تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بالاخره ازدواج، خوب است یا بد؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
[تصویر: fu1444.jpg]
(۳/دی/۹۰ ۱۲:۲۴)mahdy_mir نوشته است: [ -> ]با سلام
از مطلب زیبای شما ممنونم . اما بیایید واقعیتی که تجربه کردم نیز بخونید .

وقتی دختری با 500 تا سکه مهریه میاد جلو و فقط دنبال یه پسر خوبه که البته چیزای اولیه زندگی مثل خونه 100 متری و ماشین و کار هم داشته باشه و یه مراسم ساده بیست میلیونی هم بگیره اونوقت چی میشه ؟

دختری که تا بیاریش خونه جمعا با مهریه باید 500 میلیون خرج کنی آیا جرات داری بهش بگی خانم یه چایی بده ما ؟

اگه دلش بخواد لخت بره تو خیابان جرات داری بهش بگی گناهه نرو ؟ میگه مهرمو بده ! تو دادسرا و دادگاه اشک میریزه که تفاهم نداریم ! من فقط حقمو میخوام ! من زندگی دادم ! من فقط حق دینی خودمو میخوام ! 500 تا سکه !

قاضی هم میگه باید بدی داماد جان !!! ازدواج امروزی شده حرفای ظاهری خوب مثل :

ای بابا کی داده کی گرفته !
ما یه پسر خوب میخواهیم فقط !
مراسم و مخلفات ساده باشه !!!! بیست میلیون برای یه مراسم که چیزی نیست !

نه جانم Wink زندگی چیز دیگه ایه . تو این مملکت فقط شده ظاهر . پسر خوب هم یعنی خونه و ماشین و کار با حقوق بالا داشته باشه . دین و ایمان و نماز و غیره هم برای ظاهر سازی خوبه و ازش نون در نمیاد ..

برید دادسراها و ببینید دخترایی که برای همین چیزای اولیه زندگی ( ناقابله ها Huh) به یه پسر خوب بله گفتن و حالا که از پس مدیریت خونه و زندگی برنمیان مجبورن تهمت روانی بودن و معتاد بودن به پسره بزنن و 300 میلیون مهریه بگیرن و با اشک برن که ادامه زندگی بدن .

از امارها و روانشناسی ها و غیره باید گذشت . در ازدواج اگه به احادیث و دین و اخلاق توجه بشه همه چی حله .

موفق باشید

من حرفاتونو قبول دارم چون از این موارد که دختر خوب میاد جلو بعده ازدواج میزنه زیره همه چیزو دیدم.اینم بگم دوستای مجرد داریم از بیرون قضیه رو نگاه میکنیم و فقط در حده حرفیم و نمیتونیم ایشونو درک کنیم چون به قوله خودشون خانمشون و خونوادش اول راه اومدن و بعد زدن زیرش پس شرایطه ما که ازدواج نکردیم و با خوش خیالی به این قضیه نگاه میکنیم با ایشون که تقریبا گوله ظاهره مذهبی طرفشونو خوردن فرق داره.واقعا ایشون توو بدترین شرایطن چون یکی از نزدیکام همین مشکلو داشت و اون بدتر که خانمش بهش خیانت کرد.
در مورده خانمها که بعضیا واسه مهریه ازدواج میکنن شکی نیست یا آقایون که بعضیاشون بعد از ازدواج پدره دخترای بیچاره روو در میارن هم شکی نیست.ولی کلا ازدواج خیلی خوبه آدم اگه بتونه مکمله خودشو به لطفه خدا پیدا کنه واقعا ازدواج چیزه خوبیه چون کامل میشیم.و همسره آدم با همه فرق داره چون میتونیم همه جزئیاته خواسته ها و چیزایی که میخوایم(از نظره عاطفی)بهش بگیم.اگه مشکلی داشته باشیم یا هر چیزه دیگه فقط با همسرمون میتونیم راحت حرف بزنیم.پس اصله ازدواج خوبه اینکه بعضیا خرابش کردن مشکله خودشونه.ولی خداییش اکثره ما وقتی یه همسره خوبو بهمون معرفی میکنن ازش ایراد میگیریم.

در مورده اینکه گفتین دخترا واسه طلاق به شوهراشون تهمته روانی بودنو اعتیاد میزنن اصلا درست نیست.چون دادگاه همسرشو میبره آزمایشهای مختلف که ادعای زنو تایید کنه.اگه معتاد بودنو بیمار بودنش تایید نشه که حکمه روانی بودنشو نمیدن.

یه جورایی توو این دوره زمونه انگار نمیشه گفت دخترا حق دارن یا پسرا.قضیه زیادی مهریه که تقصیره پسراست چون نباید قبول کنن اگه چند نفر بیانو مهریه زیادو قبول نکنن دختره هم کم میاره مجبوره با مهریه کم راضی بشهSmile.ولی مشکل مهریه نیست.مشکله همه اخلاقه همسرشونه.امکان نداره اگه دو طرف اخلاقه خوبی داشته باشن به فکره طلاق بیفتن.مگه بچن که بعده ازدواج گیره بیخود بدن و طلاق بگیرن؟که بعدش چی بشه.؟به نظرم فقط اخلاقه دو طرف باعثه اختلافه.چون اختلافه فرهنگو سلیقه و .....رو میشه با یه مدت صبرو حوصله و اخلاقه خوب درست کرد.البته اونایی که دنباله بهونه واسه طلاقن حسابشون جداست و اینجور آدمها از همون اول معلومن.واسه همینه که میگن تا رفتو آمد نکردینو اخلاقه همو کامل نفهمیدین عقد نکنین.البته منظورم از رفت و آمد دوستی قبل از ازدواج نیست منظورم رفت و آمد خونواده هاست.
به هر حال اینایی که مجردیم داریم قضیه رو از بیرون نگاه میکنیم و مشکله اونایی که جدا شدنو نمیفهمیم

به هر حال هستن دخترایی که به خاطره مهریه طلاق میگیرن و هستن دخترهایی که با وجوده همه مشکلات زندگی میکنن.از طرفی پسرایی هم هستن که به خاطره مشکلات اخلاقی زنشون ازشون جدا میشه ولی بعد از طلاق خونواده پسر واسه اینکه بگن تقصیره پسرشون نبود میگن دختره واسه مهریه طلاق گرفت.

در کل ازدواج خیلی خوبه به شرطی که ما خودمون انتخاب درست داشته باشیم و احساسی انتخاب نکنیم

امیدوارم بچه های تالار همسره خوب گیرشون بیادHeart
به نام خدا

سلام
دوستان خدا توی قرآن فرموده:

بسم الله الرحمن الرحیم
الخبیثت للخبیثین و الخبیثون للخبیثت و الطیبت للطیبین و الطیبون للطیبت اولئک مبرون مما یقولون لهم مغفره و رزق کریم
آیه 26 سوره نور

این کلام خداست.محال ممکنه که فرد پاک دامنی با فردی ناپاک سازگار بشن.
ما باید چشممون رو باز کنیم و به خدا توکل کنیم.همین.
خدا می پرسه: آیا برای او چشم قرار ندادیم؟
خوب میگه بنده خدا چشمت رو باز کن.اما بعضی مواقع با چشم باز می ریم توی چاله که از دو حالت خارج نیست:
1- آزمایش
2- نتیجه کار خودمون(گناه)

یه دعا هم برای همه:خداوندا موانع ازدواج جوانان رو به لطفت بردار.
(۳/دی/۹۰ ۱۸:۳۴)soldier نوشته است: [ -> ]
(۳/دی/۹۰ ۱۸:۰۱)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]سلام

آقا ازدواج خیلی خوبه Big Grin خوش به حال متاهلا Dodgy با این همه توصیه به ازدواج که در دین عزیزمون داریم.. هیچ کس بصورت فطری دوست نداره مجرد بمونه هر کسی هم تا سن زیاد ، مجردی رو تحمل می کنه به خاطر عرف غلطی هست که رایج شده وگرنه هر شخی دین دار عاقلی وقتی مثلا نگاه به نامحرم رو برای خودش و دیگران عیب می دونه و ... حاضره هر چه زودتر با یکی هم کفو خودش ازدواج کنه و خیال خودش و دیگران رو راحت کنه..
آقا مُردیم از مجردی Sad خداوند خودشون عنایتی کنند و یه همسر مومن و با معرفت و خوب برای تمام مجردین سایت ، مرحمت بفرمایند ان شاءالله

رفقا یکی واسه این دوستمون آستین بالا بزنه خیلی علاقه منده!!!!!!Big GrinBig Grin

من ميتونم اين كار رو بكنم چون هر روز در كنار ايشون و دوست و همكار هستيم ، ولي اين مشكل حل بشه مشكل ما رو كي مي خواد حل كنه ؟ Big Grin پس مشكل جدي ميشه ! Big Grin
سلام

یه مثال از استاد پدرم

اگر یه فرد پولداری بهت بگه برو تو بازار خرید کن
با چه حالتی میری نو بازار خرید کنی؟؟؟

قطعا با اطمینان میری، چون اون فرد پولداره گفته که برو هزینه اش با من

حالا
خدا که گفته برو ازدواج کن، هزینه اش با من
از اون یارو پولداره پولدار تر هست یا نه؟؟؟
پاسخی ساده و در عین حال پرمغز و عمیق ... خدا خیرتون بده برادر.
(۳/دی/۹۰ ۱۸:۰۱)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]سلام

آقا ازدواج خیلی خوبه Big Grin خوش به حال متاهلا Dodgy

چه ذوقی کرد بچه.......!!!!!!!!!!!!!

(۳/دی/۹۰ ۱۸:۰۱)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]آقا مُردیم از مجردی Sad خداوند خودشون عنایتی کنند و یه همسر مومن و با معرفت و خوب برای تمام مجردین سایت ، مرحمت بفرمایند ان شاءالله

الا ایها الحکیم....همه جفتن ما تکیم.

آمین....آقا رامینBig Grin

خدا به شما زن خوب بده، از این حالت در بیای.Big GrinBig GrinWink
ازدواج مثل قلعه محاصره شده ایست .

انهایی که بیرون هستند میخوان برن داخل

انهایی که داخل هستند میخوان برن بیرون

Big Grin
سلام دوستان
دقت کردین این همه سختی تو ازدواج تو این 10 ساله بوجود اومده؟؟؟؟؟
در واقع به نظر من جوون های 11 سال پیش و قبل ترش راحت ازدواج می کردن در بدترین حالت به بهترین حالت الان شاید نرسه!
یعنی دست هایی تو کاره که ریشه ی شیعه جماعت رو بزنه؟؟؟؟؟؟
تهاجم فرهنگی و تغییر تفکر راجبه ازدواج+شرایط مالی بووجود اومده =عدم ازدواج(تیر خلاص به یه جامعه)
واقعا ازدواج تو این زمونه چیزی کمتر از جهاد همراه پیامبر با اون همه سختی ها و جهالت ها نیست!!!!
اونروز داشتم قسمت هایی از مستند TADS رو نگاه می کردم جایی رسید که صحابه امام رضا(علیه السلام) به ایشون گفتند حکم جهاد بده تا پسر رسول خدا رو به قدرت برسونیم جواب آقا برام یک ذره جالب و مفهومی اومد ایشون یکی از دلایلی را که مخالف با جهاد کردن بود این بود که بیشتر شما در خانه هایتان فرزندان و زنانی دارید که منتظر شما هستند و نمیشه این خانواده ها بی سرپرست بمونند!
من یه ایده دارم اینه که همونطور که زمان جنگ 8 ساله دفاع مقدس بیشتر رزمنده ها جوون هایی بین 20 تا 30 بودن و بی هیچ چشم داشتی رفتن شهید شدن نکنه الانم برای اینکه ظهور آقا نزدیکه و جنگ ها پیش رو و اینکه قراره جنس های مورد نیاز زندگی کمیاب و گرون شه و اینکه به واسطه بلایا و حوادث آخرالزمان شما در مال ,زن زندگی(پدر مادر برادر فرزند...) رو از دست بدبد این باعث غصه شما و ضعف در ایمانتون بشه فعلا مجرد موندیم!یه مسئله اینکه توی یه حدیث خوندم(دقیقشو یادم نیست و یادمم نمی آید از کدوم معصوم بوده)اینه که تو آخرزمان به واسطه سختی ها و بدبختی هایی که همش از آزمایش های خداوند هست به سر مردم می آید همه مردم به کسی که از همه نظر بی کسه و مالی نداره که نگرانش باشه غبطه می خورند که خوشبحالت چه راحت ازین دنیا کندی و به سوی قائم آل محمد داری میری و خودتو برا شهادت تورکابش آماده کردی!درسته که خیلی از ماها ادعای امام زمانی بودن را داریم ولی باید به عمل ثابت شه!درواقع اگه من بیچاره مجردم شاید اینکه خیلی راحتر بتونم بیاری آقام برسم(البته اگه ایمانو هم بتونم حفظ کنم)!
به نظر من(این استراتژی من و شما که بهش عمل خواهم کرد)
1-فقط سراغ دختری میریم که هدف از ازدواجش فقط رضای خدا و نجات ما و خودش ازین دنیا باشه!
2-فقط یک سکه مهرش میکنیم تا بدونه دنیا جای شما و اون نیست زیاد دل نبنده!
3-اگه خواستیم برای یاری ولی امر مسلمین یا امام زمانم بلند شیم جلوی شما نگیره یا با شما بیاد یا طلاق!!!!!!
4-هرجای ایران عزیز و یا خارج بخوایم زندگی کنیم نه نیاره!
5-...........
6-.........
..
...
100-.....
و اما خانوم های تالار این جارو پر کنند(خواهشن با شروطی که آقایون تکمیل می کنند تناقض و درگیری نداشته باشه(رضای خدا یادتون نره)!
101......
102.......
103.........
......
......
هدف ازین سند اینه که ما که(اونایی که قلبشون امام زمانی و می خوان در آینده ازدواج کنند)بتونیم به اونچه فکر می کنیم پای بند باشیم و واقعا اینو تا اونجا که دوستدارید و ایمان دارید تو قباله ازدواج آیندتون بیارید
هیچی با حرف حل نمی شه!
عمل هم می طلبه!
(۱۹/بهمن/۹۰ ۱۵:۳۱)محب الزهرا نوشته است: [ -> ]سلام

یه مثال از استاد پدرم

اگر یه فرد پولداری بهت بگه برو تو بازار خرید کن
با چه حالتی میری نو بازار خرید کنی؟؟؟

قطعا با اطمینان میری، چون اون فرد پولداره گفته که برو هزینه اش با من

حالا
خدا که گفته برو ازدواج کن، هزینه اش با من
از اون یارو پولداره پولدار تر هست یا نه؟؟؟

بچه ها من این حرف رو قبول دارم اما
اما ما بخاطر اینکه ازدواج کنیم باید به چند بلوغ برسیم
بلوغ فکری
بلوغ جنسی
.
.
.
یکی دیگه از این بلوغ ها بلوغ اقتصادیه

یکی کار داره اما درآمد خوبی نداره این شخص باید ازدواج کنه چون به نظر من اگر هم درآمدش دوبرابر نشه مسلما برکت پولش بیشتر از اونی میشه که توی فکر بگنجه

اما دوستان مشکل الان ما کاره

یه پسر خوبه خوب درس بخونهتا بیاد لیسانس بگیره میشه 23 سالش

بره سربازی میشه 25 سالش
تا بیاد خودشو جمع و جور کنه شده 26 سال و تا بیاد یه کسی مناسب پیدا کنه 27 سال

من خودم آتیشم واسه ازدواج خیلللللللللییییییییییی تنده اما وقتی کار ندارم وقتی بابام سرمایه دار نیست وقتی تا کارت سربازیتو نگرفتی توی مملکت آدم حسابت نمیکنن

بله شما درست میگی دارم دوستانی که در سن پایین ازدواج کردن اما لاقل یکی از موارد سربازی ، کار ، مسکن ، سر راهشون نبوده

بی شک خدای خالق عقل گام بداشتن عاقلانه رو دوست داره و حتی عاقلانه اعتماد و تکیه کردن رو

البته این نظر شخصی منه

اما دعا کنید منم به یه کیس خوب و ایده آل برسم زودتر متاهل شم که منم مردم از مجردیBig GrinHeartBig Grin
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع