کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.78 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آهنگ متن سریال مستند ظهور (Arrivals)
۱۳:۰۹, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۲۳:۰۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان

من این آهنگ هایی که توی سریال مستد ظهور به کار بردن رو مدتها قبل از اینکه این سریال رو ببینم شنیده بودم. این آهنگ ها در اصل موسیقی متن فیلم سینمایی The Fountain یا به فارسی سرچشمه محصول سال 2006 آمریکاست که فیلم خیلی پررمز و راز و جالبیه و جای بحث و نقد خیلی زیادی هم داره که پیشنهاد میکنم اگه تونستید حتما ببینیدش. حتی یه قسمت کوچکی از همین فیلم هم در سریال مستند ظهور گذاشته شده.

موسیقی متن این فیلم رو Clint Mansell که آهنگ ساز معروفی هم هست ساخته که در اصل با آهنگ معروف Lux Aterna که بارها از تلوزیون خودمون پخش شده معروف شده.
آلبوم کامل آهنگ متن فیلم The Fountain که همون آهنگ The Arrival هم هست رو براتون توی mediafire آپلود کردم. فقط یه 2 تا آهنگ دیگه هم توی Arrival بود که من خیلی خوشم میومد ولی متاسفانه نتونستم پیداش کنم.

لینک دانلود

با کیفیت عالی به حجم 78mb
http://cdn.mediafire.com/?0bvoj8ahz6b8svv

با کیفیت متوسط به حجم 41mb
http://cdn.mediafire.com/?8wbgxklxw51c5ei

[تصویر: the-fountain-3.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313 ، EMPERATOR ، mohamad ، seyyedi ، aminrafael3 ، Aejem ، monji ، فرهاد ، در جستجوی سختی ، hadi_shj ، The Arrival ، ganjname ، Real-World ، ارتش1نفره ، vavp ، MiNuTeS ، amir.hk ، you know ، nooromahdi ، Comet1986 ، clubb0y ، خیبر110 ، Justice Bringer ، soghrat ، Amir ، najmeh ، janali ، sahandeez ، خادمة الزهرا ، Secret ، sorayya ، shafagh_mah ، prince ، sual.cevab ، vahid1878 ، Anti.Mason ، Havbb 110 ، Moh3eN-QalaM ، sarallah ، Mitsonary ، amirhd2011 ، Nmm ، netlog36 ، m.hossein ، جبریل ، mofa ، انتصـار ، neyestan23 ، ضحی ، bi-ehsaas ، hessam ، bidian ، mason-enemy

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۰, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #41

سلام، به نظرم حتی اگر موزیک رو هولناک بدونیم، در تناسب با واقعیت های رعب آوری که مطرح می کنه به نظر انتخاب خوبی میاد، به هر حال مطالبی که انتقال میده موضوعات عادی ندارن... ضمن اینکه در بخشهایی که موضوع ایجاب می کنه موزیک روحبخش و آرامش دهنده میشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
۲۰:۵۶, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #42

بابا شما دیگه کی هستین!!!! راستی این چیزایی که راجع به فیلمهایی که تو این مستند به کار رفته مث ماتریک درسته؟ میگن ساخت خود صهیونیستهاست و بیشترین بیننده را در ایران داشته و .....؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۳۷, ۱۱/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۲ ۲۳:۵۱ توسط soroush_n.)
شماره ارسال: #43

یک اهنگ بود اخر قسمت ۳۴.اسمشو پیدا نکردم .اگه کسی میدونه بگه اسمشو.تو ۱۰ ثانیه اخره. یک سیاه پوست میخونه.
۱۸:۲۶, ۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #44

(۱۶/فروردین/۹۰ ۹:۵۸)soloman نوشته است:  همه بخوننسلام به همه نمی دونم شما که فکر می کنید اندیشتون بیدار شده چرا اینقدر روی بحث موزیک سریال زوم
کردید اگه شما یه کم فقط یکم! اهل عمل باشید می بینید که توی بعضی کتب عرفانی و توی توصیه بعضی بزرگان به مثل توصیه عارف کامل آیت ا... شاه آبادی استاد حضرت امام روح ا... گفته شده:
موسیقی اراده ی انسان رو ضعیف می کنه.
و این میدونید یعنی چی؟
کتاب علامه جعفری در مورد موسیقی هم یه نگاهی بندازین بیشتر متوجه میشین.
البته من یه نکته رو هم متذکر بشم منظور از موسیقی می فهمید که چیه؟موسیقی هایی که امروزه بسیار باب شده و شما مطمئنم که با گوش دادن اونها فکر می کنید انرژی می گیرید و لذت می برید و احساس می کنید سر حال می شید و جنب و جوشی در درونتون پیدا می شه ولی نمی دونید که چه ضربه روحی به خودتون می زنید.خواهش می کنم برید تحقیق کنید.
و اولین موسیقی توسط چه کسی و چگونه درست شد
این مضمون یه روایت از امام معصوم است که می نویسم. اولین موسیقی حاصل ارتباط مستقیم یک انسان با ابلیس است
حالا بریم سراغ روایت:
زمانی که قابیل حضرت هابیل رو به شهادت رسوند دچار غم و اندوه شد و ابلیس برای اینکه قابیل رو از این حال و هوا بیاره بیرون {دلیل اینکه ابلیس می خواست این کار رو انجام بده معلومه:چون نفس لوامه اون داشت شروع به فعالیت می کرد و می دونید که نفس لوامه باعث توبه می شه و باز هم این حدیث رو می دونید که حضرت امام صادق(علیه السلام) یا یکی دیگر از معصومین فرمود:قریب به مضمون :اگر کسی هفتاد پیغمبر را به شهادت برساند و توبه واقعی کند خدا از او می گذرد و خدا فقط از قاتل حسین(علیه السلام) نمی گذرد.و بعید نبود که ...خودتون فکر کنید}طرز ساخت آلات موسیقی (لهو و لعب)رو به همراه طرز نواختن اون رو به آدم یاد داد.
اگه خیلی موسیقی رو داست دارید و نمی تونید ترکش کنید صبر کنید و اثراتش رو ببینید.
موسیقی باعث ایجاد تعلق می شه.و اینو بفهمید دوستان.
و اگر واقعا مرد جهاد اکبر و اصغر هستید برید در مورد این حرفا تحقیق کنید و اگر درست بود به اون عمل کنید.
به نظرم مستند ظهور یکی از ایراداتش با تمام محاسنی و خوبیهایی که داشت این بود که:
هدف وسیله رو توجیه نمی کنه و اگر جز این بود هیچ کدوم از ائمه بزرگوار ما به شهادت نمی رسیدند.می دونید چرا؟ - ونمیشه برای جذب همه هر کاری انجام داد.
می دونم خیلی از دوستان چه تفسیری از حرف من دارید مثلا این چقدر آدم بسته و متحجر و ... است و فقط روی این تکه تکیه کرده و زوم کرده -ولی یه چیزی به شما بگم خیالتون رو راحت کنم اینطوری نمیشه برای ظهور آماده شد.
و این فقط و فقط یه شروعه برای منتظر واقعی.در کنارحضرت عیسی و حضرت شمعون بن یوحنا و حضرت یوشع بن نون و مالک بودن و برای امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) جنگیدن آسان نیست.

دوست عزیز..... با نهایت احترام به دید شما این مسئله ای که شما میگی به دید من کوتاه فکریه.....حال چرا؟؟؟ بخاطر اینکه اگه شما یکم فکر بکنی میبینی ما تنها چیزی که از خودمون داریم اختیاره...... وگرنه همه چیز رو خدا خلق کرده و از آن خداست... جز بدی هایی که ما به واسطه ی عملون انجام میدیم و ابلیس قدرت خلق کردن رو نداره.... موسیقی زیباست.... و همونطور که خداوند ذات پاک و خالص و نهایت همه ی صفات خوبه و از زیبایی حضرت حق نه شما و نه من و نه هیچ کسی ذره ای درک نمیکنیم نمی تونیم بگیم چی بده پی خوب و حتی شما میتونی به نظریه ی من در مورد شناخت یک اپسیلونیه خدا جواب بدی؟؟؟؟؟ من میگم ذات خدا نهایت موسیقی نیز هست...... یا به بیان دیگه موسیقی یکی دیگر از زیبایی های ذات حضرت حقه..... موسیقی با روح در ارتباطه..... این که شما میگی ابلیس با این راه گمراه کرده..... مگه تا به حال ندیدی ای عاقل فقیه..... که ! با آیات خدا و کتاب و دین رسول الله چطور شیطان گمراه میکنه .... چطور ماها دیگران رو با دروغ و استفاده ی غلط گمراه میکنیم..... حال دین خدا رو هم باید زیر سوال برد چون شیطان ازش برای گمراه کردن یه شخص که اون هم باز به اذن خداست استفاده کرده؟ اگه اینطوره شما از گوشی تلفن هم حقی نداری استفاده کنی چون محصول صهیونه ...... پاتم به هیچ عنوان تو اینترنت نذار که فیلم پورن مستحجن داره زنها هم خیلی بدون حجابن نه؟؟؟؟ تازه بازم محصول اونوریاس!......شما چطور میخوای با این طرز فکرت جوونهای امروزی رو به راه خدا بیاری؟.... بیشتر دورشون میکنی..... و چه بسا زمانی که مهدی بیاد از همین راه موسیقی نجنگه؟ زبان بین المللی..... و اون لحظه چهره ی شما بسی دیدنیست!!!! لابد میخوای در این رابطه هم اظهار نظر کنی و فتوا بدی! اگه این همه دین زدگی هست تقصیر امثال شماست ، خدا به راه راست هدایتتون کنه
۱۶:۵۴, ۱۰/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #45

منم با نجات یافته جان موافقمAngelAngel... بابا این سختگیریهای الکی هست که باعث میشه اینهمه جوون بر خلاف دین عمل کنن!!!! اینهمه سختگیری هست که جوونا به صحبت هیچ یک از بزرگان گوش نمیده!!! به خدا من... خود من... اینی که الن داره نظرمیده ینی خود من!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin ازیکی از علمای به نام شنیدم که تو تلویزیون هم پخش شد گفته بود:"توبه به منزله این هست که دستت رو قطع کنی و بندازی دور بعدش پشیمون شی و بخوای دستتو بچسبونی سرجاش آیا این میشه؟؟؟؟ توبه هم همینطوره!!!!!!!!!!!!بعد آخرشم گفت شما با این حرف من ناامید شدین؟؟ همه گفتن نه ولی تو دلشون خدامیدونه چندنفر ناامید شدن!!!! توروخدا اینقد سخت نگیرین. همه چی درحد اعتدالش زیباس..
۲۲:۴۹, ۲۶/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #46

آدم چه چیزهایی می بیند شاخ در می آورد!!
اولا که کسی که فرمودند سی سال هست روزی هفت هشت ساعت موسیقی گوش می دهند،شما کار و زندگی نداری؟ یعنی مثلا توی خواب هم موسیقی گوش می دهید یا توی محل کار هم موسیقی گوش می دهید!!اگر هم محصل هستید توی مدرسه.
دوما یعنی چی که به حرف آیت خدا،آیت الله بهجت می گید کوته فکری؟بله،برای جوونی که اصلا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف رو قبول نداره این جور کارها باعث زدگی بیشتر از دین می شه،اما شما تا حالا دیدید که بزرگان دین ما موسیقی گوش بدهند؟!مثلا تا حالا شنیدید امام خامنه ای رحمت الله علیه از یک موسیقی تعریف کنند؟نظرتان راحع به این حکایت چیست؟احیانا شهید محراب که متحجر نیست؟
مسعده بن زیاد گفت در مجلس امام صادق ع بودم که مردی به آن حضرت گفت:وقتی که در منزل بمستراح میروم کنیزان همسایه ام مشغول خوانندگی و نوازندگی هستند و گاهی من بیشتر توقف میکنم که آواز آنها را بیشتر بشنوم.حضرت فرمود: استعماع لهو را ترک کن.آنمرد گفت: ای مولای من ، من که به مجلس آنها نرفته ام فقط صدای آوازی می شنوم،حضرت فرمود: آیا نخوانده ای آیه قرآن را، بدرستی که گوش و چشم و دل در قیامت از آنچه دیده و شنیده اعتقاد پیدا کرده ، پرسیده می شود؟ آنمرد گفت: این آیه را در نظر نداشتم و از عمل خود پشیمانم و دیگر چنین عملی نخواهم کرد و از گذشته خود توبه می کنم و از خدای خود آمرزش می طلبم.حضرت فرمود: برخیز و غسل توبه کن و هر چه بخواهی نماز بخوان زیرا بر گناه بزرگی مداومت می کردی ، چه بسیار حالت بد بود اگر با این حال می مردی خدای را سپاسگذار باش که پیش از مرگ آگاه شدی از او بخواه که هر چه بآن خشنود نیست توفیق توبه دهد زیرا هر چه خدا بآن راضی نیست جز بد نمی باشد و کار زشت را به اهلش واگذار، زیرا هر چیزی اهلی دارد.کتاب گناهان کبیره شهید محراب آیت اله دستغیب
اگر می گویید موسیقی خوب است،پس چرا هیچکدام از بزرگان موسیقی عاقبت بخیر نشدند؟یکی خودکشی کرد،یکی دیوانه شد،یکی کور شد.ماجرای آهنگ یکشنبه ی ملال آور رو هم با یه جستجوی ساده می توانید بخوانید و از لذت هایی که موسیقی برای بشر به ارمغان می آورد!!!!بیشتر مطمئن بشوید.
این احادیث جعلی اند به نظرتان؟
براي آنان که در خانه موسيقي زياد گوش مي کنند: امام صادق (علیه السلام) :
خانه ي غنا و موسیقی از نزول مصيبتي دردناک در آن ايمن نتوان بود و دعا
در آن خانه به اجابت نرسد و فرشته داخل آن خانه نشود. (وسايل الشيعه ،
ج17، ص 303)
ب) عاقبت امت مطرب : امام حسين (علیه السلام) : هيچ امتي که در آن موسيقي
باشد پاک و مقدس نشده است. (کافي ج6 ص 437)
ج) امام باقر (علیه السلام) : غنا دورويي و به دنبال خود فقر مي آورد.( وسايل شيعه ج
17 ص 309
هزار و یک روایت دیگر هم داریم که من از آوردنشان خودداری می کنم،اگر شما حکم آیت الله بهجت درباره ی موسیقی را کوته فکری می دانید من این را کوته فکری می دانم که شما بدون هیچ اطلاعی اظهار فضل می کنید .واقعا متاسف شدم که در این تایپک این طور به یکی از احکام دین حمله شده.موسیقی یک فاجعه ی بزرگ است،واقعا اراده را ضعیف می کند من روزی هزاربار خداراشکر می کنم که موسیقی حرام را ترک کردم و توبه کردم و دیگر میلی به شنیدنش ندارم.

درمورد فیلم چشمه،این فیلم به قدر کافی خودش تا عمق وجود آدم رخنه می کند و درگیرش می کند چه برسد با این موسیقی که دارد و آدم را زیر و رو می کند.
اگر پیروی از احکام الهی تحجر و سختگیری است من ترجیح می دهم متحجر باقی بمانم."فستبصر و یبصرون...."
این اولین باری بود که من به این سایت آمدم و فقط به این خاطر عضو شدم که جواب این شبهات را بدهم چون ممکن است کسی این ها را بخواند و حرف های شما را باور کند
و درآخر توجه شما را به این احادیث جلب می کنم:
حضرت صادق (علیه السلام):درباره خريد و فروش آلات موسيقي فرمودند : صنعتي ( شغلي ) كه هيچ جهت حلالي در آن نباشد و جز شر و فساد چيزي در آن مترتب نباشد مانند آلات موسيقي و شطرنج و صليب سازي و يا نوشابه هاي مست كننده و هرچيزي كه از اين قبيل باشد پس ياد دادن و ياد گرفتن و خريد و فروش و اجرت دادن به كسي در رابطه با آن و يا اجرت گرفتن در رابطه مثلا حمل وسائل آن و كلا جميع تصرفات در آنها حرام است .
تحف العقول صفحه 335
حضرت علي (علیه السلام): مي فرمايد كه به شش شخص سلام نكنيد :1.يهودي 2.اهل موسيقي و نوازندگي 3.مسيحي 4.شخص آوازه خوان 5.كسي كه در حال بازي شطرنج است 6.كسي كه شوخي اش فحش مادر است.
خصال الصدوق جلد 1 صفحه 275
رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):از نشانه هاي آخرالزمان اين است كه آلات لهو و موسيقي و تار و طنبور و آواز خواني به دست شرور ترين اين امت ظاهر مي گردد .ومردم درآن زمان آلات لهو و موسيقي را نيكو مي شمارند .در آن زمان اشخاصي هستند كه قرآن را ياد مي گيرند و در آلتهاي مثل بوق و ني و به شكل آوازه خواني مي خوانند و مردم نرد و شطرنج بازي مي كنند پس ايشان در ملكوت آسمان و در ميان فرشتگان پليد و نجس خوانده مي شوند.
تفسير جامع جلد 6 صفحه 347
۱:۴۰, ۴/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۳ ۱:۵۲ توسط soroush_n.)
شماره ارسال: #47

اولا یک تحقیقی که صورت گرفته تو اینترنتم هستش این بود که دانش اموزانی به موسیقی کلاسیک گوش میدن تمرکز بیشتری دارن.ولی من که شخصا تحقیقی ندیدم که از موسیقی بد بگه.اره دزسته گوش دادن موسیقی باصدای بلند برای شنوایی بده.ولی نه اینکه کلا موسیقی بده.مگه عبدالباسط قران رو با صوت و لحن نمیخوند.بعد هم کدوم موسیقی دانه که کور شده یا خودکشی کرده؟مگه بتهون خودکشی کرد؟که خدای موسیقی کلاسیک بود.یا مگه پیامبر با لحن و صوت زیبایی که در خواندن قران داشت موجب جذب انسان ها و حتی کافران به سمت اسلام نمیشد.مگه حضرت علی هر جا میرفت واسش دف نمیزدن.خود عبدالباسط باعث شد چند نفر مسلمون شن؟با این که اطرافیان بتهون فکر میکردند نابغه است.چون موزیک ذهن انسان رو پرورش میده.از تجربیات خودم اینه که بین اطرافیانم اونایی که ساز میزنن یا اهنگ گوش میدن خیلی هم انسان های عادی هستن.کدوم باشگاه بدن سازیه که توش اهنگ نمیذاره؟؟اصلا بدون اهگ نمیشه ورزش کرد.در مورد شطرنج هم بگم یه بازیه یک تفریحه.تفریح هم موجب سلامتی روح میشه.البته ببخشید مجبورم توضیح بدم این جور چیزا.ولی خب یزید یه زمانی شطرنج بازی کرد دلیل نمیشه بگیم شطرنج حرامه.مثلا بگیم یزید گوشت گاو زیاد دوست داشت.پس ما دیگه گوشت گاو نخوریم. حرف تو م۳ اون حرف عالم وهابیه که میگه گوجه فرنگی حرامه.چون وقتی میبریمش وسطش صلیبه.در نتیجه شطرنج نه حرامه نه لهو لعب .بلکه یک تفریح و یک ورزش ذهنه.در ضمن در مورد خیلی چیزا حدیث داریم که اصلا این حدیثا رو قبول ندارن یا اینکه تحریف شده و با اصلش خیلی فرق داره و جای بحث داره مثلا:امام صادق ع فرمود: اگر در منزلی چهل روز نوای موسیقی پخش شود، شیطان وارد شده، چنان قدرت نمایی کند که غیرت و حفظ ناموس را از او بردارد، آنچنانکه حتی اگر به ناموس وی هم تجاوز شود، در نزد او اهمیتی ندارد.
خب نه تنها در خونه ما ۴۰ روز بلکه حتی بابامم نوارکاست موسیقی داشته و منم موسیقی گوش میدم.دلیل میشه من یا بابام بی غیرت باشیم؟در واقع اصل حدیث معلوم نیستش پس نمیتونی نظر بدی.مطمن که خیلی از کسایی که این جا هستن بیشتر از ۴۰ روز موسیقی گوش دادن .ایا دلیل میشه بی غیرت باشن.
۴ تا حدیث اوردی فکر میکنی درستن نمیگم غلطن ولی میگم شاید تحریف شدن.۱۴۰۰ سال پیش .بوجود امدن چندین حکومت مختلف در خاورمیانه تازه با سخت گیری های ان زمان.مطمن باش خیلی از حدیثا که فک میکنیم درستن غلطن.یا برعکس.
۱۵:۴۴, ۱۲/مهر/۹۴
شماره ارسال: #48
آواتار
دمتون گــــــــــــــــــــرم ... Wink
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان