سلام دوستان
ازدواج ؟
این چیزی که تو این دوره اتفاق میوفته ازدواج نیست. جدی میگم ایم یه مراسمی هستش برای اینکه رسما در کنار هم بودن رو به دیگران معرفی کنن.
موقع قبل عقد که کلی حرف گفته میشه(
مهریه چی اصلا نمیخوایم ) سر عقد کلی حرفا جابجا میشه (
مهریه و .... بودنش یه رسمه) بعد عرزوسی هم مطالبه میکنن.
( یعنی چی مگه من کلفت خونم؟مهر مال منه بده )
نمیدونم دیگر دوستان هم اینارو گفتن یا نه ولی خیلی با اینکه در کنار هم هستن ولی دچار طلاق عاطفی میشن. بچه هم که خدا بخیر کنه یا اینقد دیر بدنیا میاد که دیگه به بابا میگه بابا بزرگ.... .یا اینکه دیگه قیدشو میزنن میگن حالا موقیتش نیست و فعلا جونیمو پول جمع کنیم.
حالا شما قضاوت کنین با این اوصاف میشه اسم این کار رو ازدواج گذاشت؟
مخالف کار و درآمد و .... نیستم ولی هر چیزی باید بجا باشه سطح توقعات معقولانه بشه خونواده هم باید پشت باشن.
با این مسئله هم موافق نیستم که پولدار حتما باید با پولدار ازدواج کنه ((( پول رو پول میاد ، راست میگن .)))
دیگه دوستان خودشون قضاوت کنن که به این کار میگن (ازدواج) یا (همراه زندگی) ؟؟؟؟؟؟
یاعلی
سلام به همکارای گرامی
ازدواج ؟
تو این دوره که کسی ازدواج نمیکنه ! بیشتر این مراسما و کارا برای اینه که به دیگران شامی بدن و خودشونو زیر بار قرض ببرن.
تازشم بعد یه مدت دیگه خودشونو گم میکنن و سطح توقعات خودشونو با دیگران مقایسه میکنن و میگن ببین فلانی رو .... .
من به این کار ازدواج نمیگم
شما یه نگاهی گذرا به مراحل از قبل تا بعد ازدواج دوره کنید .(
قبل : تفاهم مهمه و اصلا مهریه و جهاز سنگین و .... نمیخوایم )
خود مراسم عقد مهریه که سنته
000000000000000000000000000سکه به نیت دور زدن زمین به دور خورشید .
بعد هم که 1دقیقه نشده مهرمو بده مال منه گه من کلفت خونتونم ؟
آقا هم از همون لحظه دیگه مدیون خانم میشه و ..... .
حالا شما قضاوت کنین این ازدواجه ؟ این سنته ؟
حالا بچه که دیگه حرفشو نزنین ما حالا خودمون بچه هستیم و از این حرفا (طرف خودش 30 سال داره بعد میگه بچه هستم )
چطور پس تشکیل خونواده دادی عزیز جان.؟؟؟؟؟ بعدش میگن ما هنوز خونه و سرمایه و مسایل روز دیگه خودتون بهتر میدونین رو میگن.داریم کار میکنیم تا پس انداز اینده کنیم بعدشم که بچه .
بچه یا به دنیا نمیاد یا اگه بیاد به باباش میگه بابا بزرگ 
حالا شما حساب کنین این خونواده صمیمیشه ، بعد از یه مدت که دیگه سرد میشن و طلاق عاطفی میگیرن .
شما که مطرح کردین این همه طلاق واسه چیه اونم دلایل متفاوتی داره که یکیش میتونه عدم هماهنگی و شناخت اولیه طرفین باشه.
دیگه ادامه نمیدم چون از هرچی ازدواج بدتون میاد.
اما نکاح از سنت هستش و حتی تاکید شده که مجرد نمونه.
حتی حدیثی هم داریم که در سن کم به نکاح هم در آورید تا دلبستگی بین طرفین زیاد شود.
شما اینم در نظر بگیرین که تو هر سنی ازدواج کنی اگه علاقه وجود نداشته باشه تو هر سنی یکی دلفریبی کنه اون طرف هم از زندگی خودش دستت میکشه.
وسلام
یا علی