تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بالاخره ازدواج، خوب است یا بد؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
دوباره سلام.

دو تا چشم خودتون دارین که هیچ...
2 تا هم مادرتون و 2 تا هم ان شاء الله خواهرتون...
اگه خواهر بیشتر داشتین که به تعداد چشم ها اضافه میشه.
یعنی با حداقل 6 تا چشم دارین میرین خواستگاری.
چشماتون رو باز کنین تا گیر کسی که 2012 تا سکه مهریه میخواد نیفتین.
اگه 4 جلسه با هم حرف بزنین متوجه میشین طرف چقدر لاف میاد و چقدر صادقه. چقدر مادیات براش مهمه و چقدر پز سکه و مهریه رو میده.
فقط کافیه اون حداقل 6 تا چشم رو تا جایی که میشه باز کنین.
قبل از ازدواج چشماتون رو خوب باز کنین تا بعدش بتونین راحت ببندین.
شنیدین این شعر رو؟
تو مو میبینی و من پیچش مو
تو ابرو من اشارت های ابرو
این یعنی این که مامانتون براتون بره خواستگاری. چون اون چیزایی رو میبینه که عمراً شما ببینین.

خوشبخت باشین لطفاً!
سلام
کاش مراجع تقلید هم جوری می شد که فتوی می دادند بر کاهش مهریه ، واقعا یکی از بزرگ ترین دردهای جامعه افزایش مهریه و نفقه ، در نتیجه کاهش قدرت مرد هست.اگر مردها کمی قدرت داشته باشند ، می تونند جلوی آفاتی مثل نبود حجاب کافی ، اسراف و تجمل گرایی و خیلی مشکلات رو بگیرند ، اما در شرایط حاضر اگر مرد بخواد کمی از عقل مدیریتش استفاده کنه ، و مخالفت داشته باشه با خواسته های زن ، سریع چماق مهریه و نفقه بالا میاد.

(۸/خرداد/۹۱ ۱۸:۳۸)moze84 نوشته است: [ -> ]دوباره سلام.

چشماتون رو باز کنین تا گیر کسی که 2012 تا سکه مهریه میخواد نیفتین.
اگه 4 جلسه با هم حرف بزنین متوجه میشین طرف چقدر لاف میاد و چقدر صادقه. چقدر مادیات براش مهمه و چقدر پز سکه و مهریه رو میده.
سلام
"گفت آنچه یافت می نشود آنم آرزو است!"
برادر من ، بابا الآن بیشتر خانواده های مذهبی هم زیر 200 تا سکه به زور قبول می کنند ، تازه خیلی از مردم پایین شهر هم همین طور.
مطمئن باشید اگر قرار باشه هر مرد معتقدی با یک زن معتقد مهریه پایین ازدواج کنه ، این کار عملی نیست ، مگر این که فرهنگ سازی بشه.
چرا شماهمه چسبیدین به مهریه البته نمیگم مشکل نیست این هم یکی از مشکلات ازدواجه
اما اگه قانون میگه مهریه عندالمطالبه ازاون طرف حقی هم برای مرد قائل شده کافیه مرد هم بگه من نمیزارم بری خونه مامانت اینا!!یا هرجائی دیگه البته نمیگم اینکارو بکنه ولی اونم یه پلتیک هست درمقابلش هیچ زنی هم نمیتونه دوام بیاره زنی هم نیست که تحمل کنه یه مدت خونه مامانش اینا!!نره یا نتلیفه باهاشون
ضمنا دل خسته جان خواهرمن نه برادرمن ایشون خواهرموننWink
سلام دوستان
واقعانميخواين ي كم ب پستاتون دقت كنينAngryAngry
بنظرتون تنهامشكل ازدواج خانم ها هستند ..تنها مشكل مهريه ومادرزنه.. شما ميخواين ازدواج كنين يا اسير بگيرين ؟يعني چي اقا نذاريم بره خونه مادرش ؟شما مگه مسلمون نيستين مگه نميدونين اگه قصد پرداخت نكردن مهرخانمتونو از اول نداشته باشين عقدباطله شما تو جامعه زندگي نكردين؟ مگه تابحال مرد فاسدنديدين ك زن بنده خداش تنها راه گذرون زندگيش بعد ازطلاق همين مهريس..ميخواين برين ب خدا پيشنهاد بدين قانون مهريه رو برداره..زن برده مرد نيس..شما بعنوان مرد بايد همسرتونو تكريم كنيد..مگه الگوتون امام علي نيس..شما بايدتوكار خونه كمك خانمتون باشين..وظيفه زن توخونه فقط همسرداري و مادريه..نه نظافتچي منزل..شما اقايون درصورت تمكن مالي بايد كسيو بيارين كار خونه رو انجام بده..اين حرف من نيس..حرف اسلامه..درضمن بنظر من بزرگترين مشكل سرراهه ازدواج عدم تربيت درست خانواه ها براي مستقل باراودرن بچه هاست..دخترپسراي ما تا بيست وچندسالگي هيچي از خودشون ندارن..اقايوني ك ميگن تمام مشكلات مهريس شما خودتون ميتونين ي زندگي ساده رو بچرخونين ؟ايا مهارتي يا دانشي دارين تابتونين ي خرج حداقلي بدين؟شما اقايون ميخواين نه خانمتون شاغل باشه نه مهريش بالا باشه..ب اين فكر كرين اگه هوس كردين طلاقش بدين از كجا بياره زندگي كنه؟ي كم فكر كنين..
ای بابا شماهم دچارسوتفاهم شدین کهConfused
چطورمهریه قانون خداست اما اینی که من میگم مال خودمه!!!!Huh
اونم قانون خداست
ضمنا من نگفتم اینکارو بکنن میگم اگه خدااونو گفته اینم هست پس فقط به نفع خانومهانیستBlush
یه پستی زدین که درمورد تک تک کلمات تون میشه یه تاپیک زد
بزارین ببینم دوستان چی میگن من هم نظرخودم رو درمورد نوشته هاتون میگم
سرکار خانم میعاد!
یه بنده خدایی از همکارای مامانم بود که عقایدش خیلی مثل شما بود.
ایشون مدیر یه مدرسه غیرانتفاعی هم بودن و هم خودشون و هم همسرشون تمکن مالی داشتن.
از اونجایی که خانم مدیر قصه ما فوق العاده سرشون شلوغ بود، همسرشون برای رفع امور منزل یه خانمی رو می آرن که کمک دست خانم خونه باشه.
صبح ها به بچه ها صبحونه بده و راهی مدرسه شون کنه، ناهار بپزه، خونه رو تر و تمیز کنه و خلاصه کارهایی که شما ازش به عنوان کارهای نظافتچی یاد کردین رو انجام بده.
کم کم کم کم این خانم جای خانم خونه رو گرفت.
یعنی این دوست مامان من، با دست خودش واسه خودش هوو درست کرد.
روزی هزار بار به خودش فحش و لعنت می فرستاد که کاشکی تو خونه بودم و هواسم به شوهر و زندگیم بود.
من نمیخوام از کار آقای خونه دفاع کنم. یا خانم خونه رو زیر سوال ببرم.
اما من به شخصه حاضرم همه کارای خونه مون رو بکنم، اما چشم آقامون به یه خانم دیگه تو خونه مون نیفته.
متوجه منظورم میشین؟
و اما نظر دومم...
به نظر من توی پایین اومدن آمار ازدواج خانمهای ما بیشتر از آقایون مقصرن.
ببخشین که اینقدر رک میگما...
اما اگه همه پسرای ایران هم یه زنی مثل آنجلینا جولی میخواستن، دخترای ما باید یه " به درک" میگفتن و باز هم زندگی خودشون رو ادامه میدادن. اینطوری پسرها هم مجبور بودن با سیستم هیکلی و قیافه ای دخترای ایرانی کنار بیان. یعنی چاره ای نداشتن جز این که پاشون رو روی زمین سفت بذارن و توی واقعیت قدم بزنن.
اما امروز ماکسیمم دخترهای ایرانی دچار فقر آهن بسیار بالایی هستن و دچار سوء تغذیه هستن.
یعنی دخترهای مانکن ایرانی، نمونه هایی مثل قحطی زدگان سومالی هستن. نه مادرزادی لاغر.
یعنی از نخوردن و ضعف بدنی اینقدر لاغرن. نه از نژاد و ورزش و آمادگی جسمانی.
یعنی دخترای ما حاضرن هم خودشون یه نسل بیمار و ضعیف باشن، هم نسل بعدی که به دنیا میارن یه مشت بچه ناسالم و ناقص باشن، اما پسرا ازشون خوششون بیاد.
حالا فهمیدی دخترهای ما مقصرن؟
اگه دخترهای ما با رقصیدن به هر ساز آقا پسرها جامعه رو اینجوری نمی کردن، اوضاع ازدواج الآن خیلی بهتر بود.
و اما در مورد اصل مهریه...
من هم با شما تا حدودی موافقم. مهریه برای زن بی پناه بعد از ازدواج یه آب باریکه محسوب میشه.
اما چند تا چیز...
اگه اون زن بی پناه نباشه چاره چیه؟
اگه شغلش ازدواج و طلاق باشه برای کسب مهریه چی؟
اگه آب باریکه نخواد و دلش دریا بخواد تکلیف چیه؟

تمام حرف آقای علمدار و من (البته تا اونجایی که من متوجه شدم) اینه که اگر زن و شوهر بخوان که همدیگه رو اذیت کنن، راه زیاده. مهریه نشد، بچه. بچه نشد، مادرشوهر. مادرشوهر نشد، رفیق و ....
ما حرفمون اینه که اگه تو زندگی با همسر آینده تون تفاهم داشته باشین، هیچ وقت صحبت بعد از شامتون درباره مهریه نخواهد بود.
این موضوع فراموش میشه...
مهریه درسته که عندالمطالبه است.
اما زنی که وضعیت مالی شوهرش رو ببینه و نخواد که عذابش بده، فراموش میکنه.
عوض صحبت از طلاق و مهریه صحبت از هزار و یک چیز دیگه میشه.
هم آقای علمدار و هم من از کش اومدن این قضیه مهریه خرسند نیستیم و توی پست هامون هم کاملاً واضحه.

بد قاطی کردین ها!!!!Wink
موفق باشین.

برای اینکه زندگی زناشویی خوبی داشته باشیم، لازم نیست که بیخودی به دنبال راه های معجزه آسا باشیم. ضمن اینکه باید بدانید که خوشبختی در زندگی زناشویی و داشتن یک زندگی زناشویی موفق بعد از ازدواج، هیچ ارتباطی به رویاپردازی و ایده آل نگری نداشته و در عین حال چیزی نیست که بدون هیچگونه تلاش و اراده ای، تحقق بپذیرد. پس لازم است بدانید که اگر واقعا قصد بهبود شرایط زندگی زناشویی خودتان را دارید، یکی از بهترین اقداماتی که می توانید انجام بدهید، شناسایی عوامل مخرب در زندگی است که ما در این مطلب از آن ها با نام دشمن زندگی زناشویی یاد می کنیم و قصد داریم تا ۹ مورد از آن ها را در ادامه ی مطلب بیاوریم. البته هر کدام از شما ممکن است به فراخور شرایط زندگی خودش، بخواهد به این موارد، مورد دیگری نیز بیفزاید.

۱- تلویزیون

تلویزیون قاتل عشق است. در این مورد هیچ شکی نداشته باشید! حتی کاملا توصیه می شود که شام خوردن جلوی تلویزیون را قدغن کنید. هر شب غذا خوردن جلوی تلویزیون به همراه گویندگان نمی‌گذارد حواستان به همسرتان و فرزندانتان باشد، از آن گذشته آن‌قدر جلوی تلویزیون به تماشای فیلم مشغول بوده‌اید که وقتی به رختخواب می‌روید‌، حتی دیگر وقت ندارید با هم حرف بزنید و از حال یکدیگر باخبر شوید. تنها چاره کار این است که این دشمن را از زندگی عاشقانه بیرون بیندازید! برای آنکه در این کار زیاد سخت‌گیری نکرده باشید‌، می‌توانید موافقت کنید که در هفته‌، بعضی از شب ها تلویزیون خاموش باشد. البته فراموش نکنید که تلوزیون در رابطه ی میان والدین و فرزندان نیز بعضا نقش های مخرب زیادی دارد.

۲- خانه‌نشینی
ممکن است به خاطر تلویزیون و یا بنا به دلایلی، دیگر بیرون نروید! البته حتما لازم نیست که رستوران های آنچنانی بروید و یا از همسرتان چنین انتظاری را داشته باشید. چرا که به هر حال اصل قضیه این است که شما اوقاتی را با هم و به بهترین شکل سپری کنید. حالا می توانید غذایی که در منزل تهیه کرده اید را به پارک ببرید و یا اینکه اگر می توانید به رستورانی که در آن خاطره های خوشی داشته اید، بروید. فراموش نکنید که نباید با هزینه تراشی های بی مورد، به گونه ای متحمل هزینه بشوید که دیگر نخواهید به رستوران بروید. اگر هم به سینما علاقه دارید و از آن لذت می برید، می توانید با تفاهم بر روی فیلم خاصی، از تماشای آن لذت ببرید. فراموش نکنید که صله ی رحم را همواره در برنامه های خودتان بگنجانید. مبادا طوری رفتار کنید که ببینید دیگر از گردش‌های دونفره و شب‌نشینی‌های رمانتیک خبری نیست! باید دوباره آن حال و هوا را به‌دست‌آورید و به اتفاق یکدیگر از خانه بیرون بزنید! حالا که به تازگی از شر تلویزیون خلاص شده‌اید، سعی کنید که توجه به همسرتان، تلوزیون جدید شما باشد!

۳- ساعات اضافی
دیگر دیر از سر کار به خانه برنگردید! نه تنها برای خودتان وقت ندارید بلکه علاوه بر آن خستگی و عصبانیت‌تان را با خود به خانه می‌آورید‌ که حقیقتا هیچ کار خوشایندی برای فرزندان وهمسرتان نیست! تنها کافی‌است که کار، تمام زندگیتان را به‌خود مشغول کند، به سرعت تنها موضوعی می‌شود که از آن در خانه حرف می‌زنید. بس کنید! سعی کنید به حد کافی زود به خانه برگردید تا قبل از شام کمی وقت برای خودتان و یا با هم بودن داشته باشید. به شرطی که طبق همان اصل اول، در این مدت جلوی تلویزیون ولو نشوید! و خصوصا برای آنکه توجه بیشتری به یکدیگر داشته باشید، هر ازگاهی کار را از یاد ببرید. به عنوان مثال می توانید تصور کنید که هر گاه به خانه بر می گردید، همانطور که جوراب های خودتان را از پایتان خارج می کنید، تمام مسائل فکری بیرون از خانه تان را هم از ذهنتان خارج کرده و آن ها را درون جوراب هایتان بریزید.

۴- رسیدگی به وضع ظاهر
فکر نکنید چون دیگر زن و شوهر هستید و چندین سال از زندگی مشترکتان می‌گذرد، باید نسبت به وضع ظاهرتان بی‌خیال شوید! چرا که در روایات اسلامی هم نسبت به این که هر کدام از زن و شوهر خودش را برای همسرش آراسته کند، تاکیدات و سفارشات بسیار فراوانی وجود دارد. پس بهتر است که دست از شوریدگی و نا‌مرتب بودن بردارید، موهایتان را ژولیده و درهم رها نکنید، از ریخت‌و‌پاش‌کردن در خانه خودداری کنید و به‌خودتان برسید! همسرتان مطمئنا شما را همانگونه که هستید دوست دارد، با این‌حال چرا سعی نمی‌کنید خود را به بهترین شکل نشان دهید؟ به این ترتیب به او نشان می‌دهید که حضور او و تاثیری که بر او می‌گذارید برایتان مهم است!

۵- بی‌توجهی
یکی دیگر از دشمنان بزرگ زن و شوهرها‌، بی‌توجهی است. در اینجا منظور از توجه کردن گل خریدن و یا هدیه دادن نیست بلکه تنها نگاه کردن به همسرتان است که گاهی می تواند خیلی بیشتر از آنچه که تصور می کنید، تاثیر خوبی در زندگی تان بگذارد. زمانی‌که همسرتان آرایشگاه رفته و یا کت جدیدی خریده است به او توجه نشان دهید؛ به‌خصوص زمانی ‌که او را شیک و زیبا می‌بینید و یا وقتی‌ که او با تعریف‌های بجا و مناسبش شما را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد، از او تعریف کنید. زیرا تعریف و تمجید‌ها همیشه خوشایند هستند‌، اما تنها زمانی‌که درست و بجا به‌کار برده شوند.

۶- حسادت مفرط
دست از پاییدن و سین‌جین کردن همسرتان بردارید زیرا زندگی مشترک براساس اعتمادی دو جانبه بنا می‌شود. شک و بدگمانی‌های بیش از حد شما‌، در نهایت او را به ستوه آورده و به سمت فرد دیگری هل می‌دهد! پس مواظب باشید که با دست خودتان، عشقتان را نابود نکنید.

۷- خانواده همسر
نه، مطمئنا تمام خانواده‌های همسر آنگونه که در فیلم‌ها به‌صورت منفی نشان داده می‌شوند، نیستند. پس سعی کنید که از تلقین منقی به ذهنتان کاملا دوری کنید و این باور را در خودتان تقویت کنید که تفاهم بین همسر و خانواده شما اغلب می‌تواند گرم و صمیمانه باشد. اما نکته مهم آن است که بدانید زمانی‌که این تفاهم به حد کافی وجود دارد‌، چیزی را به همسرتان تحمیل نکنید. چنانچه احساس می‌کنید که همسرتان از رفت‌وآمد‌های آخر هفته کم‌کم خسته می‌شود به او اصرار نکنید آخر هر هفته برای ناهار با خانواده شما باشد و البته این قاعده در مورد میهمانی‌های همکاران و دوستان قدیمی نیز صدق می‌کند.

۸- نبود برنامه
تشکیل خانواده به معنای گذراندن زندگی بدون در نظر‌گرفتن آینده نیست. شما باید به اتفاق هم آینده‌تان را بسازید. از برنامه‌های کوتاه‌مدت (مکانی که تعطیلات را در آنجا می‌گذرانید، خرید اتومبیل و…) گرفته تا برنامه‌های بزرگ‌تر (بچه‌دار شدن، عازم شهر دیگری شدن و…) بی‌درنگ در مورد آینده‌تان و اینکه چگونه با آن روبه‌رو می‌شوید فکر کنید. این عمل روابط شما را منسجم‌تر و شور و شوق پیش‌روی در زندگی را در شما شعله ور می‌کند!

۹- سکوت
مطئنا عدم‌گفت‌وگو برای زندگی زناشویی مضر است. این امر بنا به دلایل مختلف اغلب ناشی از کمبود وقت و یا بی‌توجهی زن و مرد نسبت به یکدیگر است که در بالا از آنها نام برده‌ایم. با این‌حال، معمولا گفت‌وگو میان زن و مرد صورت می‌گیرد، اما هیچ‌یک از طرفین به حرف‌های یکدیگر گوش نمی‌دهند… در این حالت، موضوعی را با هم مطرح کنید و سعی کنید حقیقتا حرف طرف مقابل‌تان را بفهمید. درصورت نیاز، بی‌درنگ از یک روان‌درمانگر کمک بگیرید. البته ناگفته نماند که متاسفانه بعضی از زن و شوهرها، حرف هایی می زنند که اگر سکوت کنند و آن ها را نگویند، بسیار برای آن ها بهتر است… پس حالا تصمیم و تشخیص آن که چگونه سکوت زندگی را بشکنید، با خودتان است.
mehrabnews.ir

خوب عزیزم رخت میشوری غذا میپزی جارو میکنی و حین کار فکر میکنی بدبختی؟!
اگه واقعا اینجوری فکر میکنی پس هنوز نفهمیدی کی واقعا بدبخته!!

تویی که میتونی مهریه داشته باشی اون بنده خداهمون (مهر معنوی) تورو داشته باشه براش بسه!

تویی که میتونی واسه کار کردن تو خونه ازش پول بگیری اون فقط مجبوره صبح تا شب کار کنه خرج تو و رفاهتو بده!کدبانو!
اگه لباسشو اتو میکنی غر نزن:مگه خودت دست نداری!
چرا داره!دوتام داره! اما دوست داره تو براش اتو کنی!کیف میکنه که تو بهش توجه میکنی!

اگه غذا درست میکنی لطف میکنی!وظیفه اونه که برات ندیمه(با کلاس کلفت!)بگیره!تویی که داری بهش علاقتو ثابت میکنی چون مجبور نیست بخاطر حقوق ندیمه تو هم کار کنه!پس باید ازت ممنون باشه!
تویی که مادر میشی!اون هیچ وقت حس مادری رو تجربه نمیکنه!پدر شدن هم خوبه اما حسی که تو داری..کجا..مال اون کجا! بذار راحت بگم تویی که اگه بچت نصفه شب گریه کنه ساکتش میکنی چون دلت آروم نمیگیره تا وقتی بچه ساکت نشده اما اون بالش میذاره رو گوشش میخوابه یا انقد وای میسته تا بچه ساکت شده!بعید هم نیست بره بالش رو بذاره رو دهن بچه!اون لحظه درک نمیکنه باید بچه رو بقل کنه و تکونش بده تا ساکت شه!البته استثنائات هم وجود داره ها من عمومش رو میگم!
بانو! تویی که حق داری واسه شیر دادن بچه خودت ازش پول بگیری!(دینتو نگاه کن خدایی برو حالشو ببر!)
تویی که فقط میتونی نفرت،دعوا،بدی،سختی رو توی خونه به عشق،آشتی،خوبی و آرامش تبدیل کنی!
تویی که بهشت زیر پاته!اون پاشو کج بذاره بدبخته!
تویی که میتونی تکیه گاه خانواده باشی!
تویی که ستون خونه ای!
تویی که اگه یه روز نباشی همه چی بهم میریزه!

تویی که گوش شنوای اونی! اگه نفهمی اونم عقلش نمیرسه میره یه گوش دیگه پیدا میکنه!!!(اینو میدونم همتون گوش میدید!)
ذاتش اینه بابا! مثل شما که عادت دارید فقط عاشق همون بمونید!اون با یه استانداردهایی عاشق می مونه که وظیفه تو رعایت کردنشه!
همین!

حق اون از زندگی همینه!در برابر حق های بی شماری که خداوند به تو داده!
سوره داده به اسم تو!سوره زن!
سوره ی مرد داریم؟!
نداریم!
تو انقد مهم بودیا!
ارزشت رو به اندازه سوره ای که به اسمته حفظ کن!اسمشو حداقل!

پ.ن:الان میدونم تو دلتون میگین تو هنوز مجردی نمیفهمی!نه بابا می فهمم!چون ذاتیه می فهمم!و می بینم اطرافمو که به خاطر هیچ و بازم هیچ چه زن و شوهرایی که دارن از هم جدا میشن..این یه درده که با ندونستن و یا بعضا عمل نکردن به یه سری حقوق رشته ی خانواده از هم پاره بشه و اصلا از کجا معلوم دو طرف بعد از هم با کس دیگه خوشبخت تر بشن؟البته استثنا هست یعنی یه زمانی جدایی به نفع هر دوتاست اما به جرات میگم اکثر مشکلات رو میشه با صبر و با عشق حل کرد.موقع سختی موقع بی پولی موقع دعوا بهم فرصت ،آرامش و(حق) بدید! خدا رو فراموش نکنید که معجزه میکنه!!
نظراتتون برام ارزشمنده! ضمنا++
به نام خدا
به عنوان یک متاهل از قشر متوسط میگویم : در شرایط اقتصادی کنونی اگر تمکن مالی به خصوص اگر خانه ندارید به هیچ وجه ازدواج نکنید چون هر روز شرمنده خانواده تان میشوید و با این گرانیهای روز افزون اجاره ها و اقلام خوراکی و مصرفی، مشکلات روانی بسیار بدی به سراغتان خواهد آمد.
من که ترجیح میدم زاهد باشم تا اینکه ازدواج کنم 'این طوری ادم بهتر میتونه خودشو وقف خدا بکنه
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع