|
مباحثی پیرامون دکتر علی شریعتی
|
|
۱۷:۲۱, ۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۷ توسط K-1.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تمامی دوستان ببخشیدا نمیخواهم توهین کرده باشم ولی من از چند وقت پیش این سوال برایم پیش امد که ایا دکتر علی شریعتی فراماسونر است یا خیر ؟ هر چیزی از ایشان پیدا کردید خوشهالیم بدون هیچ چشم داشتی در این پست قرار دهید . |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۵, ۱۱/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۰ ۲۰:۵۶ توسط freewish.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان عزیز ، لطفا این کتاب کوتاه رو در مورد عاشورای امام حسین (علیه السلام) از دکتر شریعتی بخونید و بعد از لذت فراوان و انشالا درک بهتر از قیام امام حسین برای ایشون یه فاتحه بخونید.
http://nimeharf.com/books/Shahadat.pdf |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۱۱/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آذر/۹۰ ۲۱:۲۶ توسط GreeN.boy.)
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام ******************** من كل بحث رو نخوندم ولي دوست عزيز به نظر مياد شما اطلاعات جامعي درمورد دكتر شهيد علي شريعتي دارين و اين بحث رو با اين موضوع(بررسي اعتقادات ماسوني دكتر شريعتي) مطرح كرديد. من خودم تا حدودي درمورد ايشون مطالعه كردم و تا جايي كه از ايشون اطلاعات دارم ميدونم كه ايشون پيرو خط امام بودند و به خاطر فعاليت ها ضد پهلوي تبعيد و در نتيجه در اين راه كشته شدند كه اگر اينگونه باشه ايشون رو شهيد راه انقلاب ميشه دونست. از جمله اعتقادات ايشون به اسلام ناب محمدي رو از اين جمله ميشه فهميد : دموکراسی می گوید : رفیق، حرفت را خودت بزن، نانت را من می خورم مارکسیسم می گوید : رفیق، نانت را خودت بخور، حرفت را من می زنم فاشیسم می گوید : رفیق، نانت را من می خورم، حرفت را هم من می زنم و تو فقط برای من کف بزن اسلام حقیقی می گوید : نانت را خودت بخور، حرفت را هم خودت بزن و من فقط برای اینم که تو به این حق برسد اسلام دروغین می گوید : تو نانت را بیاور به ما بده و ما قسمتی از آن را جلوی تو می اندازیم، و حرف بزن، امّا آن حرفی را که ما می گوییم. البته ميشه به بعضي از اعتقادات ايشون هم ايراد گرفت. مثلا وقتي به ايشون گفتند "سيگار طول عمر را كوتاه ميكند" ، ايشون در جواب گفتند "من به عرض عمر فكر ميكنم" . كه به نظر من نميتونه خيلي درست باشه. من با اطلاعات كمي كه درمورد ايشون دارم ايشون رو "دكتر شهيد علي شريعتي" خطاب ميكنم. |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
به نظر شما تفکر دکتر شریعتی قابل قبوله یا قلمش تفکرشو قابل قبول کرده؟؟؟
جداً برام سواله با احترام به قلمشون من چند کتاب از ایشون خوندم پراکنده گویی و از این شاخه به اون شاخه پریدن زیاد داشته بیشتر شاهد این بودم که کلمات خوب و جمله سازیای عالی داشتند ... البته برداشت من از دو سه کتابیه که از ایشون خوندم بودم هست سوء تعبیر یا توهین برداشت نشه ...!!! |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۴ توسط black.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۱ ۲۳:۰۲)heifa نوشته است: به نظر شما تفکر دکتر شریعتی قابل قبوله یا قلمش تفکرشو قابل قبول کرده؟؟؟ کدوم کتاباش رو خوندین؟ |
|||
|
۲۳:۲۲, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
سوالم بحث در مورد خود کتاب نیست ... در مورد دکتر شریعتی و قلم ایشون هست! خیلی کسانی هستند که نظر در مورد علمی که دارند میدن...چطور یک جامعه شناس اینگونه اسلام شناسی میکنه؟؟؟؟ و سند حساب میشه !!
یکی از کتابهایی که خوندم از ایشون کتاب ناکثین،مارقین و قاسطین |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
توصیه میکنم کتاب های معروف دکتر رو مطالعه کنین
مثل فاطمه فاطمه هست کویر پدر مادر ما متهمیم تشیع علوی و صفوی جواب سوالتون رو خودتون میگیرین |
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
کتاب کویر و فاطمه فاطمه است رو به صورت پراکنده خوندم ولی بازم نظر ، نظر خود منه ولی جواب سوالم نمیشه !
"به نظر شما تفکر دکتر شریعتی قابل قبوله یا قلمش تفکرشو قابل قبول کرده؟؟؟" |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
اگه کتاب فاطمه فاطمه است رو به طور کامل و دقیق مطالعه کنید میبینید که دکتر مشکلات دهه های فعلی رو در دهه 50
پیشبینی کرده و راه های حل رو هم پیشنهاد کرده. به نظر من دکتر شریعتی یکی از بهترین اسلام شناس های معاصر حساب میشه. در خود کتاب کویر دکتر اوضاع کشور رو به کویر و مردان سخت کوش رو به گیاهان کویر تشبیه میکنه. آمیخته ای از یک عقیده دینی با اوضاع سیاسی در قالب یک کتاب ادبی زیبا و خواندنی. و این گیاهان تنومند که آنها را به جرم گستاخی در برابر کویر به تنور می افکنند. |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
به نظرتون دید ایشون منفی و یک بعدی نیست در نوشته هاشون؟؟؟
"دوست گرامی قصد من سوالی بود که داشتم ولی ظاهرا شما ناراحت شدید(پوزش میخوام)...اگر سوال بی جاست بفرمایید ادامه ندم!" |
|||
|
|
۲۳:۴۸, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
نه اصلا ناراحت نشدم.
شاید من منظور شما رو خوب متوجه نشدم. کتاب های دکتر شریعتی و نوشته های ایشون کلا هیچوقت جهت دار و در سوی منافع گروه خاصی نبوده. همیشه از سخنان حق دفاع میکردند و انتقادات خودشون رو صریح بیان میکردند. شاید برای همین بود که به طرز مشکوک فوت کردند. بحث علمیه و من حق ناراحت شدن رو هم ندارم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |