یکی از اساتید یهودی آلمان گفتم «استاد! چرا رسانههای شما نمیگویند امام خمینی؟». خندهای کرد و گفت «آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم!». کیفاش را باز کرد و یک کتاب درآورد. ترجمهی آلمانی کتاب «ولایت فقیه» امام بود. گفت «آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد. وقتی ما بگوییم "امام"، ایشان بین کشورهای دنیا شاخص میشود. چون کلمهی "امام" قابل ترجمه نیست. ولی وقتی بگوییم "رهبر"، این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد. دیگر ما ایشان را کنار استالین و موسیلینی و هیتلر قرار میدهیم. کلمهی "رهبر" به نفع ما و کلمهی "امام" به نفع آقای خمینی است. از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد، ما به ایشان میگوییم "آیتالله"، اما "امام" یک بار معنوی دارد! از طرفی ایشان آن طور میشود امام امت اسلامی که مسلمانهای دنیا را دور خودش جمع بکند!». با این صراحت این را به من گفت. یک رسانهی غربی یا شرقی را پیدا نمیکنید که گفته باشد «امام خمینی». آن موقع ما امتحان کردیم رسانههای غربی آیا میپذیرند ما یک آگهی بدهیم به نام «امام خمینی»؟ میخواستیم 60،000 مارک بدهیم که یک آگهی چاپ کنند، قبول نکردند! شهریور 58 که در مجلس خبرگان قانون اساسی شهید بهشتی کلمهی امامت را در قانون اساسی گذاشت، ریاست آن مجلس با آقای منتظری بود. امام خمینی گفت شما نمیتوانی مجلس را اداره کنی، برو کنار، آقای بهشتی اداره کند. وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است، کشور ریخت به هم. بازرگان اعلام استعفای دستهجمعی دولت را کرد. امیرانتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل شود. سر یک کلمه کشور ریخت به هم! امامتمحوری، امّتگرایی، عدالتگستری، و دوقطبی مستکبرین-مستضعفین اساس تئوری امام خمینی بود.
سلام لطفا ابراز نظر بفرمایید.... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۲, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۲۲:۳۸ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
آقا علی درستکار و تمام دوستانی که نظر دادند. با تشکر از همه دوستان که سوال این عزیز را جواب دادند. اصلا من نمیدونم چرا الکی بحث رو منحرف میکنید. آقای امین مطفوی 65 تکه ای از آیه آوردند شما سرش بحث بی ربط میکنید چرا کل آیه را نیاورد. مثل اینکه از آیه 34 سوره نساء فقط ((الرجال قوامون علی النسا ))و بعدش ((فضربوا هن)) را بیارید. یعنی زن هارو بزنید. بعد بگیم فمنیست ها درست میگن در اسلام به زنان ظلم میشه. این آیه است: وَإِذْ قَالَ رَبُّكَ لِلْمَلَائِكَةِ إِنِّي جَاعِلٌ فِي الْأَرْضِ خَلِيفَةً قَالُوا أَتَجْعَلُ فِيهَا مَنْ يفْسِدُ فِيهَا وَيسْفِكُ الدِّمَاءَ وَنَحْنُ نُسَبِّحُ بِحَمْدِكَ وَنُقَدِّسُ لَكَ قَالَ إِنِّي أَعْلَمُ مَا لَا تَعْلَمُونَ(البقرة/30) (به خاطر بياور) هنگامي را که پروردگارت به فرشتگان گفت: «من در روي زمين، جانشيني [= نمايندهاي] قرار خواهم داد.» فرشتگان گفتند: «پروردگارا! »آيا کسي را در آن قرار ميدهي که فساد و خونريزي کند؟! (زيرا موجودات زميني ديگر، که قبل از اين آدم وجود داشتند نيز، به فساد و خونريزي آلوده شدند. اگر هدف از آفرينش اين انسان، عبادت است،) ما تسبيح و حمد تو را بجا ميآوريم، و تو را تقديس ميکنيم.» پروردگار فرمود: «من حقايقي را ميدانم که شما نميدانيد.» این منظورش بر طبق منظور فرشتگان نسل انسان یعنی همشون امکان خلیفة اللهی رو دارن بسته به اینه که بالا بیان یا برن پایین. آره من هم میدونم طبق روایات قسمتی از حقایقی که خدا اینجا اشاره کرده منظور ائمه اطهار هستند. اما ما نمیتونیم بگیم همه حقیقت همون بوده آدم های خوب هم خلیفه خدا روی زمین بودن. اما نه به رتبه خلفا خاص جای دومی که دقیقا از کلمه خلیفه استفاده شده سوره (ص/26) که به حضرت داود اشاره شده 3 جای دیگه قرآن از کلمه خلفا استفاده شده أَوَعَجِبْتُمْ أَنْ جَاءَكُمْ ذِكْرٌ مِنْ رَبِّكُمْ عَلَى رَجُلٍ مِنْكُمْ لِينْذِرَكُمْ وَاذْكُرُوا إِذْ جَعَلَكُمْ خُلَفَاءَ مِنْ بَعْدِ قَوْمِ نُوحٍ وَزَادَكُمْ فِي الْخَلْقِ بَسْطَةً فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ(الأعراف/69) آيا تعجب کردهايد که دستور آگاه کننده پروردگارتان به وسيله مردي از ميان شما به شما برسد تا (از مجازات الهي) بيمتان دهد؟! و به ياد آوريد هنگامي که شما را جانشينان قوم نوح قرار داد؛ و شما را از جهت خلقت (جسماني) گسترش (و قدرت) داد؛ پس نعمتهاي خدا را به ياد آوريد، شايد رستگار شويد!» وَاذْكُرُوا إِذْ جَعَلَكُمْ خُلَفَاءَ مِنْ بَعْدِ عَادٍ وَبَوَّأَكُمْ فِي الْأَرْضِ تَتَّخِذُونَ مِنْ سُهُولِهَا قُصُورًا وَتَنْحِتُونَ الْجِبَالَ بُيوتًا فَاذْكُرُوا آلَاءَ اللَّهِ وَلَا تَعْثَوْا فِي الْأَرْضِ مُفْسِدِينَ(الأعراف/74) و به خاطر بياوريد که شما را جانشينان قوم «عاد» قرار داد، و در زمين مستقر ساخت، که در دشتهايش، قصرها براي خود بنا ميکنيد؛ و در کوهها، براي خود خانهها مي تراشيد! بنابر اين، نعمتهاي خدا را متذکر شويد! و در زمين، به فساد نکوشيد!» أَمَّنْ يجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيكْشِفُ السُّوءَ وَيجْعَلُكُمْ خُلَفَاءَ الْأَرْضِ أَإِلَهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِيلًا مَا تَذَكَّرُونَ(النمل/62) يا کسي که دعاي مضطر را اجابت ميکند و گرفتاري را برطرف ميسازد، و شما را خلفاي زمين قرارميدهد؛ آيا معبودي با خداست؟! کمتر متذکر ميشويد! در دو آیه اول خدا قومی جانشین قومی دیگر قرار داده و در آیه سوم ،آیه معروف امن یجیب تمام کسانی که ایمان آوردند را خدا خطاب قرار میده. اما میرسیم به کلمه امام ما این همه دلیل آوردیم به اینکه چرا باید گفت امام خامنه ای بعضی ار دلایل روانشناسی بود. بعضی از دلایل استراتژیک بود. بعضی ترکیب این دو . البته اینها علم هستند .نگویید دلیل علمی چی شد؟ مهم اینست که منظور شما از امام چه باشد. که خدا در قران 7 بار از کلمه ((اِمام ))استفاده کرده است. 1- (البقرة/124) 2-(هود/17) 3- (الحجر/79) 4-(الإسراء/71) 5-(الفرقان/74) 6-(يس/12) 7-(الأحقاف/12) و معنی مورد استفاده از کلمه امام 1- خداوند به او(ابراهیم)فرمود: «من تو را امام و پيشواي مردم قرار دادم!» 2-کتاب موسي که پيشوا و رحمت بود(کتاب پیشوا و رحمت قرار داده شده ) 3- فَانْتَقَمْنَا مِنْهُمْ وَإِنَّهُمَا لَبِإِمَامٍ مُبِينٍ(الحجر/79) ما از آنها انتقام گرفتيم؛ و (شهرهاي ويران شده) اين دو [= قوم لوط و اصحاب الأيکه] بر سر راه (شما در سفرهاي شام)، آشکار است!(اینجا خیلی جالب است راه معنی شده اِمام است نه أَمام) 4- روزي را که هر گروهي را با پيشوايشان ميخوانيم. 5-و کساني که ميگويند: «پروردگارا! از همسران و فرزندانمان مايه روشني چشم ما قرارده، و ما را براي پرهيزگاران پيشوا گردان!» 6-و همه چيز را در کتاب آشکار کنندهاي برشمردهايم!(کتاب آشکار کننده) 7- کتاب موسي که پيشوا و رحمت بود (دوباره کتاب موسی که پیشوا قرار داده شده) همچون بی سوادان(که واقعیت هم همین است) به حقیقت رسیده آنچنان وجد آمده ام از زیبایی این آیات که ترجیح میدهم شماره پنج را با آیات قبل و بعد بیاورم. وَمَنْ تَابَ وَعَمِلَ صَالِحًا فَإِنَّهُ يتُوبُ إِلَى اللَّهِ مَتَابًا(الفرقان/71) و کسي که توبه کند و عمل صالح انجام دهد، بسوي خدا بازگشت ميکند (و پاداش خود را از او ميگيرد.) وَالَّذِينَ لَا يشْهَدُونَ الزُّورَ وَإِذَا مَرُّوا بِاللَّغْوِ مَرُّوا كِرَامًا(الفرقان/72) و کساني که شهادت به باطل نميدهند (و در مجالس باطل شرکت نميکنند)؛ و هنگامي که با لغو و بيهودگي برخورد کنند، بزرگوارانه از آن ميگذرند. وَالَّذِينَ إِذَا ذُكِّرُوا بِآياتِ رَبِّهِمْ لَمْ يخِرُّوا عَلَيهَا صُمًّا وَعُمْيانًا(الفرقان/73) و کساني که هرگاه آيات پروردگارشان به آنان گوشزد شود، کر و کور روي آن نمي افتند. وَالَّذِينَ يقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّياتِنَا قُرَّةَ أَعْينٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا(الفرقان/74) و کساني که ميگويند: «پروردگارا! از همسران و فرزندانمان مايه روشني چشم ما قرارده، و ما را براي پرهيزگاران پيشوا گردان!» أُولَئِكَ يجْزَوْنَ الْغُرْفَةَ بِمَا صَبَرُوا وَيلَقَّوْنَ فِيهَا تَحِيةً وَسَلَامًا(الفرقان/75) (آري،) آنها هستند که درجات عالي بهشت در برابر شکيباييشان به آنان پاداش داده ميشود؛ و در آن، با تحيت و سلام روبهرو ميشوند. خَالِدِينَ فِيهَا حَسُنَتْ مُسْتَقَرًّا وَمُقَامًا(الفرقان/76) در حالي که جاودانه در آن خواهند ماند؛ چه قرارگاه و محل اقامت خوبي! و البته آیه ای که غلط میکنم بگویم این ذهن سراپا نقصان به آن رسیده که که بالیقین خداوند به دل این وسیله انداخت . چرا این حقیر ؟ الله اعلم. از 7-8 مورد کلمه ائمه در قرآن که بگذریم همان را که به دلم انداخته شد میگویم وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ(القصص/5) ما ميخواهيم بر مستضعفان زمين منت نهيم و آنان را پيشوايان و وارثان روي زمين قرار دهيم! آیا تمام مستضعفین جهان مقام امامت ائمه اطهار را میگیرند؟ یا اینکه امام و ولایت درجه و رتبه دارد؟ آیا کسی را که در حال حاضر در مقدم ترین نقطه در تاثیر گذاری و دفاع از اسلام پس از امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و قرآن قرار دارد کسی که بیشتر حملات حزب شیطان به ایشان میشود نمیتوان امام خواند؟ یا نائب بر حق امام خواند؟ امام نائب برحق امام عصرحجة الله الاعظم(عجل الله تعالی فرجه الشریف) امام و پیشوایی در رتبه ای پایین تر و نه معصوم آیا این دلایل مستدل کافی است یا نه؟؟؟؟؟؟ حال اگر کافی نبود!!!! لطفا بگویید نوعی دیگر بحث میکنیم. یا حسین در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید. |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۲۲:۴۸ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۰ ۲۰:۰۱)وحید110 نوشته است: جناب درستکار تفسیر قران به قران گاهی جواب نمیده میدونی چرا ؟ سلام علیکم 1.شما از کجا فهمیدید تفسیر قرآن به قرآن همیشه جواب نمیده؟ از اینکه در چند مورد در قرآن استعمال شده یا در غیر قرآن؟ اگر منظورتان این است که یک کلمه در قرآن در چند معنا استعمال شده ، خود این فهمیدن نشان دهنده این است که قرینه ای هست که ما می فهمیم که معناهای مختلف اراده شده و اگر قرینه از خود کلام معلوم نباشه که اصلا کلام بلاغت ندارد (بلاغت : ادای جمله بعد از داشتن فصاحت کلماتش به صورتی که کاملا تمام مفهوم مورد نظر گوینده به مستمع-گوش یرنده یا خوانننده متن- برسد) اون موقع نمی تونید بگید که قرآن کریم در نهایت فصاحت و بلاغت هست اگر منظورتون اینه که در خارج از کلام الهی و قرآن کریم استعمال و معنای دیگری داشته که دیگر تفسیر قرآن به قرآن نیست برادرم ، تفسیر قرآن به کلام مردم است که اشکال شما به در می شود معنای این کلمه شما که «هیویش» رو هم نفهمیدم گمانم اشتباهی چاپ کردید یا من نمی فهمم 2. خلیفة : جانشین و معنای اون رو گفتم و ربطی به واسطه فیض نداره ، اگه بخوایم اون رو ربط بدیم به فیض می شه جانشین خدا در فیض دهندگی نه واسطه اون ، اون زمان باید خدا می فرمود «انی جاعل في الأرض مِفاضاً یا اینکه یک صیغه دیگه رو که مثل این اسم آلت (ابزار) باشه استعمال کنه چطور میشه از خلیفة فهمید که واسطه؟ معنای این دو متضاد هست! 3.برای اینکه بفهمیم که پیامبر منبع رحمت هست و ... نیازی به این آیه نیست اصلا ، اصلا ربطی ندارد به این آیه. این آیه در مورد انسان است به طور کلی نه فقط پیامبر یا چند نفر!!! یعنی ما قراره بگیم که تمام انسان ها خلیفة في الأرض هستند؟؟؟ یا منبع رحمت (که این هم اشتباه : واسطه رحمت) و ... !!! که اون موقع شما بفرمایی معنای جانشین رحمت الهی هست یا واسطه اش! 4. همین که در زمان رسول الله و ائمه می گفتند به خلفاء خلیفة نشون می ده که این صیغه مبالغه هست نه تاء تأنیث برادرم ، این که شد دلیل برای حرف خود ما! کدوم خنگی میامده به معنای تاء تانیث استعمال می کرده؟؟؟ یعنی جانشین پیامبر و غیره ... مگر جانشینی پیامبر لو در کمی از صفات و کارها مقدور نیست؟ مگر خلفاء رسول الله نمی گویم؟ خلفاء مضاف است و رسول الله مضاف الیه ؛ که یا «من» یا «في» و یا «ل» در تقدیر است که در دو حالت «من» و «ل» درست هست و مشکلی نداره چه ربطی داره وقتی می گیم خلفیة رسول الله به حرف ما؟ شما خودتون هم می گویید : جانشین رسول الله!!! نه خدا... ار نه هم باید بگیم عرب ها فصیح نبودند و هم خدا در قرآن که فرق دو تا تاء رو نمی فهمند! برادر عزیزم اگه نتونیم از قرآن بفهمیم که خود قرآن چی میگه و بخواییم به معنای اراده شدمون و این چیزا برسیم که دیگه قرآن هیچ بلاغتی که هیچ ، بلکه فصاحت هم نداره... و همش میشه تحمیل ما به قرآن کریم ، هرچی معنای عرفانی و اخلاقی و غیره هم باشه می تونیم از کلام دریافت کنیم و لازم نیست مخالف ظاهر باشه بلکه نمی تونه باشه بلکه در بطن کلامه و باطن کلام خدا چگونه مخالف ظاهرش هست در حالی که تبیاناً للناس هست؟ کلا فکر کنم خوب بود ... ممنون که نقد کردید بازم اگه هست بفرمایید (۲۲/آذر/۹۰ ۱۵:۵۵)wakeup2012 نوشته است: آقای درستکار این سوالیه که در ذهن خیلی ها ایجاد شده و باید پاسخش داده بشه . این هم یک نوع فعالیت هست. بنده فقط نظرم رو گفتم و نمی خوام بحث کنم نگید که می خواد از بحث فرار کنه ، این که مثلا مسئله اعتقادی و فقهی نیست که! منم حوصله نوشتن برای چنین بحثی ندارم و دلیل بحث نکردنم هم که گفتم : به نظرم خیلی کارای مهمتر از اینا داریم و البته این ... هیچی فقط خیلی مسئله بی فایده ای هست ممنون (۲۲/آذر/۹۰ ۲۲:۲۲)bi neshani نوشته است: سلامجواب خلیفة اللهی و این حرف ها رو بنده دادم و آقای وحید هم فرمودند و نقد کردم در مورد آیاتی که درباره غیر از حضرت آدم هست ؛ شما ندیدید که داره می گه : شما را جانشینان قوم نوح و یا قوم عاد قرار داد؟ اصلا دقت کردید؟ خلیفة این جا به معنی جانشین انسان استعمال شده یا خدا؟؟؟ بنا بر نصوص قرآنی جانشینی انسان و اصلا هر محدودی از خدای متعال محال است! اون آیه سوم هم که قضیه اش مثل قضیه انی جاعل في الارض خلیفة هست و فرقی ندارد چون باز هم درباره خلیفة در زمین هست در تنیجه ربطی نداشت و فقط مورد نظر ما رو اثبات بیشتری کرد در ضمن بنده بحث رو منحرف نکردم (اگه منظورتون بنده بود) و بنا به وظیفه در جایی که میدیدم مطلب اشتباه ست و می توانم نظر بدهم نظر دادم و راهنمایی کردم (البته اگه قابل باشم)! بحث امام و غیر امام رو هم حوصله ندارم ببخشید ، کارهای مفید تر خیلی هست ، هیچ کدوم از این روایات و آیات هم در مورد انسان غیر معصوم نیست بگذریم از بقیه... ممنون از بحث کردنتون
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۷:۰۸ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام عزیز دلم
همانطور که گفتم خلیفة الله یک بحث انحرافی بود از بحث اصلی که در مورد تبیین اینکه چرا باید بگوییم امام خامنه ای. که در ابتدای پست قبلی هم گفتم خلیفة الله یک بحث انحرافی بود مشخص است زحمت خواندن کامل پست این حقیر را به خود ندادید. خوبه این همه دلیل آوردم امام معانی دیگری هم داره شما چسبیدی به معصومش بنده اصراری ندارم شما بگی امام خامنه ای ببخشید الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ همه معصومند؟ شما فرمودید: (( بحث امام و غیر امام رو هم حوصله ندارم ببخشید ، کارهای مفید تر خیلی هست )) شما که حوصله این بحث رو نداری برای چه افاضه فضل فرمودید.آن هم بی ربط به موضوع فکر نکردید وقت ما هم مهم است. وقتی به شدت در ویکیپدیا علاقه مند اند کلمه امام را از ابتدای امام خمینی حذف کنند. مرض دارند . یا اینکه دلیلی پشتش خوابیده؟ {به دلیل خصوصی بودن این قسمت از متن برای آقای درستکار ؛این قسمت حذف شد.} یا حسین در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید. |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۲۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۰ ۱۳:۰۴ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۲/آذر/۹۰ ۲۳:۵۸)bi neshani نوشته است: سلام عزیز دلم سلام علیکم ببخشید از دیر جواب دادنم... در مورد اینکه بنده حوصله اش را ندارم ، بنده در این مورد اصلا حرفی نزدیم که بخواهم وقت شما رو تلف کنم و غیره... فقط نظرم رو گفتم و گفتم که اون برداشت از قرآن اشتباه هست برادرم وقت شما رو هم اصلا تلف نکردم ، بحث قرآنی وقت تلف کردن نیست دوما الذین استضعفوا في الأرض و نجعلهم الائمة و نجعلهم الوارثین ؛ خب پس الآن به ارث رسیده و دیگه لازم نیست امام معصوم بیاد؟؟؟ پس من از این به بعد به هر کسی که زمین رو به ارث ببرد می گم امام اگر این طور هست!!! اگه به برداشت شما از امام بخوایم عمل کنیم! در ضمن در مورد سایت بنده : بنده خودم می دونم که چی هست برادر ، یه کمی ادبیات بلدم دادا! بی سواد نیستیم... خوب بود شما اول بپرسی که یعنی چی ؟ بعد بیای این طور کنایه از تهمت بزنید که فرقه نو ظهور! نمفهمیدید که این عناوین از آیه : الذین یستمعون القول و یتّبعون أحسنه برداشت شده؟؟؟ أحسنه : بهترین؟ این اسم تفضیل هست برادر عزیز ، بنده هم گفته ام که در جستجوی بهترین سخن نه اینکه ما هرچی گفتیم بهترین سخن هست ، و تفکری نو هم معناش این نیست که تفکری غیر از دین و اسلام ، یعنی تفکر با شیوه ای نو در اسلام که بین ما نو باشه نه اینکه اصلا نباید باشه! خب انقلاب اسلامی هم نو بود و تفکری نو یعنی اصلا نبود؟ یعنی هیچ جایی در اسلام نداشت حکومت کردن؟ یه حرف هایی می زنید هاااا!!! این بحث چه ربطی داشت به امضای من؟ نباید این نصیحت برادرانتون رو قبل از اینکه با عصبانیت بخوایید بیایید این جا بنویسید به خود من تنهایی می گفتید؟ قبل از اینکه بخوایید همه جا جارش بزنید؟؟؟ این هست معنای اسلام گرایی شما؟ نباید دو تا سوال می پرسیدی تا اینکه بیایید تخریب کنید من خیلی توقع بیشتری داشتم از اعضای تالار که حداقل این جا چیزی بگویند... بگویند بابا شما اگه نقد داری به امضاش چه ربطی به بحث داره؟ چرا تخریب می کنی؟؟؟ چرا به خودش نمی گی؟ ای بابا... و الله مع الصابرین... در ضمن کسانی که بهشون زمین به ارث می رسه همه مردم مستضعف هستند نه فقط حاکم یا امام معصوم!!! می خوایید به همه بگیم امام؟ امام درستکار؟ امام وحید 110 ؟ امام... امام یعنی بابا این مستضعفین بعد از استضعافشون می شن غیر مستضعف ، میشن کسانی که جلو تر از همه اند به یه عبارتی در زمین... بعد از استضعافشون نه اینکه امام همدیگه میشن! اینها آقای دنیا هستند! این در مورد همه مستضعفین هست نه حاکماشون... زمین به همه مستضعفین به ارث میرسه نه به یکی دو نفر! الذین استضعفوا في الأرض هم فقط مردم ایران نیستند دادا و همه مستضعفای ایران هم امام زمین نشدن همون طور که همه می دونیم بلکه کمتر مستضعفی الآن شده وارث زمین که هیچی ازش زمینشم گرفتن... در ضمن جناب برادر دل سوز! اگر شما تشریف می آوردید به سایت ما و روی منوی اول سایت که روش گنده نوشتم برای اهداف سایت این جا کلیک کنید هدف و محتوی سایت ما رو متوجه می شدید نمی دونم دیگه چطوری باید توضیح می دادیم هدف سایتمون و شرح اسمش رو!!! |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام آقای درستکار عزیز
لطفا با انصاف و دید مثبت بخوانید. ابتدا به بحثمون می پردازم و سپس به جاهای شرینش هم می رسیم این سخنانتون در پست های قبل:من نه میگم امام خمینی و نه امام خامنه ای هیچ دلیلی هم براش ندارم و گشتم و پیدا نشد ، اگه میخوایید بفرمایید که نه خب ایشون رهبرن خب باشن ... دلیل نمیشه که بهش بگیم امام! لابد فردا هم به پستچی ها هم بگیم پیغمبر و رسول!!! خواهشا از لغاتی که استعمال برای اشخاص دینی دارد و برای آنها منقول شده بپرهیزیم من در پستی که براتون گذاشتم چندین آیه و دلیل آوردم که امام معانی دیگری جز امام معصوم هم داره که شما هم تا حدی در پست اخیر قبول کردید. ولی باز هم با طعنه طوری القا کردید که منظور من چیز دیگری بوده. شما فرمودید: دوما الذین استضعفوا في الأرض و نجعلهم الائمة و نجعلهم الوارثین ؛ خب پس الآن به ارث رسیده و دیگه لازم نیست امام معصوم بیاد؟؟؟ پس من از این به بعد به هر کسی که زمین رو به ارث ببرد می گم امام اگر این طور هست!!! اگه به برداشت شما از امام بخوایم عمل کنیم! آن قسمت کادر بندی شده در پست اخیرتون هم در همین راستا است. منظور امام درستکارو... بعد در جای دیگری از پست اولتون فرمودید: در ضمن همه دنیا به فکر چی ان ما به فکر چی؟؟؟ ول کنید این حرف های الکی رو... در پست قبلی هم گفتم حتما دوستان و این همه افرادی که در این تاپیک نظر داده اند حساسیتی را درک کرده اند . یک تلاش مذبوحانه برای تغییر بعضی از لغات توسط دشمنانمون برای کم کردن بار روانی و نارسا کردن بعضی از کلمات . لطف کنید می خواهید پاسخ ارائه فرمایید حداقل بیشتر تاپیک را بخوانید و نه فقط پست های آخر حداقل لینک استدلال خودم را میگذارم کوتاه است لطف میکنید مطالعه فرمایید. پست 2 پست اولم و بهتر بود فقط به مورد خلیفة الله گیر نمیدادید که بحث اصلی تاپیک منحرف شود. کوتاه میگویم و بحث هم نمیکنم .در این مورد هم فکر میکنم شما خلیفة الله را با حجة الله و بقیةالله یکی دانسته اید. گفتم خلیفة الله نه فقط خلیفة. که مورد اول هر انسانی امکانش رو داره مگر اینکه خدا دقیقا ذکر کرده باشد مثلا در مثال دو پست قبلم حضرت داود. اما دو مورد دوم حتما افراد خاص هستند همانند امامان معصوم. بگذریم...... برای کوتاه کردن حرفم و رسیدن به جاهای شیرین تر، این آیه را دوباره ذکر میکنم . که اگر دقیق به آن نگاه کنید جواب کاملی میدهد.در صورت اینکه خواستید جواب دهید آیات قبل و بعدش راهم که در دو پست قبلم گذاشتم مطالعه فرمایید. مخصوصا به ویژگی های انسانهایی که این دعا را میکنند که نگویید معصومند. چون توبه کنندگان هم هستند. و در موردشان از لفظ امام استفاده شده. وَالَّذِينَ يقُولُونَ رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّياتِنَا قُرَّةَ أَعْينٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا(الفرقان/74) و کساني که ميگويند: «پروردگارا! از همسران و فرزندانمان مايه روشني چشم ما قرارده، و ما را براي پرهيزگاران پيشوا گردان!» برای کیا؟ پرهیزگاران. توبه هم کرده بودند.پس معصوم نیستند. رسیدیم به جای شیرین شما فرمودید: یه حرف هایی می زنید هاااا!!! این بحث چه ربطی داشت به امضای من؟ نباید این نصیحت برادرانتون رو قبل از اینکه با عصبانیت بخوایید بیایید این جا بنویسید به خود من تنهایی می گفتید؟ قبل از اینکه بخوایید همه جا جارش بزنید؟؟؟ این هست معنای اسلام گرایی شما؟ نباید دو تا سوال می پرسیدی تا اینکه بیایید تخریب کنید من خیلی توقع بیشتری داشتم از اعضای تالار که حداقل این جا چیزی بگویند... بگویند بابا شما اگه نقد داری به امضاش چه ربطی به بحث داره؟ چرا تخریب می کنی؟؟؟ چرا به خودش نمی گی؟ شما کاملا درست میفرمایید من در این پست جار میزنم و صمیمانه از شما عزیز عذر خواهی میکنم . راستش را بخواهید معمولا من این نقد ها را به صورت خصوصی میفرستم از آقا وحید 110 بپرسید به احتمال فراوان تایید میکنند. باز هم طلب حلالیت برای این اشتباه میکنم. و برای جلوگیری از ادامه اشتباه آن قسمت را از پست قبلی حذف میکنم. در ضمن من که گفتم سایت خوبی دارید.!!! برای این گفتم شیرین : برای شما شیرین است چون هم امر به معروف کرده اید و هم ... برای من شیرین است که دیگر عذاب وجدان ندارم و شیرین تر می شود که شما مرا حلال کنید. در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید. |
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۲۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
موفق باشید
إن شاء الله من فقط هدفم این بود که برداشت غلط از آیات قرآن نشود و بگویند خلیفة یعنی فلان ببخشید وقت ندارم و همین الآنش هم دارم با دو نفر چت می کنم |
|||
|
۱۲:۴۷, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
براي بنده، شخصا،
1-ولايت رسول ا... (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را فقط معصومين دارند. 2-امام معاني ديگري دارد، اما براي جلوگيري از كاهش تقدس امامان معصوم (علیه السلام)، لغت امام را فقط براي معصومين بكار ميبرم. 3-انتصاب هر غير معصوم به معصوم، به معني انتصاب كسي كه احتمال گناه دارد به كسي كه احتمال گناه ندارد است و اين يعني اينكه معصوم در انتخاب خود اشتباه كرده اند (نعوذ با...) و از درجه عصمت ساقط ميشوند (نعوذ با...) .در مورد نواب خاص امام زمان هم هيچ جا بر عصمت ايشان سخني گفته نشده است و ايشان در ايجاد ارتباط بين امام عصر و مردم دچار لغزش نميشدند فقط!موارد ديگر را خدا داند.درباره نواب عام، بنده به كل با چنين لفظي مخالفم.نائبين امام عصر چهار نفر بودند كه به ديار حق شتافتند و به گفته ي خود امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نائب ديگري وجود ندارد (نگفتند خاص يا عام!، گفتند وجود ندارد!) پس اعتقاد به انتخاب فردي از جامعه از طرف امام عصر اساسا باطل است.حتي ياران نزديك امام عصر كه در جوار ايشان حضور دارند نيز ادعاي نيابت نميكنند.چون نيابت يعني بنده از جانب ايشان اختيار تام دارم فلان كار را بكنم، در حالي كه آنها خدمتگذاران حضرت هستند و نه نايب كه حتي اگر در خدمت خود دچار لغزش شوند، امام عصر ميتوانند ايشان را به خاطر لغزش ايشان بازخواست نمايد! |
|||
|
|
۱۷:۲۸, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۹۰ ۱۲:۴۷)t.kam67 نوشته است: براي بنده، شخصا،سلام عزیز دلم ممنون از حسن توجهتون دلیل نظرات من در این تاپیک این بود که استفاده ار لفظ امام برای رهبر نه تنها بد نیست بلکه در بعضی جاها لازم است. اما نقد کلام شما. ((برای بنده شخصا)) یک شبه جمله روانشناسی برای کم کردن دید انتقادی و القای صلابت بیشتر کلام و شخصیت گوینده سخن است. در جواب 1- سخنتان کمی گنگ است و حدود معنی سخنتان مشخص نیست برای همین برداشت صحیح منظور شما کمی سخته. اما اگر من درست فهمیده باشم یک حدیث برایتان نقل میکنم البته از زبان کدام امام معصوم است به یاد ندارم ولی مطمئنا شنیده اید حدیث معروفی است. (( عالمان دین وارثان ما هستند.)) با الفاظ دیگری هم این حدیث نقل شده. بحث ولایت معانی گسترده ای دارد مثلا بار ها از زبان بزرگان دینی از قدیم شنیده ایم که گفته اند که مثلا در فلان موضوع آن جناب بر من ولایت دارند. یعنی من شاگرد آن آقا هستم و ایشون راهنمای من هستند.از ایشون بپرسید بهتر است. در غیاب امام معصوم باید به کسی رجوع شود که برآیند برتری هایش از جوانب مختلف از همه بیشتر باشد. و مورد تایید فضلا هم باشند. یعنی بر آنان ولایت داشته باشد. البته معنی عام ولایت دوستی، و معانی دیگرش سرپرستی هم هست. اما نوع ولایت رسول الله به معنی بالا بیشتر نزدیک است فکر میکنم برای 1 کافی باشه. در جواب2 - ببخشید اگر در قرآن دوبار لفظ امام حتی بیشتر از اعطای مقام امامت بر حضرت ابراهیم برای کتاب موسی (علیه السلام) ذکر شده از تقدس امام برای حضرت ابراهیم (علیه السلام) یا امامان معصوم ما کم میشه؟؟؟؟ وقتی کسانی که خدا می فرماید توبه میکنند بعد عمل صالح انجام میدهیند و.... و دعا میکنند که ما را برای متقین امام قرار بده. (فرقان 70 به بعد) از تقدس امام معصوم کم میکنه؟؟؟ مسلما نه! تقدس امام معصوم را باید معنی کنیم تا ببینم چرا امام معصوم تقدس داره. و لازمش اینه که امامان معصوم رو کامل بشناسیم تا فکر نکنیم کل تقدسشون برای لفظ امام است. جواب 3- شما لطف کنین کمی در مورد نائب فکر کنم چهارم و لغزش های شدیدش در اواخر عمر تحقیق کنید اون وقت تعریفتون در مورد نائب رو پس میگیرید. نائب هم امکان لغزش و خطا داره و این امام معصوم رو زیر سوال نمیبره. شاید بهتر از اون شخص نباشه و شاید حکمتی در اون انتخاب و حتی لغزش اون شخص باشه. بنده هم ادعا نمی کنم ایشان را امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انتخاب کرده اما یک موضوعی وقتی کسی در امر هدف تحقق حکومت اسلامی یا الهی در غیاب امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در مقام رهبر جامعه اسلامی قرار میگیرد عملا نیابت نداره؟؟حال برحق بودن و یا عدم بر حق بودن ایشون سوال پیش میاد که در این مورد خودتون مطالعه کنید که از هر چه من بگویم تاثیرش بیشتر است. حال این نیابت را شما هر اسمی می خواهی بگذار ، بزرگانی گذاشتند عام چون خصوصیات نیابت خاص به ذهن متبادر نشود. ایشون هم اگر خدای نکرده دچار لغزش شوند کسی به امام عصر اشکال نمیگیره. امیدوارم قانع کننده باشه در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید. |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نام او...
سلام. "براي بنده شخصا" رو براي اين استفاده كردم كه بگم اين اعتقاد منه و اعتقاد هر كس براي خودش محترمه. 1- اكثر قسمت هاي حرفتان صحيح است ولي وراثت در چه چيزي؟در همه چيز؟در ضمن گفته ايد "نوع ولایت رسول الله به معنی بالا بیشتر نزدیک است"، آيا منظورتان اين است كه "ولايت فقيه همان ولايت رسول ا... است"؟ 2-اولا كه هيچ جاي قرآن ائمه را امام معرفي نكرده است و با مضامين مختلف همچون قريه و ... معرفي كرده است.پس آن امام به مفهوم اين امام نيست و در مفهوم پيشوا است و هر كس قرآن را بخواند از اين امر آگاه ميشود و اينكه خود خداوند از كلمه ي امام استفاده نموده اند و نه بشر كه ما در اين جايگاه نيستيم.آيا شما ميتوانيد كسي را (نعوذ با...) ا... خطاب كنيد؟يا مثلا به عمويتان بگوييد امام فلاني و در كل محله هم همه اين را بگويند؟آيا امكان ايجاد شبهه وجود ندارد، همانطور كه عده اي ادعاي امامت كرده اند؟ 3-در كلام من دقت كرديد؟گفته ام "در مورد نواب خاص امام زمان هم هيچ جا بر عصمت ايشان سخني گفته نشده است و ايشان در ايجاد ارتباط بين امام عصر و مردم دچار لغزش نميشدند فقط!".آيا در ايجاد ارتباط هم دچار لغزش شدند؟اگر دچار لغزش ميشدند ادعا نميكردند مثلا فرزندشان نائب بعدي است؟ از حسن توجه شما ممنونم و از صبر و شكيباييتون سپاسگزار |
|||
|
|
۲:۰۷, ۱۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۲:۲۹ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام به دوست عزیزم.
در مورد به نظر بنده شخصا - من فقط بار روانی آن رو گفتم و استفاده از این تکنیک کلامی کار بدی نیست. امیدوارم اهانت برداشت نشده باشه چون به هیچ وجه چنین قصدی نداشتم.بنده نظرتان را نقد کردم و خدای نخواسته بی احترامی نکردم. در مورد جمله خودم ((نوع ولایت رسول الله به معنی بالا بیشتر نزدیک است))اشاره به راهنما و شاگرد داره کسی بر کسی ولایت داشتن برای مثال در آن زمان هم رسول خدا بر حضرت علی (علیه السلام) ولایت دارند حال در نبود رسول الله ولایت با چه کسی است. با کسی که یک رتبه پایین تر باشد . ((بمنزلة هارون من موسی)) حدیث پیامبر است. در مورد سوال شما: ((آيا منظورتان اين است كه "ولايت فقيه همان ولايت رسول ا... است"؟)) همان یعنی دقیقا مثل هم بنده چنین ادعایی نکردم. بلکه منظور من هم راستایی با ولایت رسول خدا است. بگذارین این طور بگم . در زمان رسول خدا ولایت ایشان به عنوان فردی معصوم و حجة خدا وجود داشت ولی درک متقابل امت از این ولایت بسیار کم بود.و به قول دروس عربی دبیرستان فوقع ما وقع- پس شد آنچه شد! در زمان امامان معصوم هم کم و بیش بر همین منوال.تا آخرین حجت خدا و امام معصوم. باید درک ولایت امام معصوم وجود داشته باشد تا ایشان ظهور نمایند روایت غیر از این میگوید؟ ولایت فقیه که بر اساس مکتب رسول خدا و امامان معصوم است. نوعی تمرین، آزمایش و تلاش برای رسیدن به درک ولایت امام معصوم است . البته منظور از تمرین این نیست که جای اشتباه زیاد وجود دارد. منظور از تمرین رسیدن به آمادگیه حال در صورتی که ما بتوانیم ولایت فقیهی را که در مکتب رسول خدا و ائمه اطهار بر ما ولایت دارد درک کنیم. مسلما ولایت یک فرد معصوم را با احتمال بسیار بالا درک خواهیم کرد.البته ابن درک ولایت مسلما در زمان امام معصوم کامل خواهد شد. مهم این است که ما تازه ابتدای راه نباشیم. 2- بنده منظورم اعطای مقام امامت به حضرت ابراهیم بود که در قرآن ذکر شده آدرس هم در پست های قبلی دادم در سوره بقره آیه را به پست های قبلی رجوع کنید. البته حضرت ابراهیم به اعطای این مقام به فرزندان هم اشاره مینماید. در مورد مفهوم امام هم من چندین پست است همین را میگویم : این امام با آن امام فرق میکند. به کسی که نماز جمعه میخواند میگوید امام جمعه و به هیچ وجه((اَمام به معنای جلو نیست)) نماز جماعت هم همینطور . از تقدس امام معصوم هم به هیچ وجه کم نمیشه. لفظ امام برای رهبر هم هیچ تقدسی از امام معصوم کم نمیکنه! در مورد ادامه قسمت دوم فکر میکنم دچار یک مغالطه در استدلال شده اید. ((نگفتم مغالطه کردید دچارش شدید)) یعنی منظور شما این است که رهبر ادعای امام معصوم بودن میکند؟ البته شما دارین یک امکان بالقوه نزدیک به محال را بالفعل فرض کردید و بعد چنین سوالی مطرح میکنید؟: (( آيا امكان ايجاد شبهه وجود ندارد، همانطور كه عده اي ادعاي امامت كرده اند؟)) واقعا دچار مغالطه نشدید؟ 3- بله توجه کردم و متوجه شدم من هم نه نتها به نحوی آن قسمت از کلامتان را تایید کردم بلکه گفتم باز هم هیچ خرده ای نمیتوان به امام عصر گرفت. نائب چهارم در اواخر عمر و همینطور اواخر غیبت صغری نقل شده ادعای امام زمان بودن کرد. من هم در یک متن در مورد مهمترین مدعیان دروغین ایشان را مشاهده کردم . دروغ و راستش هم پای نویسنده. من در صورت فرض بر صحت هم امام عصر را مبری دانستم. اگر سوالی بود که این حقیر توانای پاسخ به آن سوال یافتید لطفا لینک مطلبتان را برایم پیام خصوصی کنید . در غیر این صورت فکر میکنم ادامه بحث را در تاپیک زیر ادامه دهید دانا تر از من هم هستند تا هم بحثتان شوند. تعارف نمیکنم بروید میبینید. آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟ در موضوعات مرتبط همین پایین هم هست.لینکش امیدوارم مورد توجه قرار بگیرد و مفید فایده آید. با وجود بی سوادیم همسنگرتان بی نشانی در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,953 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| چرا امام زمان در آن هنگام که باید ظهور کند، متولد نشده | islamquest | 0 | 1,373 |
۲۳/مرداد/۹۱ ۱۲:۰۴ آخرین ارسال: islamquest |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,370 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای) | Mitsonary | 1 | 2,795 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۵:۳۱ آخرین ارسال: mohammmad |
|
| چندکلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی ووعده الهی در کلام امام خامنه ای | sarallah | 0 | 1,472 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟ | emadm | 98 | 61,558 |
۲۴/دی/۹۰ ۸:۰۷ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

(