|
تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما
|
|
۱۹:۳۰, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط nooromahdi.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت همه دوستان عزیز
هدفم از ایجاد تاپیک رعایت عدالت بود! میگید چجوری؟ الان بهتون میگم ببینید تا حالا هرجا در مورد سخنرانیای استاد تاپیک دیدم عنوانش بوده:" رفع شبهه از سخنرانی های استاد رائفی پور" من به شبهه تو سخنرانی های ایشون چندان اعتقادی ندارم، نظرم اینه که اسمشو باید گذاشت اشتباه لفظي، اطلاعاتي...يا هر چيز ديگه اي که به راحتي قابل اصلاحه...و خود استاد هم بارها به این نکته اشاره کردن چرا همش شبهه و شبهه افکنی؟! خوب بابا یه ذره هم از این همه جوونی که تحت تاثیر سخنرانیای ایشون به خودشون اومدن حرف بزنیم. از نکات مثبتی که خودمون بعد از گوش دادن به سخنرانیا بهش پی بردیم صحبت کنیم. اینم بگم منظورم از نکات مثبت کشفیات خودمون هست وگرنه سخنرانیای استاد پر از نکات مثبت و چیزای جدید و جالبه! از همه شما دوستان عزیز میخوام خیلی راحت کوچکترین تجربه خوبی رو که بعد از صحبتای استاد داشتید اینجا ذکر کنید... یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۶, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
شما یعنی قبول ندارین نقد ایشونو...؟این مستندو مگه عبدالله هاشم نساخته.؟اون که چپ کرد////یعنی سازنده خود مستند چپ کرده.اگه این همون باشه که نمیدونم.و..در هر صورت نقدش کرده و شما باید جواب نقدو بدین
|
|||
|
۲۰:۵۳, ۲۵/دی/۹۳
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
|
ایشون اشتباهاتی هم دارند ، که میشه گفت برخی اش اشتباهات لپی بوده و برخی اش به خاطر اطلاعات کم شون در برخی موضوعات.
به هر حال ایشون نسبت به چند سال گذشته پخته تر شدند و دیگر هر مطلبی رو بیان نمی کنند و این بهتره از این که هر موضوعی که در مورد تحقیق و بررسی نشده رو بین مردم نشر بدند. |
|||
|
|
۱۶:۴۷, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۳ ۱۲:۰۳)رکن الهدی نوشته است: ... با این حال اجازه نمی دن تو صداوسیما بیان یا خیلی جاها سخنرانی کنن چون با کسایی مشکل دارن که بدنه فساد رو توی دولت ما تشکیل دادن ...سلام منظور شما دقیقا از سخنرانی چیه؟! شما شبکه ی خبر رو دنبال نمیکنید؟! ایشون چندبار تو این شبکه برنامه داشتن. و به جز اون شبکه ی ولایت! صدا و سیما گنجایش سخنرانی های با حجم زیاد رو نداره و به خاطر همین توی برخی از برنامه های تلوزیونی گزیده یا کلیپ هایی از سخنرانی های ایشون رو پخش میکنه. |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
ببین نرگس جان ساعت 6صبح تو شبکه خبر نشد برنامه...آقای رحیم پور ازغدی آقای قراءتی کلی برنامه های روحانیون اینا برنامه سخنرانی نسیت؟!شبکه قران خودمون ازشون استفاده نمی کنن اون کلیپ ها رم چون تو مستندها باید از صحبت های ایشون استفاده کنن وگرنه خودشون حرفی واسه گفتن ندارن می ذارن
شبکه ولایت یه شبکه ماهواره ای متی که ماهواره ندارم چیکار کنم؟! دیگه اینو انکار نکنیم که ایشون رو مغرضانه ممنوع التصویر می کنن سر قضیه فراماسونری که همه پریدن بهشون 5سال بعد خودشون شروع کردن هر روز مستند و برنامه گذاشتن زمانی که دیگه تاریخ مصرف این اطلاعات تموم شده بود...کلا صداوسیمای ما برنامه تاریخ مصرف گذشته زیاد داره... بعدم منو شما می دونیم چقدر صحبت های ایشون جذابه ...برنامه های روایت عهدشون اصلا آدمو خسته نمی کنه... |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
(۲۶/دی/۹۳ ۱۸:۲۷)رکن الهدی نوشته است: ببین نرگس جان ساعت 6صبح تو شبکه خبر نشد برنامه...آقای رحیم پور ازغدی آقای قراءتی کلی برنامه های روحانیون اینا برنامه سخنرانی نسیت؟!شبکه قران خودمون ازشون استفاده نمی کنن اون کلیپ ها رم چون تو مستندها باید از صحبت های ایشون استفاده کنن وگرنه خودشون حرفی واسه گفتن ندارن می ذارناینکه سخنرانی ساعت 7 صبح باشه خیلی فرق داره با این که بگین اصلا از ایشون تو صدا و سیما دعوت نمیشه. ![]() من خودم سخنرانی های بی پروای ایشون رو بیشتر دوست دارم و مطمئنا صحبت های ایشون دل بعضی ها رو آتیش میزنه در ثانی بعضی از صحبت های ایشون منشوریه تو تلوزیون نمیشه پخشش کرد.
|
|||
|
۱۹:۵۶, ۲۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/دی/۹۳ ۲۰:۴۷ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
|
آخه به نظر شما اون ساعت کی نشسته پای شبکه خبر!!
اتفاقا ایشون خیلی هم خوب می تونن جوری حرفبزنن که فقط دشمن کوبیده بشه به هر حال عاقلن وبیشتر از هرکس دلشون برای نظام می سوزه پس خودشون که نمی خوان آبروریزی کنن..یسری از سر لج کردنه که با ایشون اینکار و می کنن بابارییس دانشگاه خود ما پدرکشتگی واقعی با دکتر عباسی داشت ...خب حالا فک کن هر وقت ما ایشون رو می خواستیم دعوت کنیم پدرمون رو در می آورددر صورتی که مسالهکاملا شخصی بود... هر چند دکتر عباسی هم از خجالتش در می اومد ![]() نرگس جان صندوق پیامت پر شده عزیز... |
|||
|
|
۱۱:۴۲, ۱۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
من اولادرهمین سایت تایپیکی دیدم دانلودسخنرانی استادرائفی همش باخودم میگفتم اخه کدوم ادم بیکاری میشینه سخنرانی گوش بده تااینکه یکی دوهفته بعددیدم ماهواره داره خیلی ازش بدمیگه باخودم گفتم اینابیخودی ازکسی بدنمیگن حتماادم خوبیه که ایناازش بدمیگن عاقاماچندتاازسخنرانیهای ایشونو گوش دادیم معتادشون شدیم البته بگم خیلی دیدم روبه زندگی عوض کردصحبتهای اشون دمشون گرم نه تنهامن بلکه خانوادم هم عاشق صحبتهاشون شدن ودرکل هدایت یافتیم.. |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱۷/تیر/۹۴
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
|
همین که اینجا هستم از تاثیرات سخن ایشونه. خدا سایه شو از سر ما برنداره.
|
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲/دی/۹۴
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
از دوستان طرفدار خواهش میکنم پاسخ نقد بنده بر آقای رائفی پور رو در این تاپیک بدن
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4020-page-48.html |
|||
|
۱۸:۴۸, ۳/دی/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۹۴ ۱۸:۵۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
من با رائفی پور شروع کردم ، بعد با حسن عباسی آشنا شدم ( ایشون هم فوق العاده )
بعد رحیم پور ازغدی ، مهدی طائب ، حاج سعید قاسمی هرکدومشون تو یک شاخه ای بهت اطلاعات عالی و دید باز میدن. جدیدا هم رفتم تو کار شهید دیالمه ، فراتر از زمان ... --- آخ آخ ، پناهیان یادم رفت! اعتماد و اعتقادش به غیب دل منو شاد می کنه. خدا همشونو حفظ کنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,023,653 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « | ghadimi2 | 229 | 125,991 |
۲۵/دی/۹۵ ۲۰:۵۹ آخرین ارسال: montazer |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,194 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,537 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 24,008 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

تو تلوزیون نمیشه پخشش کرد.