کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از ما نیست! (مقاله ی فوق ویژه) (طاقت ندارید نخوانید!)هر 40 مورد اضافه شد$#
۲۰:۳۳, ۱۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۱۱:۱۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
برادران و خواهران ایمانی عزیز من
مدتها بود می خواست این تاپیک رو ایجاد کنم اما به هر شکل توفیق نمیشد
تا اینکه امروز مریض بودم و سر کار نرفتم
گفتم چه کنم
توفیق شد تا بالاخری یکی از اون 5 تاپیکی رو که مدتهاست می خوام در تالار قرار بدم رو تقدیم کنم
خود من چندتا از موارد رو که جمع آوری می کردم خیلی خیلی من رو متأثر کرد
این تاپیک برای علی 110 حداقل 2 تا فایده ی بسیار زیاد داشت:
1- فهمیدم غلط می کنم بگم من شیعه ی امیرالمومنینم
2- فهمیدم شیعیان امیرالمومنین چه کسانی هستند ، سلمان و امثال سلمانها چه ویژگیهایی دارند
إنشالله بتوانیم با توکل به خدا و توسل به اهل بیت به سوی از ایشان شدن گام برداریم:
حدود 296 تا از ما نیست در روایات پیدا کردم
که بسیاری از اونها چندین بار تکرار شده بودند که نشان از اهمیت اونها دارند
در مجموع حدود 40 مورد از ما نیست رو گلچین کردم و به مرور تقدیم می کنم
به زودی هم سعی میکنم فایل PDF مرتب و منظمی رو تقدیم می کنم
یا علی
تقاضا دارم اگه شد و برایتان مطالب مفید بود پدر و مادر حقیر رو هم از دعای خیرتون محروم نفرماید.

1- رسول خدا فرمود: كسى كه با ما ادعاى دوستى نمايد و به دستورات ما عمل نكند، از ما نيست و ما نيز از او نيستيم، آيا چنين كسى نشنيده كه خداوند، از زبان پيامبر خويش مى‏فرمايد: قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ «31- آل عمران»: بگو كه هر يك از شما خدا را دوست مى‏دارد، مرا متابعت كند تا خدا او را دوست بدارد.
ارشاد القلوب-ترجمه سلگى ج‏1 184 تقوا شرط قبولى اعمال و استجابت دعا ..... ص : 182

.
.
.

2- رسول خدا فرمود: از ما نيست كسى كه مسلمانى را بفريبد يا زيان رساند يا نيرنگ زند.
كتاب الروضة در مبانى اخلاق 166 باب - 7 آنچه كه از سخنان پراكنده‏ى رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم گرد آمده و تمام سخنان او ..... ص : 159
.
.
.
3- امام صادق عليه السلام: اى شيعه آل محمّد، از ما نيست كسى كه هنگام خشم خود را كنترل نكند، و با همنشين خوشرفتار نباشد، و با رفيقش مدارا نكند، و با صلحجو به مصالحه رفتار ننمايد، و با مخالفش به نيكوئى مخالفت نكند. اى شيعه آل محمّد، تا میتوان پرهیزکار باشید، و لا حول و لا قوّة إلّا باللَّه.
تحف العقول-ترجمه جعفرى 359 سخنانى كوتاه از امام صادق عليه السلام در زمينه‏هاى:«پند، حكمت، زهد و امثال آن ..... ص : 336
.
.
.
4- پيغمبر اكرم فرمود: كسى كه به كودكان مسلمين رحمت و محبت نكند و بزرگسالان را احترام ننمايد از ما نيست.
الحديت-روايات تربيتى ج‏1 44 احترام و تكريم ..... ص : 41
.
.
.
5- پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: هر كه از ترس تنگدستى ازدواج نكند از ما نيست.
الحكم الزاهرة با ترجمه انصارى 430 127 الترغيب في التزويج تشويق به ازدواج ..... ص : 428
.
پایان قسمت اول...
إن شالله ادامه دارد...
.
امیدوارم بعد از اتمام موارد توضیحاتی هم بر مبنای آیات و روایات در مورد بعضی از این موارد تقدیم کنم.
.
خداوکیلی چه قدر فاصله دارم با شیعیان علی بن ابی طالب
.
یا امیرالمومنین خودتون دستم رو بگیرید تا بندگی خدا را مثل شیعیانتون انجام بدم.
.
یا علی
.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم
عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

در این لینک می توانید هر 40 حدیث شریف را مشاهده بفرماید:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-96...l#pid72042

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، Hadith ، راحیل ، parisan ، فاطمه خانم ، meshkat ، boghz ، خادمة الزهرا ، محمود ، EMPERATOR ، بیداری اندیشه ، محیصا ، stranger00 ، khadem ، Anti gods ، سرود پیروزی ، shafagh_mah ، mohammad790 ، مسافر ، MESSENGER ، علیرضا110 ، Reza14 ، أین المنتظر ، مجنون الحسین ، MAHDI59 ، وحید110 ، hesam110 ، Ramin_Ghn ، am_po ، saloomeh ، aghah ، sarbaz 313 ، Havbb 110 ، رهیافته ، میلاد.م ، منتظر کوچولو ، Agha sayyed ، zarati313 ، mrfarzadj ، mahdyshr ، Abasaleh ، Seyed Mohsen ، fazel ، springly ، محب الزهرا ، ياسر ، در جستجوی سختی ، zaeim ، ganjname ، yektaparast ، آزاد اندیش ، Islam ، Gryffen ، تازه مسلمان ، roohi37 ، Alireza_h ، Resistance ، MiNuTeS ، jkb ، hamed110 ، shakiba ، sayed reza ، پارسه ، zizi ، janali ، 7parsa4 ، hamed313 ، kavoraa ، ترنم ، mosafer ، sarallah ، yamin ، shia12 ، mohades ، mohamad316910 ، ali.khm ، ST92 ، ODYSSEY ، هدهد ، iman-s ، بیداری12 ، mhvvhm ، Elia ، حسن عزتي ، na3r ، fandogh ، m.hossein ، paradise ، فدک زهرا ، hosein.kh ، چشم انتظار ، lllhamedlll ، مبينا ، یا صاحب الزمان ، ilana ، behzad-jn ، mahdi_haji ، m2kh24 ، s.haghshenas ، s.z1001 ، mohammad reza ، ztb ، V-E ، سرباز سید علی ، erfaneh ، heaven ، only_y2d ، میثاق ، behasht ، حسن.س. ، salman313 ، باهتول ، mia'd ، Farzaneh ، zahra.shakiba ، Admirer ، حقیر ، mze ، سلیم ، s.majid hashemi ، دوست خدا ، Amir ، K-1 ، ضحی ، Motahare ، ZaHrA110M ، لیلا ، El-Yasin ، Fatemeee ، منادی حق ، paramida.ir ، حوریه سادات ، aboutorab ، mahdis ، fiftynine ، kashkol-ir ، لبخند خدا ، sagheb ، ســــــاقی ، rezamohammadi ، fafa* ، miafarrow ، roohi_issa ، مصباح ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، bat-man ، shervin6623 ، ali0077 ، آیات ، مکیال ، 313flowers ، Banoo ، mahdy30na ، آیلار ، ghaher313 ، السا ، fatemeh-55 ، مجنون العباس ، ساقی ، حضرت عشق ، Hadiss313

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۵, ۱۶/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۶ توسط ztb.)
شماره ارسال: #51
آواتار
سلام و تشکر فراوان
فکر نکنم کسی دیگه این مطلبو بخونه ولی می نویسم
بعضی وقتا یا خیلی وقتا از محبت و اخلاق خوش ادم سوء استفاده میشه و هرچی آدم میخواد نیتش خدا و رضای خدا باشه آخرش از کوره درمیره و پشیمون میشه از کار خوب انجام دادن . از محبت کردن ، کمک کردن ، حل کردن مشکل بقیه و صله رحم و...
قبول دارید که خدا و دین خیلی جاها که نه ، بگم بعضی جاها کم رنگ شده و بعضیا فقط به فکر خودشون و منافع خودشون هستن و از این چیزا و این آدما فقط برای منافع خودشون استفاده می کنن ؟ ادم در مقابل این افراد احساس حماقت می کنه ، اینکه ازش به عنوان یه نردبان استفاده بشه .
دراین مواقع باید چیکارکرد ؟ فقط رضای خدا رو در نظر گرفتن و کار خوبو برای این آدما انجام دادن درسته ؟
ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، سیمرغ
۱:۲۶, ۱۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
(۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۰:۱۵)ztb نوشته است:  
ادم در مقابل این افراد احساس حماقت می کنه ، اینکه ازش به عنوان یه نردبان استفاده بشه

دراین مواقع باید چیکارکرد ؟ فقط رضای خدا رو در نظر گرفتن و کار خوبو برای این آدما انجام دادن درسته ؟

بسم الله الرحمن الرحیم

موضوع سر اعتماد کردن به خدا و دینش هست...اگر انقدر به خدا اعتماد داشته باشیم که همه کارمون رو به دست اون بسپاریم ، دیگه واسه دین داری کردن این احساس حماقت به سراغمون نمیاد.
توی تعقیب نماز صبح یک دعای قشنگی هست . یک تیکه هاییش رو می نویسم اینجا:

حسبنا الله و نعم الوکیل
.
.
.

ما شاء الله و لا حول و لا قوه الا بالله

ماشاء الله لا ماشاء الناس

ماشاء الله و إن کره الناس

حسبی الرّبّ من المربوبین

حسبی الخالق من المخلوقین

حسبی الرزاق من المرزوقین

حسبی الله رب العالمین

شاید واسه این بعد از نماز صبح این ها رو تکرار می کنیم که واسمون مرور بشه که از هیچ کس جز خدا نخوایم، به هیچ کس جز او امید نداشته باشیم و از هیچ کس جز او انتظار روزی نداشته باشیم و....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E ، ztb ، در جستجوی سختی ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، سیمرغ
۹:۴۱, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۹:۴۳ توسط behasht.)
شماره ارسال: #53

نمی دونم چی بگم از کجا بگم شیعه؟ مای مگه مفهوم شیعه رو هم می فهمییم اصلا مسلومون هستیم ؟اینارو دارممی نویسم اشک تو چشممام جمع شده آخه کدوم پیرو بیعت میشکنه ما از اول هم نامرد بودیم بودیم نگید نه از همون اول پشت امام علی علیه السلام رو خالی کردیم بعدش امام حسن علیه السلام بعدش به امام حسین علیه السلام 3000تا نامه دادیم بعدش زدیم زیرش همینطور پشت انمام ما رو خالی کردیم تا الان رسیدیم به آخرین چراغ ،11تا چراغ رو شکوندیم یه چراغ ذخیره خداوند هست نه نه به همین راحتی ها نیست .چیه بازم انتظار داریم آقا بیان و ما هم بازم پشتشونو خالی کنیم مگه الان که می گیم آقا من بیا چی کاری کردیم برای اومدین آقامون ،نه واقعا چی کردیم
ما شیعه ایم ؟......تا جایی که ما تو احادیث دیدیم شیعه قرآن داره پیامبر داره ائمه داره ،بابا خیلی بی انصافی هست ما هر وقت کارمون گیر می کنه میایم سراغ ائمه و قرآن بابا قرآن توشب قدر هم غریبه (واسه همه چی وقت می زارن اما واسه قرآن چی یه لحظه یاد شب قدر و برنامه هاش بی فتید قرآن رو رو سرمون می گیریم ،مرثیه می خونیم ،زیارت عاشورا می خونیم همه اینها خوب هستن اما قرآن چی قرآن چرا وقتی تو شبقدر حتی نداره)

مرثیه خونیمون هم که چی بگم مرثیه خون ظاهری می خونه :چشمهای حضرت عباس علیه السلام،دستهای ایشان و.... نه نه شهادت این نیست که چرا ظاهرو می خونی بگو امام واسه چی شهید شد قدر بلند حضرت یعنی چی ؟ بعدشم یه عده واسه همین می یان گریه می کنند سینه می زنن آخرشم از معنویت خبری نیست چ
حرف خیلی هست خیلی مرحله اول که هیچ ما هنوز حرکت هم نکرده ایم تا برسیم به این احادیث ارزشمند حیف ما جز حیف چیزی نداریم گاه دوست دارم یه عذابی بیادو همه این...................انشا الله خداوند همه مارو به راه راسط هدایت کنه به قول قرائتی (روزی چند بار باید بگیم خدایا ما را به صراط مستقیم هدایت فرما ))
به این امید صلوات
الهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad reza ، عدالت ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، سیمرغ
۱۶:۵۰, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چه خوب میشه شب اول قبر وقتی نهیر و منکر میان بالای سرمون اماممون امیر المومنین(علیه السلام) با لبخند بیایند بالای سرمون و بگن
از ماست
صلوات
یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، سید ابراهیم ، فدک زهرا ، V-E ، در جستجوی سختی ، لبخند خدا ، roohi_issa ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، ساقی
۱۷:۱۱, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
به نام خدا
درود بر شیعه واقعی
مرگ بر دشمن شیعه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، V-E ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، مجنون العباس
۱۹:۰۲, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
آههههههههههههههههههه پنجمیش کمرم شکست. آخه با این وضع گرونی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، عبدالرحمن ، سیمرغ
۱۲:۴۳, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #57

دوستان من یه کتاب احادیث خریده بودم این کتابو واسه خیلیا خوندم اما خب اکثرشون میگفتن اینا همه تحریفه اگه میتونی برو اصلیاشو پیدا کن.واقعا با این جور ادما چیکار باید کرد؟واقعا چی باید جوابشون داد؟؟؟؟[تصویر: huh.png][تصویر: sad.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، عبدالرحمن ، سیمرغ
۱۳:۵۲, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #58
آواتار
خیلی عالیییییییییییییییییی بود داداش
واقعا خداخیرت بده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سیمرغ
۱۵:۰۶, ۲۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #59
آواتار
*خیلی خیلی عالی بود*

"فقط اسم شیعه را یدک میکشم"
علی دستم به دامان بلندت ...
نگاهی کن به صید در کمندت...

خدا شما و پدر و مادر گرامیتان را خیر دهد

شیعه یعنی شرح منظوم طلب
از حجاز و کوفه تا شام وحلب

شیعه یعنی یک بیابان بی کسی
غربت صد ساله بی دلواپسی

شیعه یعنی صد بیابان جستجو
شیعه یعنی هجرت از من تا به او

شیعه یعنی دست بیعت با غدیر
بارش ابر کرامت بر کویر

شیعه یعنی عدل و احسان و وقار
شیعه یعنی انحنای ذوالفقار

شیعه یعنی وعده ای با نان جو
کشت صد آیینه تا فصل درو

شیعه یعنی قسمت یک کاسه شیر
بین نان خشک خود با یک اسیر

شیعه یعنی عشق بازی با خدا
یک نیستان تک نوازی با خدا

شیعه یعنی هفت خطی در جنون
شیعه طوفان می کند در کاف ونون

شیعه یعنی تندر آتش فروز
شیعه یعنی زاهد شب شیر روز

شیعه یعنی شیر یعنی شیرمرد
شیعه یعنی تیغ عریان در نبرد

شیعه یعنی تیغ تیغ مو شکاف
شیعه یعنی ذوالفقار بی غلاف

شیعه یعنی سابققون السابقون
شیعه یعنی یک تپش عصیان و خون

شیعه باید آب ها را گل کند
خط سوم را به خون کامل کند

خط سوم خط سرخ اولیاست
کربلا بارز ترین منظور ماست

شیعه یعنی بازتاب آسمان
بر سر نی جلوه رنگین کمان

شیعه یعنی امتزاج نار و نور
شیعه یعنی رأس خونین در تنور

شیعه یعنی هفت وادی اظطراب
شیعه یعنی تشنگی در شط آب

شیعه یعنی دعبل چشم انتظار
می کشد بر دوش خود چل سال دار

شیعه باید همچو اشعار کمیت
سر نهد برخاک پای اهل بیت

یا فرزدق وار در پیش هشام
ترک جان گوید به تصدیق امام

شیعه یعنی تیغ بیرون از نیام
این سخن کوتاه کردم والسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سیمرغ
۲:۲۹, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #60
آواتار
از ما نيست كسى كه هنگام خشم خود را كنترل نكند
از ما نيست كسى كه بر اساس عصبيّت بجنگد
------------------
چقدر باهم مرتبطند این "از ما نیست"ها اگه یه خصوصیتش رو داشته باشی برای اونیکی هم زمینه اش رو داری وسلسله وار ادامه دارند...........
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، سیمرغ ، در جستجوی سختی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]