|
بهترین تاپیک (ويژه سوم آبان، تولد تالار)
|
|
۲۰:۰۲, ۲۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مهر/۹۰ ۱:۳۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
با سلام به همه اعضاي تالار بيداري انديشهبا کمک و لطف خداوند متعال، يک سال از آغاز فعاليت تالار بيداري انديشه گذشته است. در اين يک سال، تالار بيداري انديشه در فرازها و فرودها به راهش ادامه داده و هر روز با توان بيشتر به سمت هدف گام برداشته است. به مناسبت اولين سالگرد افتتاح تالار گفتگوي بيداري انديشه، ويژه برنامه هايي را در دست اجرا خواهيم داشت. 1- صندلي داغ (ويژه تولد تالار) 2- خاطرات ما (ويژه تولد تالار) 3- بهترين تاپيک (ويژه تولد تالار) 4- بهترين ارسال (ويژه تولد تالار) 5- بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه تولد تالار) 6- بهترين سرصفحه (Header) (ويژه تولد تالار) 7- آمار و گزارشات (ويژه تولد تالار) بهترین تاپیک
با سلام خدمت دوستان عزیز تالار بیداری اندیشه در این تاپیک قصد داریم بهترین تایپک ها را به کمک شما دوستان انتخاب کنیم. هر کس می تواند حداکثر پنج تاپیک را معرفی کند. البته می توانید از تاپیک "مطالب برگزیده ماه" نیز استفاده کنید. تاپیک هایی که انتخاب می کنیم، بهتر است در درجه اول تاثیر گذاری بیشتری در خودمان داشته باشد. منتظر همه دوستان هستیم. یا علی مدد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۳۵, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان!
می خواستم پیشنهادی بدم . . . این که فقط یک تاپیک انتخاب شود به نظر می آید که غیر ممکن باشد! به نظر بنده برای هر بخش بهترین تاپیک رو در یک سال گذشته انتخاب کنید و هر کسی حداکثر دو تاپیک مورد علاقه اش رو از بخش های زیر اعلام کنه : 1.انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ و ...) 2.پروژه های شیطانی آخر الزمان 3.دشمن شناسی در اسلام 4.جنگ نرم 5.صنعت موزیک 6.صنعت سینما و هالیوود 7.صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای 8.اصول عقاید شیعه 9.مناسبت ها و دعوت ها 10.امام زمان و وظایف منتظران 11.اخلاق اسلامی و سیره معصومین 12.جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان 13.هنر و معماری اسلامی 14.طب و تغذیه 15.معرفی کتاب 16.اخبار جهان اسلام 17.اخبار غرب و استکبار جهانی 18.سایر موضوعات یه پیشنهاد دیگه هم داشتم. که البته مربوط به این تاپیک نیست : این که به مناسبت سالگرد تالار بهترین ناظر رو هم در جستاری جداگانه از دید کاربرا انتخاب کنید! یا علی |
|||
|
|
۹:۲۸, ۳۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۹:۲۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۰ ۰:۳۹)MESSENGER نوشته است: ماشالله حوصله آقای دکتر...
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۳۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۱۱:۳۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اگر بخواهم همه تاپیک ها و پست های ارزشمند را اینجا ذکر کنم می توانم آن را در یک جمله خلاصه کنم (!) و آن تاپیک ختم قرآن دست جمعیست و نویسنده آن کسی نیست جز سربازانی که وقت خودشون رو در راه خواندن قرآن مصرف می کنند .
از حضرت علی (علیه السلام ) پرسیدند : یک ساعت در مسجد نشستن رو می پسندید یا یک ساعت نشستن در بهشت را ؟ حضرت فرمودند ، در مسجد . پرسیدند چرا؟ فرمودند چون نشستن در مسجد موجب شادی خداوند است ولی نشستن در بهشت موجب شادی من است . یا علی |
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:این که فقط یک تاپیک انتخاب شود به نظر می آید که غیر ممکن باشد! چراغ تالار : ختم هفتگی قرآن به نظرم میاد قابلیت اینو داره که تو رکوردهای گینز ثبت بشه آخه همه ختم های قرآن مجازی معمولا توی ماه رمضون هستند اما این تالار هفتگی ختم قرآن اش پابرجاست... ![]() __________________________________________ می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم و هر هفتاد بند رو قرار دادم همراه با متن عربیشون) ( علی110 ) این تاپیک فوق العاده ست من خیلی استفاده کردم __________________________________________ یه نکته هم که چشم منو گرفت در مورد تبلیغ و شناساندن تالار در دنیای واقعی بود که کاربر Sms4815 با معرفی 13 نفر رکوردار هستند روز تولد این مورد یادتون نره که خیلی مهمه! |
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۳۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۲۱:۱۶ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به سلام مجدد!
ببخشید اگر بحث تاپیک به انحراف کشیده شد! ![]() جناب nafas شما درست می فرمایید! شکی در ارزشمندی اون تاپیک و برکاتش نیست و بنده هم منکرش نیستم! اول این که بنده بیشتر نظرم محتوای تاپیک ها بود و مطالب ارزشمندی که داخل اون ها وجود دارن که قطعا این تاپیک در بین اون ها قرار نمی گیره و می خواستم فرصتی بشه و تاپیک های ارزشمند که توی آرشیو هستن و دارن خاک می خورن دوباره بازنگری بشن و بیرون بیان! و دوم هم این که می تونید پیشنهاد من در ارتباط با انتخاب بهترین تاپیک های سال برای هر بخش رو یه پیشنهاد موازی در نظر بگیرین و من می خواستم از این فرصت استفاده کنم و این پیشنهاد رو مطرح کنم! یعنی این ماه آقا مهدی علاوه بر این که بهترین تاپیک ماه رو اعلام می کنن، بهترین تاپیک های سال برای هر بخش رو هم اعلام کنن! یا علی |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۳۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۰ ۲۳:۵۸ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
همانطور که یکی از دوستان هم اشاره فرمودن انتخاب بهترین تایپک در میان
موضوعات مختلف تالار چندان صحیح نباشد و صحیح تر انتخاب بهترین تایپک در هر موضوع تالار مناسب تر بود. اما اگر بحث بر تاثیرگذار ترین تایپک باشد میشود انتخابی باشد. راستش بعد از ماه ها انتخاب تاثیر گذارترین ها واقعا مشکل است! اما یکی از تاثیر گذارترین تایپک ها برای من در این مدت برای من تایپک دوست و عزیز فعال تالار علی 110 بود: شاهکار احتجاج مولا علی در دلایل سکوتش در برابر غصب خلافت!!! تایپک دیگه مطالبی هست که در رابطه صحابه شاخص اهل بیت علیهم السلام خوندم و قرار دادم شرمنده که تایپک خود حقیر است اما چون رو خودم خیلی تاثیر گذار بود تو ذهنم ثبت شده: آشنايي و معرفي شاخص ترين صحابه و ياران معصومين عليهم السلام برای منی که همش دم از دین و عرفانو اسلام می زنم و آخرش هیچی نیستم داستان مردانی که تونستن قله های علم و عمل رو فتح کنن خیلی حسرت انگیز بود، مخصوصا اونجایی که امام علی ع درباره مالک می فرمایند: علي (علیه السلام) در شهادت مالك مي گريست و مي فرمود : آيا شخص ديگري همچون مالك بوجود خوهد آمد؟ خداي مالك را رحمت كند او بر عهدش وفا كرده براهي كه بايست رفت و پروردگارش را ملاقات نمود. ما با اينكه خود را آماده ساخته بوديم كه پس از مصيبت رسولخدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) صبر پيشه كنيم با اين حال مرگ مالك از بزرگترين مصيبتهاست. از اینجا از تمام دوستانی که با مطالب مفیدشون باعث رشد و تعالی هر چه بیشتر خوانندگان شدن تشکر و قدردانی دارم. ایشالا که خدا توفیق بده عامل به دانسته هایمان شویم |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۴:۰۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بهترین تاپیک :
اولی سخنرانی های جناب آقای رائفی پور دومی هم تاپیک سخنرانی استاد دکتر حسن عباسی دست بچه های فعال درد نکنه
|
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۰ ۲۳:۰۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
با توجه به این شرطی که در انتخاب گذاشته شده
(۲۸/مهر/۹۰ ۲۰:۰۲)mohamad نوشته است: |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نظر من تاپیک «چگونه اسلام را نابود کنیم ؟» یکی از جالب ترین تاپیک ها بود.
|
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
همه ی تاپیک های ویژه تولد تالار، فردا شب ساعت 12 شب (پایان روز سوم آبان) بسته خواهد شد. لطفا نظرات خود را تا زمان تعیین شده ارسال کنید.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بهترين سرصفحه-Header (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 36 | 18,216 |
۵/آبان/۹۰ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|
| بهترين امضا، آواتار و جملات (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 83 | 43,103 |
۵/آبان/۹۰ ۱۱:۱۷ آخرین ارسال: Seyed Mohsen |
|
| خاطرات ما (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 38 | 22,323 |
۴/آبان/۹۰ ۲۰:۵۴ آخرین ارسال: sarbaz 313 |
|
| بهترین ارسال (ويژه سوم آبان، تولد تالار) | mohamad | 18 | 8,895 |
۴/آبان/۹۰ ۳:۲۹ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: 6.gif]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2011/10/6.gif)